• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kızlar bende sıkıntıdan patlamak üzereyim yaaa erken dığum riskim var doktor yatıcaksın dedi bi yerede çıkamıyorum tüm gün evde patlamak üzereyim :KK47:

Tv de biseyde yok cnim bende evdeyim genelde yururken alt tarafima baski yapio kuzcuum cok uzun sureli cikmiyorim evdede kitap muzik oyle idare ediyorumtvler gercekten bos surekli evlilik prigrami sacma sapan programlar erkn dogun riskin varsa yat cnim bebegib ne kadar durrusa okadar ii bugun okudum.28haftalik 520 gr dogmus bir bebek simdi 1 yasindaymis allahim.saglikla versin hepimzie yavrularini kucaklarimiza cok sukur tehlikeli.donemi gectik dogum.olsada allahin izniyle bisey olma hazirliklarini bitirdinmi

Hadi bakalim sen elinden geleni yapiyosun hakkinda hayirlisi olsun..guzel haberlerini bekliyoruz
Evet cano doğurmak için yğrüyorum. Bazen enerjin tabanda oluyo, bugün öyleydi hala yorgunum, heralde arada bi enerji yükselip düşecek böyle. İdare edeceğiz artık 12 günüm kaldı :) normal doğum için son zamanlarım. Bol yürüyüş lazım..

Aman innukum bak benim şeker yğksek devam edip öyle doğurursam bebeğe doğduğu an kanına bakıp şeker düşüklüğü varsa ( ki olabilitesi yüksekmiş) iğne yapıyolarmış :KK43: yediğin zararlı şeylerin çocuğu içerde ağlattığını düşün asla canın istemiyo sonra :KK43:

Gel bebeem gel, sağlıklı olsun yavruşlarda bizde bol bol et yiyin ballarım.

Aferim iyi tabi :) demek senin yavruş obur, obur afacan hihih sevindim arkadaşım. Aklında kalacağına ölçtün kurtuldun :)

Ayyy iyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım :) inşallah sağlıklı doğum gerçekleştiririz oğlumun desteği ile. Kendimi hiç ameliyata hazır hissetmiyorum çünkü. Tabi başa gelen çekilir, oğluma son derece hazırım. Bebiş doğunca bulduğum ilk enerjilerde yazacağı size. Bakalım nasıl olacak :)

bunada şükür hiç aklına gelmeyenlerde var:KK53:
Ayy canım aklına geldide sanki alcağındanmı soruyo biliyo bu zamana benim eksik bırakmıycamı maksat biz sorduk işte onlar istemediler diycek millete çok içten pazarlıklılar ya sormasaydı keşke elimde ne biçim bi koz olmuştu:KK53:

olsun canımm sen cok daha az bi kiloyla baslamıssın avantajın var annesi:oops: daha 62 sin kilonnn cok az:KK69: ben maşallah son gazzzz ileriiii:KK55::KK53:
amannn veririz nasıl olsa, senin de çok değil bence sen de zayıf başlamışsın ;) benim doktor demişti ilk gittiğimde hızlı kilo alcaksın muhtemelen çok zayıfsın diye, neyseki hazırladı beni :) bi de genetik tabi ben de hamilelikte alıyoruz biz ama çabuk veriyoruz :)

canım benim aldığım arabada mamas&papas ben çok beğendim,urbo 2 modeli
eşinin aldığı modelin özelliklerini bilmiyorum ama alınmış artık üzme kendini
Eki Görüntüle 1254151

kuzum hafızana hayranım valla

nilcim bugün tarifine göre börekleri yaptım çok güzel oldular teşekkürler,lorlu ya da ıspanaklı falanda güzel oluyor mu
yapıp dolaba atayım bende

canım arkadaş korkmasın.osmolac kontrast madde değil.fizyolojik olarak bağırsakları boşaltan bir şurup.
isim benzerliği olabilir :-)
Eki Görüntüle 1254159
Hadii Ys hatlar karisti bende...diom bende iyiymis hamilelerde veriliosa diye

ay kızlarrr ekim annelerine baktım az önce , aralarından biri şuan doğum sancısı çekiyormuş, sancı aralarında yazıyor. diğerleri destek veriyorlardı anneye bu çok güzel yalnız hissetmiyor kendini.ne kadar güzel aynı duyguları paylaşıp güç vermek... ben de ekim annesi olabilirim heyecan yaptım resmen ama tatlı bir heyecan tabi :)

Allah ın izniyle zamanında doğum yapmak nasip olur inşallah canm yok mu kimse yanında ya da kafa dengi birileri seni teselli edecek

Malesef canım kimse yok en azından bir arkadasım olsa kafa dengi konuşur rahatlarım sizler varsınızda biraz rahatlıyorum sizde olmasanız tamamen sıkıcı olur :KK51: bunaldım artık ama yapıcak birşey yok :KK43:

Tv de biseyde yok cnim bende evdeyim genelde yururken alt tarafima baski yapio kuzcuum cok uzun sureli cikmiyorim evdede kitap muzik oyle idare ediyorumtvler gercekten bos surekli evlilik prigrami sacma sapan programlar erkn dogun riskin varsa yat cnim bebegib ne kadar durrusa okadar ii bugun okudum.28haftalik 520 gr dogmus bir bebek simdi 1 yasindaymis allahim.saglikla versin hepimzie yavrularini kucaklarimiza cok sukur tehlikeli.donemi gectik dogum.olsada allahin izniyle bisey olma hazirliklarini bitirdinmi
Bitti sayılır canım yapılması gereken bi kaç bişi kaldı ama onuda halledemiyorum ama çıkıcam bigün napıyım ben yapmasam kim yapıcak eşim cok yoğun bende kitap ,kk, tv oyalanmaya çalışıyorum ama hiç birşeyden zevk almıyorum :KK12:

