2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Canım Allah'ın izniyle sona kadar gideceksin inşallah öyle erken doğumu falan unut. Birbirimiz için ettiğimiz dualar sayesinde hepimiz sona varacağız inşallah bugünleri anacağız daha sonra

Çok haklısın. Şu endişe ve korkulardan ne zaman kurtulacağım bilemiyorum. 30haftadan sonra rahatlayacağım diye düşünüyorum.

kızlar nedicem size yaa benim göbişte sanki kalp atar gibi surekli bişey oluyo bebiş bişey mi yapıyo su 1haftadır var ara ara surekli ama 2dk falan suruyo ama resmen kalp atar gibi tık tık tık ediyo anlamadım sizede oluyor mu:)bide artık sırt ustu fazla duramıyorum nefesim daralıyo sanki bogrume bişey oturmus gibi oluyorum hemen yan yatıyorum:)))yani buyuyo bizim ogluş yukarımı cıkıyor napıyo yemek yerken bile nefesim az geldiginden biyerde bırakıyorum ohhh yapıyorum sizede oyle oluyor mu merakediyorum:))))))))))

evet canım eşinin söylediği sözden dolayı sizin bebişiniz sağ salim doğduğunda adak kurbanı kesmeniz gerekir. eğer durumunuz müsaitse akikayı da ayrı kesmelisiniz. önceliği adak kurbanına verin, ondan siz yiyemiyorsunuz. akikayı kızınız 7 yaşına gelene kadar kesebilirsiniz...

çoook güzelmiş odanızz..güle güle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim..

ahh bu hormonlar destinacımm:) hepimizin eşinde var demek ki, fazla kafaya takmamak lazım:)

ya sen çevreye ne bakıyon aybükecim yaa..göbeğin çıksa bu sefer de ne kadar büyük göbeğin var, çok kilo almışsın derler. velhasıl millete yaranamazsın:) bebişinin gelişimi sağlığı yerindeyse göbeği kiloyu çok kafana takma canm. ama su önemli, suyu fazla tüketmeye çalış. bieşy olmaz inşallah ama sen yine de tedbirini al, su oranını artır. sekreterin de kafası güzelmiş heralde, sürekli kontrole giden bi hamileye sorduğu soruya bak

Eki Görüntüle 887590 kızlar buda ben ve koca göbeğim:)

çoook tatlısın maşallah..

HASTANE ÇANTASI İÇİN GEREKLİ MALZEMELER
bebek için :iç zıbın, dış zıbın, çıtçıtlı badi, mevsime göre tulum, mevsime göre battaniye ,şapka, eldiven, pişik kremi, şampuan,havlu,ıslak mendil,bol bol bez,bebeği taşımak için ana kucağı araba için.
anne için:2 gece kalınırsa hergün için gecelik ve pijama takımı ,hasta bezi ilk günler için süper oluyor ,günlük ped,bol bol külot ,emzirme sütyeni,atlet,terlik,tarak,diş fırçası ve macun,şampuan (sezeryan doğumda hemen banyo tavsiye ediliyor),göğüs kremi ,göğüs pompası otomatik olursa daha kullanışlı oluyor ,saç bantı,bilumum makyaj malzemesi ,havlu,fotoğraf makinası ve kamera tabii doğum fotocusu tutarsanız o herşeyi halleder o konuda aklıma gelenler bunlar kızlar gerçi daha zaman var ama yavaştanda hazır etmektede fayda var aceleye gelmesin rabbim hepimize vaktinde doğurmayı nasip etsin

aynen çektirt canım ilerde gösteririz evlatlarımıza.kalbimin güzelligi yuzumemi yansımıs diyosun sagol bebem latife ediyosun heeee:)senin yuzden gormedim karın fotosunu gormustum ama eminim bukadar mutlu msjlar yazan ve yardımetmeyi seven herkese cvp veren insanda yazdıkları gibi güzeldir:)))))))))))))))

sagol cnm:)o senin tatlılıgın

Çok haklısın. Şu endişe ve korkulardan ne zaman kurtulacağım bilemiyorum. 30haftadan sonra rahatlayacağım diye düşünüyorum.

Gerçi şöyle bi durum var banada doktor plesenta rahim ağzına yakın dikkat et çok tehlikeli değil ,yukarı çıkabilir,tamamen rahim ağzını kapasaydı o zaman tehlikeliydi , takip edicez her geldiğinde dediği günden beri bende de endişeler hep var sana diyorum ama elde değil işte ben de aynıyım .Ama duanın gücüne çok inanıyorum özellikle birbirimiz için ettiğimiz gönülden, içten dualara çok inanıyorum

