kızlar ben sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez lierac phytolastil gel kullanıyorum çatlak oluşmaması için bugün yenisini aldım da diğer eski kutunun üstünde sabah akşam yazıyordu bunda günde 1 kez kullanın diyor sizler nasıl kullanıyorsunuz çatlak kremlerinizi merak ettim
Eki Görüntüle 892425 Eki Görüntüle 892426
yoğun bakımdan cıktım annemin sıcacık kollarında evimdeyim teyzelerim :) merhaba demek istemiş miniğimiz sizlere :) şimdi gelen güzel haber paylaşayım istedim :)
iyiyiz çok şükür canım.siz nasılsınız:) paso uyuyorum.yataktan kalkasım gelmiyor.şeker sonucunu aldınmı?
aynen canım bende 9 kilo aldım ve 90 kiloyum şuan:26: demek göbişim normal buna sevindim c:26:m çok saool...bence gayet normal canım.aynı zamandayız seninle.benmde aynı senin gibi.kaç kilo aldın.ben 9 kilo aldm
Tatlım fotosunu yüklüyorum şimdi birde sen bak bir benim içime sinmedii hata var ama nerde
günaydın kızlar baya hasta oldum ya sonunda boğaz ve burun tıkanıklığı çok kötüinş ilerlemeden atlatırımm ilaç kullanmak istemiyorum
Kıslar benim göbiş çok mu büyümüş??? Çok yiyorum ben daha şeker testi olmadık cuma günü olcaz, ondan mı acaba çok büyük gibi geldim kendime, sizinkiler ne durumda biz daha 26. Haftadayız, fazla mı şişmişim:26:
Eki Görüntüle 892454
ben 15.haftadan beri hergün mustela kullanıyorum.ama günde bir kez.hergün düzenli olarak.bide mustelanın sprey şeklinde yağını aldm çok güzel onuda kullanıyorum.ve her banyodan sonrada bebek yağı johnsonın her yerime sürüyorum.şimdilik hiç bişey yok çok şükür.benm vücudum çatlamaya çok elverişli.inşallah çatlamayız
Canım bana çok güvendiğim bi cilt doktoru mustela yada lierac al günde 3 kere sür dedi. Bende lierac aldım üstünde 1 kere yazıodu ama ben doktorun dediği gb devam ettim.. :) gerçi şuan aklıma geldikçe sürüyorum ama ayrıca önemli olan sık sık nemlendirmek demişti bende her wcye gidişimde bebe yağ, kakao yağ vs elime ne geçerse sürüyorum.. Şuana kadar bi çatlağım yok inş hepimiz böle atlatırız :))
kızlar buhar makinesi aldınızmı??? şimdi baktım biraz soğuk buhar verni sıcak buhar vereni hangisini tercih etmek lazım ?????
kafam karıştı yahu :44::44:
kızlar buhar makinesi aldınızmı??? şimdi baktım biraz soğuk buhar verni sıcak buhar vereni hangisini tercih etmek lazım ?????
kafam karıştı yahu :44::44:
Kıslar benim göbiş çok mu büyümüş??? Çok yiyorum ben daha şeker testi olmadık cuma günü olcaz, ondan mı acaba çok büyük gibi geldim kendime, sizinkiler ne durumda biz daha 26. Haftadayız, fazla mı şişmişim:26:
Eki Görüntüle 892454
aynen canım bende 9 kilo aldım ve 90 kiloyum şuan:26: demek göbişim normal buna sevindim c:26:m çok saool...
canım hata yok güzel olmuş sadece bazı yerleri düzgrün gelmiyor sana deme oraları tek tek düzeltmeye çalıştım ben elimle birde ek yerleri sorunlu görünüyor benim kide öyle, ek yerlerini içeri alıcam ve bir kumaş dikicem ben, yani resmde çok fark göremedim acaba ben mi göremedim, bir de kurdele takabilirsin daha süslü oluyor....
ya ortadoğu ya metro dedi paket oluyormuşkendi parası ve hastane parası içinde ama çok yaaaaaa balcalıda yaparsan giremem dedi asistanlar girer onlara da tembih ederim dedi ama nasıl güvenebilirim
ünivewrsaldaki muzaffere gitsem mi diye düşünüyorum son ay orda daha uygun olur bakalım of moralim bozuk valla
geçmiş olsun canım
maşallah sana da kızına da
Aynen bol bol nemlendirmek gerekmiş bende de çatlak yok daha çok şükür o gün oldu işte bi tek o d krem sürdüm geçti olmasın zaten yamustelanın spreyini ben de alıcam sen de memnun kalmışsın madem bi de bio oil alıcam o da çok iyiymiş hepsini sürücem de sürücem de sürücem :))
Saol cnm boyum olduğu için kilomu çok göstermiyorum, hamilelikten öncede 80 olduğuma inanamıyorlardı, ama bebiş olsun kararlıyım 60 lara dönücem, evlenmedenönce 60tım kpss ye falan hazırlandım birkaçyıl dikkat etmedim böyle oldu...yok benimki de öyle görünüyor 1 hafta var arada
90 kilomuuuumaşallah sana hiç belli değillll maşallah diyim bir daha
Canım kurdeleyi aralardan geçirdim ilmek sayarak sıklığını kendine göre ayarlarsın ancak hep aynı düzende olsun, kumaş olarak da pazen yada polar seçebilrsin sıcak tutar terziye diktiririm muhtemelen ben daha almadım kumaşKurdeleyi nasıl takacam bez olarak ne alacam nasıl dikecem
canım ben bu yazını yeni gördüm ya var mı bi gelişme dur bakalım kendisinden duymadan bilemezsin neyin ne olduğunu hemen üzülme
sekerim ben eririm harika yaa cok guldum bunu aksam eşime yapmam lazım
oy masallah canım ne guzel bir bebegin var ohh resmen kokusu burnuma geldi masallah subanallah allah hepinize uzun ömürler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?