2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canım bana çok güvendiğim bi cilt doktoru mustela yada lierac al günde 3 kere sür dedi. Bende lierac aldım üstünde 1 kere yazıodu ama ben doktorun dediği gb devam ettim.. :) gerçi şuan aklıma geldikçe sürüyorum ama ayrıca önemli olan sık sık nemlendirmek demişti bende her wcye gidişimde bebe yağ, kakao yağ vs elime ne geçerse sürüyorum.. Şuana kadar bi çatlağım yok inş hepimiz böle atlatırız :))

ooyyy maşallah yavruyaa Allah ailesine bağışlasınnnnn

iyiyiz çok şükür canım.siz nasılsınız:) paso uyuyorum.yataktan kalkasım gelmiyor.şeker sonucunu aldınmı?

hehe yat yat :)
bizde iyiyz canım çok şükürrr
hayıırr yaaa peeff bi türlü gidemiyorumm
eşim müsait olsaydı bugün gidicektik yarın gideriz dedi
hem uzak hhemde hava kötü olunca böyle oluyoo

Tatlım fotosunu yüklüyorum şimdi birde sen bak bir benim içime sinmedii hata var ama nerde

Eklentiler

• $image.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $image.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 36
bence gayet normal canım.aynı zamandayız seninle.benmde aynı senin gibi.kaç kilo aldın.ben 9 kilo aldm
aynen canım bende 9 kilo aldım ve 90 kiloyum şuan:26: demek göbişim normal buna sevindim c:26:m çok saool...
Tatlım fotosunu yüklüyorum şimdi birde sen bak bir benim içime sinmedii hata var ama nerde

canım hata yok güzel olmuş sadece bazı yerleri düzgrün gelmiyor sana deme oraları tek tek düzeltmeye çalıştım ben elimle birde ek yerleri sorunlu görünüyor benim kide öyle, ek yerlerini içeri alıcam ve bir kumaş dikicem ben, yani resmde çok fark göremedim acaba ben mi göremedim, bir de kurdele takabilirsin daha süslü oluyor....

canımcım göbüşünn gayett olması gibi bencee
ama bişi sorucam yaa 90 kilo oldum yazmışsın boyun kaç kiii
hiiiç 90 gibi durmuyosunn maşallaah

Aynen bol bol nemlendirmek gerekmiş bende de çatlak yok daha çok şükür o gün oldu işte bi tek o d krem sürdüm geçti olmasın zaten ya mustelanın spreyini ben de alıcam sen de memnun kalmışsın madem bi de bio oil alıcam o da çok iyiymiş hepsini sürücem de sürücem de sürücem :))

kızlar buhar makinesi aldınızmı??? şimdi baktım biraz soğuk buhar verni sıcak buhar vereni hangisini tercih etmek lazım ?????
kafam karıştı yahu :44::44:

arkadasim doktorlar soguk buhar makinesini oneriyor.ayrica icine viks koyulabilenleri var.onu tavsiye ediyorum.soguk alginliginda ve burnu tikandiginda iyi geliyor.

hehe yat yat :)
bizde iyiyz canım çok şükürrr
hayıırr yaaa peeff bi türlü gidemiyorumm
eşim müsait olsaydı bugün gidicektik yarın gideriz dedi
hem uzak hhemde hava kötü olunca böyle oluyoo [/I][/B][/QUOTE
havalar düzelince gidersin.mazallah yolda bişey olmasın.aslında tel ilede öğrenebiliyomuşsn sonucunu.istersen kadın doğum ünitesini ara.değerlerini öğrenirsin.

yok benimki de öyle görünüyor 1 hafta var arada
90 kilomuuuumaşallah sana hiç belli değillll maşallah diyim bir daha

Kurdeleyi nasıl takacam bez olarak ne alacam nasıl dikecem

SElam kızlar bugün doktora gittik. BEbeğim 27+5 de 1150 gram 34cm mis. Ara sıra giren kasik ağrılarım için magnezyum yazdı doktor. Ayrıca bebeğin suyu az gibi biraz dedi. DAha fazla su içmem lazım

