2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kıslar hareket edince kalbinizin hızlı attığını farkettiniz mi hiç eskiye göre????
aynen canim ozaman bebislerimizin de cok hizli atiyormus cok hareketli oldugunda ozellikle.balkaymak dut ip aldim battaniyeye baslica 60*60 4.5 nolu sisle baslasam nasil olur bir de 3 tane aldim yeter miki?

ne bileyim ası falan dr kontrolleri pusette götürürken usur gibi geldi bana.aslında bende hoslanmıyorum ya portbebe den.ne oyle canta gibi tası cocugu.ama ıste ıcım rahat degil.alıcaz sanırım:)):44:

kızlar portbebe almayı dusunuyor musunuz?puset te usurmu sizce?

ben almayacağım canım,çok kullanışlı olmuyormuş.
pusete koyacağım bebeğimi.
puseti alttan ve üstten battaniyeyle desteklersek üşüyeceklerini sanmıyorum.
zaten hareketlenmeleri yaza gelecek bide o var.

merhaba mart anneleri
bayağıdır bu başlığa uğramıyordum özledim sizleri.
en son kalça ağrılarımdan bahsetmiştim,onlar 2 gün evvel yine tekrarladı ve gerçekten dayanması çok zor oluyor: ((
sol kalçama bıçak saplıyorlar sanki...
magnezyumu düzenli olmasada alıyorum,alınca biraz iyi gibi oluyor.
acaba kalsiyum yetersizliğinden mi böyle oluyor :26:
süt ve peyniri her gün tüketmeye çalışıyorum halbuki...

bu arada sizlere bişey danışmak istiyorum.
sizce bu kadar yolu yarılamışken doktor değiştirmek çok mu abes/riskli olur?
özel hastaneye gidiyorum.
doktorum fena değil ama o kadar sessiz ve içe dönük ki...
ben sormadan bişey söylemiyor.
randevum geldiğinde içerde kalış sürecim 5 dk yı geçmiyordur herhalde.
tabi dakikalarca durup sıradakilerin hakkını gasp etmek değil niyetim ama ne bileyim,
biraz içten bi muhabbet arıyorum kısada olsa ama yok.
ilaçlarımı kullanıp kullanmadığımı soruyor,ultrasona bakıyor boy kilo söylüyor bu kadar...

alt komşum art arda 2 kez doğum yapmış.bebeğinin biri 22 diğeri 8 aylık.
benim gittiğim hastaneye gitmiş o da ama başka bir doktora.
bana onu tavsiye etti.
ne kadar moral verdiğini,cana yakın olduğunu,doğumda çok destek olduğunu falan anlattı.
bu ay bi ondan randevu al dene diyor.
bende denemek istiyorum ama eşim bu kadar ilerlemişken doktor değiştirmemden tedirgin,
yinede çok istiyorsan bu ayki randevuyu ona alayım diyor.
sizce nasıl olur?

ne bileyim ası falan dr kontrolleri pusette götürürken usur gibi geldi bana.aslında bende hoslanmıyorum ya portbebe den.ne oyle canta gibi tası cocugu.ama ıste ıcım rahat degil.alıcaz sanırım:)):44:

tam net görünmüyo ama canım cep kısmına yerleştiriyorsdun bebeği. Bu kapitone kumaş. Ama polar olanlarıda var. Ben yazı düşündüğüm için poların cok olacagını dusundum. ama istersen kafan rahat etsin diye al. Kıorumacı anne seniBasladın dimi şimdiden

Canim elbette kimse annesine laf soyletmez esinin tepkisini tahmin edebiliyosan sizin icin olumsuz sonuc olcaksa esine hicbisey deme erkekler sikilirlar bu tur muhabbetlerden hele anneleri sozkonusuysa kendin kv ne tepkini tavrini belli et tabiki kavga da etme ona cevap verince daha da sinirlerin bozulcak cunku onlar dedigim dediktir.araniza mesafe koyarak tavrini ortaya koy

Canım 34.-35 haftalarda bile değiştiren insanlar var. YOl yakınken daha değiştir bence. İlgili doktor cok önemli bence. Kaç kere hamile kalacaksın ki. Doktorunda seni anlayabilmesdi lazım. Doğumdada oyle davranırsa hadi. Değiştir bence. Ayrıca benim muayenelerim en az 15-20 dk suruyo ve hiçde gasp etmiyorum kimsenin hakkını cunku hastane ona göre randevyu veriyo zaten. Kafana yatmıyosa deeğiştir bacım. Kaldıki şimdiden sonrası asıl takip edilecek ve öenmli olan süreç. 2 li 3lü taramalrında risk dusukse hele hiç dusunme bile.

bu arada hanımlar doğum çantası hazırlarken bebek ve kendi çantamızın ayrı olması çok önemli.
küçük valiz götürenler oluyor.
bende 2 tane orta boy keten çanta alayım diyorum biri benim diğeri kızım için.
hani şu orta boy keten tatil çantaları oluyor ya?onun benzeri şekilde.
nereden bulabilirim acaba :44:
dün avm ye falan baktım ama çok aklıma yatan bişey bulamadım.
acaba şu spor çantaların orta boylarından falan mı alsam?
siz ne düşündünüz hastane çantası için?

meraba kızlar ....
bende hamilelikten öncede reflü vardı ve bu aralar yine azdı ....dün akşamda çok kötüydüm adam akıllı yemek yiyemedim .. gecede 3-5 nöbetimiz vardı karın ağrısıyla uyandım epey bi geçmedi gaviscon, duphalac sıcak suya bal ne varsa içtim .......sabaha karşı uyuyabildim...dün gece tekme atan kuzumda bugün sabah kahvaltı sonrasına kadar hiç kıpırdamadı nerdeyse dr' gitcektim neyse 1 saat önce hareket ettide içim rahatladı.... tatlım maşallah çok tatlı bi bebekmiş allahım bizlerede o günleri göstersin....

bence abartıyosun hiçte fazla değil .....

