2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canım ben çatlaklar için üç ürün kullanıyorum.Cildim çatlak oluşumuna yatkın olduğu için elimden geldiğince özeniyorum.Sabah buradaki arkadaşlardan biri yazmıştı Akzer marka bir yağ karışımı var onu sürüyorum.Üstüne de Alpin Premama krem sürüp masaj yapıyorum.Gece yatmadan önce de Lierac kullanıyorum.Ama bir haftadır geceleri de Lieracla birlikte Alpin Premama sürüyorum.Sanki Lierac yeterince nemlendirmiyor gibi geliyor.Birde cildi içerden nemlendirmekte önemliymiş.O yüzden bol bol su içmek gerekiyor.

Ya kizlar bu kan degisimi nedir yaa canim sikildi simdi 28.haftada test sonrasi igne olucagimi biliyorumda pozitif cikarsa test ne olucak bilen soran varmi doktora kan degisimi nedir bebege zarari nedir off

Canım test pozitif çıkarsa ara ara bebeği detaylı inceliyorlar.Eğer bir sorun olursa kan değişimi yapılıyor bildiğim kadarıyla.Yani her bebeğe uygulanmıyor.Birde testin pozitif çıkması için anne ve bebeğin kanının bir şekilde temas etmesi gerekiyor.Bu da ilk gebelikler de zor oluyor.Plasentada kanama varsa, amniyosentez vs. yapılmışsa bir ihtimal pozitif çıkabiliyor.

Canım gördüğün kızarıklık çatlak değildir.Çünkü çatlak nedeniyle oluşan kızarıklık hemen bir gecede geçmiyormuş.Kız kardeşimin gebeliğinde olmuştu.7. ayda oluşan çatlaklar doğumdan bir kaç ay sonra beyaza dönmüşler.Yani aylarca kırmızı bir şekilde kalmışlar.

Canım çok hoş duruyorsun.Bence fazla şişmemişsin.Ayrıca gerçekten hiç 90 kilo görünmüyorsun.

kızlar canım sıkıldı bıraz yazmak ıstedım.. benım kv uzak bır sehırde. bugun esımle yengesı konusuyolarmıs yanında da kv varmış, kızın ısmını ne düşünüyosunuz demış, eşimde Defne demiş, pek iyi bir isme benzemiyor demiş yengeside. benım kv de kendı annemın ısmını soylemıs ,koyun dıye.. bende ınandım içtenliğine. kendı adını demek ıstıyoda söyleyemiyor zaten. ya hem yengesine ne, iyi bi isim değilmiş, sanane yani. kendı torununun ismine laf gecıremedı, bize gecırmeye calışıyo. boş yere sıkıntı yapıyorum muhtemelen ama sinir oluyorum. yakındada gelicek kayınvalıdem, hemde 1 2 haftalığına öfff( ne zamn arasa kılo aldın mı kaç kılo aldın dıyo zaten. şimdi gelcek burdada dicek kılo almışsın bilmem ne.. off off

Sağol canımm yardımın içinn

Canim benim yaaa :) benim de kv sehir disinda kendisi baya kisa boylu ve kilolu yanimda cocugum gibi duruyor beni tanidigi ilk gunden beri bunu takmisti kafaya simdi de surekli merak edip duruyor hafta sonu sirf bu yuzden beni goruntulu ariyor sozde merak etmis acmadim :))) normal tel neyine yetmiyosa :))) surekli alttan alttan kizdiriyor hadi ben kisayim kilolu olmam dikkat cekmiyor da sen bu boyunla simdi nasil olmussundur yolda dikkat cekiosundur falan diye moral bozmaya calisiyo ben de ona cevaben yasim genc dogumdan sonra kolaylikla veririm diyorum aslinda muhattap olmamak en iyisi de iste dayanamiyo insan :)

Bence gayet normal bende 26 haftaligim:)Gobisim seninki kadr var

Canım bence hiç takma kafana ne derlerse desinler isim koymak anne ve babaya düşer geri kalanlara değil!! Bence defne çok güzel bi isim ayrıca kızım olsa ben defne istiyodum yakın ark kızına koydu defne ismini şimdi onu seviyorum :))) içinize sindiyse geri kalanları takma kafana derim

aynen canım muhattap olmamak takmamak gerekırde dediğin gibi dayanamıyor insan. bende dıyorum doğumdan sonra verıcem nasıl olsa sımdı almıcamda ne zamn alıcam dıyorum. ama başka hamılelerı oyle bı anlatıyo kı yok babası kadar büyümüş hamile olan kişi, yahu büyücek tabi. işte sımdı aynı seylerı bana soylıcek dıye doğuma kadar gelmesinler demıştım ama gelcez deyınce hayırda denmıyo. bıde yılbaşına denk getırcekler buyuk ıhtımal. önümüzdeki butun yılı bırlıkte gecırcez sanırım, tövbeler olsun :)

sağol canım. sevındım ismi beğenmene. çevremde herkes beğendi aslında bı eşimin tarafına beğendiremedik niyese. aman kıme ne inadına koyucam artık Defnee Defneee ne de güzel söyleniyor:) arkadaşının kızı nasıl bı bebek sakın mi? senın bebiş erkek sanırım, siz ne düşünüyosunuz isim olarak?

Kızlar Hakkariden bildiriyorum an itibari ile sabahtan beri aralıksız yağmakta olan kar hala yağıyor :18: Valilik yarın okulların tatil olduğunu açıkladı peki kamuda çalışan hamilelere de tatil olur mu öyle bir açıklama yok ama

Aa Canim seninle ayniyiz :)) 80le hamile kaldim simdi 90dayim tipimiz ayni gayet guzelizz esim bile inanamiyordu gozuyle tartida gorene kadar :))

yuhhhhh bu resimdeki mi 90 kilo duyda inanma gerçekten hiç göstermiyorsun canım ya maşallah çok tatlısın boydan zannımca , ben 1 aydır tartılmıyorum en son 69,900 çıkmıştım 70 değil yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…