2014 Mart Anneleri, Doğuma Kadar Birlikte Yürüyelim mi?

Ahahaha çok güldüm canım:)) Hoşgeldin. İnşallah bulursun canım. Doktor olayını önceden ayarladım ben rahatım şimdi.

Ben söyledim iş yerindekiler falan biliyor, ona göre izin alıp eve gidiyorum kötü olduğumda. Geçen hafta çok kötüydüm mesela.

evet canım biliyorum, 6-7 haftaalarda başladığını, o yüzden dün çok şaşırdım kendime, niye böyle bulanıyor midem diye:26:
Bu arada ben hemşireyim:94:
Ben de işyerindekilere söylemedim, daha erken. Ama vakti gelince nasıl söyleyeceğimi de bilemiyorum:26:

hayırlı uğurlu olsun, al benden de o kadar, ben de doktordan emin değilim, aylardır doktor araştırıyorum, hamile kaldım ama hala kesin bi doktor edinemedim kendime. Şİmdi bi doktora gidicem ilk kez, beğenirsem devam ederim artık, ama beğenmezsem ... kısmet artık

teşekkür ederım cnm yaa süt ıcebılsem bııı cok severdim önceden sımdıııı kotuu gelıyo ama denıcemmm
dene bakalım, soğuk dene olmadı ılıtıp dene, olmadı şeker koy dene, olmadı bal koy dene sütü bi şekilde içmeye çalış canım

Ben söyledim iş yerindekiler falan biliyor, ona göre izin alıp eve gidiyorum kötü olduğumda. Geçen hafta çok kötüydüm mesela.
Ben de çalışıyorum ama işyerindekilere daha söyleyemedim:26:

kızlar meraba,
8. haftaya girmek üzereyim. 2 ayrı hastane ve doktora gittim. birinde hastaneyi beğenmedim, birinde doktoru. içime sinsin istiyorum ama bi türlü istediğim bi hastane ve doktor bulamadım, hala arayış içindeyim. bir doktorda karar kılıp sonuna kadar onunla gitmek ve doğumumu da onda yapmak istiyorum. gittigim hastanelerden biri de medipol üniversitesi hastanesi. orda da kafama takılan konu şu: (gerçi bunun için belki erken ama): doğum yapacagın gün ve saat mesai saatlerine denk düşerse, senin takibini yapan doktor değil de, o gün hangi kadın doğum uzmanı nöbetçiyse doğumuna o giriyormuş. bana mantıksız geldi. acaba diğer hastaneler de bu prensiple mi çalışıyor, merak ettim. kızlar ben bu doktor konusuna çok taktım, kalp atışı duymaya gidecz bi türlü karar veremiyorum. ist avr yakasında var mı önerebileceğiniz lütfennnnnn!!!!

aynı dertten muzdaribim , bende içime sinen doktor bulamadım henüz,hala araştırıyorum
Aklımda iki seçenek var avcılar medicana Onur bey veya Acıbadem Beylikdüzü Aylin Tatlıadım

O zaman senin yemek yemen gerektiğini de biliyorlar. Sen öğünlerini aksatma.
Evet ama yiyemiyorum işte çekiniyorum.
Ben de çalışıyorum ama işyerindekilere daha söyleyemedim:26:

Bence söyle, en azından biraz işlerin hafifleyebilir. Ben patrona gittim söylediğim gün hastaydım yine, dedim iyi değilim eve gidebilir miyim:) Git dinlen dedi :))

Evet ama yiyemiyorum işte çekiniyorum.

Bence söyle, en azından biraz işlerin hafifleyebilir. Ben patrona gittim söylediğim gün hastaydım yine, dedim iyi değilim eve gidebilir miyim:) Git dinlen dedi :))
Allahtan işim ağır değil, yani hafifleyecek bir durum olmaz dahada. Kötü olduğumda kapımı kilitleyip yatabilirim. İzin alma konusunda da sıkıntı yaşamıyorum, çünkü müdürüm burda değil, izin formu oldurup çıkıyorum sadece. Ama ilerleyen zamanlarda yerime birinin ayarlanması için söylemem lazım.:26:

Ben devlet hastanesine gidiyorum, doktorlar da gayet iyi. Allah onlardan razı olsun.

