- 8 Aralık 2012
- 10.603
- 6.966
- 248
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
yeşil çayın fazlası kansızlık yapıyormuş. Doktorum en fazla günde 1 bardak dedi canım.
ben de bulantı fakan yok ama hafif bi mide ekşimesi var bi de baş ağrısı var canım.ve çok iştahsızım.oğluşlar aşır yaramaz öyle böyle değil hele biri çok fena bu günlerde.
Sağ ol canım hemşiremizin olması çok güzel bizi bilgilendiriyorsun :)
kızlar gebelik boyunca asla bitki çayı tüketmeyin lütfen.ı
şimdi o durum şöyle oluyor ; hamilelik döllenmeyle başlar ama ne zaman döllenmenin gerçekleştiğini bilemediğimiz için hamilelik haftasını hesaplamak için bu yöntemi kabul etmişlerBu arada kızlar size birşey sorcam, bebişler son adet tarihine göre hesaplanıyor ya, şu durum saçma değil mi; zaten yaklaşık 1 hafta boyunca mazaretli oluyoruz. Neden o 1 hafta da bebeğin haftasında hesaplanıyor? O sırada bebiş olamaz ki :)
ben de bulantı fakan yok ama hafif bi mide ekşimesi var bi de baş ağrısı var canım.ve çok iştahsızım.oğluşlar aşır yaramaz öyle böyle değil hele biri çok fena bu günlerde.
sağ ol canım hemşiremizin olması çok güzel bizi bilgilendiriyorsun :)
kızlar gebelik boyunca asla bitki çayı tüketmeyin lütfen.ı
Meyve suyu benim midemi inanılmaz yakıp kavuruyor, en son dün içtim, bir daha asla ağzıma koymamiştahın yerine gelir inşallah yakın bi zamanda. Allah kolaylık versin canım, sana hamileliğin süresince yardım edebilecek bi yakının var mı? Oğluşlarınla falan ilgilenebilecek?
Bitki çayını bi dün içtim, ben de meyve suyu içerim artık :)
şimdi o durum şöyle oluyor ; hamilelik döllenmeyle başlar ama ne zaman döllenmenin gerçekleştiğini bilemediğimiz için hamilelik haftasını hesaplamak için bu yöntemi kabul etmişler
Arada sırada 40 yılda 1 fincan da mı içmicez :26:
Meyve suyu benim midemi inanılmaz yakıp kavuruyor, en son dün içtim, bir daha asla ağzıma koymamZaten evde yapılmadığı sürece, onlar da doğal değil, tüketmemek lazım hazır meyve sularını...
teşekkür ederim bilgilendirme için, ben zaten 1 fincan dün içtim o da canım istedi gerçekten diye. Hergün içmiyorum yani, belki arada keyif olsun diye kaçamak yaparım :) ama ciddi anlamda zararlıysa uzak dururum tabi..
Sigara içen biriydim ben mesela, öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim. Zaten tiksindim de çok şükür. Inşallah bir daha içmem.
rica ederim canım ne demek. Hepimiz birbirimizden bi şeyler öğreniyoruz burada ne güzel:)) kahveyi mesela 15 günde bir canın çok istiyorsa tüket dedi. Kola, alkol, sigara yasak dedi. Ben kahveyi severim şöyle yapıyorum kafeinsiz içiyorum hiç bir zararı olmuyor. Türk kahvesinden uzak duruyorum. Kontrollü biriyimdir. Bebişe zararı olcak bir şeyi yemem içmem canım istemez yani :)
sigarayı bırakman çok iyi olmuş. Hamilelikte sigara içenlerin bebişleri sağlıklı doğsa bile sürekli hastalanıyorlar canım. Tebrik ediyorum seni:) yeşil çayı da ayda yılda canın istedikçe içebilirsin kasmaya gerek yok bence. Mesela siyah çayı günde 4-5 bardağa kadar içebilirsin dedi ama abartmayım dedim 1 bardak ya içiyorum ya içmiyorum açığından o da :)))
en temizi suaman biz de su içeriz o zaman nolcak
Ben biliyorum bebişimin ne zamandan olduğunu :) evlilik yıl dönümümüzden
ayy ben de kahve müptelası biriyimdir, ama hamileliğimi öğrendiğimden beri sadece 1 fincan türk kahvesi içtim, canım da hiç çekmiyor. ama çok çekerse arada bi içerim, ya da senin gibi kafeinsiz içerimRica ederim canım ne demek. Hepimiz birbirimizden bi şeyler öğreniyoruz burada ne güzel:)) Kahveyi mesela 15 günde bir canın çok istiyorsa tüket dedi. Kola, alkol, sigara yasak dedi. Ben kahveyi severim şöyle yapıyorum kafeinsiz içiyorum hiç bir zararı olmuyor. Türk kahvesinden uzak duruyorum. Kontrollü biriyimdir. Bebişe zararı olcak bir şeyi yemem içmem canım istemez yani :)
Sigarayı bırakman çok iyi olmuş. Hamilelikte sigara içenlerin bebişleri sağlıklı doğsa bile sürekli hastalanıyorlar canım. Tebrik ediyorum seni:) Yeşil çayı da ayda yılda canın istedikçe içebilirsin kasmaya gerek yok bence. Mesela siyah çayı günde 4-5 bardağa kadar içebilirsin dedi ama abartmayım dedim 1 bardak ya içiyorum ya içmiyorum açığından o da :)))
en temizi su
