herkese günaydın bugün çok dertliyim ve sizlerle paylaşıcam rahatlicam inşallah bütün gece uyuyamadım ağladım durdum minik prensim de annesini hissetti herhalde benim yüzümden sabaha kadar balık gibi çırpındı durdu benle beraber o da uyumadı neyse nolduğunu anlatiyim:
dün akşam kayınvalideme gittik yemek yicez dışardan söledik yemeğin gelmesini bekiyoruz o arada haberler var küçük kız bebek gördü ekranda yine başladı ''bi kız torun veremediniz şöyle tokalar alsam taksam gezdirsem onu '' diye hiçbişe söylemedim ilk defa olmuyor bu çünkü kocama da bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim eşim de '' babam beceremedi amcam beceremedi kuzenlerim beceremedi ben de beceremedim bu sefer anne napim '' dedi ama o anki öfkemi üzüntümü anlatamam böğüre böğüre ağlayasım geldi bi taraftan şeytan dürtüyor konuş cevap ver bi taraftan da diyorum konuştuğunla kalıcaksın boşuna gerginlik çıkacak seni kimse korumicak sus kızım dedim bu sefer de sus ama ahdım olsun bir daha aynı şeyi yaparsa (ki yapacak eminim) o zaman ağzımı açıcam ve ne gelirse söylicem yeter ya sakat çocuk doğurmicama kısır olmadığıma dua edeceğine allahın verdiğine itiraz ediyor hala daha allahım vermiş sen ona dua edeceğine hala ne konuşuyosun bi de demiyor ki gelinim hamile üzülür susiyim allah seni ıslah etsin mübarek gün çay kaşığıyla verip kepçeyle alıyorsun hiç yapma daha iyi bir iyi 10 kötü olmakla olmaz bu işler!!
merhaba kızlar beni pek tanıyan yok ama yazmak istedim bu gidişle biz mart değil şubat anneliği yolu gözüktü 2 gün önce gece sabah namazında kalktığımda kanamam olmuş sabaha olur olmaz hastanenin yolunu tuttuk ve bebeğin kafasının aşağı olması gereken yerde değil de çok yukarıda olduğunu ayaklarını rahme dayadığını öğrendik hastanede nst,serum ve kontrol altında gecen bir geceden sonra eve döndük artık hiç bir iş yapmadan sadece yatacam dualarınızı esirğemeyin lütfen bebişim 38. haftayı görsün Allaha emanet olun güzel anneler ve sakın kendinizi yormayın bırakın millet kız istesin yada erkek en önemlisi sağlıklı ve zamanında gelmesi öpüldünüz
ayyyy gerçekten nereye saklanıyor bu kilolarrrrrrrr bende uyuz oluyorum bu tartılara
kızlar ben bugün işe gitmedim hala kar yağıyor, sabah önce servis arkadaşım aradı neden gelmedin sizin yollar açılmadı mı diye bende bu karda nasıl geleyim dedim kamuda çalışan hamile ve engellilere tatil değil mi dedim o da yoo sadece okullara tatil size bir şey yok dedi, bende hemen valiliği aradım sordum önce valiye ulaşmaya çalıştılar sonra on dakika sonra tekrar arayın dediler tekrar aradım yetkili kişiye ulaşamadık biz size döneceğiz dediler sonra arayıp evet size de tatil dediler.. Sonra Şefim aradı nerden öğrendin tatil olduğunu diye iyice sinirlerim bozuldu bende valilik özel kalemden öğrendim yazı göndereceklermiş kurumlara dedim. Off bu karda nasıl gitmemi bekliyorlar anlamıyorum. Valilikte unutmuş bu arada bizi ben arayınca hatırladılar hey Allahım ya gel de sinir olma gitmiyorum işte battaniyemin altında oğlumla yatıyoruz ohhh canıma değsin
