2014 Mart Anneleri, Doğuma Kadar Birlikte Yürüyelim mi?

selamlar kızlar! midem fena bulanıyor..bugün kalp atışı için doktora gidicektik.doğumu çıkmış.yarına erteledık.inşallah her şey yolundadır.ben bir gün çok iyi oluyorum,bir gün çok kötü oluyorum..bedenim sürekli yanıyor..geceleri uyumak mümkün olmuyordu.benim adam hep istediği şeye kavuştu,bebek sayesinde..sonunda yakat odasına klima taktırdım.ama yine de çok soğuk açtırmıyorum..hehehe.. Bugün annem geliyor.biraz rahatlatcak beni..en azından yemek yaparken kokudan kurtulucam...dün gecenin bir saatinde lahmacun canım çekti ki ben kırmızı et yemem..hiç sevmem..ama burnuma kadar geldi kokusu o kadar yani..adam gidip alayım dedi ama izin vermedim.yersem zaten pişman olucam.şimdi de iyi ki yememişim diyorum.düşündükçe midem bulanıyor.:44: kafam çok karışık.bir seviyorum,bir sevmiyorum.

canım bende merak edıyordum kalp atıslarını duydun mu dıye senınle aynıyız bızde pazartesı gıtcez inşaalah duyarız

Görünce ve duyunca içinizdeki fasulyenin sizin Bebeğiniz olacağı duygusu gözlerinizi dolduruyo. Onun o 1.5 cm lik haliyle atan minnak kalbine sasiriyorsunuz . Ben kendimi cooook değerli hissettim icimde elmas taşıyor gibiydim sanki. Ben gülmeyle ağlama arası bişey oldum ve bebek sürekli ekrandan kayboldu göbeğim zipladigi için. Hislerinize hakim olun ki bebisinizi daha uzun sure görün

Günaydın!!! kalp atışlarını duyduk a dostlar! ayyyyyy....ağlaycaktım az kalsın..çok gürültülü bir andı ama duyduk..hatta cd'sini bir ara verecekler bana..çok güzel bişeymiş bu ya..çok mutlu olduk..annem de geldi..hepimiz sağsalim alalım kucağımıza inşallah.amin.

canım çok mutlu oldum senın adına hadı baakalım kalp atısları nasıldı baya seslımıydı

canım çok mutlu oldum senın adına hadı baakalım kalp atısları nasıldı baya seslımıydı

cok gurultulu bir kalp atisiydi. gupgupgup diye ..kalin kalin ses cikiyordu. harikaydi. darisi basina canim. insallah iyi gidecek hersey. icini ferah tut.ben dun gece heyecanlandim azcik. korktum biraz ..ama gereksizmis.

cok gurultulu bir kalp atisiydi. gupgupgup diye ..kalin kalin ses cikiyordu. harikaydi. darisi basina canim. insallah iyi gidecek hersey. icini ferah tut.ben dun gece heyecanlandim azcik. korktum biraz ..ama gereksizmis.

ayy çok güzel bi duygudur kesin canım. darısı bizlerin başına inşallah..

ayy çok güzel bi duygudur kesin canım. darısı bizlerin başına inşallah..

bende kalp atışlarını 2 hafta önce kontrolde duymuştum. kızıma henüz söylemediğimiz için o durumun farkında değildi. artık söyledik. her gün durmadan göbeğimi öpen bir prensesim var artık. çok güzel karşıladı. gerçektende bebekmi var karnında deyip kucakladı duyduğunda :) çarşamba günü kontrolüm var. babamızla birlikte gideceğiz. küçük ailemle birlikte dinleyeceğiz kalp atışını :) prensesim çok heyecanlı, görebilcekmiyim diye sorup duruyor. çocukları alıyorlarmı içeriye anneee ? evet annecim beraber bakacağız ekrana bu sefer dedim. kalp atışımı dinlettim onun kalbite atmaya baslamış büyüyor artık dedim. heyecanla çarşambayı bekliyoruz.

rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin hepimizede inşallah...

kızlar ben sankı her an adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum herdefasında hıh bu defa geldı dıye lavaboya gıdıyorum sızde de varmı bu acaba?

bende adet sancisi vardi. doktoruma soyledim. progestan verdi. iki gundur epey rahatladim masallah. sen keseyi gordunmu bu arada? ! biz persembe gunu gorduk. haftaya cuma yada cumartesi. kalp atisi icin gidicez insallah

Bende de kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrı oluyor, şu an transferden sonraki 15. Günüm. Otururken yürürken hafif bıçak saplanırken çoğunlukla solda ağrılar var. Yürüyünce de oluyor, dışarı çıkıp yürümekten çekindim. BHcg değerim de çok yüksek çıkmıştı 12. Günde 1400, ve 1700 lerde. O progesteron içerikli crinone jeli de kullanıyorum, bazen gece uyanıyorum o ağrıya. Normal mi acaba?

canım görunce ve sesını duyunca haber ver mutlaka :)

malesef bu sabah hafir bir ağrı ile uyanınca bir damla da kan görünce doktora bugünden gittim. alttan ultrasonla ancak görebildi keseyi kalp atışı için erken dedi. kese malesef olması gerekenden aşağıdaymış bu da düşük ihtimali demekmiş progestan verdi sabah akşam hap olarak bir de istirahat tab. bayramdan sonra tekrar gideceğim o zaman duyarım inşallah

üzülme canımm benım geçen hafta koyu renklı akıntım olunca doktora gıtmıstım bı kereye mahsus benımde öle olmustu ama şimdi çok ıyıyım bol bol dınlen süreklı uyu kolunu bıle kaldırma hayırlı olsun cnm hakkında

normal dıye dusunuyorum bne cnm ben adet gunumden once o kadar kasık agırısı cektımkıı agrıdan dakıkalarca kıpırdayamadıgım bıle olmustıu bı defasında

zaten bulantıdan ziyade uyku yapıyor bana bebiş o yüzden bunu rahatlıkla yapabilirim .. amin canım benim aminnn inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olsunnn

merhaba kızlar, bizde geçen hafta kesemizi gördük, ama doktor rahimde kanama olduğunu söyleyip progesterona başladı, inş ben de bebeğimin kalp atışlarını duyabilirim bir dahaki kontrolde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…