Bakırköydekine gittim geçen hafta , ortam çok kötüydü
Doktora bişey diyemicem pek konuşmadı ama o hastabakıcılar ve veznedekiler yokmu insanı katil ederler
Kadına diyorum ki gebelik polikliniği olması gerekiyor bana kadın hastalıkları vermişsiniz.
Suratıma bakmıyor bide bağırıyor nerden aldıysan ordan verdim diye , saygısızca konuşuyor.
Aslında söylemesi gereken 3 aydan öncekilere kadın hastalıkları bakıyor ona gitmelisin..Bunu bile söylemekten acizdi kadın.
Yanındaki adam söyleyince olay ortaya çıktı.
Sinir oldum ben

Ne iş yapıyorsun sen? Ben muhasebede çalışıyorum.

Bu kadar canını sıktılarsa gir sağlık bakanlığının sitesine şikayet et. Ben bi kere yaptım hemen dönüş yaptılar, ilgileniyolar da.

Ben de tüm gün masa başındayım ama zihin olarak yorucu bi iş. Söylesem de bi şi değişmez. Rapor almadan ya da mazaret formu doldurmadan çıkıp git demez kimse. O yüzden de söylemiorum. Acele etmicem. Kötü olursam rapor alıp evde yatarım. Zaten tatile gitcem 10 gün sonra dönünce de 12 haftalık falan oluorum o zaman sölerim artık.

İŞyeri hemşiresiyim canım

Ben de söyleyince şimdilik bişi değişmeyecek, o yüzden söylemiyorum henüz..
Oo şimdiden iyi tatiller o zaman

sevgili mart anneleri sabah yazışmıştık sizinle son bhcg değerlerim de iyi çıkmış yani artık hamileyim diyebiliyorum :)

kalp atışlarını duyarsam İnşallah ondan sonra hamile çizelgesi ekleyeceğim,5+2 deyiz şu anda 7+ 2 de kalp atışı için çağırdı doktor.hayırlısı olsun.

Kadişim 6. haftada duyuluyor kalp atışı? Canım siz sadece deneme mi yaptınız, gerçekten olsun diye istemişmiydin bebişini?

Ben henüz hazır değildim, sanki bi sıkıntı var gibi geliyordu korunmuyorduk ama olmayacak gibi geliyordu bana. 3 ay daha bekletir diyordum bi sıkıntı yoksa da. Ben hala şaşkınım yani tam alışamadım anne olacağım fikrine.

Aa ne güzelmiş işin :)
Evet ben de seviyorum işimi, çok şükür inşallah daimi olur

gözün aydın canım, çok sevindim, darısı başıma inşallah

aslında bana önce 6.haftada gel dedi ama il dışından gittiğim için garanti olsun 7 de gel dedi ama canım 6.hafta kalp atışı için erken oluyor çoğu zaman.

deneme yaptık nasıl olsa olmuyor yine olmaz dedik oldu.hamileliğin ilk 3 ayı bunlar normal canım vücudun anneliğe alışıyor kolay değil..ben de ikizlerime ihanet etmiş gibi hissediyorum şu anda :) manyakça bi his ama elimde değil bazen oturup ağlıyorum bile..

doktor bana b12 falan verdi ve kan iğnesi verdi kan değerlerim düşükmüş

Evet sen şehir dışına gidiyordun, sabırla bekleriz o zaman biz de ne yapalım :) Hep beraber gün sayarız güzel haberini almak için

Senin oğluşlar da çok tatlı ama yaa Ama öyle hissetme, bak ne güzel abi olacaklar canlarım benim ya :) Hepsi evlat, hiç üzme kendini senin o koca yüreğin hepsine dolu dolu yeter de artar bile canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…