Ben buhar makinesi aldım weewell marka aldım bebek doğana kadar biz kullanıyoruz:))
peki memnunmusun yani kullanmadığın zamanla şimdi arasında fark varmı?? bide fiyatı nedir???

SElam kızlar bugün doktora gittik. BEbeğim 27+5 de 1150 gram 34cm mis. Ara sıra giren kasik ağrılarım için magnezyum yazdı doktor. Ayrıca bebeğin suyu az gibi biraz dedi. DAha fazla su içmem lazım
maşallah kuzuna aman suya dikkat .....

aynı durumdayız canım bende reflüden muzdaribim .yarın bizimde dr randecumuz var bende gaviscon yazdırıcam bendekini bitirdim bu aralar .....
maşallah bebişe boyunu söyledimi bize artık söylemiyo bizde fl değerinden hesap yapıyoz.....

canım çok geçmiş olsun .....inşallah sorunsuz bi şekilde bebeğini kucağına alırsın :26::26:

değilmi canım.bende öyle düşünüyorum.
çok şükür risk çıkmadı testlerimde.
doktorum kötü değil ama aşırı sessiz.
en son muayenemde annemde geldi,doktorun ne kadar sessiz dedi çıkar çıkmaz.
sanki sıradan bi soğuk algınlığı muayenesi gibi geçiyor
ben konuşanımdır,sürekli ben bişey soruyorum.kısa kısa cevaplar veriyor.
doktorluğu iyi diyecek bişeyim yok ama psikolojik olarak tatmin olamıyorum.
bi yandan da doktor değiştirirsem eski doktoruma ayıp mı olur,ihanet etmiş gibi mi olurum falan diye düşünüyorum

maşallah çok tatlı görünüyorsun:)

canım benim yaa, üzme kendini de bebişini de..patavatsız insanlar cahil cahil konuşuyorlar. millet çocuğum olsun diye neler yapıyo bunlar da bulmuş bunuyolar..bidaha seni üzerlerse sen de tepkini koy, kafana takma canm..

reyyancım geçmiş olsun canım, hayırlısıyla 38. haftaya ulaşırız inşallah.. kendine dikkat et

flufemi tanımıyordum ama yorumlardan ikizlerini kaybettiğini anladım
Rabbim acısını dindirsin inşallah..
ne diyeceğimi bilemedim....

evet prof bi de hastanenin dr değil ya dışardan geliyor o yüzden metro hastanesinde bir dr övdüler ona da bakacağım hem kendi dr gideceğim hem de yeni dr doktorumu bırakamam riskli gebelik uzmanı ben de riskli gruptayım öyle yapacağım bakalımmm

aman bir yenge kalmıştı başımıza biz beğendik de nesi kötüymüş benim yeğenimin adı defne maşallah zeki akıllı bir çocuk arkadaşım var defne o da öyle defneler iyidirrr
benim ilk oğlumda sn gibi oldu ama şimdi büyüdü sıkıntı yok
konuşmana gerek yok keşke ağlasaydın orda hem eşin incindiğini görür hem de kayınvaliden anlardı başka lafa gerek olmazdı
ben değiştireceğim mecburen dr çok iyi ama doğuma 4000 istedi veremem o kadar başka bir dr da görüneceğim doğumumu yapsın diye aynı anda 2 dr gideceğim bişey olmaz sen nasıl kendini iyi hissedersen onu yap yenisine git
ben oğlumda 2 çanta aldım şu yol seyahat çantaları oluyor ya fermuarlı ondan aldım yine aynı olacak

ben değiştireceğim mecburen dr çok iyi ama doğuma 4000 istedi veremem o kadar başka bir dr da görüneceğim doğumumu yapsın diye aynı anda 2 dr gideceğim bişey olmaz sen nasıl kendini iyi hissedersen onu yap yenisine git

ben tek çanta ama iki farklı poşet düşünmüştüm. Tekerlekli valizlerin en küçüğünden var bende. Onun içine kendiminkileri koyacagım. Bebeğiminkileride ambalajlı biçimde üstüne kocisim içiğn küçük notlar yazarak valizin en üstüne yerleştireceğim. Kocama da eşofman ve terlik koycam içine. Onun poşetide ayrı olur. Yerim ben onları yaaa.Hastende ikisinide ayrımycam yanımdan. Gİtmesinler hiç bi yere ben korkarım kaybetmekten. Şimdide gozlerim doldu ayhhh. Neyse canta dıyoduk olurmu boyle sence. Yoksa iki canta illa yapayım mı. AMan oda masraf şimdi yaa. Zaten benim maas ayrıntılı şeker meker derken gitti.

Senin onunla kurdugun kadar duygusal bagı o da senınle kurabilse değiştirmeyi düşünmezdin bile. Boşver bi daha nerde görcen onu Seninle ilgilenecek birini bul. Prenses gibi hissetmelisin bu dönemde sen:13::13:

codulu olur tabi ben evde olan çantalarımı kullandım o zaman şu seyahatlerde kullanılıyor ya ondan vardı memelekete giderken eşyalar için almıştım eşimin de vardı o yüzden yeni almadım

benim yatarken ağrıyor birtek ama belim değilde kalçamla belim arası diyebilirim.yattığımda tutuluyor. hareket edemiycek hale geliyorum.

cnm aynen tarif ettiğin ağrıda var ben de bıcak saplanıyor sanki yürüyemiyorum bile.doktora felan sordunmu neden olurmuş.birde gebelik boyunca kaç kilo aldın sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…