• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Benim doktorum çok aceleci çıktı. 28. haftamdan beri 2 haftada 1 görüşelim dedi. Bende 30. haftamda yine gittim. Yine 2 hafta sonra dedi. 32. haftamda yine gideceğim. Doktora göre değişiyor bence. Hiç bir risk durumum da yok bu arada.

32.haftada gitmiştim 36.da gel dedi

Ne guzel yaaa. Benim doktor fazla usg yi sevmiyor,bebege zararliymis göya arkadasima öyle demis yani.. arkadasimda gidiyor ayni doktora.

Ne guzel,zaten nrmalde para veriyorsun, 10gun tedavi hakkn var, benim diger doktorumda öyleydi ama, bu hep 1 ay snraya randevu veriyor..

Belkide 36dan snra 2 hafta da 1 gel der canim..

benimki 28 den sonra 31 de çağırdı, üzerine artık hep 2 haftada 1 dedi, 33 te gittim, 35 te de gidip raporumu alıcam inşallah ve beni nst ye bağlamadı henüz, 2 haftada bir ultrason sık değil ki canım, o konuyu ben ilk gittiğimde sordum, doktorum da baktığımız süre çok kısa bir süre, saatlerce ultrasonda durmuyorsun ki zararı olsun dedi, ben güveniyorum yorumlarına, bu dönemlerde plesanta da iyi takip edilmeli yaşlanma olabiliyor, idrar yolları iltihabı bu dönemlerde daha çok başımıza geliyor ve bebeğin gelişimi kilosu iyi takip edilmeli, 30 dan sonra 2 haftada bir gidilmesi çok önemli diye düşünüyorum

aynen oylee harbiden tiftik tiftik oldu sacları asla yıka cık yapamaz ki kaldı ki bu kadar kısa saclar aslında daha uğraştırıcıdır yaaa kimin sacı uzunsa aynı modeli yapıolar marjinallik degisim bu mu soytarıya çevirip herkese aynı modeli uygulamak mi kadının yüzü deisti ya
Kadının zaten yüzü uzundu upuzun bi yüz çıktı ortaya kafalarına göre kesip biçiyolar :KK12: yapsınlar uzun saçta değişiklikte görelim nasıl oluyormuş daha bir ombre yapanı göremedim değiştireni göremedim o sacı bizde keserdik :-)

yaa bu stardaki benim kuaförüm programını izleyen oldu mu hiç ne saçma bi programdır bu herkesin saçını hep aynı model yapıyorlar bu gidişle istanbulda uzun saçlı kadın kalmayacak haa:confused::KK70:
Sokak agziyla konusan daha yeni tanistigi kadinlara eliyle dokunup tutan adamlarin oldugu mesafesiz bi program bugun 5 dk denk geldim cok igrenc bi program..

canımm şeker diyet kadar yürüyüş de istiyor , bende çıkmadı ( ki ben kesin çıkacak diyordum, hem ailede var hem de bel çevrem çok kolay yağlanıyor) ama ben baştan beri çok dikkat ediyorum, bir kere her yemekte süt ürünü özellikle yoğurt tüketmek lazım, şekerin emilimini zamana yayıyor, ikincisi de tatlı yediğin zaman mutlaka onu yürüyüş, spor vb aktivite ile vücutta yakmalısın, ben evde dondurma lüksünü terk ettim, dondurmayı mutlaka sahil vb bir yere gidince ödül olarak alıyorum kendime ve bayaa yürüyorum üzerine, aslında şekeri yüksek olsun olmasın herkes dikkat etmeli, vücudun ürettiği fazla insülin rakamlara yansısa da yansıma da iç organları hırpalıyor maalesef! bir de stres tabii ki, herşeyi sallamayı bi öğrenebilsek, ama dikkat edin bu şeker belası hep titiz, sorumluluk bilinci yüksek, etrafı ciddiye alan insanlarda çıkıyor, benim babam bol yürüyüş ile şekerini dengeliyor, bizler de yapabiliriz!

Canım aslında bende en baştan beri hep kontrollü gittim. İlkinde 30 kg aldığım için bunda 10 kg sınırında kalayım diye hep dengeli beslenme ve yürüyüşle geldim ama 20 lihaftaların sonunda düzenim bozuldu yürüyüşler aksadı, iştah kabardı ve üstüne birde şeker eklenince tam oldu. Neyse ki bugün henüz 100 ün üzerini görmedim.

Yürüyüşleri ve egzersizi de tekrar düzene soktum mu tamamdır.

