Canım Allah'ın izniyle sona kadar gideceksin inşallah öyle erken doğumu falan unut. Birbirimiz için ettiğimiz dualar sayesinde hepimiz sona varacağız inşallah bugünleri anacağız daha sonra
akika kurbanından sizde dahil herkesin yiyebileceğini biliyorum
yemesi gerek diye bişey yok, sadece yiyebilir ama gönlünden dağıtmak geçiyorsa bence bu daha iyi olur
yılda bir kez et yiyebilen insanlar var
yalnız aklıma bişey takıldı
geçenlerde eşim kötü bi rüya görmüş anlatmak istemiyorum
uyanınca beni aradı rüyasını anlatmadı
bende o gün gebelik şekeri çıktığını öğrenmiştim onu söyledim
sonra eşim rüyasını anlattı çok korkmuş ve kızımız sağ sağlim doğunca kurban keselim dedi
şimdi biz hem akika kurbanı hemde eşimin bu sözünden dolayı kızımız sağlıklı doğunca kurban mı kesmeliyiz
herkese merhaba güzel annelerbugece 3den sonra bende hiç uyuyamadım. 9da bi uyumuşum 12ye kadar
buarada herkes alışveriş için erken diyenlerden şikayetçi. bende çok kızıyorum böyle diyenlere. sonuçta ihtiyaç bir değil iki değil. alacaklar bitmiyo ki. yavaş yavaş almalıyız ki hem maddi açıdan sıkıntı olmasın hemde son aylara bırakmak benim içime sinmez. sonuçta 6 aylık olduk 7.ay doğan bebek sayısı da az değil. inşallah günü gününe doldurup doğar bebişlerimiz ama erken yol almakta fayda var bence. hem kime ne zararı var ki ha şimdi almışım ha 1ay sonra.. yani boşverin siz milleti.. içinize sinen birşey gördüğünüzde alın ben şu çok beklediğim çanta geldikten sonra hem benim için hemde bebişim için çantamızı hazırlamaya başlicam. nolur nolmaz hiç sevmem aceleyle yapılan şeyleri illa bi eksik kalır.
dün de bebişimin odasını aldık. aldık da 1ay sonra gelecek. ee oda ve mobilya havalandırılacak enaz 2 hafta noldu 8aylık oldumherşeyinin yıkanıp içinin yerleştirilmesi falan derken bi bakmışım doğuma gidiyorum yani erken diye düşünmeyin kızlar devam edin alışverişe
ayyyyy çok mu konuştum ben
işte bizim bebişin odası::::::::::>>>>
Eki Görüntüle 887284
meraba kızlar nasılsınız ??????
zuzumanji çook geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim canım allahım korusun kuzucuğunu bol bol dinlen ......
bu ara herkesin eşiyle ilgili sıkıntısı var heralde bizdede var aynı şeyler
benim eşim hamile değilken bile sanki hamileymişim gibi ilgilenir banyodan sonra saçımı kurutmaktan sabah kalkınca ayağıma çorap giymeye kadar keza bende öyleyimdir eşimin her ihtiyacıyla ilgilenirim ..bizim evliliğimiz birbirimiz rahat ettirmeye uğraşmakla geçer haliyle o ilgiye alışıncada aynısını yine bekliyo ama bu aralar sürekli rahatsız bi haldeyim hep kaburgam batıyo ne oturunca ne yatınca geçmiyo , mide yanmaları geri geldi , doğum stresi var bi dolu bişeyler işte ......
bide sanki eşimin önceki hevesi kalmadı gibi geliyo önceden bebek kıpırdıyo dediğimde hemen elini karnıma koyar kuzum oynayana kadar yarım saat beklerdi şimdi pek ilgilenmiyo gibi geliyo ...ben bebeğimle ilgilensin istiyorum oysa kendiyle ilgilenmemi .....
neyse gereksiz alınganlık yaptığımın farkındayım sadece sizinle paylaşmak istedim
yaz kızlar benim karnım hiç büyümedi sanki, gören 4-5 aylık mı diye soruyor, tanıdıklarım hamile olduğunu bilmesek, kilo fazlalığın var zannedeceğiz diyorlar, hiç hamile gibi değilim, bana ve eşime kalsa kocaman göbeğim var ama çevremde hiç öyle bir izlenim yok, hala eski montlarımı tişörtlerimi kazaklarımı giyebiliyorum,en son gittiğimde de doktorum suyun sınırda demişti, şimdi ben kafayı buna taktım, acaba bebeğime bir şey olur mu diye de çok korkuyorum yaaa, hatta en son başka bir doktora gittiğimde sekreteri hamile misin diye sormuştu, o boyuttayım yaaaaaa
Eki Görüntüle 887590 kızlar buda ben ve koca göbeğim:)
Gülümsemek kadı erkek herkesin ışıldamasını sağlar. Ama sen ayrıca çok güzel görünüyorsun. Bu arada benim de doğru dürüst bir gebe fotoğrafım olmadığını fark ettim. Dur sağa sola fotoğraflarımı çektirteyim.
evet canım eşinin söylediği sözden dolayı sizin bebişiniz sağ salim doğduğunda adak kurbanı kesmeniz gerekir. eğer durumunuz müsaitse akikayı da ayrı kesmelisiniz. önceliği adak kurbanına verin, ondan siz yiyemiyorsunuz. akikayı kızınız 7 yaşına gelene kadar kesebilirsiniz...
