2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Gerçekten çok güzel yazmışsın amargi...Dün eşim bana kızımızı benden daha mı çok seviceksin diye bişey sormuştu benim de kafam dolu muydu yoksa ona inat olsun diye mi öyle dedim bilmiyorum..Evet tabiki de senden daha çok sevicem dedim kıyamam nasıl üzüldü anlatamam sonra gönlünü almaya çalıştım ama o o lafı bi süre unutmaz eminim..Aklıma ilk bu geldiyazını okuyunca.

kızlar herkese hayırlı haftalar diliyorum.haftasonuçok mutlu haberler aldım paylaşmak istedim. bebeğimin kalbi ortada çıkmıştı ayrıntılı ultrasonda.tekrar kontole çağırmıştı dr ve herşey gayet normal dedi kalp solda dedi. çok şükür Allaha. şeker yükleme sonucumu da aldım.kesin çıkar diyordum ama çıkmadı.

Gunaydin kizlar ya bisey sorucam bi ayakkabi begendim ama tecrubesiz oldugum bi konu ayakkabi numarasi 6-12 ay arasi giysin istiyorum sonbaharadogru kismetse kac numara aliyim tecrubeli anneler yardimci olurmusunuz

günaydın kızlar,50 grlık şeker yüklemem açlık 80,1 saat sonra 130.korkuyordum ama iyi çıktı çok şükür,darısı diğer hamişlerin başına

Kızlar bu bebek çantası işini napçaksınız ya bebek çantaları çok çirkin geldi bana güzel olan bir kaç tanede çok pahalı, ortası yok sanki

tatlım bende bebek bakım çantasını çok araştırdım çoğununda ya rengi ya tipi hoşuma gitmedi ..dün gece ........ dan baktım sayısız model var bi ordan bak istersen

Bu modeli bende çok beğendim ama hiç bir yerde yok ne zaman gelir ki?

Ay ben bir hafta oldu bugün hala iyileşmedik bir de ilaç içiyorum bu son olsun Allah'ım nolur bebişim doğana kadar grip olmayım die dua ediyorum, ama havalar hep soğuk napıcaz biz:26:

Gunaydin kizlar ya bisey sorucam bi ayakkabi begendim ama tecrubesiz oldugum bi konu ayakkabi numarasi 6-12 ay arasi giysin istiyorum sonbaharadogru kismetse kac numara aliyim tecrubeli anneler yardimci olurmusunuz

kızım tam bir yaşındayken ayakkabısı 20 numaraydı.belki yardımcı olur.

çok geçmiş oldum okuyunca çok şaşırdım ama atlamanıza ikinizinde iyi olmasına çok sevindm arkadaşım inşallah bir daha olmaz ve sende bir daha öyle korkular yaşamazsın...

günaydın kızlarr sabaha kadar ağladım şu an gözlerim ve başım ağrıyor, ilgisizlik, umursanmamak çok kötü birşey...

ama sonra gönlünü almış olsun

canım çok güzel bir yazı olmuş parmaklarına sağlık

geçmiş olsun tekrar .....

Bişey sorcam peki kesilen kurbandan kesenin yemesi caiz mi ki. Ben adak gibi birşey olarak algıladığım için kesip sonrasında hiç eve sokmadan ihtiyacı olanlara dağıtmayı düşünüyorum.

bende senin gibi yaptım dışarıda kesildi ve eve hiç girmedi dağıtıldı.

evet doktora sorduğumda su içmekten başka çaren yok demişti ama nan içiyorum 2,5 litreyi geçiyordur bütün gün, wc yi yol ettim kendime ama inşallah sağ salim alatırım şu son 2,5 ayı da:18:

ikiniz de ilk doğum haberlerini verceklerdensiniz sanırım ama inşallah oğluşlarınız/kızlarınız tam zamanında ve sağlıkla sıhhatle dünyaya gelirler başta siz olmak üzere hepimizin inşallah. ama ne olur şimdiden bu kadar detay düşünmeyin moralinizi bozmayın.

günaydın güzel annişler tombiş göbüşlerrrr kocişim bol bol ilgileniyor bu aralar benimle ve bebişimle çok mutluyum

gözün aydın ....

