Evet oğluşumuz olacak inşallah :) isim murat efe diyoruz ama efesinden pek emin değiliz belki o değişebilir muratı kesin :) defne ve efede uyumlu oluyo hem :))
Defne kızımızın maşallahı var, çok sakin tatlı bi bebek :) bi de güzel insan bakmaya sevmeye doyamıyo :))
Kıslar benim göbiş çok mu büyümüş??? Çok yiyorum ben daha şeker testi olmadık cuma günü olcaz, ondan mı acaba çok büyük gibi geldim kendime, sizinkiler ne durumda biz daha 26. Haftadayız, fazla mı şişmişim:26:
Eki Görüntüle 892454
ben merkezde değilim ilçesindeyim yardımcı olabileceksem burdayım :)
Aa Canim seninle ayniyiz :)) 80le hamile kaldim simdi 90dayim tipimiz ayni gayet guzelizzesim bile inanamiyordu gozuyle tartida gorene kadar :))
ALlahim bu Ne kibar bi hamile :):):)teyzeleri bakın biz kocaman olduk
Eki Görüntüle 892850 Eki Görüntüle 892851
Bu da dışardan bir manzara
Eki Görüntüle 892852
selam kızlar bnm 25.haftam bitmek üzere bel ağrım oluyor normal mi? birde bebeğinizin hareketleri nasıl?
Ben butikbebedn tamamn açılandan almıştım şapkası ve patikleride var, yumuşacık birde, bu kadar yumuşak olacağını alırken tahmin etmemiştim, tavsiye ederim, sanırım şu an da var hala gördüm sanki Eki Görüntüle 892414
herkese günaydın bugün çok dertliyim ve sizlerle paylaşıcam rahatlicam inşallah bütün gece uyuyamadım ağladım durdum minik prensim de annesini hissetti herhalde benim yüzümden sabaha kadar balık gibi çırpındı durdu benle beraber o da uyumadı neyse nolduğunu anlatiyim:
dün akşam kayınvalideme gittik yemek yicez dışardan söledik yemeğin gelmesini bekiyoruz o arada haberler var küçük kız bebek gördü ekranda yine başladı ''bi kız torun veremediniz şöyle tokalar alsam taksam gezdirsem onu '' diye hiçbişe söylemedim ilk defa olmuyor bu çünkü kocama da bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim eşim de '' babam beceremedi amcam beceremedi kuzenlerim beceremedi ben de beceremedim bu sefer anne napim '' dedi ama o anki öfkemi üzüntümü anlatamam böğüre böğüre ağlayasım geldi bi taraftan şeytan dürtüyor konuş cevap ver bi taraftan da diyorum konuştuğunla kalıcaksın boşuna gerginlik çıkacak seni kimse korumicak sus kızım dedim bu sefer de sus ama ahdım olsun bir daha aynı şeyi yaparsa (ki yapacak eminim) o zaman ağzımı açıcam ve ne gelirse söylicem yeter ya sakat çocuk doğurmicama kısır olmadığıma dua edeceğine allahın verdiğine itiraz ediyor hala daha allahım vermiş sen ona dua edeceğine hala ne konuşuyosun bi de demiyor ki gelinim hamile üzülür susiyim allah seni ıslah etsin mübarek gün çay kaşığıyla verip kepçeyle alıyorsun hiç yapma daha iyi bir iyi 10 kötü olmakla olmaz bu işler!!
