- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
günaydın canım erken dedin ya bulantı için normalde ne zaman başlamalı?Bende de hafif hafif bulantı var ama henüz öyle rahatsız edecek şekilde değil:44
Topik için tablo oluşturacağım.
Bana "Yaşınızı, Kaçıncı çocuğunuz olduğunu, Beklenen doğum Tarihini" mesaj ile iletir misiniz ?
Yaşım 56 Beklenen doğum tarihim 2050 :) beni de ekle pls
Ağzını burnunu kırarım senin :)
Listemin en başına seni ekliycem merak etmeMoruk :)
Canım şuan marketlerde taze olan çiftlik balıkları da tatlısu balıkları da var, hepsi dondurulmuş değil ki. Zaten dondurulmuştan bile olsa ondan alacağın omega, haptan alacağın omegadan daha hayırlıdır benceŞöyle bir sakıncası olabilir hayatım şu an piyasada satılan "taze" balıkların hiçbiri taze değil. Dondurulmuş balık. Henüz başık mevsimi gelmedi çünkü... Onları yemeyip hap kullanan var ama dondurulmuş da olsa onu tercih et dedi doktor bana. Durum budur:)
sağol canım teşekkürlerevet konserve olduğu için ve bir şey fazla oluyormuş bu konserve ton balıkta araştırmıştım da. istersen yine de sen de bi araştır. benim aklımda kalan daha çok sonuç yani iyi olmadığı :)
hayırlı olsun, yorgunluk bende de var bu aralar :26:bende sat ım 7 hazıran. 5+6 yım dun kesemızı gorduk. yorgunluk var geğirip duruyorum devamlı normalmı bılmıyorum... pıtı pıtımızı bı duyarsam hayırlısı ıle... rabbım herkese yasatsın bu duyguyu elım karnımda uyuyorum ıkı gundur.. saglıklı sıhhatlı bebısler nasıp etsın herkese...
ben de erken diyordum ama benim de bazı günler bulantım oluyor:26: demek ki yavaş yavaş başlayacak artık...kızlar ben bugun mıde bulantısı ıle uyandım sankııı bıraz erken bunun ıcın ama öğürmekten bı hal oldummm yaaaa:44::44::44::44:
geçmiş olsun canım, üzme kendini. Benim bi arkadaşımda da hafif yükseklik olmuştu hamileliğinde, ama sorun olmadı, şuan bebişi sağlıklı bir şekilde kucağındaGeçmiş olsun canım bulantın mı var? Öğleden sonra gidicem tiroid için bi doktora bakalım ne dicek. Değer normal insan için yüksek değil kesinlikle ama hamilelikte daha aşağıda olması gerekiyormuş. İlaçla hallediliomuş anladığım kadarıyla. Benim değerim de çok az yüksek. Doktor acelesi yok dedi aslında 20. Haftaya kadar vaktin var ne zaman istersen o zaman git doktora dedi ama benim içim rahat etmedi hemen bugün gidicez ne gerekiosa yapalım die...Çok sağol canım yazdıkların için. Geçmiş olsun sana da tekrardan
kese boyu kişiden kşiye değişebilir canım nette 5.haftada 5 mm olur diyor mesela yani dr sorun görseydi söylerdi sana ben sormuştum haftasıyla uyumlu demişti.anne yaşına göre de değişiyormuş kese boyutu.
hamişler merakım cokda aklıma geldıkce soracam galıba sımdı 5+4 dıolar mesela nette haftalık taqkıbı yazan yerlerde hangı haftayı takıp etcez doldurdugumuzumu ıcınde oldugumuzumu:D: beım kafam karıstııı...
Canım şuan marketlerde taze olan çiftlik balıkları da tatlısu balıkları da var, hepsi dondurulmuş değil ki. Zaten dondurulmuştan bile olsa ondan alacağın omega, haptan alacağın omegadan daha hayırlıdır bence
sağol canım teşekkürler
hayırlı olsun, yorgunluk bende de var bu aralar :26:
ben de erken diyordum ama benim de bazı günler bulantım oluyor:26: demek ki yavaş yavaş başlayacak artık...
geçmiş olsun canım, üzme kendini. Benim bi arkadaşımda da hafif yükseklik olmuştu hamileliğinde, ama sorun olmadı, şuan bebişi sağlıklı bir şekilde kucağında
Slm kızlar... Bende dün hamile olduğumu öğrendim ve çok mutluyum :) 3 yıllık evliyim.. 1 yıldır istiyorduk Rabbim sonunda bizede evlat nasip etti. İsteyen herkesin duası kabul olur inşAllah...
Slm kızlar... Bende dün hamile olduğumu öğrendim ve çok mutluyum :) 3 yıllık evliyim.. 1 yıldır istiyorduk Rabbim sonunda bizede evlat nasip etti. İsteyen herkesin duası kabul olur inşAllah...
hayırlı olsun arkadaşım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun
Nasıl öğrendin hamileliğini?
sat 21 mayıs. ona göre 8 hafta 2 günlük hamileyim.
bugün ultrasona girdim 7+1 dedi doktor, 1 haftadan geridenmiş :18: zaten şu tarihleri hesaplamayı bi türlü beceremiyorum.
bide bugünden itibaren geriye 7 hafta sayarsam hamile kaldığım tarihi bulabilir miyim? onu merak ediyorumm. bi akılö verseniz bana :26:
merhaba arkadaşlar bende varım
bugün 5+6 dayım. ilk hamileliğim :)
ve mide bulantılarım başladı yemek yiyemiyorum bende. sizler buna bir çözüm bulabildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?