- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Ay evet ya mandalina çok iyi olur aldırıyım saol canmcanım terlemen iyi pis mikrop gidio vücudundan..
vitaminde alabilirsin..
mandaline portakal suyu falan iç bol bol..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet ya mandalina çok iyi olur aldırıyım saol canmcanım terlemen iyi pis mikrop gidio vücudundan..
vitaminde alabilirsin..
mandaline portakal suyu falan iç bol bol..
bende de akşamları oluyor ama çok şükür iyyiyz benim doktorum ayda bir çağırıyor halaNaslsnz kızlar, yaklastkca agrilar artiyor, geceleri karnim cok agriyo, tas gibi oluyorr..
Kacinci haftadan snra, 2haftada 1 gidiliyor doktora.
Naslsnz kızlar, yaklastkca agrilar artiyor, geceleri karnim cok agriyo, tas gibi oluyorr..
canım mandalina o kadar çok çekiyordu ki hala çekiyor ayrı mevzuuAy evet ya mandalina çok iyi olur aldırıyım saol canm![]()
neden haftada bir bağlanacakmışsın canım?canım ben 33 de gittim 2 haftada bir gelceksin kontrole haftada birde nts ye bağlancaksın dedi..
haftaya nts ye bağlancam..kontrol var..
HERKESE GÜNAYDINLAR DİLİYORUM,HAYIRLI CUMALAR.....
@kubbaa Canım öncelikle halimi hatrımı sorduğun için teşekkür ederim..
dün cildiye doktoruna kontrole gittim maalesef doğumdan sonra geçeceğini öğrendim,bazen doğumdan 2 ay sonrasına kadar uzanabiliyormuş,kaşıntılarımda hiç bir değişiklik yok hatta dün bir parmağımda yokken bugün o parmağıma da sıçramış durumda,keşke şifası olsaydı,neler denemedim,merhemler losyonlar sadece sakinleştiriyor ama geçirmiyor maalesef....büyük bir hastaneye gitmemi önerdi doktor hap yazarlar dedi ama onun da bebeğe zararı olabileceğinden gitmedim açıkcası...çünkü kuvvetli haplarmış...
Hatta buradan diğer arkadaşlarıma da birşey söylemek istiyorum günlerdir perişanım inanın hiç ama hiç abartmıyorum,dün akşam sıkıldığım için dışarı da yemek yiyelim dedik sadece 1 saat dayanabildim,hava soğuk diye kapalı ayakkabı giydim giymez olaydım,mahvoldum eve kendimi nasıl attım bir ben bir Allah bilir....sıcak hiç iyi gelmiyor çünkü,gelir gelmez buz gibi suyun altına ayaklarımı soktum...gecelerim uykusuz bölük pörçük geçiyor....bir sık sık wc ye kalkmak da tuzu biberi....
neyse demem o ki bazen girdim takip etmeye çalıştım yazılanları,tabii ki ağrısı olanlar var aramızda,kötü de olabilir ama inanın şükredin halinize bilin ki sizden daha beter durumda olanlar var benim gibi.....
İyi ki bütün hazırlıklarımı tamamlamışım.....yoksa bu halde nasıl yapardım bilmem.....
Salı günü randevum var kadın doğum doktorumda....son ana kadar gitmeyi düşünürken artık bugün gel alalım dese aldırcak durumdayım ve bu yüzden de olabilecek en erken zamanda bebeğimi almasını isticem,inşallah bebeğin sağlığı yerindedir...Fakat benim artık psikolojim bozulmaya başladı,çok ağlıyorum çünkü ızdırap gibi geliyor Allah'ım affetsin,her gün yalvarıyorum şifasını ver diye....
Nolur dua edin kızlar bebeğimi sağlıklı bir şekilde tez zamanda kucağıma alayım,umarım doktorum karşı çıkmaz çünkü dayanacak gücüm kalmadı....yalın ayak gezmekten incecik şeylerle dolanmaktan hasta olucam sonunda.....
kendinize iyi bakın...
bende de akşamları oluyor ama çok şükür iyyiyz benim doktorum ayda bir çağırıyor hala
canım ben 33 de gittim 2 haftada bir gelceksin kontrole haftada birde nts ye bağlancaksın dedi..
haftaya nts ye bağlancam..kontrol var..
neden haftada bir bağlanacakmışsın canım?
Allah allah, 34.haftadasin ama aslnda cagirmali sanki..
