2014 Mart Anneleri, Doğuma Kadar Birlikte Yürüyelim mi?

kolayı var yeşil fındık ta ishal yapıyo. zaten eski düzenini hiç bekleme. biraz öyle biraz böyle devam ediyoz işte.
bu arada atlatamadım hala yağlı seyleri gördükçe bi tuhaf oluyorum. Çok severim yemeğin yağına ekmek banmayı. ama hepsini erteledim.

neden acaba? yani sonuçta o da balık, konserve olduğu için mi acaba? ama cicada'nın doktoru yiyebilirsin demiş:26:

Canım bir yanlış anlaşılma oldu:)) Market balığı derken alıp pişirmelik balığı kastettim konserve değil.

yeşil fındığı duymamıştım hiç, taze fındıktan bahsediyorsun heralde:26:

market balığı zaten canlı balık, ben onu demedim, onu yemenin zaten nasıl bir sakıncası olabilir ki:26: ben ton balıklarını sormuştum, yanlış anlaşma oldu sanırım

az önce karnımda sanki oynama hissettim , hala ufak ufak devam ediyor :26:
hiç böyle olan varmı , acaba yerleşmeyle ilgilimi bayanlar :44:

Bağırsak hareketlerin olabilir, vücudumuz değişiyor çünkü. Bebek ve kesesi çok küçük olduğu için hareketleri algılamamız mümkün değildir.

Şöyle bir sakıncası olabilir hayatım şu an piyasada satılan "taze" balıkların hiçbiri taze değil. Dondurulmuş balık. Henüz başık mevsimi gelmedi çünkü... Onları yemeyip hap kullanan var ama dondurulmuş da olsa onu tercih et dedi doktor bana. Durum budur:)

evet konserve olduğu için ve bir şey fazla oluyormuş bu konserve ton balıkta araştırmıştım da. istersen yine de sen de bi araştır. benim aklımda kalan daha çok sonuç yani iyi olmadığı :)

zormuş bu doktor seçimi gerçekten.yoğun olması ilgilenmesini vakit sıkıntısını yasatmıyordur inş.bir de bu durumu doktoruma nasıl söyleyebilirim onun sıkıntısı da var ayıp olsun istemiyorum sonuçta daha sonra karşılaşma ihtimalimiz yüksek

Kızlar bugün doktor muayenemiz vardı. Geçen haftadan bu haftaya geçen sürede büyümesine bakacaktı. Bi de testler istemişti sonuçlarını incelicekti. Büyümesi kalp atım hızı falan filan her şey süper de benim tsh değerim 3.27 çıktı(( 2.5 olması gerekmiş en fazla. Yarın tiroid olup olmadığını öğrenmek için endokrin uzmanına görüncem. Değer yüksek olunca bebeğin beyin gelişimi etkileniomuş ( Doktor korkutmadı bi şi demedi doktora görün dedi sadece ama netten baktık çok üzüldük ya( İlaç vercek heralde bakalım...

bende sat ım 7 hazıran. 5+6 yım dun kesemızı gorduk. yorgunluk var geğirip duruyorum devamlı normalmı bılmıyorum... pıtı pıtımızı bı duyarsam hayırlısı ıle... rabbım herkese yasatsın bu duyguyu elım karnımda uyuyorum ıkı gundur.. saglıklı sıhhatlı bebısler nasıp etsın herkese...

kızlar ben bugun mıde bulantısı ıle uyandım sankııı bıraz erken bunun ıcın ama öğürmekten bı hal oldummm yaaaa:44::44::44::44:

Canım geçmiş olsun, içini ferahlatacaksa şunu belirteyim: Benim annemde guatr vardı, ameliyat oldu. Yine ilaç falan kullanıyordu, sonra kardeşim oldu :) O zaman da yanlış hatırlamıyorsam TSH değerleri yüksekti, hatta diyabet bile vardı. Tatlılar tatlısı bi kardeşim oldu :) Şimdi 14 yaşında genç bi kız :)
Yorgunluk gayet normal, bol bol dinlenmelisin. Kalp atışları sesli olarak duyulmuyormuş bilgin olsun, sadece doktor ekrandan görüyor kalbin attığını :)
kızlar ben bugun mıde bulantısı ıle uyandım sankııı bıraz erken bunun ıcın ama öğürmekten bı hal oldummm yaaaa:44::44::44::44:
Bulantıların tam zamanı, benim 6 bitti 7nin içindeyim. Bu haftaya kadar ben de çok kötüydüm. Biraz sabret yakın bi zamanda hafifliyor hepsi merak etme. Çok kötü olursan doktora görün serum taktır ben serum taktırdım 1 haftadır çok iyiyim. Bi tek bu sabah biraz iyi değilim işe gitmedim dinleniyorum evde.

