ben tek çanta ama iki farklı poşet düşünmüştüm. Tekerlekli valizlerin en küçüğünden var bende. Onun içine kendiminkileri koyacagım. Bebeğiminkileride ambalajlı biçimde üstüne kocisim içiğn küçük notlar yazarak valizin en üstüne yerleştireceğim. Kocama da eşofman ve terlik koycam içine. Onun poşetide ayrı olur. Yerim ben onları yaaa.Hastende ikisinide ayrımycam yanımdan. Gİtmesinler hiç bi yere ben korkarım kaybetmekten. Şimdide gozlerim doldu ayhhh. Neyse canta dıyoduk olurmu boyle sence. Yoksa iki canta illa yapayım mı. AMan oda masraf şimdi yaa. Zaten benim maas ayrıntılı şeker meker derken gitti.
codulu olur tabi ben evde olan çantalarımı kullandım o zaman şu seyahatlerde kullanılıyor ya ondan vardı memelekete giderken eşyalar için almıştım eşimin de vardı o yüzden yeni almadım
evet prof bi de hastanenin dr değil ya dışardan geliyor o yüzden metro hastanesinde bir dr övdüler ona da bakacağım hem kendi dr gideceğim hem de yeni dr doktorumu bırakamam riskli gebelik uzmanı ben de riskli gruptayım öyle yapacağım bakalımmm
aman bir yenge kalmıştı başımıza biz beğendik de nesi kötüymüş benim yeğenimin adı defne maşallah zeki akıllı bir çocuk arkadaşım var defne o da öyle defneler iyidirrr
benim ilk oğlumda sn gibi oldu ama şimdi büyüdü sıkıntı yok
konuşmana gerek yok keşke ağlasaydın orda hem eşin incindiğini görür hem de kayınvaliden anlardı başka lafa gerek olmazdı
ben değiştireceğim mecburen dr çok iyi ama doğuma 4000 istedi veremem o kadar başka bir dr da görüneceğim doğumumu yapsın diye aynı anda 2 dr gideceğim bişey olmaz sen nasıl kendini iyi hissedersen onu yap yenisine git
ben oğlumda 2 çanta aldım şu yol seyahat çantaları oluyor ya fermuarlı ondan aldım yine aynı olacak
ben değiştireceğim mecburen dr çok iyi ama doğuma 4000 istedi veremem o kadar başka bir dr da görüneceğim doğumumu yapsın diye aynı anda 2 dr gideceğim bişey olmaz sen nasıl kendini iyi hissedersen onu yap yenisine git
yazacağın notlardan bize de kopya versen bizde yapsak :)
doğru söylüyosun hiç düşünemedim o an hatta sakinleşmek için kendimi sıktım deli gibi gözlerim doldu ağlamicam dedim bir daha aynı şey olursa o zaman tutmicam kendimi
doğru söylüyosun hiç düşünemedim o an hatta sakinleşmek için kendimi sıktım deli gibi gözlerim doldu ağlamicam dedim bir daha aynı şey olursa o zaman tutmicam kendimi
merhaba kızlar beni pek tanıyan yok ama yazmak istedim bu gidişle biz mart değil şubat anneliği yolu gözüktü 2 gün önce gece sabah namazında kalktığımda kanamam olmuş sabaha olur olmaz hastanenin yolunu tuttuk ve bebeğin kafasının aşağı olması gereken yerde değil de çok yukarıda olduğunu ayaklarını rahme dayadığını öğrendik hastanede nst,serum ve kontrol altında gecen bir geceden sonra eve döndük artık hiç bir iş yapmadan sadece yatacam dualarınızı esirğemeyin lütfen bebişim 38. haftayı görsün Allaha emanet olun güzel anneler ve sakın kendinizi yormayın bırakın millet kız istesin yada erkek en önemlisi sağlıklı ve zamanında gelmesi öpüldünüz
herkese günaydın bugün çok dertliyim ve sizlerle paylaşıcam rahatlicam inşallah bütün gece uyuyamadım ağladım durdum minik prensim de annesini hissetti herhalde benim yüzümden sabaha kadar balık gibi çırpındı durdu benle beraber o da uyumadı neyse nolduğunu anlatiyim:
