ayyy masallah gistiga yaa Rabbim bahtini güzel eylesinteşekkür ederim arkadaşlar ALLAH herkesin çocuğunu esrirgesin
evet istanbul daki bazİ universite kreşlerinde bu sekildeymis wc ler budaa olmazz herkes cinsiyetine uygun davranmali ve belli edep kosullarina uyulmali ama is konusuna gelince erkekte herseyi yapsin ogrensin zaten bilmiyorum.diyenn yalan soyler sadece alışkanlıktan dolayi yapmiyorlarçok küçük çağlarda bu gibi ayrımların yapılmasının zor olduğunu düşünüyorum. vileda elektirik süpürgesi gib ioyuncaklar aslında çok da cinsiyetci oyuncaklar degil sanırım. artık modern hayatta erkeginde ev süpürmesi silmesi gerekiyor. maalesef türk anneleri geçmişte bu hatayı fazlasıyla yapmışlar. erkek çocuklara bir paşa muamelesi yapıp hiç bir iş yaptırılmamış ve kız cocuklar da her türlü ev işi yapmakla görevlendirilmiş. artık kadın çalışma hayatında olduğu için erkeklerinde her işi yapması gerekiyor ki belki bu oyuncaklarla süregelen bu saçma adetimiz son bulur. ama tabi uzmanların bir kısmının bu ayrımı sağlıklı yapmadıgına inanıyorum. . okuldayken bir projem anaokulu projesiydi ve hocamız tuvaletlere kapı yapmamamızı çocukların birbirlerindeki farklılıkları görerek cinsel anlamda gelişimlerini daha hızlı tamamlayacaklarını söylemişti. tabi bu kadar abuk fikirlere sayı duymamız da beklenemez.
ya kiziim.bakiciyla aynen oyle kadn yediriyor geliuorum tertemiz heryer bende asla yedireemem demem o ki bize nazlaniyorlar bu blwciler:)Valla bazen diyorum kendime hay senin blw ne diye çocuk dediğini anası yedirir ağzını siler tamam bitti gitti öğrettik bunlara şimdi gözleri fena açıldı artık böyle gider