2014 Mart Anneleri, Doğuma Kadar Birlikte Yürüyelim mi?

günaydın canım erken dedin ya bulantı için normalde ne zaman başlamalı?Bende de hafif hafif bulantı var ama henüz öyle rahatsız edecek şekilde değil:44

mrb cnm benım hep mıdem hassastı ama bugun baya kötü oldun bılmıyorum galıba erken baslıck bulantılarmm

Canım şuan marketlerde taze olan çiftlik balıkları da tatlısu balıkları da var, hepsi dondurulmuş değil ki. Zaten dondurulmuştan bile olsa ondan alacağın omega, haptan alacağın omegadan daha hayırlıdır bence

evet konserve olduğu için ve bir şey fazla oluyormuş bu konserve ton balıkta araştırmıştım da. istersen yine de sen de bi araştır. benim aklımda kalan daha çok sonuç yani iyi olmadığı :)
sağol canım teşekkürler

hayırlı olsun, yorgunluk bende de var bu aralar :26:

kızlar ben bugun mıde bulantısı ıle uyandım sankııı bıraz erken bunun ıcın ama öğürmekten bı hal oldummm yaaaa:44::44::44::44:
ben de erken diyordum ama benim de bazı günler bulantım oluyor:26: demek ki yavaş yavaş başlayacak artık...

geçmiş olsun canım, üzme kendini. Benim bi arkadaşımda da hafif yükseklik olmuştu hamileliğinde, ama sorun olmadı, şuan bebişi sağlıklı bir şekilde kucağında

hamişler merakım cokda aklıma geldıkce soracam galıba sımdı 5+4 dıolar mesela nette haftalık taqkıbı yazan yerlerde hangı haftayı takıp etcez doldurdugumuzumu ıcınde oldugumuzumu:D: beım kafam karıstııı...

bu durumlarda 6.haftadayım diyolar sanırım 6yı takip etmek gerekiyor emin değilim :44:

Evet canım her türlü canlı balık haptan iyidir dedi doktorum aynen:) Çok sağol inşallah ciddi bi şi deildir 2de gitcez bakalım.

Slm kızlar... Bende dün hamile olduğumu öğrendim ve çok mutluyum :) 3 yıllık evliyim.. 1 yıldır istiyorduk Rabbim sonunda bizede evlat nasip etti. İsteyen herkesin duası kabul olur inşAllah...

sat 21 mayıs. ona göre 8 hafta 2 günlük hamileyim.
bugün ultrasona girdim 7+1 dedi doktor, 1 haftadan geridenmiş :18: zaten şu tarihleri hesaplamayı bi türlü beceremiyorum.

bide bugünden itibaren geriye 7 hafta sayarsam hamile kaldığım tarihi bulabilir miyim? onu merak ediyorumm. bi akılö verseniz bana :26:

Slm kızlar... Bende dün hamile olduğumu öğrendim ve çok mutluyum :) 3 yıllık evliyim.. 1 yıldır istiyorduk Rabbim sonunda bizede evlat nasip etti. İsteyen herkesin duası kabul olur inşAllah...

Gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun
Nasıl öğrendin hamileliğini?

Gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun
Nasıl öğrendin hamileliğini?

Çok teşekkür ederim. Bir haftadır günüm geçiyordu. Doktorum günün geçince gel demişti. Dün gittim ultrasona girdim orada göremedi tabi. Kan tahlili için kan aldılar. Sonuçları doktorum dün arayıp söyledi. Bu şekilde hala inanamıyorum.... :)

merhabalar...

hepinizinde bebişleri hayırlı olsun. allahın izniyle sağ salim sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.
allahım isteyen herkese nasip etsin, kimseleri çocuk, bebek özlemiyle sınamasın rabbim.

2009 haziran ayında prensesimi kucağıma aldım. dünyalar güzeli genç bir kızım var diyebilirim. en yakın arkadaşım :) artık. ilk hamileliğimi öğrendiğimde bende şaşkınlıktan sevinememiştim çünkü süprizdi bizim için. evleneli henüz 2 ay olmuştu ve hiç hazır olduğumu düşünmüyordum. fakat sonradan anladımki çok iyi olmuş. tamda zamanıymıs aslında.

şimdi ise 5 haftalık hamileyim. henüz eşim dışında kimse bilmiyor. kızıma söylemek için henüz erken diye düşünüyorum. çevrede duyulduğundada onun duyma ihtimali yükselcek ondan söylemek istemedim. karnım birazcık belirginleşince bizden öğrensin istiyorum. hoş arada karnım ağrıyor diyorum bebek vardır annecim ondandir diyor ama :) ne kadar farkında bilmiyoruz artık.

SAT 2 HAZİRAN
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ 9 MART
SEZERYANDAN DOLAYI 1 MART
YAŞIM 32
ŞEHİR İZMİR

sonuç olarak aranızdayım :)

arkadaşlar kilo kontrolünede dikkat etsek iyi olacak diye düşünüyorum. 2. hamileliği olanlar varsa aranızda onlar çok iyi bilir alınan kilolardan kurtulmak sonradan çok sıkıntı oluyor.

her cumayı tartılma günü ilan edelim ve cuma sabahları aç karna tartılalım. ve buradan yayınlayalım. kontrollü kilo ile sağlıklı bir hamilelik dönemi gecirebiliriz. doğum sonrasıda rahat ederiz. ne dersinizzzzz??????????/

yok mu bana bi cevaapp

merhaba arkadaşlar bende varım

bugün 5+6 dayım. ilk hamileliğim :)

ve mide bulantılarım başladı yemek yiyemiyorum bende. sizler buna bir çözüm bulabildiniz mi?

merhaba arkadaşlar bende varım

bugün 5+6 dayım. ilk hamileliğim :)

ve mide bulantılarım başladı yemek yiyemiyorum bende. sizler buna bir çözüm bulabildiniz mi?

hayırlı olsun canım. hafif şeyler ye. çubuk kraker iyi geliyo, bastırıyo. bide ben bi ilaç kullanıyorum, bitkiselmiş. ama kurum karşılamıyo. b6-b12 ve folik asit takviyesi de varmöış içinde. onu kullandığım için mi bilmiyorum ama bnm pek olmadı bulantım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…