2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

biz kesin gidiyoruz eşim gidelim tabiki dedi cok sevindirik oldum :)

Harikasın maşallah.

Canım benim, anlaşılan kaderdaşız. Teşhisimiz ve duygularımız aynı. Ama buna şükür, bugüne şükür. Rabbim kazasız belasız kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Canım benim, anlaşılan kaderdaşız. Teşhisimiz ve duygularımız aynı. Ama buna şükür, bugüne şükür. Rabbim kazasız belasız kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

İnşallah canım sonuçta çok kötü bi durum değil günlük hayatımızı devam ettirebiliyoruz çok şükür ama hep bi acaba var. Haftasonu anneme geldim 1 buçuk saatlik yol ama illaki doktora soruyorum falan , beterin beteri var dediğin gibi buna bin şükür

Hepinize iyi geceler kızlar ben kaçıyorum. Benim kız yine acayip hareketler yapıyo pıt diye çıkacak diye korkuyorum valla bide canım yanıyo ki sormayın bi bıçak saplanıyo alttan sanki :18:

Ben günlük hayatı pek sürdüremedim. Başından beri raporluyum. Sen çalışmaya devam ediyor musun?

Bebeginin hickiriklarini hissediyorsun canim artik.tik tik uzun sürer .oglumda iken hissederdim hep gece yatarken olurdu.simdi kizimda herhangi bisi hissetmedim .

günaydın güzel annişler tombiş göbüşlerrrr kocişim bol bol ilgileniyor bu aralar benimle ve bebişimle çok mutluyum

bende doğduktan sonra babanın ilgilenmesini sağlicam inşallah. tamam öyle çok bişey beklemiyorum ama ilgisiz babalar gibi de olmasın az çok bilsin bişeyler dünyanın binbir türlü hali var. çok sevindim canım beğenmene 1 ay sonra fotoları koyarım inşallah

bende de oluyo bazen sanırsam ki hıçkırıyo bebişler bugünleri bu hisleri duymayı çok istiyordum şükürler olsun Rabbim'e

bende duydum lansinoh krem çok iyimiş ama kremi sürdükten sonra hemen emzirebiliyomuyuz acaba zararı varmı ki.? bi de ben zeytinyağı faydalı diye duymuştum. doğumdan 1ay önce başla demişlerdi. hem çocuk içinde bi zararı yok. sizce hangisi daha iyi?
cicilerin çok güzel güle güle kullansın bebişin

bana doktorum sol tarafa yatmaya çalış dedi. genelde sola yatıyorum ama sağda daha rahatım sanki. sırt üstü hiç yatmıyorum ama. sanırım en zararlısı sırtüstü yatmak

kızlar dogumu nasıl düşünüyorsunuz epidural normal düşünen varmı

ben ben ben... inşallah istediğim gibi olur

Kızlar bu bebek çantası işini napçaksınız ya bebek çantaları çok çirkin geldi bana güzel olan bir kaç tanede çok pahalı, ortası yok sanki

aynen bende bi model tutturdum başkasını beğenemiyorum. biraz pahalı ama onu alıcam. normal çanta alsam onlarında iç bölmeleri yok karma karışık olur diye istemiyorum. sonuçta yıllarca kullanıcaz ben kıycam paraya

Son düzenleme:

evet canım doğru sağa yatmak bebişe kan gitmesini engelliyor, dolayısıyla bebek beslenemiyor, hatta çok uzun süreli sağ yan pozisyonda bebeğin kalbinin durduğu vakalar bile var korkutmak istemem ama dikkat edin kızlar. aynı şey sırtüstü pozisyon için de geçerli ama ben hamilelikten önce sürekli sırtüstü yatardım, şimdi soluma yatıp uyuyorum gece bi uyanıyorum sırtüstüyüm

Canım hangi model o benimsese paylaş
Bebeginin hickiriklarini hissediyorsun canim artik.tik tik uzun sürer .oglumda iken hissederdim hep gece yatarken olurdu.simdi kizimda herhangi bisi hissetmedim .
Saolun kızlar bebişimin hıçkırdığını şimdi anladım sayenizde

Aynıları bende de oluyor canım hem atışlar hem de nefes olayı bide kalbimde artık daha hızlı atıyor sanki, sende de öyle mi???

ben sola yatarak uyuyorum ama sonra bir uyanıyorum sağa dönmüşüm tüm gece de öyle kalmışım. düzelince bebiş hemen başlıyor zaten güm güm vurmaya, rahatsız mı ettim acaba diyorum:)

Son düzenleme:

evet cnm okiedog sumo modeli farklı renkleri de var. başka bir çanta beğenemiyorum aklım hep bunda 3 şekilde kullanılıyor olması çok hoşuma gitti. doğru söylüyosun her an yanımızda taşıyacağımız birşey içimize sine sine almamız gerek bencede

Günaydın annişler..Dün ilk defa eşim ve aile eşrafı dışından birisi göbeğime elledi :S Alışveriş merkezinden içeri girerken güvenlikteki kız her iddaaasına varım kesin erkek dedi.Ben de hayır kız dedim öyle diyince geldi göbeğime dokunmaya başladı aa evet yayvanmış kız diyo :)) Allahım yarabbim...Ben tuhaf tuhaf bakmaya başlayınca da klasik ''Kız erkek farketmez sağlıklı olsun da..'' yorumunu yaptı ,amin inşallah dedim olaysız dağıldık Yine hiç işe gelesim yoktu ne kadar ilginç değil mi işi bırak yataktan çıkasım bile yoktu hava buzzz:2:Hepinize iyi haftalar sevgiler....

slm kızlar yine grip oldum ve iş yerindeyim ( eşim bi haftadır hastaydı zaten bana bulaşmasın diye çok uğraştık ama malesef bu sabah çok kötüyüm, boğazımda bi karıncalanma var, ayrıca bütün sırt kemiklerim sızlıyor, daha fazla dayanamayıp hastaneye gidecem galiba, rapoır alıcam bu haftalık,umarım dahada kötüleşmem havalar çok berbat Adana'da cumartesi öğlen sıcaktı dün ise kar soğuğu vardı resmen, evde kat kat giyindim yine de dondum bir yandan hava bir yandan eşim sonunda hasta ettiler beni kendinize iyi bakın hasta olmayın sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…