- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Ben daha beklemiyordum, bi süre daha hazır değildim.
bende yeni öğrendim çok üzülmüştüm ama şimdi çok güzel seviyorum bebişimi......
HoşgeldinizMerhaba kızlar, inşallah bende Mart annesiyim. Aranıza katılmak istedim.
Beklenen dogum 14-15 Mart. 31 yasındayım ve iki yaşında bi kızım var. Herkese rahat saglıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler dilerim
vardır herşeyde bir hayır belki süpriz yapmayı seviyodur bebişleriniz. en azından oldu mu bu ay olmadı mı stresinden kurtarmış sizi
yeni yeni arkadaşlar da gelmiş merhaba kızlarrhep beraber güzel bir hamişlik geçiririz inşallah
Günaydınnn
Dün gece nefesim daraldı , yemekten sonra baya kötü oldum ben :26:
ilk defa böyle oldum sanki kalbime bişey oturmuşta nefes alamıyorum gibi , hiç böyle olan varmı aranızda :26:
Günaydın canım. Stres mi yapıyorsun acaba?
Hiç bilmiyorum ki canım , biraz tedirginim açıkçası..
Kalp atışlarını duymayı çok istiyorum , onun heyecanındayım
Duyacaksın inşallah, ne zaman gideceksin doktora?
En son geçen cuma gittim canım ,
Farklı bir doktordan ayın 27 sine aldım randevu.yani haftaya gidicem.
Acaba bu haftasonu gitsem duyulurmuydu :26:
Kızlar ben gittiğimde 6+0dım üstten ultrasonla duyuldu. Doktor bu hafta tekrar çağırdı kontrol muayenesi için. Büyümeye bakacakmış. Ama bence acele etmeyin. Duyulmazsa çok moral bozukluğu olur çünkü. Büyüsün biraz. Ben 1 hafta daha beklerdim aslında ama doktorumu aradım duyulur gel dedi duyduk da gerçekten. İlk kez doktora o zaman gittim düşünün. Ne kese gördüm ne bi şi öncesinde de. 1 kez kan tahlili yaptırmıştım o kadar. Bi de benim hesabıma göre 6+2ydim mesela ama doktor dedi ki 6+0sın keseye bakarak. Öyle sapmalar da oluo. Sakin olun nolur:)
Heyecandan olmuş olabilir. Bi arkadaşımda da ilk haftalar çarpıntı oluyordu, sanırım vücuttaki değişikliklerin etkisi:26: geçmiş olsun cnmHiç bilmiyorum ki canım , biraz tedirginim açıkçası..
Kalp atışlarını duymayı çok istiyorum , onun heyecanındayım
Ben de 5 haftalık olana kadar hiç doktora gitmemiş olucam, ilk randevum bu cumartesi ve hesabıma göre 5+2 olacak. 4+2de 1 kez kan tahlili yaptırmıştım bende. İnşallah herşey yolundadır, ben de zamanı gelince duyarım o pıtpıtlarıKızlar ben gittiğimde 6+0dım üstten ultrasonla duyuldu. Doktor bu hafta tekrar çağırdı kontrol muayenesi için. Büyümeye bakacakmış. Ama bence acele etmeyin. Duyulmazsa çok moral bozukluğu olur çünkü. Büyüsün biraz. Ben 1 hafta daha beklerdim aslında ama doktorumu aradım duyulur gel dedi duyduk da gerçekten. İlk kez doktora o zaman gittim düşünün. Ne kese gördüm ne bi şi öncesinde de. 1 kez kan tahlili yaptırmıştım o kadar. Bi de benim hesabıma göre 6+2ydim mesela ama doktor dedi ki 6+0sın keseye bakarak. Öyle sapmalar da oluo. Sakin olun nolur:)
Herkese günaydınlar
Heyecandan olmuş olabilir. Bi arkadaşımda da ilk haftalar çarpıntı oluyordu, sanırım vücuttaki değişikliklerin etkisi:26: geçmiş olsun cnm
Ben de 5 haftalık olana kadar hiç doktora gitmemiş olucam, ilk randevum bu cumartesi ve hesabıma göre 5+2 olacak. 4+2de 1 kez kan tahlili yaptırmıştım bende. İnşallah herşey yolundadır, ben de zamanı gelince duyarım o pıtpıtları
en iyisi 8. haftada gitmek sanırım
hem büyümeye hem kalp atışlarına bakılır , sabredicez napalım
İnşallah canım. Çok kafaya takıp da stres yapmayın.
çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda herşey netleşir ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsinnickim ve hamile arkadaşlar merhaba..sanırım bende mart annesi olucam ama hala emin değilim tabii..
3 yaşında ikiz çocuklarım var ve normal yollardan hamile kalamayan biri olduğum için bu hamileliğim sürpriz oldu bize..ve başlangıcından beri çok sorunlar yaşıyorum..
önce bhcg değerine göre kesemi küçük gördü doktorum,sonra bhcg istenilen ölçüde katlamadı ultrasonda üçüz gebelik dedi doktor biri rahim dışında yani dış gebelik diğerleri rahim içinde yok olmak üzere dedi..dün verdiğim kan testinde ise katlamaya başlamıştı değer..bu sefer başka ilde ki daha iyi bir hastanye gittk ve oradaki doktor hiçbir sorun göremedi..keseyi gördük,yeri ve şekli güzel normal bir hamilelik dedi tekrar kan testi istedi o da bu akşam 4 gibi çıkacak..yani ne yaşıyorum bilmiyorum :)
2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi şu anda 5+2 deyim.
çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda herşey netleşir ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
Belirsizlik insanın canını sıkıyor maalesef
Ama eğer üçüz gebelik olsaymış senin için çok zor olurmuş :26:
Evet canım beklemek gerçekten çok kötü, ben de cumartesiyi bekliyorum:26: inşallah iyi haberler alırsın bugünteşekkürler canım İnşallah..bakalım bugün ki test sonucunda ne çıkacak neler olacak kafam çok karışık en kötüsüne de iyisine de hazırladım kendimi ama beklemek çok kötü
Canım bence git, duyulmazsa sonraki hafta tekrar git. Büyük ihtimalle artık minik kalbi atmaya başlamıştır :)En son geçen cuma gittim canım ,
Farklı bir doktordan ayın 27 sine aldım randevu.yani haftaya gidicem.
Acaba bu haftasonu gitsem duyulurmuydu :26:
Canım ben inanıyorum ki senin gebeliğin normal seyrediyor, senin o ilk gittiğin doktora boğazlarım bennickim ve hamile arkadaşlar merhaba..sanırım bende mart annesi olucam ama hala emin değilim tabii..
3 yaşında ikiz çocuklarım var ve normal yollardan hamile kalamayan biri olduğum için bu hamileliğim sürpriz oldu bize..ve başlangıcından beri çok sorunlar yaşıyorum..
önce bhcg değerine göre kesemi küçük gördü doktorum,sonra bhcg istenilen ölçüde katlamadı ultrasonda üçüz gebelik dedi doktor biri rahim dışında yani dış gebelik diğerleri rahim içinde yok olmak üzere dedi..dün verdiğim kan testinde ise katlamaya başlamıştı değer..bu sefer başka ilde ki daha iyi bir hastanye gittk ve oradaki doktor hiçbir sorun göremedi..keseyi gördük,yeri ve şekli güzel normal bir hamilelik dedi tekrar kan testi istedi o da bu akşam 4 gibi çıkacak..yani ne yaşıyorum bilmiyorum :)
nickim ve hamile arkadaşlar merhaba..sanırım bende mart annesi olucam ama hala emin değilim tabii..
işte insan bi an önce duyup rahatlamak istiyor. Duymadan da sanki hamileymişim gibi hissedemiyorum, çok yakınlarım (annem babam eşim gibi ) haricinde daha kimseye hamileliğimi söyleyip mutluluğumu paylaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?