2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

yazacağın notlardan bize de kopya versen bizde yapsak :)

codulu olur tabi ben evde olan çantalarımı kullandım o zaman şu seyahatlerde kullanılıyor ya ondan vardı memelekete giderken eşyalar için almıştım eşimin de vardı o yüzden yeni almadım

Oh iyi bee. Masrafın birinden kurtulduk. sizde olmasanız kızlar yanmıştık varyaa: ben bi çok seyi burda öğrendim ya sayenizde

doğru söylüyosun hiç düşünemedim o an hatta sakinleşmek için kendimi sıktım deli gibi gözlerim doldu ağlamicam dedim bir daha aynı şey olursa o zaman tutmicam kendimi

yazacağın notlardan bize de kopya versen bizde yapsak :)

tamam yazar yazmaz koyarım kopyasını buraya: hatta çantalırımızın içinide çeker koyarız: ya benim kocam gözunun önündeki şeyi bile bana sormadan bulamaz bide herşeyin ismini karıştırır: o yuzden onun için bi kullanma klavuzu hazırlamalıyım e tabi bide onu rahatlatacak şeyler: elinede evden cıkarken alması gerekenleri yazcam

doğru söylüyosun hiç düşünemedim o an hatta sakinleşmek için kendimi sıktım deli gibi gözlerim doldu ağlamicam dedim bir daha aynı şey olursa o zaman tutmicam kendimi

tutma valla bişey desen eşinle karşı karşıya geleceksin kv haklı olacak ama ağlasan ki doğal olarak gözyaşın süzülecek söz söylermene gerek olmayacak bence

Canım geçmiş olsun.Aman dikkat et kendine.Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde meleklerimizi dünyaya getiririz.

ya şu cinbsisyet ayrımını yapan insanlardan gerçekten nefret ediyorum
sanki insanın kendi elinde ki kendi elinde bile olsa sana ne yaaaa
ne karışıyosunnn ayy sinirlendim yine
kız olur olsuunn sağlıklı olsunda derler (erkek olsa daha iyiydi der gibi)
erkek olurr kızlarıda süslmeke pek bi eğlenceli olur kızdan hayırlısı yok derler
derlerde derler yaniiii salllam diyorum amaaa olmuyoo biliyorumm
susumıcaksın konuşucaksın konuş gitsin bacım söle içindekiler
sen değil,annesinin davranışları yüzünden eşin senden çekinsinnn

çok çok geçmiş olsun canım
Allahım sağlıkla sıhhatle 38. haftayı göstersin size inş...
hattaa inş. hiç bi riskin kalmaz da 40. haftayı beklersinizzz

Ay hala göbişimle bi resim cekemedim. çekeyim yukleyecegım hemen. Ama ben sızden daha iri duruyorum. Yaaa bugun kocama geçen sene yılbasında hediye olarak aldıgım kazağı giydim bugun üstüme yaa

heheh bende eşimin eşofmanlarını giyiyodm kızıma hamileyken
son haftalardaa

tutma valla bişey desen eşinle karşı karşıya geleceksin kv haklı olacak ama ağlasan ki doğal olarak gözyaşın süzülecek söz söylermene gerek olmayacak bence

en buyuk kozumuzu bosamı harcadın yaniicanım nazlı olursan daha değerli olursun emin ol::

evet ya haklısınız niye kendimi sıktım ki o kadar neyse nasılsa bir daha aynı mevzu olucak illa ki o zaman en büyük kozumuzu kullanıcam içim de rahat etmiş olucak evet sevdim bunu yapıcam

Kıslar hareket edince kalbinizin hızlı attığını farkettiniz mi hiç eskiye göre????

evet canım normal bir durum merak etme
ben geceleri çok sıkıntı çekiyorum sağa sola rahat dönemiyorum dönsem rahatça yıkılamıyorum ve gece kalçalarıma bir ağrı vuruyor ki sırt üstü uzanmadan geçmiyor hatta ayağa kalkıp dolaşma ihtiyacı duyuyorum
ama ne oursa olsun çok şükür değilmi
dünyanın en güzel varlığı için değer mi değer yav

merhabalaarr kızlarr hepiniizeeeee
sabahtan beridir ev işi yap kızı yıka yemek ye fln fln derken
acak bu saati buldukk şimdi oturabildim henüüzzz

hastane çantassından bahsedilmiş
ben tek çanta hazırlıcam valiz şeklinde
elde taşınan valizlerden olucak çekçeklilerden değil
hastane çantasının çok fazla kalabalık
olmaması gerektiğini düşünüyorum kızmda da sade öz bi çant hazırlamıştım

