Benim doktorum çok aceleci çıktı. 28. haftamdan beri 2 haftada 1 görüşelim dedi. Bende 30. haftamda yine gittim. Yine 2 hafta sonra dedi. 32. haftamda yine gideceğim. Doktora göre değişiyor bence. Hiç bir risk durumum da yok bu arada.
32.haftada gitmiştim 36.da gel dedi
Ne guzel yaaa. Benim doktor fazla usg yi sevmiyor,bebege zararliymis göya arkadasima öyle demis yani.. arkadasimda gidiyor ayni doktora.
Ne guzel,zaten nrmalde para veriyorsun, 10gun tedavi hakkn var, benim diger doktorumda öyleydi ama, bu hep 1 ay snraya randevu veriyor..
Belkide 36dan snra 2 hafta da 1 gel der canim..
benimki 28 den sonra 31 de çağırdı, üzerine artık hep 2 haftada 1 dedi, 33 te gittim, 35 te de gidip raporumu alıcam inşallah ve beni nst ye bağlamadı henüz, 2 haftada bir ultrason sık değil ki canım, o konuyu ben ilk gittiğimde sordum, doktorum da baktığımız süre çok kısa bir süre, saatlerce ultrasonda durmuyorsun ki zararı olsun dedi, ben güveniyorum yorumlarına, bu dönemlerde plesanta da iyi takip edilmeli yaşlanma olabiliyor, idrar yolları iltihabı bu dönemlerde daha çok başımıza geliyor ve bebeğin gelişimi kilosu iyi takip edilmeli, 30 dan sonra 2 haftada bir gidilmesi çok önemli diye düşünüyorum