- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
rahimde kramplar olmuştur belki, bilemiyorum, ya da gaz sıkışması fln :26:
neden acaba? yani sonuçta o da balık, konserve olduğu için mi acaba? ama cicada'nın doktoru yiyebilirsin demiş:26:
geçmiş olsun, atlatmışsındır umarım. ben o kadar çok muz yesem kabızlıktan çatlarım kesin
yeşil fındığı duymamıştım hiç, taze fındıktan bahsediyorsun heralde:26:kolayı var yeşil fındık ta ishal yapıyo. zaten eski düzenini hiç bekleme. biraz öyle biraz böyle devam ediyoz işte.
bu arada atlatamadım hala yağlı seyleri gördükçe bi tuhaf oluyorum. Çok severim yemeğin yağına ekmek banmayı. ama hepsini erteledim.
market balığı zaten canlı balık, ben onu demedim, onu yemenin zaten nasıl bir sakıncası olabilir ki:26: ben ton balıklarını sormuştum, yanlış anlaşma oldu sanırımneden acaba? yani sonuçta o da balık, konserve olduğu için mi acaba? ama cicada'nın doktoru yiyebilirsin demiş:26:
Canım bir yanlış anlaşılma oldu:)) Market balığı derken alıp pişirmelik balığı kastettim konserve değil.
az önce karnımda sanki oynama hissettim , hala ufak ufak devam ediyor :26:
hiç böyle olan varmı , acaba yerleşmeyle ilgilimi bayanlar :44:
yeşil fındığı duymamıştım hiç, taze fındıktan bahsediyorsun heralde:26:
market balığı zaten canlı balık, ben onu demedim, onu yemenin zaten nasıl bir sakıncası olabilir ki:26: ben ton balıklarını sormuştum, yanlış anlaşma oldu sanırım
rahimde kramplar olmuştur belki, bilemiyorum, ya da gaz sıkışması fln :26:
neden acaba? yani sonuçta o da balık, konserve olduğu için mi acaba? ama cicada'nın doktoru yiyebilirsin demiş:26:
geçmiş olsun, atlatmışsındır umarım. ben o kadar çok muz yesem kabızlıktan çatlarım kesin
valla canım ben bülent beyi arkadaşlarımdan çok duydum çok önerdiler çalıştığım arkadaşlar ve onların yakınları bülent beyi çok seviyorlar anlata anlata bitiremiyorlar.bende ilk defa pazartesi gittim.güler yüzlü rahat bi doktor.konuşkan açıklayıcı seni rahatlatan bi kişiliği var ve herkesde seviyor bülent hocayı.bende ısındım açıkçası sonuçta normal doğum yapabilirsen sen ne diye adam illa sezeryan diye tuttursun ki.istemiyorum dersin olur biter.Ama adam hem kadınsal hem bebek konusunda oldukça iyi.Ebru hanım orda yeni yeni geldi nasıl bi doktor bilmiyorum ama ben pek kadın tercih etmiyorum bana erkek hocalar daha yatkın geliyor.sen bilirsin tatlım karar senin ama bülent hoca iyidir.randevularıda zaten iyi olduğu için çok yoğun dolu dolu.ama adam herkese güler yüzlü ayakta karşılıyor seni hoşgeldin diyor hem nazik hem kibar hem konuşkan ve seni herşeye hazırlıyor.konuşmaları oldukça iyi geldi bana.tabi herkes farklı düşünebilir..
Canım geçmiş olsun, içini ferahlatacaksa şunu belirteyim: Benim annemde guatr vardı, ameliyat oldu. Yine ilaç falan kullanıyordu, sonra kardeşim oldu :) O zaman da yanlış hatırlamıyorsam TSH değerleri yüksekti, hatta diyabet bile vardı. Tatlılar tatlısı bi kardeşim oldu :) Şimdi 14 yaşında genç bi kız :)Kızlar bugün doktor muayenemiz vardı. Geçen haftadan bu haftaya geçen sürede büyümesine bakacaktı. Bi de testler istemişti sonuçlarını incelicekti. Büyümesi kalp atım hızı falan filan her şey süper de benim tsh değerim 3.27 çıktı(( 2.5 olması gerekmiş en fazla. Yarın tiroid olup olmadığını öğrenmek için endokrin uzmanına görüncem. Değer yüksek olunca bebeğin beyin gelişimi etkileniomuş ( Doktor korkutmadı bi şi demedi doktora görün dedi sadece ama netten baktık çok üzüldük ya ( İlaç vercek heralde bakalım...
