2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Boşver canım üzülme neolur, vallahi ben bu tür durumlarda susmayı hiç beceremiyorum karşımdaki kim olursa olsun eğer haklıysam susamıyorum elimde değil pat ypıştırıyorum lafı ben üzülüp içime atacağıma hakeden üzülsün kendimi başkları için asla üzemem. Hz Ali'nin bir sözü var "Hakedene hakkını vermek, fakiri giydirmek kadar sevaptır." Diye

Hepinize günaydııııııın kızlar gününüz her zamankinden güzel olsun. Bu sabah eşim hasta uyandı grip yani amn bizi öpme kızımla yakın temasta bulunma dedim bozuldu tabi napalım korkuyorum her iki kızımı da düşünmek zorundayım. Zaten yavrum bu hafta okula gidemedi ayağı yüzünden bi de hasta olursa iyice derslerinden klacak

Allah acil şifalar versin canım, inşallah 38. Haftayı görürsün Allah'ın izniyle

bende dün gitmedim işe valla kafa göz kıramam

geçmiş olsun reyyan, en son 2 hafta önce kontrolüm vardı ben bebeğin hareketlerini çok çok aşağıda hissediyordum ve ne zaman vursa afedersin tuvaletim geliyordu doktor bana da bebeğin pozisyonunun ters olduğunu o yüzden böyle hissettiğimi söyledi, bu haftalarda çok normal dedi ilerleyen zamanlarda döner daha dedi, son iki gündür aşağıdan vurmuyor kenarlardan vuruyor herhalde döndü bu seferde yan yatıyor sanırım. İnşallah senin bebişin de döner kısa zamanda bu yumurcakların ne yapacakları belli olmuyor son anda ters dönüp sezeryan olan anneler var. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu

Allah acil şifalar versin canım, inşallah 38. Haftayı görürsün Allah'ın izniyle

Allah razı olsun kızlar yerleşim yeri itibariyle dönme imkanı yokmuş bizimkinin zaten hamilelik boyunca hep sağımdaydı kafası halada diretiyor kalp atışı ve diğer fonksiyonları normal yinede annelik içgüdüsü korkmadan edemiyorum bol bol dinlenin sizde ve kafaya asla bişey takmayın...

canım benimmm sen ne için kim için üzüyorsun kendini bu kadar... aman ya ne derse desin patavatsız sey. Canım sen tavrını koy bence koymazsan bu şekilde devam eder seni kırmaktan korkmaz. Benim kv ya kp asla beni kıracak üzecek birşey söyleyemez. Çünkü hem beni kaybederler hem eşimi. Eşinle konuş sen kötü olma o gitsin konuşsun ailesiyle. Karımı üzmeye hakkınız yok onun yanında bir daha bu tür konuşmalar olmasın desin!!!! Allahım ya bende sinir oldum şimdi. Üzme sen kendini canım benim bak yazık bebişinde uyuyamamıs annesi minnak o daha...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine acil şifalar diliyorum 38. haftayı inşallah hep birlikte görürüz ,benim de bebişim dönmedi hala bazen kasığımda çok ağrı oluyor ama bazen de yan tarafları vuruyor kendi çapında dönüşler yapıyor demekki
aynen canım Allahım hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza nasip etsin

günaydın arkadaşlar
pazartesi oğluşumu görmeye g
oğluşum çok iyi maaşallah.aç olmama rağmen kıpır kıpırdı ve doktor bile şaşırdı.bu bebeğin sağlıklı olduğu anlamına gelirmiş.doktora sordum bu bebek hep aşağıdan vuruyor diye.bebeğin pozüsyonundan kaynaklanıyormuş.makat aşağıdaymış.maaşallah 40 cm 1.80 gr olmuş oğluşumdoktor bu pozisyonda sezeryan gözüküyor ama daha erken dedi.sünneti soordum onların hastanedeki doktor 40 dan sonra sağlıklı buluyormuş.kıramplarım için magnezyum ve dcvit verdi
eleviti ben istemedim domuz katkılı olduğu için.
balık yağını da sordum:balık yemeyenlere veriyorum dedi ve vermedi.
kan ve idrar verdim:tsh ım çok yüksek çıkmış idrarda da lökosit çıkmış.yarın gidip idrar kültürü vereceğim eğer mikrop çıkarsa antibiyotiğe başlanılacakmıış
umarım çıkmaz
bu arada on gün rapor aldım.sırt ağrım için de daha şimdiden böyle ise son aylarda hiç duramazsın dedi doktorum.
evde olduğum için pc yi pek açamıyorum arkadaşlar.inşaallah herkes çok iyidir.duaalarımda hiç unutmuyorum sizleri
aramızda sıkıntısı olan varsa geçmiş olsun allahım sıkıntısını tez zamanda gidersin inşaallahitmiştik:

Ay hala göbişimle bi resim cekemedim. çekeyim yukleyecegım hemen. Ama ben sızden daha iri duruyorum. Yaaa bugun kocama geçen sene yılbasında hediye olarak aldıgım kazağı giydim bugun üstüme yaa

guzelim sen niye bozuyosun ki moralini... Söyleseydin cok istiyodun madem kzın olana kadar devam etseydin diye. Herkesin kendi evladı sana mı doguruyo rahatsız mı ne?ben tahammul edemıyorum ya boyle seylere. Kimse karısamaz ki. Karısmamalı herhangibişey soyklememeli yorum yapmamalı onlar soylediğinde haddini bildirmek gerek ve bunu kocanın yanında sakaya vurarak yapki suc gorulmesın ve arkandan konusulmasın. Sen uzme canım kendini.

ahhh kızlar çok sağolun içim biraz da olsa rahatladı eşime kv bir önceki söylendiğinde bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim ama eşim kv ye hiçbişey söylememiş anlaşılan benim kv nin eşim üzerinde hiçbir hükmü yoktur ama ben eşime kv hakkında en ufak bişey söylesem annesi kıymete biner hemen olay çıkar bikaç kere boşanma eşiğine kadar geldik onun yüzünden annesine hiçbir şekilde laf söyletmez asla ben annesine bişey diyemem dünyanın en iyi insanıdır eşim beni el üstünde tutar ama konu annesi olunca sokaktaki köpek kadar değer vermez bana bilirim yani dün eğer ağzımı açıp birşey söyleseydim 1-çok ağır konuşucaktım 2-olay çıkıcaktı yemek öncesi ve eşimle belki en az 1 hafta konuşmicaktık sırf bu sebepten sustum bebeğim için kendi huzurum için ama eşim de kv de eşşek gibi farkındalar bu durumdan rahatsız olduğumu bir daha aynı şey olursa yakıcam gemileri ne olursa olsun konuşucam kendimi yeteri kadar yıprattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…