dışarda hala kar yağıyor bu arada
bu akşam ki hali
Eki Görüntüle 893137
bu da az önce çektiğim resim
Eki Görüntüle 893138
merhaba kızlar beni pek tanıyan yok ama yazmak istedim bu gidişle biz mart değil şubat anneliği yolu gözüktü 2 gün önce gece sabah namazında kalktığımda kanamam olmuş sabaha olur olmaz hastanenin yolunu tuttuk ve bebeğin kafasının aşağı olması gereken yerde değil de çok yukarıda olduğunu ayaklarını rahme dayadığını öğrendik hastanede nst,serum ve kontrol altında gecen bir geceden sonra eve döndük artık hiç bir iş yapmadan sadece yatacam dualarınızı esirğemeyin lütfen bebişim 38. haftayı görsün Allaha emanet olun güzel anneler ve sakın kendinizi yormayın bırakın millet kız istesin yada erkek en önemlisi sağlıklı ve zamanında gelmesi öpüldünüz
Allah acil şifalar versin canım, inşallah 38. Haftayı görürsün Allah'ın izniyle
geçmiş olsun reyyan, en son 2 hafta önce kontrolüm vardı ben bebeğin hareketlerini çok çok aşağıda hissediyordum ve ne zaman vursa afedersin tuvaletim geliyordu doktor bana da bebeğin pozisyonunun ters olduğunu o yüzden böyle hissettiğimi söyledi, bu haftalarda çok normal dedi ilerleyen zamanlarda döner daha dedi, son iki gündür aşağıdan vurmuyor kenarlardan vuruyor herhalde döndü bu seferde yan yatıyor sanırım. İnşallah senin bebişin de döner kısa zamanda bu yumurcakların ne yapacakları belli olmuyor son anda ters dönüp sezeryan olan anneler var. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu
herkese günaydın bugün çok dertliyim ve sizlerle paylaşıcam rahatlicam inşallah bütün gece uyuyamadım ağladım durdum minik prensim de annesini hissetti herhalde benim yüzümden sabaha kadar balık gibi çırpındı durdu benle beraber o da uyumadı neyse nolduğunu anlatiyim:
dün akşam kayınvalideme gittik yemek yicez dışardan söledik yemeğin gelmesini bekiyoruz o arada haberler var küçük kız bebek gördü ekranda yine başladı ''bi kız torun veremediniz şöyle tokalar alsam taksam gezdirsem onu '' diye hiçbişe söylemedim ilk defa olmuyor bu çünkü kocama da bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim eşim de '' babam beceremedi amcam beceremedi kuzenlerim beceremedi ben de beceremedim bu sefer anne napim '' dedi ama o anki öfkemi üzüntümü anlatamam böğüre böğüre ağlayasım geldi bi taraftan şeytan dürtüyor konuş cevap ver bi taraftan da diyorum konuştuğunla kalıcaksın boşuna gerginlik çıkacak seni kimse korumicak sus kızım dedim bu sefer de sus ama ahdım olsun bir daha aynı şeyi yaparsa (ki yapacak eminim) o zaman ağzımı açıcam ve ne gelirse söylicem yeter ya sakat çocuk doğurmicama kısır olmadığıma dua edeceğine allahın verdiğine itiraz ediyor hala daha allahım vermiş sen ona dua edeceğine hala ne konuşuyosun bi de demiyor ki gelinim hamile üzülür susiyim allah seni ıslah etsin mübarek gün çay kaşığıyla verip kepçeyle alıyorsun hiç yapma daha iyi bir iyi 10 kötü olmakla olmaz bu işler!!