Yorgunluk gayet normal, bol bol dinlenmelisin. Kalp atışları sesli olarak duyulmuyormuş bilgin olsun, sadece doktor ekrandan görüyor kalbin attığını :)bende sat ım 7 hazıran. 5+6 yım dun kesemızı gorduk. yorgunluk var geğirip duruyorum devamlı normalmı bılmıyorum... pıtı pıtımızı bı duyarsam hayırlısı ıle... rabbım herkese yasatsın bu duyguyu elım karnımda uyuyorum ıkı gundur.. saglıklı sıhhatlı bebısler nasıp etsın herkese...
Bulantıların tam zamanı, benim 6 bitti 7nin içindeyim. Bu haftaya kadar ben de çok kötüydüm. Biraz sabret yakın bi zamanda hafifliyor hepsi merak etme. Çok kötü olursan doktora görün serum taktır ben serum taktırdım 1 haftadır çok iyiyim. Bi tek bu sabah biraz iyi değilim işe gitmedim dinleniyorum evde.kızlar ben bugun mıde bulantısı ıle uyandım sankııı bıraz erken bunun ıcın ama öğürmekten bı hal oldummm yaaaa:44::44::44::44:
nickim pazar gunu ılk defa doktora gıtcem keseyı gorruruz demı ben erken döllenmeden suphelenıyorum cunku ıdrar testınde adet gecikmeden cıktı ve belırgındıı sen gordun muu keseyı
Evet görürsün merak etme, sadece bebişini henüz göremeyebilirsin. Ben geçen hafta Cuma ikinci kontrolüme gitmiştim, ondan 8 gün önce ilk muayenemdi o zaman bebiş yoktu. Geçen hafta 2,9 mm boyunda göründü yavrucum :)
Benim ilk hamileliğim bu, kendimi çok kasmıyorum, öyle çok pinpirikli olmayın. Herşeyi zamanı gelince görüp öğrencez. Acabalarla gün geçmiyor, siz sadece bebeğiniz için sağlıklı beslenin ve sağlıklı hareket edin yeter. Gerisi Rabbimin takdiri...
zormuş bu doktor seçimi gerçekten.yoğun olması ilgilenmesini vakit sıkıntısını yasatmıyordur inş.bir de bu durumu doktoruma nasıl söyleyebilirim onun sıkıntısı da var ayıp olsun istemiyorum sonuçta daha sonra karşılaşma ihtimalimiz yüksek
Canım geçmiş olsun, içini ferahlatacaksa şunu belirteyim: Benim annemde guatr vardı, ameliyat oldu. Yine ilaç falan kullanıyordu, sonra kardeşim oldu :) O zaman da yanlış hatırlamıyorsam TSH değerleri yüksekti, hatta diyabet bile vardı. Tatlılar tatlısı bi kardeşim oldu :) Şimdi 14 yaşında genç bi kız :)
Yorgunluk gayet normal, bol bol dinlenmelisin. Kalp atışları sesli olarak duyulmuyormuş bilgin olsun, sadece doktor ekrandan görüyor kalbin attığını :) QUOTE]
hımm tamam tesekkur ederım soyledıgın ıcın beklıcem o zman dıecek bısey yok bebegımın ılk seslerını o ne zman duyurursa duycamd emekkıı...
kızlar ben bugun mıde bulantısı ıle uyandım sankııı bıraz erken bunun ıcın ama öğürmekten bı hal oldummm yaaaa:44::44::44::44:
Canım geçmiş olsun, içini ferahlatacaksa şunu belirteyim: Benim annemde guatr vardı, ameliyat oldu. Yine ilaç falan kullanıyordu, sonra kardeşim oldu :) O zaman da yanlış hatırlamıyorsam TSH değerleri yüksekti, hatta diyabet bile vardı. Tatlılar tatlısı bi kardeşim oldu :) Şimdi 14 yaşında genç bi kız :)
Yorgunluk gayet normal, bol bol dinlenmelisin. Kalp atışları sesli olarak duyulmuyormuş bilgin olsun, sadece doktor ekrandan görüyor kalbin attığını :)
Bulantıların tam zamanı, benim 6 bitti 7nin içindeyim. Bu haftaya kadar ben de çok kötüydüm. Biraz sabret yakın bi zamanda hafifliyor hepsi merak etme. Çok kötü olursan doktora görün serum taktır ben serum taktırdım 1 haftadır çok iyiyim. Bi tek bu sabah biraz iyi değilim işe gitmedim dinleniyorum evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?