2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım. Açlık 136 tokluk 99 değerler gayet iyi dedi doktor ama internette değerler farklı yazıyor anlamadım. Aranızda bilgisi olan var mı??

İzmirde hiç böyle kar olmuyor yaww çok güzel geliyor uzaktan

merhaba kızlar bu aralar geçmişi bile okuyamıyorum işler bayağı yoğun akşam eve gidince uyuya kalıyorum. geçen hafta 4lü doppler usg ile bakıldı bebeğimin bir seyi yok ama benden bebeğe giden damarlarda çeltik varmış tek taraflı bu da bebeğin beslenmesini engelliyormuş, bebeğin düşük doğum ağırlıklı olmasına, erken doğuma ve preeklemsiye neden olabiliyormuş ayrıca doktorum beni hiç bilgilendirmedi kendim araştırdım. izmir de egepole gidiyorum doktorumdan memnun değilim. doktorundan memnun olanlar hangi hastaneye ve hangi doktora gittiğini yazarsınız çok sevinirim doktorumu değiştirmek istiyorum.

meraba kızlar bebegımın kılosu 700 gr boyu 28 cm cumartesı gunu boyleydı doktorum normal dedı ama bana az gıbı geldı bırazzz

demek ki...
olsun bebişlerimizle ilgili olan herşey hoş.. eşimin çok hoşuna gidiyo bu halim çünkü iş ortamında ai içinde ketum biliniyorum disiplinli tavizsiz beni böyle görünce içi eriyo..

bu aada emel benim de kızım olacakmış inşallah sağlıcakla... salı öğrendim azıcık boydan uzunmuş minikim onun dışında normal dedi çok şükür..

meraba kızlar bebegımın kılosu 700 gr boyu 28 cm cumartesı gunu boyleydı doktorum normal dedı ama bana az gıbı geldı bırazzz

Canım aramızda sadce 4 gun var. banada doktorum cuma aksamı 651 gr 30 cm dedi. Arada pek bi fark yokki. Normal değerler yani bunlar. KK da yazanlar o hafta sonunda olacağı değerler . bir hafta ileriden gidiyor orada yazan değerler. Merak etme. Benim cuma gunleri haftam doluyo. cuma gunu kadınlar kulubunde 650 gr oldugu yazıyordu. Kontrole gittiğimdede oyle dedi. Ama cumartesi gunu bi hfta sonrasının değerini yazmaya basladı. 760 gr mıydı ne. Yani benim bebeğim 1 gun arayla geri kalamaycagına göre o değerlere takılma sen. Gayet iyi gidiyo bebeğin.

Ben de aynı haftadayım canım bu hafta daha fazla kuzumun hareketleri senin nasıl

aynen yaaa ağrıtıyoda bu hafta. Cok hareketli gerçekten. Kasıklarım uyusuyo bazen.Bide dün akşam naptı anlamadım resmen dondu içimde. Aman boyle olsun hissedeyim her dakika onuda. Geçen aksam genel kurul toplantısındaydım. Bİz hararetli hararetli tartısıyoruz esip gurluyoruz falan bebeğimde hiç umrunda değil orada önemli bi toplantıda oldugumuz habire tekmeliyo beni. yada kuzum rahatsız oldu cıkalım anne diyo. Bi ara daldım bebğimi diniliyorum kendi kendime sırıtıyorum. Umarım kimse görmemiştir. Alınan kararların bi bölümünü kaçırdım ama neler yakaladım o anda

fluemi yeni duydum allah yardımcısı olsun cok üzüldüm (((

Allah sabır versin gönlünü ferahlatsın... o kadar zor kiii yaşayan bilir ancak... benim de ilk bebeğimi kalp atışları durmuştu 2. ayda...
suni sancı verdiler düşsün dieee ne ağlayabildim ne acımı anlatabildim sadece sustum ve uyanmak istedim bu rüyadan... kürtaj oldum ne olduğunu bilmeden düşmeyince... insan bebeğini kucağına alma umuduyla heyecanıyla utancı acıyı görmüyor..
ama bebeğinin kucağına gelmeyeceğini bilip sancı çekmek o kadar acıtıyor ki canını değil ruhunu...

