2014 Mart Anneleri, Doğuma Kadar Birlikte Yürüyelim mi?

Topikte hemşire oluşu da güzel oldu valla :) Tıbbî bilgiler senden artık :) Benim de aktar'lık bilgilerim var biraz
günaydın kzılar,nasılsınız?

deryacım ve nickim folik asit vermiş dr bana,ferro sanol vermiş onun içinde varmış sabah fark ettim :)

Günaydın kadişim. Şifa olsun o zaman ilacın sana :) Ben iyiyim kuzum midem kazınıyor biraz ve de yemek borusunun bitimiyle midemin birleştiği yer ağrıyor inşallah geçer :26: Sen nasılsın? Oğluşlar yaramaz mı bu arada ya hiç sormadım kuzuları :)

Ortaklaşa bilgi paylaşımı yaparız artık Paylaşmadan zaman geçmiyor zaten

Bende sana o zaman şunu sorayım, ben normalde bitki çaylarını çok severim. Ama hamilelikte bitki çayları olumsuz etki edebiliyormuş. O yüzden korktuğum için içmiyorum bu aralar. Ama özellikle hamilelikte içilmesi iyi olan bitki çayları var mı biliyor musun? Bir de gaz için bildiğin bi çözüm var mı

Canım bitki deyip geçme, ben de içmiyorum artık. Mide sorunları için sarı kantoron çayı iyi geliyor ama antipdepresan etkisi de var. Gebelikte zararlı olabilir. Doğal yollarla yatıştırmaya çalışmamız lazım, örneğin 2-3 yudum şekersiz soğuk süt rahatlatıyor mideyi. Ben de çok severim bitki çaylarını, dün elmalı yeşil çay içtim ne güzel gitti :) Yeşil çayın zararı yok diye biliyorum ama araştıralım bu konuları.

Evet çok da masum değil bazı bitkiler, ama hergün 1 fincan bitki çayı içerdim önceden. Yeşilçaya bayılırım mesela, ama korkuyorum içmiyorum onu da. Mide yanması problemim de vardı, onun için süt içiyorum zaten, bugün iyiyim mesela. Ama yine de hergün 1 bardak süt içiyorum, bebiş için. Ama gaz hala çok büyük problem benim için :26:

Aslında mide şikayetlerine zeytin çekirdeği yutmak iyi geliyor ama internetten biraz araştırdım, çekirdek midede erimiyormuş bu yüzden bağırsaklara zarar verme ihtimali varmış. Ben nedense her içtiğimde midemin rahatladğını hissediyorum, ama bunu öğrenince gözüm korktu Allah korusun.

Benim yengem mide barsak hemoroid sıkıntısı çekiyordu, zeytin çekirdeğini yutmaya başladı, iyi geldi. Ama her bünye bir olmuyor işte, ben korkarım yutamam, barsaklarıma fln zarara verir Allah korusun apansidimi fln tıkar zaten zeytini de sevmem hiç

Evet dikkat etmekte fayda var. Bende de basur var, bu ara daha çok büyümüş

Evet dikkat etmekte fayda var. Bende de basur var, bu ara daha çok büyümüş

Hamileliğin ilerleyen aylarında damarlar genişliyor ve basur olmayanlarda bile genellikle oluşuyor. Hele ben çok sık kabız olduğum için ve ailesel yatkınlığım da olduğu için şimdiden hemoroide adayım :18: Kabız olmamak için kayısıya yüklendim bu ara, inşallah faydası olur :26:

Hanımlar mrb.yheni topiğimiz hayırlı olsun...Bende Mart annesi olacağım inş.26 yaşındayım Ankara SAT 8 Haziran 5+6 haftalığız.pazartesi sadece kesemizi gördük.doktorum 20 gün sona attı beni hem kalp atışlarını duymak ve bebeğide görmek için strese gerek yok dedi tam 8 haftalıjk olsun net olsun dedi.bu arada Ankarada Özel Akropol hastanesine gidiyorum.Bülent Hocaya iyi bir hoca profosyonel bence kadın doğumda:Arkadaşlarımın tavsiyezi üzerine gittim randevu alamamıştım ama arkadaşım sağolsun onun sayesinde aldım.Ankarada başka hangi hastaneye gidiyorsunuz arkadaşlar....Allahım yardım etsin inş.kalp atışlarımızı duysak rahatlayacağız...hiç belirtim yok bulantı ağrı uyku falan.sadece göğüslerimin yanına dokununca acı oluyor çalkışıyorum gayet güzel gidiyor...

benim kabızlık şikayetim yoktu, 1 sene önce başladı bende nasıl oldu anlamadım. çok şükür kabız falan olmuyorum ama azıyo bazen, inşallah fazla ilerlemez.

Hayırlı olsun canım Ankarayı bilmiyorum ben maalesef. Ama memnunsan doktorundan başka doktor arama bence.
Benim de çok şikayetim yok henüz, ama daha erken tabi ben de 5+2 yim

benim kabızlık şikayetim yoktu, 1 sene önce başladı bende nasıl oldu anlamadım. çok şükür kabız falan olmuyorum ama azıyo bazen, inşallah fazla ilerlemez.
çok geçmiş olsun canım, inşallah ilerlemez daha fazla ve seni hamilelikte hiç zorlamaz

hOŞGELDİN MENEKŞE, HASTANE HAKKINDA BİLGİM YOK MALESEF UMARIM İYİ BİR YER BULURSUN. NE GÜZEL Kİ BELİRTİN YOK, ŞÜKRET HALİNE :) İNŞALLAH KALP ATIŞINI DA DUYACAKSIN. BEN DOKTORA GİTTİĞİMDE ÇOK RAHATSIZDIM, DOKTOR DUYDUK KALP ATIŞINI DEDİ AMA BEN DUYMADIM. HAFTAYA TEKRAR KONTROLÜM VAR BAKALIM.

Bu arada kızlar size birşey sorcam, bebişler son adet tarihine göre hesaplanıyor ya, şu durum saçma değil mi; zaten yaklaşık 1 hafta boyunca mazaretli oluyoruz. Neden o 1 hafta da bebeğin haftasında hesaplanıyor? O sırada bebiş olamaz ki :)

Inşallah burda birlikte herşeyi paylaşcaz, daha yolun çok başındayız. Ben çok heyecanlıyım, bakalım ilk kimin bebişi tekme atacak :) kimin kızı kimin oğluşu olacak :) inşallah rabbim hepimize nasip eder o güzel günleri görmeyi.

Yeşil çayın fazlası kansızlık yapıyormuş. Doktorum en fazla günde 1 bardak dedi canım.

ben de bulantı fakan yok ama hafif bi mide ekşimesi var bi de baş ağrısı var canım.ve çok iştahsızım.oğluşlar aşır yaramaz öyle böyle değil hele biri çok fena bu günlerde.

Günaydın canım, ben iyiyim sen nasılsın?
Hımmm gyno ferro sanol vermiş demek ki, onda demir, folik asit ve b12 vitamini birlikte bulunuyor. Güle güle kullan canım yarasın bebişe

sağ ol canım hemşiremizin olması çok güzel bizi bilgilendiriyorsun :)

kızlar gebelik boyunca asla bitki çayı tüketmeyin lütfen.ı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…