Merhaba, bol dinlenmeli bir pazar günü yaşıyorum. Oğlumla 28 hafta ve 2 günü bitiriyoruz. Erken doğum rşskim olduğundan hastane çantasını önümüzdeki hafta hazırlayacağım. Tek eksiğim lohusa için iç çamasırı yani atlet gibi şeyler, bir de lazım lur mu bilmiyorum ama internette bir çok anne aynı şeyi söylemiş: göğüs pompası. Onun dışında çok çok eksiğim var. Bebeğe giysi dışında hiçbirşey almadım. Beşiği yastığı küveti hiç bir şeyi yok oğlumun. Bir bölümünü hafta sonu düzenlenecek olan anne beek fuarında bulabilirim diye düşündüm. En azından fikir edinirim. Bu arada ben fuarı anadolu yakasında zannediyordum, avrpa yakasındaymış. Düzenleyici şirketin yeri anadoludaymış, onunla karıştırmışım. İlgilenirseniz linki ekliyorum.
İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı
Ben normalde hiç su içen biri değilim ama hamile kaldığım günden beri en az 2.5 Lt su içiyorum tabi tuvaletten çıkmak ne mümküngece de 2 kez kalkıyorum ama 29.haftadayım ama hiç ödem oluşmadı daha vücudumda
Gerçi şöyle bi durum var banada doktor plesenta rahim ağzına yakın dikkat et çok tehlikeli değil ,yukarı çıkabilir,tamamen rahim ağzını kapasaydı o zaman tehlikeliydi , takip edicez her geldiğinde dediği günden beri bende de endişeler hep var sana diyorum ama elde değil işte ben de aynıyım.Ama duanın gücüne çok inanıyorum özellikle birbirimiz için ettiğimiz gönülden, içten dualara çok inanıyorum
Canım benim, anlaşılan kaderdaşız. Teşhisimiz ve duygularımız aynı. Ama buna şükür, bugüne şükür. Rabbim kazasız belasız kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
İnşallah canım sonuçta çok kötü bi durum değil günlük hayatımızı devam ettirebiliyoruz çok şükür ama hep bi acaba var. Haftasonu anneme geldim 1 buçuk saatlik yol ama illaki doktora soruyorum falan , beterin beteri var dediğin gibi buna bin şükür
kızlar nedicem size yaa benim göbişte sanki kalp atar gibi surekli bişey oluyo bebiş bişey mi yapıyo su 1haftadır var ara ara surekli ama 2dk falan suruyo ama resmen kalp atar gibi tık tık tık ediyo anlamadım sizede oluyor mu:)bide artık sırt ustu fazla duramıyorum nefesim daralıyo sanki bogrume bişey oturmus gibi oluyorum hemen yan yatıyorum:)))yani buyuyo bizim ogluş yukarımı cıkıyor napıyo yemek yerken bile nefesim az geldiginden biyerde bırakıyorum ohhh yapıyorum sizede oyle oluyor mu merakediyorum:))))))))))
Bebeginin hickiriklarini hissediyorsun canim artik.tik tik uzun sürer .oglumda iken hissederdim hep gece yatarken olurdu.simdi kizimda herhangi bisi hissetmedim .
ilgisinin azaldığının farkında bile değil zaten ...
