dünyanınn en tatlı annelerii yazamıorum nezamandır anlatacagım baya seyler var ozellıkle yaptıgım alısverısler hakkındada suan daha onemlı bısey varr soluma yattıgımda gogusumun altında karıncalanma oluo ve baya rahatsız edıyor ayrıca 1 haftadır sol gogusumun altında karnımın uzerıne denk gelıo uyusukluk var ama gecmıo sag tarafta yok tırnagıgımı surtttugumde sagı hısssedıorum ama solda sankı his kaybı var basına gelen varmı bebegım tekme atıo hareketlı onda bı sıkıntı yok ama hi. duydunuzmu böle bısey nette de bulamadım tam olarak bu durumu
Benimde yaklaşık 2 haftadır var.doktorumun haberi yok.haftaya c.tesi randevum o zaman soracağım.nette araştırmıştım, orada normal yazıyordu.burada bir arkadaşta da olmuş .kalsiyum,magnezyum,b12 takviyesi vermiş dr.ben de sadece kan şurubu içiyorum.belkide vitamin eksikliği, bilemiyorum.senin ağrı sürekli var mı yoksa, sadece hareket ettirince mi oluyor?benim sağa sola hareket ettirince oluyor.olmazsa ben de el cerrahına gideyim.hangi ilaçları verdi? Bir de vitamin eksikliğiyle bir ilgisi var mıymış?teşekkür ederim Emelcim.
yaz kızlar benim karnım hiç büyümedi sanki, gören 4-5 aylık mı diye soruyor, tanıdıklarım hamile olduğunu bilmesek, kilo fazlalığın var zannedeceğiz diyorlar, hiç hamile gibi değilim, bana ve eşime kalsa kocaman göbeğim var ama çevremde hiç öyle bir izlenim yok, hala eski montlarımı tişörtlerimi kazaklarımı giyebiliyorum,en son gittiğimde de doktorum suyun sınırda demişti, şimdi ben kafayı buna taktım, acaba bebeğime bir şey olur mu diye de çok korkuyorum yaaa, hatta en son başka bir doktora gittiğimde sekreteri hamile misin diye sormuştu, o boyuttayım yaaaaaa
Eki Görüntüle 887590 kızlar buda ben ve koca göbeğim:)
ilgisinin azaldığının farkında bile değil zaten ...çok teşekkür ederim canım. aynen bende sadelikten yanayım. odamız gelip tamamlanınca tekrar resim yüklerim. eksikler fazlalıklar hakkında fikir verirsiniz.
buarada kocalarımız da bazı değişiklikler yaşıyor bizim gibi onları da anlayışla karşılamak lazım. sorumluluklarının arttığının farkına varmaya başlıyolar bizim göbüşler büyüdükçebiz ilk andan hissetmeye başlıyoruz anneliği ama onlar zamanla alışıyorlar. belki ilgilerinin azaldığının farkında bile değiller. bide biz rahatça anlatıp rahatlıyoruz onlar hep içinde yaşıyor. kötü şeyler düşünmeyin hamileliğin tadını çıkarın bence. bu tepikler, kıpırtılar tekrar geri gelmicek
akika kurbanından sizde dahil herkesin yiyebileceğini biliyorum
yemesi gerek diye bişey yok, sadece yiyebilir ama gönlünden dağıtmak geçiyorsa bence bu daha iyi olur
yılda bir kez et yiyebilen insanlar var
yalnız aklıma bişey takıldı
geçenlerde eşim kötü bi rüya görmüş anlatmak istemiyorum
uyanınca beni aradı rüyasını anlatmadı
bende o gün gebelik şekeri çıktığını öğrenmiştim onu söyledim
sonra eşim rüyasını anlattı çok korkmuş ve kızımız sağ sağlim doğunca kurban keselim dedi
şimdi biz hem akika kurbanı hemde eşimin bu sözünden dolayı kızımız sağlıklı doğunca kurban mı kesmeliyiz
Eki Görüntüle 887590 kızlar buda ben ve koca göbeğim:)
Kizlar merhaba.hastanedeyim maalesef ama korkacak bisey yok.kizim da ben de iyiyiz.sabah hafif pembe bi akinti oldu.sonra da birazcik kanli akinti...biraz da sancim vardi.dr umu aradim gel bakalim dedi.plasentanin altinda minik bi kanama grdu.onun disinda hersey yolunda ama erken dogum riskine karsin bu gece hastanede kal dedi.sabaha cikicam insallah.gene hbr veririm size.optum hepinizi.dua edin bize olurmu?
benim oğluş bu ayın 14de 3 yaşını doldurcek cnmİlki ne kadarlik canim?bir de ben calisiyorum. Oğluma bakici bakiyor. Önce cekyat alttlarindan ay ay uygun kiyafetleri bulmak lazim. Sonra yikama ve utu isi var. İlkinde annem utulemisti bizim cicileri.
Merhaba, bol dinlenmeli bir pazar günü yaşıyorum. Oğlumla 28 hafta ve 2 günü bitiriyoruz. Erken doğum rşskim olduğundan hastane çantasını önümüzdeki hafta hazırlayacağım. Tek eksiğim lohusa için iç çamasırı yani atlet gibi şeyler, bir de lazım lur mu bilmiyorum ama internette bir çok anne aynı şeyi söylemiş: göğüs pompası. Onun dışında çok çok eksiğim var. Bebeğe giysi dışında hiçbirşey almadım. Beşiği yastığı küveti hiç bir şeyi yok oğlumun. Bir bölümünü hafta sonu düzenlenecek olan anne beek fuarında bulabilirim diye düşündüm. En azından fikir edinirim. Bu arada ben fuarı anadolu yakasında zannediyordum, avrpa yakasındaymış. Düzenleyici şirketin yeri anadoludaymış, onunla karıştırmışım. İlgilenirseniz linki ekliyorum.
İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı
Nasıl güzel görünüyorsun bir bilsen...
Maşallah çok güzel görinüyorsunuz canım
kabızlık için mi?
ağrı için mi?
amargi dalga geçme yaaa:)hani herkes koydu bende anca koydum oda ilk ve tek hamile resmim arkadaş çektide oldu benim tel öyle güzel cekmiyo
canım benim de karnım küçük...bol falan giydiğimde de belli olmuyo nerdeyse...ben de ilk başta takılıyodum bu konuya ama bebeklerimizin gelişimi ve sağlığı iyi olsun önemli olan bu...hem belki çok büyümemesi bi avantajdırbol su iç suyun sınırdaysa..en az 2 litre içmek gerekiyo...bu soğuk havalarda da zor oluyo içmesi ama napalım bebişlerimiz için :))
Ne guzel iste kilo almak sanki marifetmis gibi insanlarin kilo hakkindaki yorumlarina sinir oluyorum..yapi meselesi kimimiz cok aliyoruz kimimiz cokta degisiklik yasamiyor hamileyken..bebeklerimiz saglikli olsunda gerisini kafaya takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?