Loveli ben ortadoğuya sormuştum.zam öncesi 400-500 arasıydı.zamdan sonra 700-800 dediler.oda ücreti +50 tl ekleniyor.ama odaları çok hoşuma gitmedi.benim doktorum ortadoğunun doktoru.medlıneye de geliyorum dedi.medlıne 1100 tl fiyat verdi.oda ücreti ayrı.ben adanada oturmuyorum.doğuma 3 kişi geleceğiz.suit oda şart.suit oda geceliği 200 tl dediler.yani 2 gece kalsan doğumla birlikte 1500 tl.tabi doktor ücreti içinde değil.doktorumda dışarıdan gelmiş olacak.doktora ücretini sormadım.bu hafta soracağım.inşallah çok istemez.senin doktorun prof.mu?ondan mı bu kadar yüksek acaba?

CAnım bende lierac kullanıyorum. BEnde ergenlik döneminde çatlak olmasına rağmen suan 28. HAftanın başındayım hala yeni çatlak oluşmadı. 5. AYda başladım ben bu kreme çünkü eski çatlaklarım normalde beyaz ama sanki renk değiştirmeye başlamışti. DIrek sipariş verdim korkudan. GÜnde 1 kere kullanıyorum. ODa bazen unutuyorum ama hala yok. ŞImdiye kadar çoktan çatlamam gerekirdi benim ergenlik çatlağı olan biri olarak. O yüzden lierac i çok öneriyorum herkese.

iyi akşamlar kızlar,, epeydir takip edemedim burayı. 2000li sayfalara gelinmiş wuhuhu maşallah maşallah..
takip etmeyeli 26.haftamıza girdik bebeğimle.. Allaha şükür herşey yolunda. geceleri gözüme gram uyku girmiyor kalça ağrımdan ve hangi pozisyonda yatsamda bebişim rahat etse diye düşünmekten. uyusam bile saat başı uyanıyorum her sağa sola dönüşte.. sizlerde öylemisiniz hamişcanlarım geçen hafta doktor kontrolümüz vardı bebeğimin gelişimi 7-8 gün önden gidiyo taa başından beri drumuz gene 1 hafta önde dedi. böyle olunca sata göremi doğuruyoruz yoksa usg tarihine göre mi ya meraklardayım
birde pazartesi günü şeker yüklemem olucak bi şey çıkar mı diye ödüm kopuyo. canım felaket tatlı çekiyo ama 2 gündür kestim bu yüzden.. napmalı ne etmeli tatlı yemiyorum diye krizlerdeyim :)

geçmişi okuyabilirsem yemekten sonra okuycam. başlicam en azından da bitirebilirmiyim bilmiyorum

Son düzenleme:
yok benimki de öyle görünüyor 1 hafta var arada
90 kilomuuuumaşallah sana hiç belli değillll maşallah diyim bir daha
Saol cnm boyum olduğu için kilomu çok göstermiyorum, hamilelikten öncede 80 olduğuma inanamıyorlardı, ama bebiş olsun kararlıyım 60 lara dönücem, evlenmedenönce 60tım kpss ye falan hazırlandım birkaçyıl dikkat etmedim böyle oldu...
Kurdeleyi nasıl takacam bez olarak ne alacam nasıl dikecem
Canım kurdeleyi aralardan geçirdim ilmek sayarak sıklığını kendine göre ayarlarsın ancak hep aynı düzende olsun, kumaş olarak da pazen yada polar seçebilrsin sıcak tutar terziye diktiririm muhtemelen ben daha almadım kumaş

Son düzenleme:
canım ben bu yazını yeni gördüm ya var mı bi gelişme dur bakalım kendisinden duymadan bilemezsin neyin ne olduğunu hemen üzülme

cnm üzülmemin sebebi işten cıkartılmam değil hem 2. sahıslardan duymam hemde beni kızdırmak üzmek için elinden geleni yapıyorlar. kesinlikle patronumun fikri oldugunu sanmıyorum. kafasına girmişlerdir eminim.

sekerim ben eririm harika yaa cok guldum bunu aksam eşime yapmam lazım

yap cnm :) sorma ya sanki ben değil eşim hamile ama o kadar tatlı naz yapıyor ki bebek gibi alıp canıma sokasım geliyor :) 2 bucuk yasında kuzenim var uykusu gelince battaniyesini ( BATTİ) diye ister bizimkide ben şekerim benim battimi ver diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…