- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
İŞyeri hemşiresiyim canım
Ben de söyleyince şimdilik bişi değişmeyecek, o yüzden söylemiyorum henüz..
Oo şimdiden iyi tatiller o zaman
sevgili mart anneleri sabah yazışmıştık sizinle son bhcg değerlerim de iyi çıkmış yani artık hamileyim diyebiliyorum :)
kalp atışlarını duyarsam İnşallah ondan sonra hamile çizelgesi ekleyeceğim,5+2 deyiz şu anda 7+ 2 de kalp atışı için çağırdı doktor.hayırlısı olsun.
Evet sen şehir dışına gidiyordun, sabırla bekleriz o zaman biz de ne yapalım :) Hep beraber gün sayarız güzel haberini almak için
Senin oğluşlar da çok tatlı ama yaaAma öyle hissetme, bak ne güzel abi olacaklar canlarım benim ya :) Hepsi evlat, hiç üzme kendini senin o koca yüreğin hepsine dolu dolu yeter de artar bile canım benim
merhabalar;
topiği yeni gördüm hayırlı olsun :)
ben de inşallah Mart annesi olucam.sat 10 haziran,5+2 deyim.Dr a gitmedim daha,haftaya salı gidicem.sadece bhcg değerimle biliyorum hamile olduğumu.
bugüne kadar tek şikayetim kasık ve bel ağrısıydı,bugün daha iyiyim.çok nadir bulantı hissediyorum,umarım böyle devam eder :))
ama acayip duygusalım,heran herşeye ağlayabilirim
İzmirdeyim bu arada.Dr um Yeşilyurt Devlet Hastanesinde.Şeker gibi bi adam :)
Hayırlı olsun çok sevindim:) Tek di mi?:)
AminnnnnnÇok teşekkür ederim canım:) Darısı başına:)
zuzuuuuu burda da karşılaştık, selammmmerhabalar;
topiği yeni gördüm hayırlı olsun :)
ben de inşallah Mart annesi olucam.sat 10 haziran,5+2 deyim.Dr a gitmedim daha,haftaya salı gidicem.sadece bhcg değerimle biliyorum hamile olduğumu.
bugüne kadar tek şikayetim kasık ve bel ağrısıydı,bugün daha iyiyim.çok nadir bulantı hissediyorum,umarım böyle devam eder :))
ama acayip duygusalım,heran herşeye ağlayabilirim
İzmirdeyim bu arada.Dr um Yeşilyurt Devlet Hastanesinde.Şeker gibi bi adam :)
Aminnnnnn
zuzuuuuu burda da karşılaştık, selammm
Nasılsın?
Ben de aynı senin gibiyim, 5+1 ve sadece beta hcg değerimi biliyorum, doktora ilk kez bu cumartesi gidicem.
İlk kez dün bulantı hissettim, bugün sabah vardı, şimdi geçti. Midem aşırı yanıyor ve çok gazım var.
Ve aynı senin gibi aşırı duygusalım, her an herşeye ağlıyorum
merhaba canım satımız aynı :) bende 5+2 deyim.
şükür tek canım,tekrar bi ikiz olayını hayal edemiyorum
Yazarım canım, telefondan yazmaya çalışırım cumartesi, ama yazamazsam da en geç pazartesi yazacağım. İnşallah iyi haberlerle gelirim:26:ayy selam canıııımmmm :)))
çok heyecanlıyım sen benden önce gidicen Dr a hemen yaz olurmu neler olduğunu???
canımsın ya güzel yürekli arkadaşım benim :)
kızlar folik asit verdi mi doktorunuz? benim ki b12 verdi hap olarak şimdi iğnelere de başlıyoruz birde ben tansiyon sorunu yaşadığım için ve pıhtılaşmam olduğu için coraspin verdi o kadar.
Kadişim ben sadece folik asit kullanıyorum, senin de içmen gerekmiyor mu? Bebeğin gelişimi için gerekli olan kalsiyum ve D vitamini var içinde.
canım ilk doktorum vermişti ama olumsuz şeyler deyince bıraktım ben sadece 2 kez içtim bu doktor vermedi.yarın iğne için sağlık ocağına gidicem orada ki aile hekimine söylerim yazar alırımisonuçta bebeğe bir zararı yok dr vermese bile ben başlayayım diyorum.
Olumsuz şeyler söyledi derken iyi değil mi folik asit? :44:
İnşallah güzel haberlerle gelirsin :)iyi akşamlar tatlılarrrr
nasılsınız? ben cok iyiyim allaha şukur.karnım yıne aç hep aç :44:bırazdan doyurcam yavrumu yarında kesemızı gormeye gdıcez inşallah.hepınıze iyi muhabetler
Hayırlı olsun, benim de ilk bebeğim ilk hamileliğim. İnşallah kolay geçer herşey.Ben de Mart annesiyimmm tahmini doğumu 20 Mart olurmuş.ilk bebeğimiz çok merak ediyorum hamileliği nasıl geçecek
Maşallah canım çabuk geçmiş seninkisi. İnşallah bi daha bulanmaz. Evet hurmanın doğuma da yardımcı olduğunu duymuştum. Ben kraker yiyemiyorum pek, ama tuzlu leblebiyi denerim. Bu ara midem bulanmıyor pek ama kazınıyor resmen. Aslında araştıralım da paylaşalım bizim için ve bebeğimiz için faydalı gıdaları.merhaba nikim
ben geçen hafta iki gün mide bulantısı çektim, öğürme kusma olmadı ama yemekleri görünce midem bulandı.
Şimdilik iyiyim. Bulantıya tuzlu leblebi ve hurma iyi geliyormuş diye duydum bu aralar yiyorum. Bulantıya çubuk kraker de iyi geliyor mideyi bastırıyor.
Ayrıca hurma, üzüm, ceviz, kaju, fındık, badem vs yemeye çalışıyorum tabi abartmadan yani bebek için faydalı olduğunu okudum nette.
Geçen haftaki olaydan sonra daha hastaneye gidemedim bakalım cuma gitmeyi düşünüyorum. Bebişin kalp atışını duydunuz mu?
yok canım hamileliğim hakkında olumsuz şeyler söyledi demek istedim.
doktor yazmasa da alabilirsin folik asiti. Folbiol 1,5 tl zatencanım ilk doktorum vermişti ama olumsuz şeyler deyince bıraktım ben sadece 2 kez içtim bu doktor vermedi.yarın iğne için sağlık ocağına gidicem orada ki aile hekimine söylerim yazar alırımisonuçta bebeğe bir zararı yok dr vermese bile ben başlayayım diyorum.
Folik asit bir tür B vitaminidir ve eksikliğinde bazı tür kansızlıklar gelişir annede. Folik asiti (tabi doğal yollarla alamıyorsak) annenin kansızlığını engellemek ve bebekte nöral tüp defektinin oluşmasını engellemek için hamilelikten 3 ay önce ve hamileliğin 3. ayına kadar kullanmak gerekiyorOlumsuz şeyler söyledi derken iyi değil mi folik asit? :44:
Günaydın canım, ben iyiyim sen nasılsın?günaydın kzılar,nasılsınız?
deryacım ve nickim folik asit vermiş dr bana,ferro sanol vermiş onun içinde varmış sabah fark ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?