İzmirde hiç böyle kar olmuyor yaww çok güzel geliyor uzaktankızlar ben bugün işe gitmedim hala kar yağıyor, sabah önce servis arkadaşım aradı neden gelmedin sizin yollar açılmadı mı diye bende bu karda nasıl geleyim dedim kamuda çalışan hamile ve engellilere tatil değil mi dedim o da yoo sadece okullara tatil size bir şey yok dedi, bende hemen valiliği aradım sordum önce valiye ulaşmaya çalıştılar sonra on dakika sonra tekrar arayın dediler tekrar aradım yetkili kişiye ulaşamadık biz size döneceğiz dediler sonra arayıp evet size de tatil dediler.. Sonra Şefim aradı nerden öğrendin tatil olduğunu diye iyice sinirlerim bozuldu bende valilik özel kalemden öğrendim yazı göndereceklermiş kurumlara dedim. Off bu karda nasıl gitmemi bekliyorlar anlamıyorum. Valilikte unutmuş bu arada bizi ben arayınca hatırladılar hey Allahım ya gel de sinir olma gitmiyorum işte battaniyemin altında oğlumla yatıyoruz ohhh canıma değsin
dışarda hala kar yağıyor bu arada
bu akşam ki hali
Eki Görüntüle 893137
bu da az önce çektiğim resim
Eki Görüntüle 893138
Canım sen yazınca bende flufemi merak ettim.Forumdaki cevaplarını bir kontrol edeyim dedim.Çok çok üzgünüm.Flufem ikizlerini kaybetmiş.Enfeksiyon nedeni ile.Ne yazacağımı bilemiyorum.Çok acı.
Eski mesajları okumaya pek vaktim olmadığından ben de farketmedşm
Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun flufem ne zor biliyorum
Kaybettiklerinin acısı yeri başka ama Allah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım sen yazınca bende flufemi merak ettim.Forumdaki cevaplarını bir kontrol edeyim dedim.Çok çok üzgünüm.Flufem ikizlerini kaybetmiş.Enfeksiyon nedeni ile.Ne yazacağımı bilemiyorum.Çok acı.
ya inanamıyorum çok çok üzüldüm Allah sabır versin. İnsan tutuluyor birşey diyemiyor
Aminnn.. buarada maşallah fıstık gibisiniz ana kız
fluemi yeni duydum allah yardımcısı olsun cok üzüldüm(((
Bende de hala hamilelik depresyonu peydah olmadı. Aynı sen gibi her dk bebeğimi özledim diye ağlayıp duruyorum:))
Bugün mesela candan erçetinin melek şarkısını dinledim klibini izledim izledim ağladım. Klip o kadar güzel ki. Bebeğimle bu şarkida dans ediyormuşum gibi hayaller kurdukça ağladım.
Hatta dün hasta bir kediye veterinerlerin yapacak birşeyi kalmadgından uyutmaları gerektigini sahibine söyledikleri bir sahne vardı ona bile dün akşam ağla ağla mahvoldum:)))
Kimilerinde sinir kimilerinde ağlamak olarak gösteriyor kendini demek ki:))
selam kızlar bnm 25.haftam bitmek üzere bel ağrım oluyor normal mi? birde bebeğinizin hareketleri nasıl?
meraba kızlar bebegımın kılosu 700 gr boyu 28 cm cumartesı gunu boyleydı doktorum normal dedı ama bana az gıbı geldı bırazzz
Ben de aynı haftadayım canım bu hafta daha fazla kuzumun hareketleri senin nasıl
fluemi yeni duydum allah yardımcısı olsun cok üzüldüm(((
ben 15.haftadan beri hergün mustela kullanıyorum.ama günde bir kez.hergün düzenli olarak.bide mustelanın sprey şeklinde yağını aldm çok güzel onuda kullanıyorum.ve her banyodan sonrada bebek yağı johnsonın her yerime sürüyorum.şimdilik hiç bişey yok çok şükür.benm vücudum çatlamaya çok elverişli.inşallah çatlamayız
arkadasim doktorlar soguk buhar makinesini oneriyor.ayrica icine viks koyulabilenleri var.onu tavsiye ediyorum.soguk alginliginda ve burnu tikandiginda iyi geliyor.
iyi akşamlar kızlar,, epeydir takip edemedim burayı. 2000li sayfalara gelinmiş wuhuhumaşallah maşallah..
takip etmeyeli 26.haftamıza girdik bebeğimle.. Allaha şükür herşey yolunda. geceleri gözüme gram uyku girmiyor kalça ağrımdan ve hangi pozisyonda yatsamda bebişim rahat etse diye düşünmekten. uyusam bile saat başı uyanıyorum her sağa sola dönüşte.. sizlerde öylemisiniz hamişcanlarımgeçen hafta doktor kontrolümüz vardı bebeğimin gelişimi 7-8 gün önden gidiyo taa başından beri drumuz gene 1 hafta önde dedi. böyle olunca sata göremi doğuruyoruz yoksa usg tarihine göre mi ya meraklardayım
birde pazartesi günü şeker yüklemem olucak bi şey çıkar mı diye ödüm kopuyo. canım felaket tatlı çekiyo ama 2 gündür kestim bu yüzden.. napmalı ne etmeli tatlı yemiyorum diye krizlerdeyim :)
geçmişi okuyabilirsem yemekten sonra okuycam. başlicam en azından da bitirebilirmiyim bilmiyorum
Benimde 25. haftam bitiyor yarın bel ağrım var oturduğum yerden her kalkışımda ağrıyor biraz fazla ayakta kalsam ağrıyo bebişin hareketleri de iyi gidiyo maşallah gün içerisinde biçok kez hissediyorumselam kızlar bnm 25.haftam bitmek üzere bel ağrım oluyor normal mi? birde bebeğinizin hareketleri nasıl?