Malesef canım kimse yok en azından bir arkadasım olsa kafa dengi konuşur rahatlarım sizler varsınızda biraz rahatlıyorum sizde olmasanız tamamen sıkıcı olur :KK51: bunaldım artık ama yapıcak birşey yok :KK43:

Bitti sayılır canım yapılması gereken bi kaç bişi kaldı ama onuda halledemiyorum ama çıkıcam bigün napıyım ben yapmasam kim yapıcak eşim cok yoğun bende kitap ,kk, tv oyalanmaya çalışıyorum ama hiç birşeyden zevk almıyorum :KK12:

Haklisin cnim bende oyle ciktignda bol bol dinlen kostur kostur yapma carsida dinelenrek halledrrsin bende bitirdimmcok sukur birtek odasinin suslenmesi kaldi ins onuda bayram sonrasi halledicem annemle simdilik dogummtarhimiz belli odlugu icin 7 kasinma kadar yayiyorum isleri

Sonunda pijemam geldi,gecelikte aldim.. ikisi de kırmızı :) sarı aradım ama yoktu.. ikisi kirmzi olmasin diye, hem kirmizi tacima uysun diye sarı olsun dedim ama olmadı.. zaten kirmizi daha da uyarr :D
Tüm eksiklerim bitti, çantamı bayramdan sonra hazırlayacam..

Haklisin cnim bende oyle ciktignda bol bol dinlen kostur kostur yapma carsida dinelenrek halledrrsin bende bitirdimmcok sukur birtek odasinin suslenmesi kaldi ins onuda bayram sonrasi halledicem annemle simdilik dogummtarhimiz belli odlugu icin 7 kasinma kadar yayiyorum isleri
Sezeryan mı olucaksın sen canım
Çok yordum ben kendimi günde 4 saat bile yürüdüğüm oldu gecen haftalarda şimdi böyle cezasını cekiyorum :KK51:

canım yaa yüreği güzelll arkadaşım benim Allah razı olsun bunu söylemen bile yeter emin ol orda olsam isterdim:KK68: Rabbim hayırlısıyla bu güzel süslerle karşılamanı nasip etsin melegini:KK19:

Ay ben teklifimde ciddiydim. Ben istanbuldayım. Başka yerde olsan da kargo ne güne duruyor. Eğer istediğin, beğendiğin bişey varsa yaparım, elimder gelir ayıptır söylemesi :)

Kızlar bende sıkıntıdan patlamak üzereyim yaaa erken dığum riskim var doktor yatıcaksın dedi bi yerede çıkamıyorum tüm gün evde patlamak üzereyim :KK47:

Ben sıkıldıkça el işine verdim kendimi, yaptıklarımı eklemiştim az önce. Bence sen de öyle şeyler deneyebilirsin, hem eğlenceli hem de oyalayıcı.

Sezeryan mı olucaksın sen canım
Çok yordum ben kendimi günde 4 saat bile yürüdüğüm oldu gecen haftalarda şimdi böyle cezasını cekiyorum :KK51:

Evet cnim.sezrryan olcak.mecbur damr sorunum var benim hemde tansiyon kan sulandirici igenkullaniyorum beneim bebegimde 2asilama 2 tup bebek sonrasi kendiliginden olan bir bebek dr riske atmak istemiyorim bende istemiyorum sesrryan olsun bebek strese giriyomus cunku bu durmda igne kesilince insallah sesrryan ile dunyaya gelicek 7 kasimda degismesse

Cnm zamanibda saglikla kavurdun bebegibe ins
Senin bebek arabasi mamaspapas miydi

evet canım urbo 2 bizimkinin modeli pembesi.ben çok beğenerek aldım.doğumdan itibaren kullanılıyor
ekstra ana kucağı almaya gerek yok ama biz alacağız
malzeme kalitesi olarak bir çok markadan çok çok daha iyi

Ahh ayni heyecam bendede var cnim sali gunu kontrolumvar benimde 2 haftaya dusurdu doktorum ama bazi arkdaslarim hala ayda 1 kere gidiyo serbest icin biz yapicaz cnim logusa sekeri satiliomus kirmizi ondan alcaz 5 litre suya onu eritip icine karanfil tarcin koyucaz detayli tarfini yarin annemden alirim.dilersen birde sutu arttiran helvaymis cnim aklinda olsun helva yiyip ustune birbardak su icin diyolar ben simdide hersabah kucuk bir parca tuketiyorum cok sevmem ama sut icin yicez :)

lohusa şekeri ile olan tarifi bende gördüm ama onların içinde gıda boyası oluyormuş bende huzursuz oldum duyunca.
baharatları karıştırıp yapanlarda varmış merak ediyorum ,bir akrabamız kızılcıkla yapmış rengide kırmızıydı o yüzden.
tadıda şahaneydi ama tarif alamadım.
helvayı bende duydum ama acaba susattığı için süt yapıyor olabilir mi?boşuna kalori almayalım

Back
X