- 17 Temmuz 2014
- 2.223
- 3.522
- 248
Canım sen doğumu ordamı yapcaksın hangi doktora gidiyosunevet canım benim gittiğim hastanede hiç bir güvencesi olmayan bayanlara annelik hakkı diye ücretsiz bakılıyor ankara etlik zübeyde hanım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen doğumu ordamı yapcaksın hangi doktora gidiyosunevet canım benim gittiğim hastanede hiç bir güvencesi olmayan bayanlara annelik hakkı diye ücretsiz bakılıyor ankara etlik zübeyde hanım
Allah yardımcın olsun canım.Ben de 37 ye kadar çalısacaktım ama okul idaresi saolsun anlayıs gösterdi bu hafta idare edecekler hazırlıklarını yap seni idare ederiz deyince nasıl sevindim anlatamam.İmkan varsa en azından son 2 haftanı idare edebilseler keske.Hem soğuk, hem yol Rabbim dayanma gücü versin.Sen de mi kuruyorsun tatlım?Fiziken olduğu kadar ruhen de zorlayıcı bir süreçmiş hamilelik. Sonumuz iyi olsun inşallah.
İşe arabayla gidip geliyorum, daha da üç hafta çalışıcam. Servis eve çok yakın bırakmıyor, bir de dolambaçlı bozuk yollardan gidiyor, tangır tungur çok feci sallıyor, daha önce bir kez hamile değilken binmiştim de midem bulanmıştı. Şimdi binsem doğuruveririm heraldeO nedenle araba kullanmaya devam. Yolum uzun değil ve pek trafik yok Allah'tan ama, insan yine de geriliyor.
Doktorum 35. haftaya kadar rahat rahat kullanabilirsin demişti. Pazartesi gidince sorayım 35'ten sonra hiç mi kullanmamak gerek acaba? Gerçi kendi doğumuna araba kullanarak giden birini tanıyorum![]()
Allah yardımcın olsun canım.Ben de 37 ye kadar çalısacaktım ama okul idaresi saolsun anlayıs gösterdi bu hafta idare edecekler hazırlıklarını yap seni idare ederiz deyince nasıl sevindim anlatamam.İmkan varsa en azından son 2 haftanı idare edebilseler keske.Hem soğuk, hem yol Rabbim dayanma gücü versin.
Ayy o diş ağrısını bilirim ben hamile kalmadan önce 20 lik dişim çok fena agrıyodu sonra şişti abse yaptı Allahım ne gece ne gündğz geçmiyo 1 hafta çektim antibiyotikler agrı keesiciler ancak fayda etti deli gibi günde 4-5 tane ağrı kesici içiyodum ama ne fayda çoook zor Allah sabr versin sana inş kısa sürede geçerAllah razı olsun canım kullanıyorum inan şuan çok kötüyüm Rabbim kimseye vermesin amin
canım Allah yar ve de yardımcın olsun alerji çoook zor benimde gebelik alerjisi olmuştu ama doğumdan sonra geçti geçecek inşallahİyi dileklerin için hem teşekkür ediyor hemde amin diyorum....yaşadığım süreç gerçekten zor canım,nasıl anlatayım bilmiyorum ama şöyle düşün,hani sivrisinek yakarca falan ısırır ya böyle kaşınır yüzlerce yerinde aynı kaşıntıyı hisset...uyuz gibi kaşındığını,sosyal hayat diye birşey kalmadı zaten,uyku düzen hiç birşey yok,dün akşam dışarı çıkayım dedim dayanamadım eve getirdi eşim hemen....ve daha da çıkmayı düşünmüyorum artık...görüntüsü de cabası evet evladım için bebeğim için dayanmaya çalışıyorum ama benim de psikolojim bozuldu,zaten doktorla konuşucam tabii ki şimdi hemen aldırmicam,ama 37.ci haftada hatta bilemedin 38 de alsın isticem ya da da önce de oluyosa ve bebeğim için bir sakıncası yoksa ona da evet derim...
Evet bebeğim için dayanmaya çalışıcam canım ama kendi psikolojim bozulursa o zaman herşey daha kötü olur...
amin canım Allah razı olsun geçer inşallahAyy o diş ağrısını bilirim ben hamile kalmadan önce 20 lik dişim çok fena agrıyodu sonra şişti abse yaptı Allahım ne gece ne gündğz geçmiyo 1 hafta çektim antibiyotikler agrı keesiciler ancak fayda etti deli gibi günde 4-5 tane ağrı kesici içiyodum ama ne fayda çoook zor Allah sabr versin sana inş kısa sürede geçer
Ayy ne iyi idareciymiş o öyle ya bizede hiç böyleleri düşmezAllah yardımcın olsun canım.Ben de 37 ye kadar çalısacaktım ama okul idaresi saolsun anlayıs gösterdi bu hafta idare edecekler hazırlıklarını yap seni idare ederiz deyince nasıl sevindim anlatamam.İmkan varsa en azından son 2 haftanı idare edebilseler keske.Hem soğuk, hem yol Rabbim dayanma gücü versin.
Anladım canım haklısın hakkınızda hayırlısı olsun inş istediğin gibi olur herşey
canım Allah yar ve de yardımcın olsun alerji çoook zor benimde gebelik alerjisi olmuştu ama doğumdan sonra geçti geçecek inşallah
Valla canım Bilmiyorum ki bende tam olarak. Ben çalışabilir yazdıktan 5 hafta sonraya kadar çalışabilirsin o yüzden ne kadar geç o kadar iyi dedi. 170 deki adam da madem tam bilmiyon niye ordasın sinir ettim. Bağlı olduğun sgk dan kesin bilgi alırsın dedi. Kafam karıştı canım benimde yaBayram tatili boşuna eklenmesin kısmını anlayamadım. Bende tam tersi düşünmüştüm. Bayram tatilinde nasıl olsa çalışmayacağız diye. Yani çalışabilir raporu aldıktan sonra zaten izin , rapor vs alamıyoruz bari bayram tatilini kullanalım hemde o haftayı aktarmış oluruz diye düşünmüştüm. Acaba resmi tatillerde mi aktarılmıyor ki?