Bel agrin normalmis canim benimdecok agriyor resmen oglum kazi calismasi yapiyo icerde ama doktor normal dedi bu hareket konusunda bende dikkat ediyorum 1 hafta once ole bi vuruyoduki kameraya aldim okadar ama bu hafta kucuk kipirdanma seklinde sebebi ne acaba
herkese günaydın bugün çok dertliyim ve sizlerle paylaşıcam rahatlicam inşallah bütün gece uyuyamadım ağladım durdum minik prensim de annesini hissetti herhalde benim yüzümden sabaha kadar balık gibi çırpındı durdu benle beraber o da uyumadı neyse nolduğunu anlatiyim:
dün akşam kayınvalideme gittik yemek yicez dışardan söledik yemeğin gelmesini bekiyoruz o arada haberler var küçük kız bebek gördü ekranda yine başladı ''bi kız torun veremediniz şöyle tokalar alsam taksam gezdirsem onu '' diye hiçbişe söylemedim ilk defa olmuyor bu çünkü kocama da bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim eşim de '' babam beceremedi amcam beceremedi kuzenlerim beceremedi ben de beceremedim bu sefer anne napim '' dedi ama o anki öfkemi üzüntümü anlatamam böğüre böğüre ağlayasım geldi bi taraftan şeytan dürtüyor konuş cevap ver bi taraftan da diyorum konuştuğunla kalıcaksın boşuna gerginlik çıkacak seni kimse korumicak sus kızım dedim bu sefer de sus ama ahdım olsun bir daha aynı şeyi yaparsa (ki yapacak eminim) o zaman ağzımı açıcam ve ne gelirse söylicem yeter ya sakat çocuk doğurmicama kısır olmadığıma dua edeceğine allahın verdiğine itiraz ediyor hala daha allahım vermiş sen ona dua edeceğine hala ne konuşuyosun bi de demiyor ki gelinim hamile üzülür susiyim allah seni ıslah etsin mübarek gün çay kaşığıyla verip kepçeyle alıyorsun hiç yapma daha iyi bir iyi 10 kötü olmakla olmaz bu işler!!
Bosver canim bosuna canini sikmissin patavatsiz kv ler iste ilk zaman bizimki de bebegimiz kiz diye gereksiz gereksiz konusup canimi sikmisti herkese erkek istiyodum ama kiz falan diye konusmus ben de kac ay ona gitmedim anlasin diye tavir yaptim.simdi hazirliklar yapiyor beni gorunce nasil sarilip opuyor bende geri cekiyorum kendimi.cunku ozaman cok uzulmustum kac yil 2 dusukten sonra ilk defa bir bebegim karnimda duruyordu hala sukredip dua etmedigi icin kizmistim hatta burda da paylasmistim.simdi bosuna kendimi ve bebegimi uzmusum diyorum.butun kvler ayni yani malesef cok dengesizler benim kv yasli ona bagliyorum diurumu:)))) sanki bebislerimizi onlara yapiyoruz kendim icin yapiyorum kimse kusrabakmasin valla heryerde de soyluyorum.sen de oyle dusun oyuzden hic uzulmeherkese günaydın bugün çok dertliyim ve sizlerle paylaşıcam rahatlicam inşallah bütün gece uyuyamadım ağladım durdum minik prensim de annesini hissetti herhalde benim yüzümden sabaha kadar balık gibi çırpındı durdu benle beraber o da uyumadı neyse nolduğunu anlatiyim:
ALlahim bu Ne kibar bi hamile :):):)
canım benimde belim çok ağrıyordu tam da söylediğin haftadaydım oturamıyordum yatarken sağa sola dönemiyordum kayınvalidem sıcak suyun iyi gelebileceğini söylemişti hep sıcak tut dedi belini, eşim sıcak su torbamız olmadığı için su şişesini ezmiş içine kaynar su koymuştu belime koydu soğuyana kadar sonra da bir masaj yaptı hiç bir şeyim kalmadı ertesi güne, Rabbim bi daha göstermesin çok zor bel ağrısı dene sana da iyi gelebilirselam kızlar bnm 25.haftam bitmek üzere bel ağrım oluyor normal mi? birde bebeğinizin hareketleri nasıl?
Aa Canim seninle ayniyiz :)) 80le hamile kaldim simdi 90dayim tipimiz ayni gayet guzelizzesim bile inanamiyordu gozuyle tartida gorene kadar :))
yuhhhhhbu resimdeki mi 90 kilo duyda inanma gerçekten hiç göstermiyorsun canım ya maşallah çok tatlısın boydan zannımca , ben 1 aydır tartılmıyorum en son 69,900 çıkmıştım 70 değil yanii
BEnde sizdenim kızlar. BOy 1.70
82 ile hamile kaldım 86yım şuan. AMa 79 a düşmüştüm ilk 3 ay.
BAna da kimse inanmıyor. BEnde söylemiyorum zaten caktirmayınyarın resim koyarim bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?