Benide yarin 32.haftam.. doktor kontrolunde 32+4 olacam, bakalim ne diyecek, insallah benide 2 haftada 1çagirir.. cunku 1ay beni endiselendiriyor.. bebegim iyi mi diye endiseleniyorum.
neyse kontrolden ve bebeği daha sık görmeden zarar gelmezcanım tam bilmiyorum öle dedi..
ama sanırım benim bebeğin gelişiöi yaklaşık 2-3 hafta ilerden gittiği için olabilir..
çağırır canım bence..
çağırmasıda lazım..
benim diğer gittiğim doktorda 35 den sonra 10 günde görüşcez 38 de 3 gün ara ile görüşcez dedi..
o doktorada randebum bayramdan sonra
kızlar hayırlı cumalar grip olanlar geçmiş olsn hepinize söylemesi ayıp bende ishal olmşm neler iyi gelir ilacım var ama içmek istemyrm en son çare diye düşünyrm
neyse kontrolden ve bebeği daha sık görmeden zarar gelmezbenim oğlum 1.5 aydır suratını göstermiyor bize. hep saklıyor kendini
beyefendi epey naza çekiyor kendini
![]()
Benim doktorum çok aceleci çıktı. 28. haftamdan beri 2 haftada 1 görüşelim dedi. Bende 30. haftamda yine gittim. Yine 2 hafta sonra dedi. 32. haftamda yine gideceğim. Doktora göre değişiyor bence. Hiç bir risk durumum da yok bu arada.Naslsnz kızlar, yaklastkca agrilar artiyor, geceleri karnim cok agriyo, tas gibi oluyorr..
Patetes haşla onu ye diyecektim. İsyan söylemiş zaten. Hamiş olmasaydın gazozun içine aspirin at onu iç derdim ama asitli olmaz şimdi bizekızlar hayırlı cumalar grip olanlar geçmiş olsn hepinize söylemesi ayıp bende ishal olmşm neler iyi gelir ilacım var ama içmek istemyrm en son çare diye düşünyrm
Sorma bu yıl oğlanlar pek bi nazlı çıktıpatates haşla canım onu ye ve muz ye.. geçmiş olsunn
benimd eoğlan 6. aya kadar pipisini göstermedi..kız erkek kız erkek denirken en sonunda açtı..
nazlı bu oğlanlar..
sağolun kızlar eşime söyledm şimdi gelirken muz alacak inşallah iyi gelirPatetes haşla onu ye diyecektim. İsyan söylemiş zaten. Hamiş olmasaydın gazozun içine aspirin at onu iç derdim ama asitli olmaz şimdi bize
Sorma bu yıl oğlanlar pek bi nazlı çıktıBiz de zor öğrendik cinsiyeti
![]()
32.haftada gitmiştim 36.da gel dediAllah allah, 34.haftadasin ama aslnda cagirmali sanki..
Benide yarin 32.haftam.. doktor kontrolunde 32+4 olacam, bakalim ne diyecek, insallah benide 2 haftada 1çagirir.. cunku 1ay beni endiselendiriyor.. bebegim iyi mi diye endiseleniyorum.
canım bende ishalim 3 gündür yeni yeni iyileşiyorum son zamanlar ya normal olması sanırımsağolun kızlar eşime söyledm şimdi gelirken muz alacak inşallah iyi gelir
gördüm canım..biz hamilelerin bdv de işi yok kuzum..Huhuuuu, nasılsınız hanımlar. Takıldım kaldım başka bir konuya , sinirlerim oynadı yerinden neyse ki dönebildim aranıza.![]()
Yaw ben tatlı falan yemiyorum. Ekmeği azalttım. Pilav makarnayı falan kestim. Ama arada aburcubur kaçıyor bi bakıyorum açlık bile 118 lere çıkmış. Dün akşam eşimin yediği pideden tırtıkladım 2 dilim 2 yudumda kola içtim 2. saat 160 tı 1. saati ölçmedim heralde 180 i geçmiştir. Yuhhh dedim.
Cihaza güveniyorum ben çünkü bir halt yiyince tak diye yükseliyor. Ama salata çorba yoğurt yesem 100-110 gibi çıkıyo en yüksek.
Benim bir süredir baş aşağı zaten, genelde sol tarafımda hissediyorum kaburganın hemen altında. Ama o hissettiğim ne tam anlayamıyorum. Doktorum o tarafta poposu olduğunu söyledi ultrasona bakıp. Elleriyle kendini kaydırıyordur dedi. Aman neresiyse neresi, onu hissetmek bir harika![]()
canım bu braun heralde modeli ne internetten mi aldın