Dün akşam kayınvalideme gittik yemek yicez dışardan söledik yemeğin gelmesini bekiyoruz o arada haberler var küçük kız bebek gördü ekranda yine başladı ''bi kız torun veremediniz şöyle tokalar alsam taksam gezdirsem onu '' diye hiçbişe söylemedim ilk defa olmuyor bu çünkü kocama da bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim eşim de '' babam beceremedi amcam beceremedi kuzenlerim beceremedi ben de beceremedim bu sefer anne napim '' dedi ama o anki öfkemi üzüntümü anlatamam böğüre böğüre ağlayasım geldi bi taraftan şeytan dürtüyor konuş cevap ver bi taraftan da diyorum konuştuğunla kalıcaksın boşuna gerginlik çıkacak seni kimse korumicak sus kızım dedim bu sefer de sus ama ahdım olsun bir daha aynı şeyi yaparsa (ki yapacak eminim) o zaman ağzımı açıcam ve ne gelirse söylicem yeter ya sakat çocuk doğurmicama kısır olmadığıma dua edeceğine allahın verdiğine itiraz ediyor hala daha allahım vermiş sen ona dua edeceğine hala ne konuşuyosun bi de demiyor ki gelinim hamile üzülür susiyim allah seni ıslah etsin mübarek gün çay kaşığıyla verip kepçeyle alıyorsun hiç yapma daha iyi bir iyi 10 kötü olmakla olmaz bu işler!!
hıımm öylemi oluyomuş hep derler kan uyuşmazlığı diyede bilmiyodum tedavi şeklini .....
merhaba tatlım iyiym çok şükür. biraz midemden rahatsızım işte, önceden de reflü vardı bende, şimdi de mideye baskı yaptığı için ne yesem yanıyodoktorum şurup yazdı inşallah faydası olur. bebiş de iyi teyzesi, 1025 kg olmuş. herşey yolunda dedi doktor. çok şükür. işte böyyle yuvarlanıp gidiyoruz:) sen nasılsın? kuzucuk nasıl? flufem de gelmiyor epeydir, merak ettim, herşey yolundadır inşallah.
geçmiş olsun canm, Allah şifa versin..
yoo gayet fit duruyosun..90 kiloyum yazmışsın inanamadım, kız senin neren 90 kilo:) boyun çok uzun o zaman, hiç mi hiç göstermiyosun..benim göbüş aldı başını gidiyo:)
Canım sen yazınca bende flufemi merak ettim.Forumdaki cevaplarını bir kontrol edeyim dedim.Çok çok üzgünüm.Flufem ikizlerini kaybetmiş.Enfeksiyon nedeni ile.Ne yazacağımı bilemiyorum.Çok acı.
annemi gördüm rüyamda çokkk etkilendim. Allah annelerimizi başımıdan eksik etmesin (aminnn)
benim yatarken ağrıyor birtek ama belim değilde kalçamla belim arası diyebilirim.yattığımda tutuluyor. hareket edemiycek hale geliyorum.kızlar merhaba bel ağrısı çeken varmı aranızdaa?
tatlım akıl yaşta değil baştadır dimi.iyiki cevap vermemişsin.sonuçta bebelerimizi kendimiz için doğuruyoruz öyle mi?koklamak,sevmek,okşamak,bütün sevgimizi onlara vermek için,kv ler için değil.bir de şu var ki müslümanız diye geçinirler bu kvler ,düşünmezler ki bu bebeklerin cinsiyetini değil,tırnağının ucunu bile yaratmaya gücümüz yok.Allaha şirk koşuyor bu insanlar erkek olmasaydı kız olsaydı yada tam tersi diyerek.
çok şükür ki Allah bize bu muhteşem güzelliği yaşattı.Bunu yaşayamayan yada yaşamak için senelerce tedavi gören ama sonuçsuz kalan onca insan varken ne kadar şanslıyız dimi ama.
unutma sen üzülürsen yavrunda üzülür
barbicim bak benim bu ikinci. ilki erkekti bu da erkek. iki tane görümcem var ikisininde erkek çocukları var. ailede de herkesin erkek çocuğu. kız yok hatta görümcem kızı ben yapıcam siz merak etmeyin gibi bir şey söyledi geçen. ağzımı dahi açmadım. kv desen ne arar ne sorar hastaneye gittiğimizden bile haberi olmaz falan. daha yazsam sana neler var nelerrrrrr.
