sağol çiçeğim sayenizde çok pis gaza geldim daha doğrusu kendime geldim söz konusu kv olunca ne yapacağımı şaşırıyorum çoğu zaman dili çok acıdır çünkü bir kötü olursak sonra düzelmeyiz bir daha biliyorum eşim de bir evin bir oğlu hep bu sebepten sustum ki huzurumuz kaçmasın diye (çooookkk kaçtığı oldu buna rağmen yine de :)) dün işyerime geldi kv bizim psikologlar da gördü bugün diyolar ki '' sana taş çıkartır valla gözleri fel fecir okuyor belli zaten hiç bi lafın altında kalacak tip yok onda '' diye yani anlamıyorum melojj sen çok daha tecrübelisin ne var yani gelin değil kızın gibi görsen gerçekten ''anne'' olsan ben de yumurtadan çıkmadım yani ben de bir anne baba evladıydım geldim düştüm içinize kızın gibi sevsen yalansız gerçekten işte yani ...
neyseki oğlum geliyor annesini korur kollar inşallah belki de allah dediki bu kız çok yalnız kız evlat babayı daha çok severmiş ya ben buna oğlan veriyim de biraz kader yüzüne gülsün oğlumu süper anneci yapıcam kendime bağlicam görürler onlar hem oğlum dün babaannesinin patavatsız laflarını da duydu zaten acısını çıkarır doğunca yaşasın kötülük
ben tek çanta ama iki farklı poşet düşünmüştüm. Tekerlekli valizlerin en küçüğünden var bende. Onun içine kendiminkileri koyacagım. Bebeğiminkileride ambalajlı biçimde üstüne kocisim içiğn küçük notlar yazarak valizin en üstüne yerleştireceğim. Kocama da eşofman ve terlik koycam içine. Onun poşetide ayrı olur. Yerim ben onları yaaa.Hastende ikisinide ayrımycam yanımdan. Gİtmesinler hiç bi yere ben korkarım kaybetmekten. Şimdide gozlerim doldu ayhhh. Neyse canta dıyoduk olurmu boyle sence. Yoksa iki canta illa yapayım mı. AMan oda masraf şimdi yaa. Zaten benim maas ayrıntılı şeker meker derken gitti.[/QUOT
codulu benim de nasipse eşim kalmak istiyor gece hastanede yanımda aslında ben ablam olsun istiyordum ama bizimki pek hevesli yapabilirler mi bize ve bebişimize bakabilirler mi sence ?bakarım ben sana ve bebişime diyorrrrrrr
bakamazklar canım kesinlikle. Emzirmeden anlamaları lazım. Geri kalan seyleride hemşireler yönlendirir zaten. Ama benim annemde kalacak. Yetişebilirse tabi. Yetişemezse mecburen kuzum kalacak ama annem gelse bile cantamı falan dusunemeyebilir o anda. Onları askım halleder en guzeli.
aman barbicim inşallah kv ne benzemez hamilelikte kim gözüne batarsa kime gıcık olursan bebek ona benzer diyorlar
bir de kim anneyi çok kızdırırsa onu hiç sevmezmişçevremdekiler böyle diyor desene bizimkiler babaannelerini hiç sevmiceklerrrrrr
canım gel valla gazaa şimsdi söyliceklerini söylemezsen
sonra içinde birikir ilerlerde hiiç söyleyemezsiinn boşverr niye sen üzülüyosun
birazda seni üzenler üzülsünnnn salllaa vallaaa laflarını yuttundaa madalya mı verdiler
hayııırr vermiceklerdee yaniii
vallaa ben kayınvalideyle anne kız olmaya çalışmamak gerektiğini düşünüyorum
tamam ilişkin güzel olsun çıkar gütmesinn ama yanii fazla da iç içe olunmasın
ben öyle düşünüyorum en azından ne kadar dobra olursan ne kadar hakkını savunursan
o kadar huzurlu oluyosun 5 yılın içindeyiz evliliğimizde bunları tecrübe ettim
anneyla ne kadar kavga da etsen arkasından yüzüne gülüyosun açıklama yapma gereği duymadan
heee eğer her bir çıttaa lafta sözde özür beklemeden açıklama beklemeden sen ona o sana
sıcak yaklaşabiliyosanız ztn anne kız ilişkisini yakalamışsınız demektir ayrı bi çabaya gerek yok
insanın içinden gelicek önce
çok uzun yazdım özetle şöyeee
sen kendine değer vercieksin altta kalmıcaksın lafını yutmıcaksın ki
karşındakide senin değerini anlasın tavrını bilsin ona göre hareket etsinn
kimseyi mutlu etmeye çalışmaa sen üzülürsün ama sonuçta kimse ben çok mutlu oldum demezz
Merhaba sevgili göbişdaşlar,
Yaklaşık 40 sayfa gerideyim.