Kadının zaten yüzü uzundu upuzun bi yüz çıktı ortaya kafalarına göre kesip biçiyolar :KK12: yapsınlar uzun saçta değişiklikte görelim nasıl oluyormuş daha bir ombre yapanı göremedim değiştireni göremedim o sacı bizde keserdik :-)
hahahahahah:KK70:haklısın arkadaşım :KK60:iddia ediyorum bu sacı bizde keserdik:KK48:ben ombre hastayım su sıralar zaten:KK53:yapsalarda bi gözümüz gönlümüz acılsa:KK68:

aynen oylee harbiden tiftik tiftik oldu sacları asla yıka cık yapamaz ki kaldı ki bu kadar kısa saclar aslında daha uğraştırıcıdır yaaa kimin sacı uzunsa aynı modeli yapıolar marjinallik degisim bu mu soytarıya çevirip herkese aynı modeli uygulamak mi kadının yüzü deisti ya

:)))))))))) AY ÇOK GÜLDÜM YAAA

dün ben ilk defa tanıştım yalancı sancılarla eger okuduklarımız olmasaydı soluğu hastanede almıştım :KK51:
maalesef ki cok sancı çektim sanırım artık varlıklarını daha cok belli ediolar Allah yokluklarını göstermesin:KK46::nazar:

hazırlanıyoruz canım, alnımızın akıyla atlatabilsek şu dönemi de sağlıkla kolaylıkla dünyaya gelse kuzular

Canım benimd çok asağıda bazen yürürken kafasını hissediyorum sanki düşücek gibi geliyo gercekten anne olmak zormuş

eşime diyorum sence kuzum anne baba olarak bizi seçtiği için mutlu mudur? onu mutlu bir çocuk olarak büyütebilecek miyiz? bir sürü soru soruyorum, eşimin cevap belli tabii, sen diyor bu gidişle, çocuğu mutlu yapar mısın bilmem ama kesin filozof yaparsın:KK57::KK57: ben kızınca da gönlümü alıyor, tabii diyor, kızımızla konuşuyoruz, ona hayallerimizi anlatıyoruz, şükürler olsun diyoruz, allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguları

hahahahahah:KK70:haklısın arkadaşım :KK60:iddia ediyorum bu sacı bizde keserdik:KK48:ben ombre hastayım su sıralar zaten:KK53:yapsalarda bi gözümüz gönlümüz acılsa:KK68:
Ayyy sorma ahhh ahhh hamile olmadan önce saçlarımla cok oynardım şimdi yapamıyorum ya hasret kaldım yapsalarda içimiz açılsa bende doğumdan sonra yaptırmak istiyorum kısmetse çok özeniyorum ombre gördükçe :KK51:

hazırlanıyoruz canım, alnımızın akıyla atlatabilsek şu dönemi de sağlıkla kolaylıkla dünyaya gelse kuzular

eşime diyorum sence kuzum anne baba olarak bizi seçtiği için mutlu mudur? onu mutlu bir çocuk olarak büyütebilecek miyiz? bir sürü soru soruyorum, eşimin cevap belli tabii, sen diyor bu gidişle, çocuğu mutlu yapar mısın bilmem ama kesin filozof yaparsın:KK57::KK57: ben kızınca da gönlümü alıyor, tabii diyor, kızımızla konuşuyoruz, ona hayallerimizi anlatıyoruz, şükürler olsun diyoruz, allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguları
öyle canım dilerim alnımızın akıyla atlatırız su günleri su anda nasılsın

Aminn canım bende hep dua ediyorum hamile olmadan önce çocuk sahibi olamayanların ne hissettiklerini anlamıyordum ama bu bambaska bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin inş

Ayyy sorma ahhh ahhh hamile olmadan önce saçlarımla cok oynardım şimdi yapamıyorum ya hasret kaldım yapsalarda içimiz açılsa bende doğumdan sonra yaptırmak istiyorum kısmetse çok özeniyorum ombre gördükçe :KK51:
canım bende habire fotoları kaydediyorum soyle ombre yapacam böyle yapcam diye:KK51: cok tatlı geliyor bana bir bayanda hem özenli gösteriyor hem de bir hava katıyor:)

gördüm canım..biz hamilelerin bdv de işi yok kuzum..
sinir styres yasak bizee :KK20::KK20:

Hiç valla nerden takıldım, neyse döndüm geldim. Ne diye gerdim kendimi onu da anlamadım ya:KK76::KK76:

benim de 32 de döndü canım, göbeğimin üstündeki hareket doktorda da denk gelince hemen sordum, ultrasonu tuttu, sol göğsümün altında poposu vardı, popo şu ara en hareketli yeri kuzumun, jenifer lopez e rakip geliyor fıstığımm:KK73::KK73::D:D vee aynen benimki de hep solda, kız solda oğlan sağda efsanesi gerçek mi ne:KK70::KK70:

Valla senin kızınada rakip benim kızım geliyor o zaman:-):-)Sürekli bir popo attırma durumu var, ben orada bacakları var sanırken meğer poposuymuş, popsuyla bu kadar hareketi nasıl beceriyor o da ayrı bir konu tabi:KK73::KK73:

hadi inş allah iyi gelir.