çoook güzelmiş odanızz..güle güle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim..
ahh bu hormonlar destinacımm:) hepimizin eşinde var demek ki, fazla kafaya takmamak lazım:)
ya sen çevreye ne bakıyon aybükecim yaa..göbeğin çıksa bu sefer de ne kadar büyük göbeğin var, çok kilo almışsın derler. velhasıl millete yaranamazsın:) bebişinin gelişimi sağlığı yerindeyse göbeği kiloyu çok kafana takma canm. ama su önemli, suyu fazla tüketmeye çalış. bieşy olmaz inşallah ama sen yine de tedbirini al, su oranını artır. sekreterin de kafası güzelmiş heralde, sürekli kontrole giden bi hamileye sorduğu soruya bak
çoook tatlısın maşallah..
Çok haklısın. Şu endişe ve korkulardan ne zaman kurtulacağım bilemiyorum. 30haftadan sonra rahatlayacağım diye düşünüyorum.
cnm cok geçmiş olsun. Geçmişi okurken şimdi gördüm umarım iyisindir... şimdi geçmişi okumaya devam edicem umarım güzel haberlerini okuyunca alırım.
yaz kızlar benim karnım hiç büyümedi sanki, gören 4-5 aylık mı diye soruyor, tanıdıklarım hamile olduğunu bilmesek, kilo fazlalığın var zannedeceğiz diyorlar, hiç hamile gibi değilim, bana ve eşime kalsa kocaman göbeğim var ama çevremde hiç öyle bir izlenim yok, hala eski montlarımı tişörtlerimi kazaklarımı giyebiliyorum,en son gittiğimde de doktorum suyun sınırda demişti, şimdi ben kafayı buna taktım, acaba bebeğime bir şey olur mu diye de çok korkuyorum yaaa, hatta en son başka bir doktora gittiğimde sekreteri hamile misin diye sormuştu, o boyuttayım yaaaaaa
Kilo önemli değil ama su meselesi önemli canım. Bol bol su iç. 2.5 litreden fazla. Yanına bir sürahi koy. Oradan hesapla içtiğin miktarı.
kızlar nedicem size yaa benim göbişte sanki kalp atar gibi surekli bişey oluyo bebiş bişey mi yapıyo su 1haftadır var ara ara surekli ama 2dk falan suruyo ama resmen kalp atar gibi tık tık tık ediyo anlamadım sizede oluyor mu:)bide artık sırt ustu fazla duramıyorum nefesim daralıyo sanki bogrume bişey oturmus gibi oluyorum hemen yan yatıyorum:)))yani buyuyo bizim ogluş yukarımı cıkıyor napıyo yemek yerken bile nefesim az geldiginden biyerde bırakıyorum ohhh yapıyorum sizede oyle oluyor mu merakediyorum:))))))))))
kızlar nedicem size yaa benim göbişte sanki kalp atar gibi surekli bişey oluyo bebiş bişey mi yapıyo su 1haftadır var ara ara surekli ama 2dk falan suruyo ama resmen kalp atar gibi tık tık tık ediyo anlamadım sizede oluyor mu:)bide artık sırt ustu fazla duramıyorum nefesim daralıyo sanki bogrume bişey oturmus gibi oluyorum hemen yan yatıyorum:)))yani buyuyo bizim ogluş yukarımı cıkıyor napıyo yemek yerken bile nefesim az geldiginden biyerde bırakıyorum ohhh yapıyorum sizede oyle oluyor mu merakediyorum:))))))))))
evet doktora sorduğumda su içmekten başka çaren yok demişti ama nan içiyorum 2,5 litreyi geçiyordur bütün gün, wc yi yol ettim kendime ama inşallah sağ salim alatırım şu son 2,5 ayı da:18:
Tatlım benim doktorum her seferinde sırt üstü yatma sakın diye çok sıkı uyarıyor. Sol tarafına yatmaya çalışsan. Olmadı sağa dönersin.
Sadece senin değil tatlım, hepimizin içmesi gerekiyor. Hem cildimizi de güzelleştirir :) az kaldı çok şükür. 9 aydan bu günlere geldik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?