kızlar ben sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez lierac phytolastil gel kullanıyorum çatlak oluşmaması için bugün yenisini aldım da diğer eski kutunun üstünde sabah akşam yazıyordu bunda günde 1 kez kullanın diyor sizler nasıl kullanıyorsunuz çatlak kremlerinizi merak ettim
Ya kizlar bu kan degisimi nedir yaa canim sikildi simdi 28.haftada test sonrasi igne olucagimi biliyorumda pozitif cikarsa test ne olucak bilen soran varmi doktora kan degisimi nedir bebege zarari nedir off
anladım canlar geçen gün öğlen karnımın sağ tarafı çok kaşındı birden(ne kadar kaşınsa da hiç kaşımadım bu zamana kadar)lavaboya gittim ne göreyim avuç içi kadar bi yer minik minik kızarık çatlaklar var çantamda bepanthene vardı onu sürdüm kaşınmasın diye akşam eve gidince de normal kremimi sürdüm ertesi sabah bi kalktım çatlaklar geçmişti bilmiyorum bepanthene den mi yoksa kremden mi sizle paylaşiyim istedim
Kıslar benim göbiş çok mu büyümüş??? Çok yiyorum ben daha şeker testi olmadık cuma günü olcaz, ondan mı acaba çok büyük gibi geldim kendime, sizinkiler ne durumda biz daha 26. Haftadayız, fazla mı şişmişim:26:
Eki Görüntüle 892454
tsk ederiz cnmm ama bebek benim değil arkadasımın :) erken doğum yaptı 4-5 gün yoğun bakımda kaldı ama şimdi cok iyi:) evine gitti annesiyle kuzucuk :)
Kıslar benim göbiş çok mu büyümüş??? Çok yiyorum ben daha şeker testi olmadık cuma günü olcaz, ondan mı acaba çok büyük gibi geldim kendime, sizinkiler ne durumda biz daha 26. Haftadayız, fazla mı şişmişim:26:
Eki Görüntüle 892454
hıımm öylemi oluyomuş hep derler kan uyuşmazlığı diyede bilmiyodum tedavi şeklini .....
çok şükür ailede kimsede astım falan yok canım .....bende öyle düşündüm bi o zaman gelsin bakarız .....
meraba canım nasılsın??? bebişimiz nasıl ????
ayy inşallah canım yaa bana çekse süper olur yastığı görünce uyurum ben
merhaba tatlım iyiym çok şükür. biraz midemden rahatsızım işte, önceden de reflü vardı bende, şimdi de mideye baskı yaptığı için ne yesem yanıyodoktorum şurup yazdı inşallah faydası olur. bebiş de iyi teyzesi, 1025 kg olmuş. herşey yolunda dedi doktor. çok şükür. işte böyyle yuvarlanıp gidiyoruz:) sen nasılsın? kuzucuk nasıl? flufem de gelmiyor epeydir, merak ettim, herşey yolundadır inşallah.
merhabalar kızlar:
bir süredir giremiyorum geçmişi okuyayım dedim çok rahatsızım son 10 sayfayı okuyamadım. hasta olanlar geçmiş olsun. doktora gidenler hayırlı haberlerle dönmüşlerdir inşallah.
ben bugünlerde çok rahatsızım. bütün kemiklerim ağrıyor. doğuya kar düştü. her yer buz. okula gidip gelirken düşmemek için sanırım çok kasıyorum kendimi. bacaklarım kalça kemiğim bileklerim sırtım belim felaket durumda. geceleri inleyerek uyuyup uyanıyorum. eşimin uykusu çok ağırdır. dün inlememe o bile uyandı panikledi. hafiflemezse yarın doktora gideceğim ama ne yapabilecek ki bilemedim. çok acı çekiyorum.
cinsellik konusu olmuş. eşim bana hiç yanaşmıyor. çok üzülüyorum bu duruma. tamam bende pek istemiyorum ama beni istemesini istiyorum. seni istiyorum ama bu durumda yapmak istemiyorum diyor. anlayış göstereyim diyorum ama isteyen eşleri görünce tuhaflık benim eşimde herhalde diyorum. neyse doğumdan sonra düzelir diye umut ediyorum.
bugünlerde bebeğimin hareketlerini çok az hissediyorum kızlar araştırdım ayakları aşağıdaysa az hissedilirmiş. benimki hep alttan vuruyor zaten. endişelenmemeye çalışıyorum bakalım.
benden şimdilik bu kadar çok zor yazıyorum zaten. hepinize iyi akşamlar. kendinize iyi bakın
geçmiş olsun canm, Allah şifa versin..