Canım sende Bursa'daydın demi ? Bildiğin memnun kaldığın halı yıkama firması var mı ?
Bu arada takıldığın konuyu merak ettim. Kesin bir derdim vardırdadır. İnsan ancak orda sinir olur :KK48:

Canım ben Önder Halı Yıkamaya veriyorum halılarımı, şimdiye kadar tek sorun yaşamadım. Halılarım yeni gibi geliyor, bir de benim halılarım beyaz , düşün yani. Piyasaya göre biraz pahalıdır ama güvenlidir, annem bir kere başka yere verdi, valla sanırım halılar yıkanmamıştı dedi. Bir daha hep Önder Halı'ya verdi o da.

BDV' de evliliğim bitiyor mu ne öyle bir konuydu, aman neyse koptum geldim :-)

izlemeden kadına acıdımmmm yaaa :KK70::KK70:

Al benden de o kadar, görmeden üzüldüm kadının saçlarına:-)

vee topic canlar tv kapatmaya başlayın hafiften, bizde hemen hemen hiç açılmaz zaten, eşimin haber programları ve hafta sonu sinema keyfi dışında pek tv izlemeyiz, bebeklerin gelişiminde de tv nin olumsuz etkileri çokkk fazla, zaten aile yaşantısına da olumsuz etkileri çok ya neyse, tv nin minimuma indiği bir hayat düzenine alışmak zorundayız, zaten bakıcı konusundaki en önemli hassasiyetlerimden biri o, arkadaşımın bakıcısı bütün tv izliyormuş çocukla ve çocuk tv açılınca dünyadan kopuyordu sanki, konuşması çok gecikince fark ettiler, tv yi tamamen kapatarak çocuğu oyuna yönlendirmeleri bayaa zaman aldı

vee topic canlar tv kapatmaya başlayın hafiften, bizde hemen hemen hiç açılmaz zaten, eşimin haber programları ve hafta sonu sinema keyfi dışında pek tv izlemeyiz, bebeklerin gelişiminde de tv nin olumsuz etkileri çokkk fazla, zaten aile yaşantısına da olumsuz etkileri çok ya neyse, tv nin minimuma indiği bir hayat düzenine alışmak zorundayız, zaten bakıcı konusundaki en önemli hassasiyetlerimden biri o, arkadaşımın bakıcısı bütün tv izliyormuş çocukla ve çocuk tv açılınca dünyadan kopuyordu sanki, konuşması çok gecikince fark ettiler, tv yi tamamen kapatarak çocuğu oyuna yönlendirmeleri bayaa zaman aldı

canım bence herşey zamanlı olursa problem yok..
dediğin gibi saatlerce çocuk tv bilg başında kalamaz..
ama bunlar saatli olabilir..
bizler içinde öle..
ben akşamları dizi izlemeyi seviyorum..
hoş bu aralar genelde uyuyakalıyorum yorgunluktan sonrada gece nöbet tutuyorum ama..
bu dizilerdende vazgeçicez zaten yumurcakla ilgilenmekten vakit kalmıcak bize..
daha çok oyun ve diğer aktivitelere yönelcez artık

öyle canım dilerim alnımızın akıyla atlatırız su günleri su anda nasılsın

iyiyim canım çok şükür, ayağa kalkınca ve yatakta dönerken yanıyor canım, dinleme pozisyonunda bir sıkıntı yok, şu haftayı da çalışıp bitirsem allahın izniyle, rahatlayacağım

Aminn canım bende hep dua ediyorum hamile olmadan önce çocuk sahibi olamayanların ne hissettiklerini anlamıyordum ama bu bambaska bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin inş

aminn canım

Valla senin kızınada rakip benim kızım geliyor o zaman:-):-)Sürekli bir popo attırma durumu var, ben orada bacakları var sanırken meğer poposuymuş, popsuyla bu kadar hareketi nasıl beceriyor o da ayrı bir konu tabi:KK73::KK73:

:KK70::KK70:

Back
X