2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

dediğin uyuşma hissini ben de sol tarafıma yattığımda hissediyorum...göğsümün altında benim karıncalaşma...doktora sormuştum...gebelikle ilgiliymiş...ama sen de bi doktoruna sor istersen için rahatlar en azından...

Oynattıgimda agrıyor özellikle sabahları uyandigimda çok feci ama gun içinde az da olsa hafiflese de yine ağrimaya devam ediyor. Ilaçları aldım da doktoruma sormam lazım dedi el cerrahı. O yüzden daha kullanmadım. Vitamin eksikliği ile ilgili midir bilmiyorum canım

Ne guzel iste kilo almak sanki marifetmis gibi insanlarin kilo hakkindaki yorumlarina sinir oluyorum..yapi meselesi kimimiz cok aliyoruz kimimiz cokta degisiklik yasamiyor hamileyken..bebeklerimiz saglikli olsunda gerisini kafaya takma

ilgisinin azaldığının farkında bile değil zaten ...
dediğin gibi herşeyi benimle beraber hissetsin istiyorum ama kendide diyo senin karnında sen her hareketini hissediyosun ben senin gibi değilim diyo.......bende doğunca atarım üstüne al babası hisset

evet canım fotoları bekliyorum ama hakkaten çok beğendim yaa tam benlik yani

Canım 2 kurban kesmeniz gerekir.eşin adak adamış oldu hayırlısıyla doğunca geciktirmeden adağınızı kesin inş. hemen arkasına da akikayı.Eğer yineTde aklına takılan noktalar olursa DİYANET ALO FETVA HATTI ÜCRETSİZ: 190 arayarak öğrenebilirsin.

kiz bebek bekleyen annisler ebebek comda chicco 5 parca pembe zibin takimi 10 lira 0-3 ay kalmis duyrulur :))

Merhaba, bol dinlenmeli bir pazar günü yaşıyorum. Oğlumla 28 hafta ve 2 günü bitiriyoruz. Erken doğum rşskim olduğundan hastane çantasını önümüzdeki hafta hazırlayacağım. Tek eksiğim lohusa için iç çamasırı yani atlet gibi şeyler, bir de lazım lur mu bilmiyorum ama internette bir çok anne aynı şeyi söylemiş: göğüs pompası. Onun dışında çok çok eksiğim var. Bebeğe giysi dışında hiçbirşey almadım. Beşiği yastığı küveti hiç bir şeyi yok oğlumun. Bir bölümünü hafta sonu düzenlenecek olan anne beek fuarında bulabilirim diye düşündüm. En azından fikir edinirim. Bu arada ben fuarı anadolu yakasında zannediyordum, avrpa yakasındaymış. Düzenleyici şirketin yeri anadoludaymış, onunla karıştırmışım. İlgilenirseniz linki ekliyorum.
İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı

cnm cok geçmiş olsun. Geçmişi okurken şimdi gördüm umarım iyisindir... şimdi geçmişi okumaya devam edicem umarım güzel haberlerini okuyunca alırım.

İlki ne kadarlik canim?bir de ben calisiyorum. Oğluma bakici bakiyor. Önce cekyat alttlarindan ay ay uygun kiyafetleri bulmak lazim. Sonra yikama ve utu isi var. İlkinde annem utulemisti bizim cicileri.
benim oğluş bu ayın 14de 3 yaşını doldurcek cnm
ben cinsiyetini öğrendiğimde çıkardım kıyafetleri şimdide ay ay ayırıp yıkayıp ütülüleyip koyuyorum dolabına
yenilerinide alıcaz tabii gezmelik falan ama ilki kadar çok olmuycak tabiiki

Canım Allah'ın izniyle sona kadar gideceksin inşallah öyle erken doğumu falan unut. Birbirimiz için ettiğimiz dualar sayesinde hepimiz sona varacağız inşallah bugünleri anacağız daha sonra

amargi dalga geçme yaaa:)hani herkes koydu bende anca koydum oda ilk ve tek hamile resmim arkadaş çektide oldu benim tel öyle güzel cekmiyo

Gülümsemek kadı erkek herkesin ışıldamasını sağlar. Ama sen ayrıca çok güzel görünüyorsun. Bu arada benim de doğru dürüst bir gebe fotoğrafım olmadığını fark ettim. Dur sağa sola fotoğraflarımı çektirteyim.

Ne guzel iste kilo almak sanki marifetmis gibi insanlarin kilo hakkindaki yorumlarina sinir oluyorum..yapi meselesi kimimiz cok aliyoruz kimimiz cokta degisiklik yasamiyor hamileyken..bebeklerimiz saglikli olsunda gerisini kafaya takma

ben kilo aldım aslında, toplamda 5 kilo aldım ama boydan dolayı görünmüyor, bir de erkek bebişe hamile olunca basen de fazla genişlemedi, karnım var sadece, ama çok ta zayıf değilim, bildiğiniz etli butluyum aslında, karnım sadece 7 aylık hamile karnı değil, büyümüyor bir türlü, bebeğin kilosu gelişimi gayet iyi şimdilik, sadece suyun sınırda dedi, dikkat et bol su iç dedi, zaten içiyorum su bol bol, su içmeyi de severim, keyifle içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…