o yüzden siz ve bebeğiniz çok kıymetlsiniz canınızı sıkan kişilerden de olaylardan da kıymetlisiniz.. korkuyu acıyı sevinci heyecanı beraber hissediyoruz bebeğimizle
aynı adamı seviyoruz (kızım babasının sesine müptela kıpır kıpır oluyo)

demek o ki çok değerli birşeye sahibiz Allah lütfetmiş bize vermiş sağlıklı eylemiş ve onu hissediyoruz çok şükür.. miniklerimiin tekmelerinin duygusallığımızın kilolarımızın herşeyin tadını çıkaralım.. şanslı olduğumuzu bilelim ve şükredelim

Bende hemen hemen o haftadan beri badem yağı sürüyorum henüz bişey yok bi arkadaşımın da hiç çatlağı olmadı doğuma 2 hafta kala karnında çok fena çatlaklar oluşmuş umarım bizde de sonradan olmaz

arkadasim doktorlar soguk buhar makinesini oneriyor.ayrica icine viks koyulabilenleri var.onu tavsiye ediyorum.soguk alginliginda ve burnu tikandiginda iyi geliyor.

Evet bende öyle biliyorum ben zaten almak istiyordum hep boğazım çok kuruyo burnum tıkalı hep peteğe ne koyarsan koyayım aynı en iyisi bir an önce almak

canım ben bebeğin önde gitmesini sordum doktora ve doğum tarihini kesinlikle etkilemez mesela 3 değilde 3.5 yada daha fazla kiloyla doğmasına sebep olur bu normal dedi

selam kızlar bnm 25.haftam bitmek üzere bel ağrım oluyor normal mi? birde bebeğinizin hareketleri nasıl?
Benimde 25. haftam bitiyor yarın bel ağrım var oturduğum yerden her kalkışımda ağrıyor biraz fazla ayakta kalsam ağrıyo bebişin hareketleri de iyi gidiyo maşallah gün içerisinde biçok kez hissediyorum

Ah canım böyle düşüncesizce söylenen sözler yüzünden kendini ve bebişi üzme lütfen çok sinir bozucu evet üstelik ne demek kız torun vermediniz veren kim yaa Allah vermese nerden olcak bu bilinçte olmalı senin de ifade ettiğin gibi ama sen salla gitsin Allaha havale...

Çok geçmiş olsun canım hergün hepimiz için dua ediyorum Allah bizi hayırla kavuştursun yavrularımızla..

Buyuduler artik bebisler bizimki de bazen geriliyor herhalde karni gerdiriyor bazen hickiriyor karnimin pit pit attigi disardan bile belli oluyor tekmeleri daha sert artik esim de dun aksam sasirdi gum diye vurdu diyor bide hosuna gitti guluyor:) kiyamam cok sevindi

Aynen öyle canım hareketlerini hissedeyim de istediği kadar vursun diyorum ben de:)
Çok güzel bi duygu bu hareketleri hşssettikçe bağımız da artıyor sanki ben de hareketleri duyunca ırtamdan kopuyorum:)

kızlar portbebe almayı dusunuyor musunuz?puset te usurmu sizce?

Canım benim alacağım arabanın puseti port bebede olabiliyo. Üstü örtülen modellerde var ama bana pahalı geldiğinde alamayacağım. Ama geçen gun alt açma bezi ve battaniye takımı aldım. Alt açma bezi port bebe iiçine de kullanıyo. fermuarlı bir gözü var. Bebeği oraya yerleştiriyorsun bacakları komple kapanıyo üstünede battaniyesi basına yastıgıda var. Onu kullanacagıım. Gerekirse bir battaniye daha sererim ustune. Ama istersen pusetin usutunu kapatan örtülerde var. Onlarıda alabilrsin. bEnce portbebe mantıksız ama sen daha iyi karar veririsin.Bide bizim bebeilerimiz dısarı cıkabilecek duruma geldiğinde havalr iyice ısıncak. SOğuduğunda da kocaman olacak. Durmaz bence içinde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…