Kısmetse bugün okursam bir şeyler yazarım.
Okuyamazsam da hepinize selam vereyim istedim.
Yoksa birbirimizi merak ediyoruz.
ben şincik çıkıyorummm
hastaneye gidiyorum sonunda şeker sonucumu almayaaa
gelince yine sahalara dönerimmm baaayyy
aman barbicim inşallah kv ne benzemez hamilelikte kim gözüne batarsa kime gıcık olursan bebek ona benzer diyorlar
bir de kim anneyi çok kızdırırsa onu hiç sevmezmişçevremdekiler böyle diyor desene bizimkiler babaannelerini hiç sevmiceklerrrrrr
canım gel valla gazaa şimsdi söyliceklerini söylemezsen
sonra içinde birikir ilerlerde hiiç söyleyemezsiinn boşverr niye sen üzülüyosun
birazda seni üzenler üzülsünnnn salllaa vallaaa laflarını yuttundaa madalya mı verdiler
hayııırr vermiceklerdee yaniii
vallaa ben kayınvalideyle anne kız olmaya çalışmamak gerektiğini düşünüyorum
tamam ilişkin güzel olsun çıkar gütmesinn ama yanii fazla da iç içe olunmasın
ben öyle düşünüyorum en azından ne kadar dobra olursan ne kadar hakkını savunursan
o kadar huzurlu oluyosun 5 yılın içindeyiz evliliğimizde bunları tecrübe ettim
anneyla ne kadar kavga da etsen arkasından yüzüne gülüyosun açıklama yapma gereği duymadan
heee eğer her bir çıttaa lafta sözde özür beklemeden açıklama beklemeden sen ona o sana
sıcak yaklaşabiliyosanız ztn anne kız ilişkisini yakalamışsınız demektir ayrı bi çabaya gerek yok
insanın içinden gelicek önce
çok uzun yazdım özetle şöyeee
sen kendine değer vercieksin altta kalmıcaksın lafını yutmıcaksın ki
karşındakide senin değerini anlasın tavrını bilsin ona göre hareket etsinn
kimseyi mutlu etmeye çalışmaa sen üzülürsün ama sonuçta kimse ben çok mutlu oldum demezz
aynen canim ozaman bebislerimizin de cok hizli atiyormus cok hareketli oldugunda ozellikle.balkaymak dut ip aldim battaniyeye baslica 60*60 4.5 nolu sisle baslasam nasil olur bir de 3 tane aldim yeter miki?
ben tek çanta ama iki farklı poşet düşünmüştüm. Tekerlekli valizlerin en küçüğünden var bende. Onun içine kendiminkileri koyacagım. Bebeğiminkileride ambalajlı biçimde üstüne kocisim içiğn küçük notlar yazarak valizin en üstüne yerleştireceğim. Kocama da eşofman ve terlik koycam içine. Onun poşetide ayrı olur. Yerim ben onları yaaa.Hastende ikisinide ayrımycam yanımdan. Gİtmesinler hiç bi yere ben korkarım kaybetmekten. Şimdide gozlerim doldu ayhhh. Neyse canta dıyoduk olurmu boyle sence. Yoksa iki canta illa yapayım mı. AMan oda masraf şimdi yaa. Zaten benim maas ayrıntılı şeker meker derken gitti.