dediğin gibi herşeyi benimle beraber hissetsin istiyorum ama kendide diyo senin karnında sen her hareketini hissediyosun ben senin gibi değilim diyo.......bende doğunca atarım üstüne al babası hisset
evet canım fotoları bekliyorum ama hakkaten çok beğendim yaa tam benlik yani
kızlar nedicem size yaa benim göbişte sanki kalp atar gibi surekli bişey oluyo bebiş bişey mi yapıyo su 1haftadır var ara ara surekli ama 2dk falan suruyo ama resmen kalp atar gibi tık tık tık ediyo anlamadım sizede oluyor mu:)bide artık sırt ustu fazla duramıyorum nefesim daralıyo sanki bogrume bişey oturmus gibi oluyorum hemen yan yatıyorum:)))yani buyuyo bizim ogluş yukarımı cıkıyor napıyo yemek yerken bile nefesim az geldiginden biyerde bırakıyorum ohhh yapıyorum sizede oyle oluyor mu merakediyorum:))))))))))
sonunda 100 sayfalık geçmişi okudum geldim tabi bu bir kaç günümü aldı.kızımdan dolayı pek aktif değilim ama her satırını okuyorum.neler aldığınızı merak ediyorum kendi eksiklerimi hatırlamış oluyorum.bende az önce oğluşuma ilk alışverişimi yaptım begenecekmisiniz bakalım:)ben bunların dışında fazla alışveriş yapmayacagım kızımdan kalma kıyafetler var yalnız anakucagı alacağım mutlaka.kızım kırdı kendininkini.cıvıl cıvıl daha güzelini alıcam.aslında alışverişi ocak ayında düşünüyordum ama fiyatlar uygun olunca alayımda aradan çıksın dedim.markafonide yarına kadar 80tllik alışverişe 20tl indirim var süslü dünyalar kampanyasından alışveriş yaptım güzel kızımıda unutmadım onada bir takım aldık son 1 tane kalmıştı hemen kaptım yazın giydiririm.lansinohu 2 kutu bitirmiştim kızımda.dogum yaptığımda eşime hemşire söylemiş sanırım al gel demiş çok memnun kaldım göğsüm acıyordu ama hiç kanama olmadı iyi atlattım diyebilirim benle aynı dönemde doğum yapan eşimin kuzeni vardı krem kullanmıyordu sanırım ki ben gördüğümde kullansada iş işten geçmiş haldeydi göğüs ucu kanıyordu çok fena yara olmuştu ogluda bir tombul sömürüyordu iyice.kızcagız o halde emzirmeye devam ediyordu lansinohu unutmayın ve bebek ilk günler emmeyebilir ben yaşadım kabus gibiydi herkesin anne sütünün ne kadar önemli olduğunu anlatıp emiyormu diye devamlı sormaları kızımın reddetmesi beni bunaltmıştı 5 gün sonunda medela süt pompası aldı hayat kurtarıcım oldu resmen kızım emmeye başladı ve o makineyi işe gittiğim zamanlar yine kullandım bence her anneye gerekli ben çantama koyup hastaneye götürücem. Eki Görüntüle 887862 Eki Görüntüle 887864 Eki Görüntüle 887865 Eki Görüntüle 887866 Eki Görüntüle 887868
kızlar bir sorum olacak..gece uyurken sol tarafa mı yatmak gerekiyor??netten okuduğum bazı bilgilere göre sağa yatmak çocuğa kan gitmesini engelliyormuş..siz nasıl uyuyorsunuz??ben de sağda çok rahat uyuyorum yaa poooff napçaz bilemedim ben:44::2:
kızlar dogumu nasıl düşünüyorsunuz epidural normal düşünen varmı
Kızlar bu bebek çantası işini napçaksınız ya bebek çantaları çok çirkin geldi bana güzel olan bir kaç tanede çok pahalı, ortası yok sanki
kızlar bir sorum olacak..gece uyurken sol tarafa mı yatmak gerekiyor??netten okuduğum bazı bilgilere göre sağa yatmak çocuğa kan gitmesini engelliyormuş..siz nasıl uyuyorsunuz??ben de sağda çok rahat uyuyorum yaa poooff napçaz bilemedim ben:44::2:
Canım hangi model o benimsese paylaşaynen bende bi model tutturdum başkasını beğenemiyorum. biraz pahalı ama onu alıcam. normal çanta alsam onlarında iç bölmeleri yok karma karışık olur diye istemiyorum. sonuçta yıllarca kullanıcaz ben kıycam paraya
Saolun kızlar bebişimin hıçkırdığını şimdi anladım sayenizdeBebeginin hickiriklarini hissediyorsun canim artik.tik tik uzun sürer .oglumda iken hissederdim hep gece yatarken olurdu.simdi kizimda herhangi bisi hissetmedim .
evet canım doğru sağa yatmak bebişe kan gitmesini engelliyor, dolayısıyla bebek beslenemiyor, hatta çok uzun süreli sağ yan pozisyonda bebeğin kalbinin durduğu vakalar bile var korkutmak istemem ama dikkat edin kızlar. aynı şey sırtüstü pozisyon için de geçerli ama ben hamilelikten önce sürekli sırtüstü yatardım, şimdi soluma yatıp uyuyorum gece bi uyanıyorum sırtüstüyüm
çok güzelmiş okiedog mu bu?
ben de bundan alacağım minik bavulunu kızım için kullanıyorum biraz tuzlu evet ama çok kullanışlı. diğerleri elinizde kalıyor, her yere taşıyorsunuz ve her gün kullanıyorsunuz biraz kalitelisini almakta fayda var mümkünse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?