inan hiç takmıyorum sağlıklı, sıhhatli, anneye, babaya hayırlı evlat olsunlar yeter bana.
iki tane oğlum var inşallah rabbim gönlüme göre iki tane kız evlat versin(gelinlerim olur inşallah)
şimdi lütfen sende hiç takma kimseye de birşey deme ama içine de atma isteyen istediğini söylesin. konuşsun dursun
sen moralini bozma bak bebeğine yazık. senin sinirlerine yazık ayrıca eşine de birşey deme huzurunu kaçırma
sonuçta o da bir evladı olacağı için eminim çok mutludur
canım onun işlediği günah için kendini de bebeğide boşuna üzme bence. biliyorum üzme demek kolay ama gerçekten değmez. o gece rahat rahat uyudu sen kendini yıprattın. bırak boşver Allah'a havale et. Rabbim aratmadan verdi bebişlerimizi şükürler olsun kız erkek ne fark eder. Sen onu kucağına alacağın günü düşün gerisini salla gitsinnnn....
Bosver canim bosuna canini sikmissin patavatsiz kv ler iste ilk zaman bizimki de bebegimiz kiz diye gereksiz gereksiz konusup canimi sikmisti herkese erkek istiyodum ama kiz falan diye konusmus ben de kac ay ona gitmedim anlasin diye tavir yaptim.simdi hazirliklar yapiyor beni gorunce nasil sarilip opuyor bende geri cekiyorum kendimi.cunku ozaman cok uzulmustum kac yil 2 dusukten sonra ilk defa bir bebegim karnimda duruyordu hala sukredip dua etmedigi icin kizmistim hatta burda da paylasmistim.simdi bosuna kendimi ve bebegimi uzmusum diyorum.butun kvler ayni yani malesef cok dengesizler benim kv yasli ona bagliyorum diurumu:)))) sanki bebislerimizi onlara yapiyoruz kendim icin yapiyorum kimse kusrabakmasin valla heryerde de soyluyorum.sen de oyle dusun oyuzden hic uzulme
Boşver canım üzülme neolur, vallahi ben bu tür durumlarda susmayı hiç beceremiyorum karşımdaki kim olursa olsun eğer haklıysam susamıyorum elimde değil pat ypıştırıyorum lafı ben üzülüp içime atacağıma hakeden üzülsün kendimi başkları için asla üzemem. Hz Ali'nin bir sözü var "Hakedene hakkını vermek, fakiri giydirmek kadar sevaptır." Diye
canım benimmm sen ne için kim için üzüyorsun kendini bu kadar... aman ya ne derse desin patavatsız sey. Canım sen tavrını koy bence koymazsan bu şekilde devam eder seni kırmaktan korkmaz. Benim kv ya kp asla beni kıracak üzecek birşey söyleyemez. Çünkü hem beni kaybederler hem eşimi. Eşinle konuş sen kötü olma o gitsin konuşsun ailesiyle. Karımı üzmeye hakkınız yok onun yanında bir daha bu tür konuşmalar olmasın desin!!!! Allahım ya bende sinir oldum şimdi. Üzme sen kendini canım benim bak yazık bebişinde uyuyamamıs annesi minnak o daha...
guzelim sen niye bozuyosun ki moralini... Söyleseydin cok istiyodun madem kzın olana kadar devam etseydin diye. Herkesin kendi evladı sana mı doguruyo rahatsız mı ne?ben tahammul edemıyorum ya boyle seylere. Kimse karısamaz ki. Karısmamalı herhangibişey soyklememeli yorum yapmamalı onlar soylediğinde haddini bildirmek gerek ve bunu kocanın yanında sakaya vurarak yapki suc gorulmesın ve arkandan konusulmasın. Sen uzme canım kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?