aynen öyle ben çarşaf yastık kılıfı bi sürü şey aldım annem serdi ama hiç gerek yoktu mis gibiydi hastaneninkiler zaten 1-2 gece için yeter ben de az alıcammerhabalaarr kızlarr hepiniizeeeee
sabahtan beridir ev işi yap kızı yıka yemek ye fln fln derken
acak bu saati buldukk şimdi oturabildim henüüzzz
hastane çantassından bahsedilmiş
ben tek çanta hazırlıcam valiz şeklinde
elde taşınan valizlerden olucak çekçeklilerden değil
hastane çantasının çok fazla kalabalık
olmaması gerektiğini düşünüyorum kızmda da sade öz bi çant hazırlamıştım
bebeğe;
1 tulum
1 alt üst takım
1 alt üst iç zıbın
1 çıtçıtlı body
2 çift çorap
1 penye battaiye
1-2 tane ağız bezi
5-6 tane bez ( fazlasına gerek yok hasatne ztn karşılıyo)
1 hastaneden çıkınca kullanılıcak kalın battaniye(onu eşim çıkartmaya gelirken getirmişti)
kendime ;
1 geceliik
1 pijama takımı
2 kilot
2 atelt
1 sütyen
2 çift çorap
ve el havlusu koymuştum
böyle yazınca çok fazla gibi duruyo ama yerleştirince 1 çanta anca tamamlanıyo
tavsisyem fazla eşya götümemekten yanaaa çok fazla karışıklık oluyo
ay ben de elimi yüzümü yıkar ebeveyn banyosundan başlarım yatak odası oğlanın odası banyo oturma odası tuvalet en son salon mutfak salonu kullanıyoruz biz sabah çıkmadan toplarım hepsini geceden toplarım gelince işim az olsun diye benim de rutinim böyle hehehehe ama şimdi ev dandini yine oyuncaklar yerde elleme ben de oğlan yatmaya yakın toplatırım sonra uyur
cannımmm yardım edeyim tabiii memnuniyetleee
itinayle ev temizleniirrr
yaahuu ev dağınık göründiği zaman cinleniyorum resmen
ama bizim olayy rutine bağladı artııkkk
akşam olunca eve ordu girmiş gibi oluyo her yer her yerdee
ama akşam hiiiççç iş yapmam toplamam çünkü yine dağılıyo
bende takıntı var topladıkça toplayasım gelirrr
sabak uyandığımda ev felakettt bi şekilde görünüoo
önce yatak odasını topluyorum onun hemen kaarşısı banyoo orayı süpürüyorum siliyorum
sonra mutfak toplarlanıyo sonra saloın sonra kızın odası sıram budur sıramdan şaşamam ehehehe
takıntılıyım başak burcuyum önüne geçemiyorum
sonrada ehrü gün mutlaka süpürürm ama 2 günde bir toz alırım sadece
silmekte 2 günde bir böylece akşama kadar temiz kalabilen bir evim oluyo
ama akşam sıfırdann başa dönüyooozzz
boşver hamilesin ilk aylar bebek olunca da böyle olur sonra toparlarsın ben de öyleydim ilk oğlumda şimdi yapamıyorum oğlum 3 yaşında temel ihtiyaçları var onları halledemez sağolsun en büyük yardımcım eşim ama evde çocuk varsa yan gelip yatamıyorsunEskiden bende eve gider gitmez toz alır havalndırır yemeği koyar sponrada supururdum derken eşim gelird. Şimdi uyuyorum eşim gelinc eyanıyorum yemek yapıp yıyoruz bu kadar yuaniii.. Ahh ahhh eskiden neydim ben beee. Bşde yemekli misafir alırdım surekli şimdi kimseyi almam yemeğe. En son bebeğimin hareketleri iyice yavaslamasıtı bi hafta neler cektim.