bebeğe;
1 tulum
1 alt üst takım
1 alt üst iç zıbın
1 çıtçıtlı body
2 çift çorap
1 penye battaiye
1-2 tane ağız bezi
5-6 tane bez ( fazlasına gerek yok hasatne ztn karşılıyo)
1 hastaneden çıkınca kullanılıcak kalın battaniye(onu eşim çıkartmaya gelirken getirmişti)

kendime ;
1 geceliik
1 pijama takımı
2 kilot
2 atelt
1 sütyen
2 çift çorap
ve el havlusu koymuştum

böyle yazınca çok fazla gibi duruyo ama yerleştirince 1 çanta anca tamamlanıyo
tavsisyem fazla eşya götümemekten yanaaa çok fazla karışıklık oluyo

ayyy meloj bana da yardım etsen evim ucuyo resmen. Yeni evli evi gibi değil artık evim yaaa. halılarım kirlendi resmen yaaa.

ayyy meloj bana da yardım etsen evim ucuyo resmen. Yeni evli evi gibi değil artık evim yaaa. halılarım kirlendi resmen yaaa.

cannımmm yardım edeyim tabiii memnuniyetleee
itinayle ev temizleniirrr

yaahuu ev dağınık göründiği zaman cinleniyorum resmen
ama bizim olayy rutine bağladı artııkkk
akşam olunca eve ordu girmiş gibi oluyo her yer her yerdee
ama akşam hiiiççç iş yapmam toplamam çünkü yine dağılıyo
bende takıntı var topladıkça toplayasım gelirrr
sabak uyandığımda ev felakettt bi şekilde görünüoo
önce yatak odasını topluyorum onun hemen kaarşısı banyoo orayı süpürüyorum siliyorum
sonra mutfak toplarlanıyo sonra saloın sonra kızın odası sıram budur sıramdan şaşamam ehehehe
takıntılıyım başak burcuyum önüne geçemiyorum
sonrada ehrü gün mutlaka süpürürm ama 2 günde bir toz alırım sadece
silmekte 2 günde bir böylece akşama kadar temiz kalabilen bir evim oluyo
ama akşam sıfırdann başa dönüyooozzz

Eskiden bende eve gider gitmez toz alır havalndırır yemeği koyar sponrada supururdum derken eşim gelird. Şimdi uyuyorum eşim gelinc eyanıyorum yemek yapıp yıyoruz bu kadar yuaniii.. Ahh ahhh eskiden neydim ben beee. Bşde yemekli misafir alırdım surekli şimdi kimseyi almam yemeğe. En son bebeğimin hareketleri iyice yavaslamasıtı bi hafta neler cektim.

ama hamileleik + çalışma hayatıı çok zoorr
bide evi nasıl temizliyeceksinnn boşveeerrr
ev işi yapınca da bitmiyo yapmayınca da aynı yanii
freee takılll bebeişine bakkk

vay anasını sayın seyircilerr 84 günüm kalmış
hadi bugünü bitti sayalım kaldı mı 83

ya da böyle mi olmalıyım :18::18: muallaktayımm

sağol çiçeğim sayenizde çok pis gaza geldim daha doğrusu kendime geldim söz konusu kv olunca ne yapacağımı şaşırıyorum çoğu zaman dili çok acıdır çünkü bir kötü olursak sonra düzelmeyiz bir daha biliyorum eşim de bir evin bir oğlu hep bu sebepten sustum ki huzurumuz kaçmasın diye (çooookkk kaçtığı oldu buna rağmen yine de :)) dün işyerime geldi kv bizim psikologlar da gördü bugün diyolar ki '' sana taş çıkartır valla gözleri fel fecir okuyor belli zaten hiç bi lafın altında kalacak tip yok onda '' diye yani anlamıyorum melojj sen çok daha tecrübelisin ne var yani gelin değil kızın gibi görsen gerçekten ''anne'' olsan ben de yumurtadan çıkmadım yani ben de bir anne baba evladıydım geldim düştüm içinize kızın gibi sevsen yalansız gerçekten işte yani ...
neyseki oğlum geliyor annesini korur kollar inşallah belki de allah dediki bu kız çok yalnız kız evlat babayı daha çok severmiş ya ben buna oğlan veriyim de biraz kader yüzüne gülsün oğlumu süper anneci yapıcam kendime bağlicam görürler onlar hem oğlum dün babaannesinin patavatsız laflarını da duydu zaten acısını çıkarır doğunca yaşasın kötülük

aman barbicim inşallah kv ne benzemez hamilelikte kim gözüne batarsa kime gıcık olursan bebek ona benzer diyorlar
bir de kim anneyi çok kızdırırsa onu hiç sevmezmiş çevremdekiler böyle diyor desene bizimkiler babaannelerini hiç sevmiceklerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…