dün akşam kayınvalideme gittik yemek yicez dışardan söledik yemeğin gelmesini bekiyoruz o arada haberler var küçük kız bebek gördü ekranda yine başladı ''bi kız torun veremediniz şöyle tokalar alsam taksam gezdirsem onu '' diye hiçbişe söylemedim ilk defa olmuyor bu çünkü kocama da bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim eşim de '' babam beceremedi amcam beceremedi kuzenlerim beceremedi ben de beceremedim bu sefer anne napim '' dedi ama o anki öfkemi üzüntümü anlatamam böğüre böğüre ağlayasım geldi bi taraftan şeytan dürtüyor konuş cevap ver bi taraftan da diyorum konuştuğunla kalıcaksın boşuna gerginlik çıkacak seni kimse korumicak sus kızım dedim bu sefer de sus ama ahdım olsun bir daha aynı şeyi yaparsa (ki yapacak eminim) o zaman ağzımı açıcam ve ne gelirse söylicem yeter ya sakat çocuk doğurmicama kısır olmadığıma dua edeceğine allahın verdiğine itiraz ediyor hala daha allahım vermiş sen ona dua edeceğine hala ne konuşuyosun bi de demiyor ki gelinim hamile üzülür susiyim allah seni ıslah etsin mübarek gün çay kaşığıyla verip kepçeyle alıyorsun hiç yapma daha iyi bir iyi 10 kötü olmakla olmaz bu işler!!
merhaba kızlar beni pek tanıyan yok ama yazmak istedim bu gidişle biz mart değil şubat anneliği yolu gözüktü 2 gün önce gece sabah namazında kalktığımda kanamam olmuş sabaha olur olmaz hastanenin yolunu tuttuk ve bebeğin kafasının aşağı olması gereken yerde değil de çok yukarıda olduğunu ayaklarını rahme dayadığını öğrendik hastanede nst,serum ve kontrol altında gecen bir geceden sonra eve döndük artık hiç bir iş yapmadan sadece yatacam dualarınızı esirğemeyin lütfen bebişim 38. haftayı görsün Allaha emanet olun güzel anneler ve sakın kendinizi yormayın bırakın millet kız istesin yada erkek en önemlisi sağlıklı ve zamanında gelmesi öpüldünüz
Ay hala göbişimle bi resim cekemedim. çekeyim yukleyecegım hemen. Ama ben sızden daha iri duruyorum. Yaaa bugun kocama geçen sene yılbasında hediye olarak aldıgım kazağı giydim bugun üstüme yaa
tutma valla bişey desen eşinle karşı karşıya geleceksin kv haklı olacak ama ağlasan ki doğal olarak gözyaşın süzülecek söz söylermene gerek olmayacak bence
en buyuk kozumuzu bosamı harcadın yaniicanım nazlı olursan daha değerli olursun emin ol::
Kıslar hareket edince kalbinizin hızlı attığını farkettiniz mi hiç eskiye göre????
merhabalaarr kızlarr hepiniizeeeee
sabahtan beridir ev işi yap kızı yıka yemek ye fln fln derken
acak bu saati buldukk şimdi oturabildim henüüzzz
hastane çantassından bahsedilmiş
ben tek çanta hazırlıcam valiz şeklinde
elde taşınan valizlerden olucak çekçeklilerden değil
hastane çantasının çok fazla kalabalık
olmaması gerektiğini düşünüyorum kızmda da sade öz bi çant hazırlamıştım
bebeğe;
1 tulum
1 alt üst takım
1 alt üst iç zıbın
1 çıtçıtlı body
2 çift çorap
1 penye battaiye
1-2 tane ağız bezi
5-6 tane bez ( fazlasına gerek yok hasatne ztn karşılıyo)
1 hastaneden çıkınca kullanılıcak kalın battaniye(onu eşim çıkartmaya gelirken getirmişti)
kendime ;
1 geceliik
1 pijama takımı
2 kilot
2 atelt
1 sütyen
2 çift çorap
ve el havlusu koymuştum
böyle yazınca çok fazla gibi duruyo ama yerleştirince 1 çanta anca tamamlanıyo
tavsisyem fazla eşya götümemekten yanaaa çok fazla karışıklık oluyo
ayyy meloj bana da yardım etsen evim ucuyo resmen. Yeni evli evi gibi değil artık evim yaaa. halılarım kirlendi resmen yaaa.