bence ablan kalsın eşin bile olsa bilmediği durumlar bebeği tutması emzirmek için sana getirmesi altını değişmesi yanınızda olsun ama ablan kalması mantıklı biz de annem kaldı yanımda eşim arabada uyudu içeri sadece bir kişi alıyorlardıben tek çanta ama iki farklı poşet düşünmüştüm. Tekerlekli valizlerin en küçüğünden var bende. Onun içine kendiminkileri koyacagım. Bebeğiminkileride ambalajlı biçimde üstüne kocisim içiğn küçük notlar yazarak valizin en üstüne yerleştireceğim. Kocama da eşofman ve terlik koycam içine. Onun poşetide ayrı olur. Yerim ben onları yaaa.Hastende ikisinide ayrımycam yanımdan. Gİtmesinler hiç bi yere ben korkarım kaybetmekten. Şimdide gozlerim doldu ayhhh. Neyse canta dıyoduk olurmu boyle sence. Yoksa iki canta illa yapayım mı. AMan oda masraf şimdi yaa. Zaten benim maas ayrıntılı şeker meker derken gitti.[/QUOT
codulu benim de nasipse eşim kalmak istiyor gece hastanede yanımda aslında ben ablam olsun istiyordum ama bizimki pek hevesli yapabilirler mi bize ve bebişimize bakabilirler mi sence ?bakarım ben sana ve bebişime diyorrrrrrr
90 ilmek demişti o büyük oldu diye 90 ilmekli başlıcam demiştibalkaymakçım nerdesin ????????
canım battaniyeye kaç ilmekten başlıycammmmm:))))
merhaba tatlı hamişler nasılsınız. ben iki gün önce dersten çıkarken öğrencimin darbesine maruz kaldımçantasıyla birlikte karnıma çok kötü çarptı. bilerek değil tabi ama dikkat etmesi gerekirdi. karnıma darbeyi yer yemez bebişim oğluşum öyle bir tekme attı ki korktu herhalde yavruşum gün boyunca hiç uyumadı karnım çok sertleşti dr u aradım o da bebiş hareketlerini hissediyorsan hiç bir sorun olmaz dedi. ama kanama ve suyun gelirse muhakkak gel dedi. cumartesi kontrolüm var. dua edin bebişime bişey olmasın. dün ve bugün hareketleri azaldı oğluşumun kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum ama ne mümkün cumartesiye kadar rahat yok bana Allaha emanet olalım hepimiz
benim 4 ayımda büyük oğlumda karnıma top geldi voleybol topu çok korktum dr da bana kanama var mı suyun geldi mi dedi yok dedim kontol etti bişey yok dedi keşke hemen gitseydin dr için rahat ederdi
allaha emanet ol haber ver bize
slm güzel anneler bn çalıştığımdan dolayı fazla giremiorum nete ama sizleri takipteyim bugün vali izin vermedi ama bn kendime izin verdim
26.haftayım kızlar normalde zayıfım ama şu ana kadar 11 kilo aldım sizler ne alemdesiniz 11 kilo fazlamı sizce?
merhaba tatlı hamişler nasılsınız. ben iki gün önce dersten çıkarken öğrencimin darbesine maruz kaldımçantasıyla birlikte karnıma çok kötü çarptı. bilerek değil tabi ama dikkat etmesi gerekirdi. karnıma darbeyi yer yemez bebişim oğluşum öyle bir tekme attı ki korktu herhalde yavruşum gün boyunca hiç uyumadı karnım çok sertleşti dr u aradım o da bebiş hareketlerini hissediyorsan hiç bir sorun olmaz dedi. ama kanama ve suyun gelirse muhakkak gel dedi. cumartesi kontrolüm var. dua edin bebişime bişey olmasın. dün ve bugün hareketleri azaldı oğluşumun kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum ama ne mümkün cumartesiye kadar rahat yok bana Allaha emanet olalım hepimiz
Ben de o minik valizden götürmeyi düşünüyorum.
Ben bebiş ve kociş için üçümüz sığmaz mıyız yahu?
Yoksa hijyenik olmaz mı?
Tamam hepsi kendi torbasında bile dursa,
Terlikler ile her ihtimale karşı dezenfekte ettiğimiz emzirme ürünleri aynı ortamda olmaz mı?
Bak şimdi huylandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?