Eki Görüntüle 892454
yoo gayet fit duruyosun..90 kiloyum yazmışsın inanamadım, kız senin neren 90 kilo:) boyun çok uzun o zaman, hiç mi hiç göstermiyosun..benim göbüş aldı başını gidiyo:)
Saol cnm boyum olduğu için kilomu çok göstermiyorum, hamilelikten öncede 80 olduğuma inanamıyorlardı, ama bebiş olsun kararlıyım 60 lara dönücem, evlenmedenönce 60tım kpss ye falan hazırlandım birkaçyıl dikkat etmedim böyle oldu...
Canım kurdeleyi aralardan geçirdim ilmek sayarak sıklığını kendine göre ayarlarsın ancak hep aynı düzende olsun, kumaş olarak da pazen yada polar seçebilrsin sıcak tutar terziye diktiririm muhtemelen ben daha almadım kumaş
Ayy dogru yazmistin iyi masallah cok iyi gorunuyo ayy neguzel sicacik annesinin koynunda kac haftalik dogum yapti ve adi ne
kızlar canım sıkıldı bıraz yazmak ıstedım.. benım kv uzak bır sehırde. bugun esımle yengesı konusuyolarmıs yanında da kv varmış, kızın ısmını ne düşünüyosunuz demış, eşimde Defne demiş, pek iyi bir isme benzemiyor demiş yengeside. benım kv de kendı annemın ısmını soylemıs ,koyun dıye.. bende ınandım içtenliğine. kendı adını demek ıstıyoda söyleyemiyor zaten. ya hem yengesine ne, iyi bi isim değilmiş, sanane yani. kendı torununun ismine laf gecıremedı, bize gecırmeye calışıyo. boş yere sıkıntı yapıyorum muhtemelen ama sinir oluyorum. yakındada gelicek kayınvalıdem, hemde 1 2 haftalığına öfff( ne zamn arasa kılo aldın mı kaç kılo aldın dıyo zaten. şimdi gelcek burdada dicek kılo almışsın bilmem ne.. off off
Canım ben çatlaklar için üç ürün kullanıyorum.Cildim çatlak oluşumuna yatkın olduğu için elimden geldiğince özeniyorum.Sabah buradaki arkadaşlardan biri yazmıştı Akzer marka bir yağ karışımı var onu sürüyorum.Üstüne de Alpin Premama krem sürüp masaj yapıyorum.Gece yatmadan önce de Lierac kullanıyorum.Ama bir haftadır geceleri de Lieracla birlikte Alpin Premama sürüyorum.Sanki Lierac yeterince nemlendirmiyor gibi geliyor.Birde cildi içerden nemlendirmekte önemliymiş.O yüzden bol bol su içmek gerekiyor.
Canım test pozitif çıkarsa ara ara bebeği detaylı inceliyorlar.Eğer bir sorun olursa kan değişimi yapılıyor bildiğim kadarıyla.Yani her bebeğe uygulanmıyor.Birde testin pozitif çıkması için anne ve bebeğin kanının bir şekilde temas etmesi gerekiyor.Bu da ilk gebelikler de zor oluyor.Plasentada kanama varsa, amniyosentez vs. yapılmışsa bir ihtimal pozitif çıkabiliyor.
Canım gördüğün kızarıklık çatlak değildir.Çünkü çatlak nedeniyle oluşan kızarıklık hemen bir gecede geçmiyormuş.Kız kardeşimin gebeliğinde olmuştu.7. ayda oluşan çatlaklar doğumdan bir kaç ay sonra beyaza dönmüşler.Yani aylarca kırmızı bir şekilde kalmışlar.
Canım çok hoş duruyorsun.Bence fazla şişmemişsin.Ayrıca gerçekten hiç 90 kilo görünmüyorsun.