aa bak ayran da çok iyi, bir de günde 1 şişe maden suyu, çok faydalı
Bizim bebiş de tam emin değilim ama benim doğumgünümden olabilir
Benim de regl belirtilerim erken başladı, hatta ben de vücudumda değişik şeyler oluyor, sanırım hamile kalıyorum fln diye geçirmiştim içimdenMalum günden 4 gün sonra benim göğüsler acımaya başladı ben tarihini iyi biliyorumHatta dedim ki bu ay regl erken gelecek sanırım :44:
merhaba hanımlar. Ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve çok faydalı buluyorum. Lakin yazmaktansa okuma gereksinimi içindeydim. Fakat şimdi aranıza katılmaya karar verdimBen de inşallah mart annesi olacağım. Kendin gibi kimselerle bunu paylaşmak ne hoş... Doktora muayene için gitmek istiyorum ama beş haftalıkken karından kese belli olmuyor biraz bekle dediler. Bende yerleşme kanaması olmuştu yorulunca hafif de sancılarım oluyor. Aslında bu sebeple tez vakitte doktora gitmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
merhaba, hayırlı olsun, hoşgeldin sen demerhaba hanımlar. Ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve çok faydalı buluyorum. Lakin yazmaktansa okuma gereksinimi içindeydim. Fakat şimdi aranıza katılmaya karar verdimBen de inşallah mart annesi olacağım. Kendin gibi kimselerle bunu paylaşmak ne hoş... Doktora muayene için gitmek istiyorum ama beş haftalıkken karından kese belli olmuyor biraz bekle dediler. Bende yerleşme kanaması olmuştu yorulunca hafif de sancılarım oluyor. Aslında bu sebeple tez vakitte doktora gitmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
iştahın yerine gelir inşallah yakın bi zamanda. Allah kolaylık versin canım, sana hamileliğin süresince yardım edebilecek bi yakının var mı? Oğluşlarınla falan ilgilenebilecek?
Bitki çayını bi dün içtim, ben de meyve suyu içerim artık :)
merhaba hanımlar. Ben bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve çok faydalı buluyorum. Lakin yazmaktansa okuma gereksinimi içindeydim. Fakat şimdi aranıza katılmaya karar verdimBen de inşallah mart annesi olacağım. Kendin gibi kimselerle bunu paylaşmak ne hoş... Doktora muayene için gitmek istiyorum ama beş haftalıkken karından kese belli olmuyor biraz bekle dediler. Bende yerleşme kanaması olmuştu yorulunca hafif de sancılarım oluyor. Aslında bu sebeple tez vakitte doktora gitmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
sağol canım... En kısa zamanda doktora gideceğim. Zaten doktor yönlendirir on gün sonra gel falan diye değil mi? Ben sancılarımdan dolayı endişe içindeyim biraz da evhamlı bir yapım var zaten :18:Hoşgeldin canım. Kese hemen oluşmuyor mu? Belli olması lazım? Önce kese oluşur sonra bebiş görünür. Sancılar bende de oluyordu ama geçti, telaşlanma. Ama yine de doktor kontrolünü ihmal etme.
annem var canım aynı şehirdeyiz ama ramazan dolayısıyla kimseden bi şey beklemiyorum şu anda herkes oruç tutuyor,kendi kendime idare etmeye çalışyorum sağ olsun eşim çok yardımcı oluyor.
merhaba bende 5+3 teyim ve bthcg 1500 ve üstü ise kese hem karından hem vajinal yoldan görülebilir ancak bebek için çok erken şu anda.ağrın ve kanaman var ise dr gitsen iyi olur.ağrı arada bir bende de oluyor.
KIZLAR SİZE HEMOGRAM RUBELLA VB..TESTLER YAPILDI MI YADA NELER YAPILDI ŞİMDİYE KADAR
Sağol canım ya valla sizlerle konuşunca rahatladım :)hoşgeldin canım çok iyi yapmışsın katılmakla
ben en yakın zamanda doktora gitmeni tavsiye ederim. büyük ihtimal kese gözükür ben 5+1 de gitmiştim 1,40 cm.di
hem bi sorun varmı yokmu bakar ona göre ilacını verir. faydası var zararı yok yani
Sağol canım ya valla sizlerle konuşunca rahatladım :)
ben ilk gittiğimde kan ve idrar testi birde şeker yüklemesi yapıldı şeker yüklemesini de niye bukdr erken yaptılar bilmiyorum
bide ertesi gün tekrar kan testi istemişti artış olcak mı diye bakmak için
kadesa verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Kanamam bir hafta önce üç gün boyunca kaverengi leke şeklinde bir kaç damla geldi. Sonra kesildi şuan bir şey yok fakat sancım oluyor özellikle ayakta çok durunca hafif hafif soldan ağrı geliyor. Başka bir sıkıntım yok çok şükür sen de var mı ağrı bulantı vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?