herkese günaydın bugün çok dertliyim ve sizlerle paylaşıcam rahatlicam inşallah bütün gece uyuyamadım ağladım durdum minik prensim de annesini hissetti herhalde benim yüzümden sabaha kadar balık gibi çırpındı durdu benle beraber o da uyumadı neyse nolduğunu anlatiyim:
dün akşam kayınvalideme gittik yemek yicez dışardan söledik yemeğin gelmesini bekiyoruz o arada haberler var küçük kız bebek gördü ekranda yine başladı ''bi kız torun veremediniz şöyle tokalar alsam taksam gezdirsem onu '' diye hiçbişe söylemedim ilk defa olmuyor bu çünkü kocama da bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim eşim de '' babam beceremedi amcam beceremedi kuzenlerim beceremedi ben de beceremedim bu sefer anne napim '' dedi ama o anki öfkemi üzüntümü anlatamam böğüre böğüre ağlayasım geldi bi taraftan şeytan dürtüyor konuş cevap ver bi taraftan da diyorum konuştuğunla kalıcaksın boşuna gerginlik çıkacak seni kimse korumicak sus kızım dedim bu sefer de sus ama ahdım olsun bir daha aynı şeyi yaparsa (ki yapacak eminim) o zaman ağzımı açıcam ve ne gelirse söylicem yeter ya sakat çocuk doğurmicama kısır olmadığıma dua edeceğine allahın verdiğine itiraz ediyor hala daha allahım vermiş sen ona dua edeceğine hala ne konuşuyosun bi de demiyor ki gelinim hamile üzülür susiyim allah seni ıslah etsin mübarek gün çay kaşığıyla verip kepçeyle alıyorsun hiç yapma daha iyi bir iyi 10 kötü olmakla olmaz bu işler!!
merhaba kızlar beni pek tanıyan yok ama yazmak istedim bu gidişle biz mart değil şubat anneliği yolu gözüktü 2 gün önce gece sabah namazında kalktığımda kanamam olmuş sabaha olur olmaz hastanenin yolunu tuttuk ve bebeğin kafasının aşağı olması gereken yerde değil de çok yukarıda olduğunu ayaklarını rahme dayadığını öğrendik hastanede nst,serum ve kontrol altında gecen bir geceden sonra eve döndük artık hiç bir iş yapmadan sadece yatacam dualarınızı esirğemeyin lütfen bebişim 38. haftayı görsün Allaha emanet olun güzel anneler ve sakın kendinizi yormayın bırakın millet kız istesin yada erkek en önemlisi sağlıklı ve zamanında gelmesi öpüldünüz
Ayy bende şimdi okudum Allahım sabırlar versin enfeksiyon nasıl oluşmuş neden kaynaklı acaba Rabbim sen koru yavrularımızı
Kıslar hareket edince kalbinizin hızlı attığını farkettiniz mi hiç eskiye göre????
Evet sürekli oluyor ve yemekten sonra özellikle çok hızlı
Buyuduler artik bebisler bizimki de bazen geriliyor herhalde karni gerdiriyor bazen hickiriyor karnimin pit pit attigi disardan bile belli oluyor tekmeleri daha sert artik esim de dun aksam sasirdi gum diye vurdu diyor bide hosuna gitti guluyor:) kiyamam cok sevindicanım aynı bnde sennki gibiyim haftasonu kameraya aldım dışardan gözüküyodu ama bu hafta dediğin gibi küçük kıpırdanmalar oluyo korktum bnde sebebinin inan bnde çok merak ediyorum biln varsa bize yardım etsin nolur
aynen yaaa ağrıtıyoda bu hafta. Cok hareketli gerçekten. Kasıklarım uyusuyo bazen.Bide dün akşam naptı anlamadım resmen dondu içimde.Aman boyle olsun hissedeyim her dakika onuda. Geçen aksam genel kurul toplantısındaydım. Bİz hararetli hararetli tartısıyoruz esip gurluyoruz falan bebeğimde hiç umrunda değil orada önemli bi toplantıda oldugumuz habire tekmeliyo beni. yada kuzum rahatsız oldu cıkalım anne diyo. Bi ara daldım bebğimi diniliyorum kendi kendime sırıtıyorum. Umarım kimse görmemiştir. Alınan kararların bi bölümünü kaçırdım ama neler yakaladım o anda
kızlar portbebe almayı dusunuyor musunuz?puset te usurmu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?