Bence gayet normal bende 26 haftaligim:)Gobisim seninki kadr var
Saolun kıslar maveracım boyum 1.70 ama hep göstermiyorsun derler bana 70 kende 80 kende şimdi 90 olduk bebişle, inşallah doğumdan sonra zayıflıcamhıımm öylemi oluyomuş hep derler kan uyuşmazlığı diyede bilmiyodum tedavi şeklini .....
merhaba tatlım iyiym çok şükür. biraz midemden rahatsızım işte, önceden de reflü vardı bende, şimdi de mideye baskı yaptığı için ne yesem yanıyodoktorum şurup yazdı inşallah faydası olur. bebiş de iyi teyzesi, 1025 kg olmuş. herşey yolunda dedi doktor. çok şükür. işte böyyle yuvarlanıp gidiyoruz:) sen nasılsın? kuzucuk nasıl? flufem de gelmiyor epeydir, merak ettim, herşey yolundadır inşallah.
geçmiş olsun canm, Allah şifa versin..
yoo gayet fit duruyosun..90 kiloyum yazmışsın inanamadım, kız senin neren 90 kilo:) boyun çok uzun o zaman, hiç mi hiç göstermiyosun..benim göbüş aldı başını gidiyo:)
Sağol canımm yardımın içinn
kızlar canım sıkıldı bıraz yazmak ıstedım.. benım kv uzak bır sehırde. bugun esımle yengesı konusuyolarmıs yanında da kv varmış, kızın ısmını ne düşünüyosunuz demış, eşimde Defne demiş, pek iyi bir isme benzemiyor demiş yengeside. benım kv de kendı annemın ısmını soylemıs ,koyun dıye.. bende ınandım içtenliğine. kendı adını demek ıstıyoda söyleyemiyor zaten. ya hem yengesine ne, iyi bi isim değilmiş, sanane yani. kendı torununun ismine laf gecıremedı, bize gecırmeye calışıyo. boş yere sıkıntı yapıyorum muhtemelen ama sinir oluyorum. yakındada gelicek kayınvalıdem, hemde 1 2 haftalığına öfff( ne zamn arasa kılo aldın mı kaç kılo aldın dıyo zaten. şimdi gelcek burdada dicek kılo almışsın bilmem ne.. off off
Canim benim yaaa :) benim de kv sehir disinda kendisi baya kisa boylu ve kilolu yanimda cocugum gibi duruyor beni tanidigi ilk gunden beri bunu takmisti kafaya simdi de surekli merak edip duruyor hafta sonu sirf bu yuzden beni goruntulu ariyor sozde merak etmis acmadim :))) normal tel neyine yetmiyosa :))) surekli alttan alttan kizdiriyor hadi ben kisayim kilolu olmam dikkat cekmiyor da sen bu boyunla simdi nasil olmussundur yolda dikkat cekiosundur falan diye moral bozmaya calisiyo ben de ona cevaben yasim genc dogumdan sonra kolaylikla veririm diyorum aslinda muhattap olmamak en iyisi de iste dayanamiyo insan :)
Canım bence hiç takma kafana ne derlerse desinler isim koymak anne ve babaya düşer geri kalanlara değil!! Bence defne çok güzel bi isim ayrıca kızım olsa ben defne istiyodum yakın ark kızına koydu defne ismini şimdi onu seviyorum :))) içinize sindiyse geri kalanları takma kafana derim
merhaba kızlar aranıza yenı katıldım bende 26 haftalık anne adayıyım
sağol canım. sevındım ismi beğenmene. çevremde herkes beğendi aslında bı eşimin tarafına beğendiremedik niyese. aman kıme ne inadına koyucam artık Defnee Defneee ne de güzel söyleniyor:) arkadaşının kızı nasıl bı bebek sakın mi? senın bebiş erkek sanırım .!.:Evet oğluşumuz olacak inşallah :) isim murat efe diyoruz ama efesinden pek emin değiliz belki o değişebilir muratı kesin :) defne ve efede uyumlu oluyo hem :))
Defne kızımızın maşallahı var, çok sakin tatlı bi bebek :) bi de güzel insan bakmaya sevmeye doyamıyo :))
Saol cnm boyum olduğu için kilomu çok göstermiyorum, hamilelikten öncede 80 olduğuma inanamıyorlardı, ama bebiş olsun kararlıyım 60 lara dönücem, evlenmedenönce 60tım kpss ye falan hazırlandım birkaçyıl dikkat etmedim böyle oldu...
Eki Görüntüle 892454
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?