sonunda 100 sayfalık geçmişi okudum geldim tabi bu bir kaç günümü aldı.kızımdan dolayı pek aktif değilim ama her satırını okuyorum.neler aldığınızı merak ediyorum kendi eksiklerimi hatırlamış oluyorum.bende az önce oğluşuma ilk alışverişimi yaptım begenecekmisiniz bakalım:)ben bunların dışında fazla alışveriş yapmayacagım kızımdan kalma kıyafetler var yalnız anakucagı alacağım mutlaka.kızım kırdı kendininkini.cıvıl cıvıl daha güzelini alıcam.aslında alışverişi ocak ayında düşünüyordum ama fiyatlar uygun olunca alayımda aradan çıksın dedim.markafonide yarına kadar 80tllik alışverişe 20tl indirim var süslü dünyalar kampanyasından alışveriş yaptım güzel kızımıda unutmadım onada bir takım aldık son 1 tane kalmıştı hemen kaptım yazın giydiririm.lansinohu 2 kutu bitirmiştim kızımda.dogum yaptığımda eşime hemşire söylemiş sanırım al gel demiş çok memnun kaldım göğsüm acıyordu ama hiç kanama olmadı iyi atlattım diyebilirim benle aynı dönemde doğum yapan eşimin kuzeni vardı krem kullanmıyordu sanırım ki ben gördüğümde kullansada iş işten geçmiş haldeydi göğüs ucu kanıyordu çok fena yara olmuştu ogluda bir tombul sömürüyordu iyice.kızcagız o halde emzirmeye devam ediyordu lansinohu unutmayın ve bebek ilk günler emmeyebilir ben yaşadım kabus gibiydi herkesin anne sütünün ne kadar önemli olduğunu anlatıp emiyormu diye devamlı sormaları kızımın reddetmesi beni bunaltmıştı 5 gün sonunda medela süt pompası aldı hayat kurtarıcım oldu resmen kızım emmeye başladı ve o makineyi işe gittiğim zamanlar yine kullandım bence her anneye gerekli ben çantama koyup hastaneye götürücem.

cnm cok geçmiş olsun. Geçmişi okurken şimdi gördüm umarım iyisindir... şimdi geçmişi okumaya devam edicem umarım güzel haberlerini okuyunca alırım.

iyiym canım.1 gece yatıp çıktık.kanamam devam etmedi şükür ki... herşey yolunda,umarım böyle de devam eder :) teşekkür ederim canım benim...

medela elektirikli mini pompa benim de elim ayağım olmuştu, şimdi almak şart mı bence değil, ama olası aksi bir durum yaşanırsa mutlaka alın, benim kızım erken doğduğu için emememişti, anne sütü alması için bu pompayı 9 ay gece gündüz 2 saate bir kullandım, maşalah hala da teş gibi duruyor, inşallah bu sefer ihtiyacım olmaz

Kilo önemli değil ama su meselesi önemli canım. Bol bol su iç. 2.5 litreden fazla. Yanına bir sürahi koy. Oradan hesapla içtiğin miktarı.

Kilo önemli değil ama su meselesi önemli canım. Bol bol su iç. 2.5 litreden fazla. Yanına bir sürahi koy. Oradan hesapla içtiğin miktarı.

evet doktora sorduğumda su içmekten başka çaren yok demişti ama nan içiyorum 2,5 litreyi geçiyordur bütün gün, wc yi yol ettim kendime ama inşallah sağ salim alatırım şu son 2,5 ayı da:18:

kızlar bir sorum olacak..gece uyurken sol tarafa mı yatmak gerekiyor??netten okuduğum bazı bilgilere göre sağa yatmak çocuğa kan gitmesini engelliyormuş..siz nasıl uyuyorsunuz??ben de sağda çok rahat uyuyorum yaa poooff napçaz bilemedim ben:44::2:

Tatlım benim doktorum her seferinde sırt üstü yatma sakın diye çok sıkı uyardı. Sol tarafı

Tatlım benim doktorum her seferinde sırt üstü yatma sakın diye çok sıkı uyarıyor. Sol tarafına yatmaya çalışsan. Olmadı sağa dönersin.

evet doktora sorduğumda su içmekten başka çaren yok demişti ama nan içiyorum 2,5 litreyi geçiyordur bütün gün, wc yi yol ettim kendime ama inşallah sağ salim alatırım şu son 2,5 ayı da:18:

Sadece senin değil tatlım, hepimizin içmesi gerekiyor. Hem cildimizi de güzelleştirir :) az kaldı çok şükür. 9 aydan bu günlere geldik :)

Sadece senin değil tatlım, hepimizin içmesi gerekiyor. Hem cildimizi de güzelleştirir :) az kaldı çok şükür. 9 aydan bu günlere geldik :)

Ben normalde hiç su içen biri değilim ama hamile kaldığım günden beri en az 2.5 Lt su içiyorum tabi tuvaletten çıkmak ne mümkün gece de 2 kez kalkıyorum ama 29.haftadayım ama hiç ödem oluşmadı daha vücudumda

Kızlar bu bebek çantası işini napçaksınız ya bebek çantaları çok çirkin geldi bana güzel olan bir kaç tanede çok pahalı, ortası yok sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…