cannımmm yardım edeyim tabiii memnuniyetleee
itinayle ev temizleniirrr
yaahuu ev dağınık göründiği zaman cinleniyorum resmen
ama bizim olayy rutine bağladı artııkkk
akşam olunca eve ordu girmiş gibi oluyo her yer her yerdee
ama akşam hiiiççç iş yapmam toplamam çünkü yine dağılıyo
bende takıntı var topladıkça toplayasım gelirrr
sabak uyandığımda ev felakettt bi şekilde görünüoo
önce yatak odasını topluyorum onun hemen kaarşısı banyoo orayı süpürüyorum siliyorum
sonra mutfak toplarlanıyo sonra saloın sonra kızın odası sıram budur sıramdan şaşamam ehehehe
takıntılıyım başak burcuyum önüne geçemiyorum
sonrada ehrü gün mutlaka süpürürm ama 2 günde bir toz alırım sadece
silmekte 2 günde bir böylece akşama kadar temiz kalabilen bir evim oluyo
ama akşam sıfırdann başa dönüyooozzz
ben tek çanta ama iki farklı poşet düşünmüştüm. Tekerlekli valizlerin en küçüğünden var bende. Onun içine kendiminkileri koyacagım. Bebeğiminkileride ambalajlı biçimde üstüne kocisim içiğn küçük notlar yazarak valizin en üstüne yerleştireceğim. Kocama da eşofman ve terlik koycam içine. Onun poşetide ayrı olur. Yerim ben onları yaaa.Hastende ikisinide ayrımycam yanımdan. Gİtmesinler hiç bi yere ben korkarım kaybetmekten. Şimdide gozlerim doldu ayhhh. Neyse canta dıyoduk olurmu boyle sence. Yoksa iki canta illa yapayım mı. AMan oda masraf şimdi yaa. Zaten benim maas ayrıntılı şeker meker derken gitti.[/QUOT
codulu benim de nasipse eşim kalmak istiyor gece hastanede yanımda aslında ben ablam olsun istiyordum ama bizimki pek hevesli yapabilirler mi bize ve bebişimize bakabilirler mi sence ?bakarım ben sana ve bebişime diyorrrrrrr
Eskiden bende eve gider gitmez toz alır havalndırır yemeği koyar sponrada supururdum derken eşim gelird. Şimdi uyuyorum eşim gelinc eyanıyorum yemek yapıp yıyoruz bu kadar yuaniii.. Ahh ahhh eskiden neydim ben beee. Bşde yemekli misafir alırdım surekli şimdi kimseyi almam yemeğe. En son bebeğimin hareketleri iyice yavaslamasıtı bi hafta neler cektim.
meraba kızlar ....
bende hamilelikten öncede reflü vardı ve bu aralar yine azdı ....dün akşamda çok kötüydüm adam akıllı yemek yiyemedim .. gecede 3-5 nöbetimiz vardı karın ağrısıyla uyandım epey bi geçmedi gaviscon, duphalac sıcak suya bal ne varsa içtim .......sabaha karşı uyuyabildim...dün gece tekme atan kuzumda bugün sabah kahvaltı sonrasına kadar hiç kıpırdamadı nerdeyse dr' gitcektim neyse 1 saat önce hareket ettide içim rahatladı....
