2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
merhaba kızlar.
flufemi okuduğumdan beri çok üzgünüm.Allah sabır,güç,sağlık versin.ne enfeksiyonuydu acaba?
bizim de çok dikkat etmemiz lazım.Allah bütün hamilelere sağlık versin,sağlıkla zamanında bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.

canım gel valla gazaa şimsdi söyliceklerini söylemezsen
sonra içinde birikir ilerlerde hiiç söyleyemezsiinn boşverr niye sen üzülüyosun
birazda seni üzenler üzülsünnnn salllaa vallaaa laflarını yuttundaa madalya mı verdiler
hayııırr vermiceklerdee yaniii

vallaa ben kayınvalideyle anne kız olmaya çalışmamak gerektiğini düşünüyorum
tamam ilişkin güzel olsun çıkar gütmesinn ama yanii fazla da iç içe olunmasın
ben öyle düşünüyorum en azından ne kadar dobra olursan ne kadar hakkını savunursan
o kadar huzurlu oluyosun 5 yılın içindeyiz evliliğimizde bunları tecrübe ettim
anneyla ne kadar kavga da etsen arkasından yüzüne gülüyosun açıklama yapma gereği duymadan
heee eğer her bir çıttaa lafta sözde özür beklemeden açıklama beklemeden sen ona o sana
sıcak yaklaşabiliyosanız ztn anne kız ilişkisini yakalamışsınız demektir ayrı bi çabaya gerek yok
insanın içinden gelicek önce
çok uzun yazdım özetle şöyeee
sen kendine değer vercieksin altta kalmıcaksın lafını yutmıcaksın ki
karşındakide senin değerini anlasın tavrını bilsin ona göre hareket etsinn
kimseyi mutlu etmeye çalışmaa sen üzülürsün ama sonuçta kimse ben çok mutlu oldum demezz

merhaba tatlı hamişler nasılsınız. ben iki gün önce dersten çıkarken öğrencimin darbesine maruz kaldım çantasıyla birlikte karnıma çok kötü çarptı. bilerek değil tabi ama dikkat etmesi gerekirdi. karnıma darbeyi yer yemez bebişim oğluşum öyle bir tekme attı ki korktu herhalde yavruşum gün boyunca hiç uyumadı karnım çok sertleşti dr u aradım o da bebiş hareketlerini hissediyorsan hiç bir sorun olmaz dedi. ama kanama ve suyun gelirse muhakkak gel dedi. cumartesi kontrolüm var. dua edin bebişime bişey olmasın. dün ve bugün hareketleri azaldı oğluşumun kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum ama ne mümkün cumartesiye kadar rahat yok bana Allaha emanet olalım hepimiz

ben şincik çıkıyorummm
hastaneye gidiyorum sonunda şeker sonucumu almayaaa
gelince yine sahalara dönerimmm baaayyy

hadi yaa. Demekki o yuzden herkse anneannesini babaannesinden daha cok seviyo. Yada teyzeler halalrdan daha cok seviliyo. ama ben yalnızım cok sukur annem babam var ama ksutuler bana hala basıma kakarlar bazı seyleri, eşime hakaret ederler neyse kızım yalnız kalsın istemiyorum ben.

Merhaba sevgili göbişdaşlar,
Yaklaşık 40 sayfa gerideyim.
Kısmetse bugün okursam bir şeyler yazarım.
Okuyamazsam da hepinize selam vereyim istedim.
Yoksa birbirimizi merak ediyoruz.

aynen bende oyle dusunuyorum. Araya seviye koymek gerek. Erkeklerde üzülen kırılan insanlara dayanamaz ve acı soz soyleyen insanları sevmez. O yuzden kırılsdıgını anında göstereceksinki gerçek oldugunu anlayacaklar.

valla öyle olucak herhalde canım benim olursa sevinirim :)) napalım onlar da bizi kızdırmasınlar

ben en başta çok çabaladım anne kız olmaya onda ufacık bişe görmedim istemiyor belli ki napim ben isterdim ki anne kız olmasak bile aramızda hinlik fesatlık olmasın ama benim kv öyle yakın olalım mesafeli olmasın bizim aramızda hep bir duvar var o yüzden sıkıntım oldu mu gidip onla paylaşmam o da bunu bilir eşimin yanında yakın gibi durur o yokken öyle durmaz amaaannn başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin valla bugün çok dertlendim neyse kiiii akşam anneciğime gidiyorum bugün kv yi görmicem anacığıma sarılıcam mis kokusunu koklicam o beni tarafsız yalansız dolansız sever annem benim kurban olurummmm :)))

slm güzel anneler bn çalıştığımdan dolayı fazla giremiorum nete ama sizleri takipteyim bugün vali izin vermedi ama bn kendime izin verdim
26.haftayım kızlar normalde zayıfım ama şu ana kadar 11 kilo aldım sizler ne alemdesiniz 11 kilo fazlamı sizce?

aynen canim ozaman bebislerimizin de cok hizli atiyormus cok hareketli oldugunda ozellikle.balkaymak dut ip aldim battaniyeye baslica 60*60 4.5 nolu sisle baslasam nasil olur bir de 3 tane aldim yeter miki?

Cnm şiş numarası iyi ama 3 tane az gibi benimkine 9 tane gitti, tabi biras büyük benim sen 6 tane alsan yeter satan kadın da 6 gidiyor demişti, kaç ilmek başlıcaksın 116 ydı benim o kadar büyük yapma derim

Kıslar az önce bu çantayı ve kanguruyu aldım internette araştırdım biras kullananlar memnun fiyatıda uygun geldi, bir de takım diye hoşuma gitti size de göstereym dedim

Ben de o minik valizden götürmeyi düşünüyorum.
Ben bebiş ve kociş için üçümüz sığmaz mıyız yahu?
Yoksa hijyenik olmaz mı?
Tamam hepsi kendi torbasında bile dursa,
Terlikler ile her ihtimale karşı dezenfekte ettiğimiz emzirme ürünleri aynı ortamda olmaz mı?
Bak şimdi huylandım.

aynen öyle ben çarşaf yastık kılıfı bi sürü şey aldım annem serdi ama hiç gerek yoktu mis gibiydi hastaneninkiler zaten 1-2 gece için yeter ben de az alıcam
ay ben de elimi yüzümü yıkar ebeveyn banyosundan başlarım yatak odası oğlanın odası banyo oturma odası tuvalet en son salon mutfak salonu kullanıyoruz biz sabah çıkmadan toplarım hepsini geceden toplarım gelince işim az olsun diye benim de rutinim böyle hehehehe ama şimdi ev dandini yine oyuncaklar yerde elleme ben de oğlan yatmaya yakın toplatırım sonra uyur
boşver hamilesin ilk aylar bebek olunca da böyle olur sonra toparlarsın ben de öyleydim ilk oğlumda şimdi yapamıyorum oğlum 3 yaşında temel ihtiyaçları var onları halledemez sağolsun en büyük yardımcım eşim ama evde çocuk varsa yan gelip yatamıyorsun
şimdi yattt bol bol dinlen bırak ev dediğin bir kaç saate temiz olur

Zayıfsan 11 kilo normal cnm ben 9 kilo aldım pekde zayıf değilim açıkçası

Geçmiş olsun canım.İyi ki düşmemişsin.Hala hareket ediyorsa için ferah olsun canım.Kanama vs. de yokmuş.Tekrar çok geçmiş olsun.

terlikleri ayrı bir poşete koy unutmamak için valize bağla olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…