çok güzellerrrrrr

kızlar herkese günaydın güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle

Fakat barbie yok ne zamandır çok merak ettim sabah gelir gelmez geçmişi okudum bakındım ama yok yok

inşallah herşey yolundadır ve bizi merakta bırakmaz daha fazla

Kızlar bu bebek çantası işini napçaksınız ya bebek çantaları çok çirkin geldi bana güzel olan bir kaç tanede çok pahalı, ortası yok sanki

Kesinkle katılıyorum. Kaç gündür çanta modellerine bakıyorum, kimi anaokulu çantası gibi, dışı güzel olanlar da kullanışlı değil. Haftasonu fuara bakacağım. Oradada bulamazsam aliexpress'den sipariş vereceğim. Yada amazon.uk'den. Ben çanta tam açılsın yani dümdüz olabilsin ve kenarlarında kullanışlı ceğleri olsun. Hem sırt hem de omuz askıları olsun ve pusete takılabilsin istiyorum. İstediklerimi eşime anlattığımda çok güldü. Ben hala bunların makul beklentiler olduğunu savunuyorum.

günaydın kızlarrrr

cuma günü hem kontrolüm hemde şeker yüklemem vardı
kontrol süper geçtiii ayyy hiç durmadan dönüyoo
ağzını kaşıyo burnunu elliyoo çok güzeldiiii
27+1 günlüktük 1.200 gr kilomuz 35 cm boyumuz olmuşş
herşeyi çok iyi dedilerr
sonra şeker yüklemesini yaptırdım ama sonucunu henüz almadım
ogün yoğundumm biraz bugün alıcam inşalllaahhh

neyseeemmm bakın size ne anlatıcam
şeker yüklemesinin kapısında oturdum sıramı bekliyorum
bi gebe bayan da şekerli suyunu içiyo muhabbete giriştik
sonra banada içmem gerekeni verdiler
ordan burdan konuşurken o arkadaşta bizim topikten ay_ay çıkmasınn
hehe çok mutlu oldum yaa ne garip hayat tesadüflerle doluu
sanırım plansız programsızda olsa 2014 mart analarının ilk buluşmasını biz gerçekleştirdikk

evet melojjcum ne güzel tesadüftü. çok mutlu oldum valla.çok sıcakkanlı ve tatlısın bayıldım sana valla maşallah:) yine karşılaşalım:)ben sonucu aldım bu arada temiz çıktı çok şükür

kızlar barbie_2010 en son ayın 4'de gelmiş yani 5 gündür kendisinden ses seda yok :44::44::44::44:

kızlarrrr bne geldim..

Harika bi hafta ssonundan sonra yişne buradayım. Annemle deli gibi alışveriş yaptık. Benim aldıklarım eski modellermiş onu gordum annem oyle değişik leyler almışki keşke resmini çekseydim. Sunu gördukki biz gercekten abartmısız kıyafet battanıye olayını falan. Artık bakmayacagım sadece kadife ceketlerden alcam bi kaç tane. Sizleri yeniden görmekde harika yaa. Özledim galiba cok enteresan. Cuma aksamı sonunda gordum bebeğimi. Ama yuzunu gostermedim kızım. Kalbine falanda sırtından baktılar hatta. Cok ugrastık ghorelim dıye olmadı. Doktorda en son amuda kalk canım bide oyle bakalım dedi Herşeyi gayet normal. Artık geriden gelmiyo bebeğim cok sukur hatta doktorum ortalamanın biraz üzerinde dedi. Cok kilo aldıgımı soyledim. Diyetisyene yonlendirdi beni. Boğazım için okyanus suyu onerdi onuda alacagım bugun. Kuzum 30 cm ve 651 gr. Doktorum cok ıyı dedi gelişimine. Aldıklarımı da bu aksam fotograf cekip yukleyeceğim. Ama annemin aldıkları asıl guzel onların resmi yok neyazıkki. Ama benim maas bitti .AYrıntılı kontrol test gidiş donus yol parası aldıklarımız derken bitti. Bu ay cok fena sıkısacagız galiba ama kısmet artık.

ayyy canım sende çok tatlı dillisin valla bayıldım
evet evet yine karşılaşalımmm hatta haberli gidelimm
sonuçların için sevindim canım aman bişi çıkmasında
bakalım benim ne çıkıcak zannetmiyorum yüksek çıkıcağını aslındaa

günaydın annişler... benimki sabahtandır alta çalışıyor valalh çıkıcak şimdi ordan diye ödüm kopuyor

hoşgeldin tatlım çok güzel bir haftasonu geçirmişsin ne güzel.... prensesinde sağlıklıymış bu daha da güzel

maaş mevzuuna gelince rabbim sağlık sıhhat versin nasıl olsa o zaman zaman dert oluyor varlığı bir dert yokluğu yara misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…