tatlım maşallah çok tatlı bi bebekmiş allahım bizlerede o günleri göstersin....
ne diycemi bilemiyorum boğazım düğüm oldu .....
haziran tüpçülerinde bu ikinci ikiz bebek kaybımız oldu önce özge55 şimdide flufem .....allahım diğer kızların bebeklerini bağışlasın hayırlısıyla kucağına aldırsın .....özge ve flufem içinde allah'tan canı gönülden bu zor günlerini unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum aminnnn:26::26:
Geçmiş olsun destinacığım.Benimde bir haftadır midemde yanma değil de ağrı var.Her yemekten sonra gaviskon kullanıyorum.Biraz rahatlatıyor.
Canım flufemin başına gelen beni çok etkiledi.Okuduğumdan beri bir tuhaf oldum.Çok zor bir durum.Çok ayrıntı yazmamış.Sadece enfeksiyondan olduğunu belirtmiş.Doktorumu şimdi yine takdir ettim.Benim ağrım olduğunda kadın 1 haftada 3 defa idrar testi ve kültürüne baktırdı.Ağrılı zamanlar dışında da aylık kontrollerde hep idrar testi ve kültürüne baktırıyor.Destinacığım çok dikkat edelim.Şurda 10-12 haftamız kaldı.İnan bebeklerimiz iyi olsun da varsın midemiz, karnımız, belimiz, kasıklarımız ağrısın.Benimde her tekmesinde içim ferahlıyor.
ya şu cinbsisyet ayrımını yapan insanlardan gerçekten nefret ediyorum
sanki insanın kendi elinde ki kendi elinde bile olsa sana ne yaaaa
ne karışıyosunnn ayy sinirlendim yine
kız olur olsuunn sağlıklı olsunda derler (erkek olsa daha iyiydi der gibi)
erkek olurr kızlarıda süslmeke pek bi eğlenceli olur kızdan hayırlısı yok derler
derlerde derler yaniiii salllam diyorum amaaa olmuyoo biliyorumm
susumıcaksın konuşucaksın konuş gitsin bacım söle içindekiler
sen değil,annesinin davranışları yüzünden eşin senden çekinsinnn
çok çok geçmiş olsun canım
Allahım sağlıkla sıhhatle 38. haftayı göstersin size inş...
hattaa inş. hiç bi riskin kalmaz da 40. haftayı beklersinizzz
heheh bende eşimin eşofmanlarını giyiyodm kızıma hamileyken
son haftalardaa
sağol çiçeğim sayenizde çok pis gaza geldim daha doğrusu kendime geldim söz konusu kv olunca ne yapacağımı şaşırıyorum çoğu zaman dili çok acıdır çünkü bir kötü olursak sonra düzelmeyiz bir daha biliyorum eşim de bir evin bir oğlu hep bu sebepten sustum ki huzurumuz kaçmasın diye (çooookkk kaçtığı oldu buna rağmen yine de :)) dün işyerime geldi kv bizim psikologlar da gördü bugün diyolar ki '' sana taş çıkartır valla gözleri fel fecir okuyor belli zaten hiç bi lafın altında kalacak tip yok onda '' diye yani anlamıyorum melojj sen çok daha tecrübelisin ne var yani gelin değil kızın gibi görsen gerçekten ''anne'' olsan ben de yumurtadan çıkmadım yani ben de bir anne baba evladıydım geldim düştüm içinize kızın gibi sevsen yalansız gerçekten işte yani ...
neyseki oğlum geliyor annesini korur kollar inşallah belki de allah dediki bu kız çok yalnız kız evlat babayı daha çok severmiş ya ben buna oğlan veriyim de biraz kader yüzüne gülsün oğlumu süper anneci yapıcam kendime bağlicam görürler onlar hem oğlum dün babaannesinin patavatsız laflarını da duydu zaten acısını çıkarır doğunca yaşasın kötülük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?