Bulantıların tam zamanı, benim 6 bitti 7nin içindeyim. Bu haftaya kadar ben de çok kötüydüm. Biraz sabret yakın bi zamanda hafifliyor hepsi merak etme. Çok kötü olursan doktora görün serum taktır ben serum taktırdım 1 haftadır çok iyiyim. Bi tek bu sabah biraz iyi değilim işe gitmedim dinleniyorum evde.[/QUOTE]

nickim pazar gunu ılk defa doktora gıtcem keseyı gorruruz demı ben erken döllenmeden suphelenıyorum cunku ıdrar testınde adet gecikmeden cıktı ve belırgındıı sen gordun muu keseyı

nickim pazar gunu ılk defa doktora gıtcem keseyı gorruruz demı ben erken döllenmeden suphelenıyorum cunku ıdrar testınde adet gecikmeden cıktı ve belırgındıı sen gordun muu keseyı

Evet görürsün merak etme, sadece bebişini henüz göremeyebilirsin. Ben geçen hafta Cuma ikinci kontrolüme gitmiştim, ondan 8 gün önce ilk muayenemdi o zaman bebiş yoktu. Geçen hafta 2,9 mm boyunda göründü yavrucum :)

Benim ilk hamileliğim bu, kendimi çok kasmıyorum, öyle çok pinpirikli olmayın. Herşeyi zamanı gelince görüp öğrencez. Acabalarla gün geçmiyor, siz sadece bebeğiniz için sağlıklı beslenin ve sağlıklı hareket edin yeter. Gerisi Rabbimin takdiri...

ewettt haklısınnn ama doktora gıtmeyı bekledıgım ıcın aklıma hersey gelıyo şöyle mı böyle mı mart ayında kımyasal bır gebelik yasamıstım sanırım onunda etkısı var bu düşüncemde yoksa daha rahat olabılırdım eşimde bende ultrasonda görünce ve doktordan duyunca normal olduğunu bıraz daha rahatlarız rabbım bı daha öle şeyler ne bana ne başkalrına yaşatmasın hayırlı bır gebelik gecırelım inşş

yoo hiçbirşekilde aksatma yok.zaten hastalarına ona göre randevu veriyorlar.güne sıkıştırmıyorlar hastasını ve sanada vakit ayırıyor sormak istediğin soruları soruyorsan anlatıyor sakin sakin acele gibi bi durum yok.sen doktoruna ilk defa gitmedin mi nerden bilecek ki hem ne diye ayıp olsun istediğini seçmek en doğal hakkın kimse buna sorun yapmaz herhalde..sen bilirsin tatlım kararı sen vereceksin..Ebru hanımda belki iyi bir doktordur iyi olmasa emin ol o hastaneye almazdı bülent hoca.

Topik için tablo oluşturacağım.

Bana "Yaşınızı, Kaçıncı çocuğunuz olduğunu, Beklenen doğum Tarihini" mesaj ile iletir misiniz ?

günaydın canım erken dedin ya bulantı için normalde ne zaman başlamalı?Bende de hafif hafif bulantı var ama henüz öyle rahatsız edecek şekilde değil:44

Kızlar ya tablo yeni mesaj yazarken düzgün görünüyor ama konu başlığına ekleyince kod ile görünüyor, kafamı karıştırdı. Ben şu işi tam öğreneyim tablo yapcam, olmadı düz metin yaparız nolcak sanki :)

Geçmiş olsun canım bulantın mı var? Öğleden sonra gidicem tiroid için bi doktora bakalım ne dicek. Değer normal insan için yüksek değil kesinlikle ama hamilelikte daha aşağıda olması gerekiyormuş. İlaçla hallediliomuş anladığım kadarıyla. Benim değerim de çok az yüksek. Doktor acelesi yok dedi aslında 20. Haftaya kadar vaktin var ne zaman istersen o zaman git doktora dedi ama benim içim rahat etmedi hemen bugün gidicez ne gerekiosa yapalım die...Çok sağol canım yazdıkların için. Geçmiş olsun sana da tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…