Çok şükür o konuda gözü karartıp bir karar verdim. Dediğim gibi bir araştırma yapamadım fırsat olmadı. Ama doktorun doğum yaptırdığı gebeleri ile yazışıyorum sabahtan beri. Doktor olası riskleri gereksiz yere büyütüp karşısındakini geren korkutan bir yapıya sahip değilmiş çok şükür. 42. haftaya kadar bekliyor, müdahale konusunda esnek, gebenin doğum tercihlerini önemsiyor.Sakin sabırlı bir doktor dediler. Yarın 12 ye randevu aldım.
Doğru bir karar verdim inşallah. Hayırlısıyla doğuma kadar gideriz beraber..
Çok geçmiş olsun canım ya. Bol bol C vitamini tüketmeye çalış. Tez zamanda kurtulursun inş allah.Hayırlı cumalar herkese...Grip olmusuz biz burnusumuz akıyo,boğaz ağrısı ve gıcıklanma var kötüyüz bu günHapsururken karnım acıyo sizde dikkat edin canlar...
Hadi inş Allah emeğinin karşılığını alırsın.Ay hazır cuma günüyken bi dua daha isticem sizden kızlar.Hamişlerin duası kabul olur.
Yarın kpss sınavına giriyorum. Biliyorsunuz harıl harıl ders çalışıyorum ama sanki beceremicem gibi. Hazır hissetmiyorum kendimi. Nolur dua edin başarılı olayım. Ben puanımı alayım da atanabilmek kısmetimize..
Emeğim boşa gitmesin.
Ay bir de herkes sakın sınavda doğurma diyordu, dedim kendime değil dikkati dağılacak insanlara üzülürüm. 1 yıl uğraşıyorlar.
İnşallah kızım uslu uslu uyuyup bana bi 2 saat izin verir. Hareketli olursa dikkatim çok dağılır.
Ay dua edin noluuuuuurrrrr.![]()
Diğerleri ayarlamıs saolsunlar.Ben ayrılınca program değisecek ya zor oturdu yeniden yaparsak düzene koyamayız demisler öyle okeylemis...SevimsizzAyy ne iyi idareciymiş o öyle ya bizede hiç böyleleri düşmeztebrik ediyorum o müdürünü çook selamlar
![]()
Diğerleri ayarlamıs saolsunlar.Ben ayrılınca program değisecek ya zor oturdu yeniden yaparsak düzene koyamayız demisler öyle okeylemis...Sevimsizz![]()
Ay hazır cuma günüyken bi dua daha isticem sizden kızlar.Hamişlerin duası kabul olur.
Yarın kpss sınavına giriyorum. Biliyorsunuz harıl harıl ders çalışıyorum ama sanki beceremicem gibi. Hazır hissetmiyorum kendimi. Nolur dua edin başarılı olayım. Ben puanımı alayım da atanabilmek kısmetimize..
Emeğim boşa gitmesin.
Ay bir de herkes sakın sınavda doğurma diyordu, dedim kendime değil dikkati dağılacak insanlara üzülürüm. 1 yıl uğraşıyorlar.
İnşallah kızım uslu uslu uyuyup bana bi 2 saat izin verir. Hareketli olursa dikkatim çok dağılır.
Ay dua edin noluuuuuurrrrr.![]()
Allah razı olsun canım çok zorluyor çooook
Canım bende içiyorum magvital bendede kasılmalar oluyordu osteacare kullanmama ragmen o yüzden ek olarak magvital verdi aynı zamanda erken doğum riskinide azaltıyor kasılmalara iyi geldiği içinKizlar magvital kullanan varmi?ne icin kullaniosunz?bana kasilmalrm icin verdi insallah ise yarar.keske suyumun faxlaligina da iyi gelse .
Szce magnzyumun erkn dogum riskini azaltma etkisi var mi duydunuz mu boyle bise
Arkadaslar telden grdgm icin site dgstgnden dolayi pek aktif olamadm ben bugun cikis yapicm bebegmz burda kalick en yakin zamanda pc.den grip edindiqm butn tecrubeleri siznle paylasmak isterm madm ilk abla biz olduk:)
Ozellikle dualariniz icin hepinizden Allah razi olsun benim dogum yaptiqimi gorenler ltfn heyecn panik yapmayn bende boyle olurmuyum diye
ins en yakin zamanda yasadgmz bu sureci paylasicm sizlerle cnku bende sizlerdn cok sey ogrendim![]()
Bana da verdi ama ben şuanda kasılma falan yaşamadığım için içmiyorum. Her gün muz yemeye çalışıyorum sadece.Kizlar magvital kullanan varmi?ne icin kullaniosunz?bana kasilmalrm icin verdi insallah ise yarar.keske suyumun faxlaligina da iyi gelse .
Kizlar magvital kullanan varmi?ne icin kullaniosunz?bana kasilmalrm icin verdi insallah ise yarar.keske suyumun faxlaligina da iyi gelse .
nasıl dezenfekte ediliyor peki?Canım ben emzikten 2 cesit aldım en iyileri avent ve chicco avent damaksız chicco damaklı aventin içinde 2 tane oluyo chicconunkisi 1 tane zaten hangisini almak isterse bebek ben o yüzden 2 çesittende bulundurdum chicconun olan tamamen doğal olduğu için kaynatılarak dezenfekte edilmiyor tüm kauçuklar gibi