2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Mango bir ara o keten alışveriş çantalarını bir şey alınca bedava veriyordu.
Alışveriş çantası diye bir ara istersen.

Ben küçük valiz düşünmüştüm.
Ama hijyen için belki bebişin eşyalarını ayırırım.

balkaymakçım nerdesin ????????
canım battaniyeye kaç ilmekten başlıycammmmm:))))

Ay kuzum ya mesajını görmemişim arada kaynamış bana sorarsan 90 ideal olur canım benimki 116 yla baya büyük oldu belki 80 bile olur bence 90 başla birkaç sıra ör şişi 2 ye bölüp bak bir göz kararı, inşallah yardımcı olabilmişimdir

canım içlerinde fermuarlı bi gözleride oluyo ya orayıda kullanırız. Bide tabiki valizde iindekilerde bol bol dezenfekte edilip konulacak. bizde önemliyiz yani sezeryan veya değil iltihap kapmaya musait olacak vucudumuz bide kutu kullanabilirsin ben oyle yapcam. Bebeğim kıyafetlerini kutuya koycam. Terlikleride belki ayrı bi poşete koyarım onuda valize bağları olur biter. ama ,iç,ne kloyarım ben galiba.Ama ben bebeğim için alt acma bezi ile battaniye takımınıda goturcem. kuzum o yataga direk maruz kalmasın diye.

hihihi ben yerine yazdım hihihihihihi

vay anasını sayın seyircilerr 84 günüm kalmış
hadi bugünü bitti sayalım kaldı mı 83

ya da böyle mi olmalıyım :18::18: muallaktayımm

:)) ne güzel canım işte, gitgide yaklaşıyoruz inşallah büyük güne:)Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah, sağlıkla hayırla kucağımıza alalım yavrularımızı..baksana flufem ikizlerini kaybetti( çok etkilendim, moralim bozuldu yaa

canım geçmiş olsun, çok kızdım o dikkatsiz öğrenciye bundan sonra sen daha dikkatli ol canım, inşallah kuzuna bişeycik olmamıştır..kalbini ferah tut..

canım çok güzel güle güle kullanın. bu takımı butikbebede bende görmüştüm, ordan mı sipariş verdin? geldiği zaman beğenip beğenmediğini de yazar mısın? ben de alıcaktım ama karar verememiştim. senin haberini bekliyor olacağım:))

canım hastahane değiştirmiyorsun, doktor değiştiraceksin nasılsa, ki rahat ettiğin doktor olduktan sonra hastane bile değiştirebilirsin bence.

biz küçük bir ilçede yaşıyoruz burada 2 tane özel hastahane, 1 devlet var, doğum doktoru toplam 6 tane. arkadaş grubum da hep yeni evli, yeni bebek sahibi olduğundan doktor yorumları çok dönüyor sohbetlerde. konuşanlardan anladığım, biri bir doktoru çok beğenirken, diğeri onun işe yaramaz olduğunu düşünebiliyor. yani herkesin rahat ettiği doktor farklı, önem olan senin doktorla iletişimin ve seni rahat ettirmesi. eğer iletişiminiz böyle kısıtlıysa, vakit varken diğer doktorla bir görüş derim.

sagol canim 80 le basladim yuncu 50-60 la basla dedi de kafam karisti ondan sana sorayim dedim ins tam denk gelir

bakalım son 3ayda kaç kilo daha alıcaz
Sorma canım ya o konu beni de korkutuyor
hihihi ben yerine yazdım hihihihihihi
İyi yapmışsın cnm bende senin alıntında gördüm
Evet cnm ordan verdim daha önce kadınlar kulübünde açılmış bu konu bende oradakilerin yorumlarına güvendim, gelince mutlaka yazarım canım
sagol canim 80 le basladim yuncu 50-60 la basla dedi de kafam karisti ondan sana sorayim dedim ins tam denk gelir
İnşallah denk gelir canım çok minik de iyi olmaz orta karar birşey olsun

Son düzenleme:

Zayıfsan 11 kilo normal cnm ben 9 kilo aldım pekde zayıf değilim açıkçası

ben hamileliğin başından beri 7 kilo aldım toplam balkaymağın dediği gibi eğer zayıfsan normal herhalde burdan hesaplayabilirsin
http://............/dosyalar/kiloalimi1.html

bakalım son 3ayda kaç kilo daha alıcaz

Sanirim sayfanin hic kusmasi olmadan en az kilo alan hamişi benim 2 kilo aldim şimdiye kadar doktorum alman lazim ama dedi ama elimde degil yemegimi kismiyorum zaten 104 le.kalmistim bence ondan almiyorum annemde almazmis ama korkuyorum tabi son ay patlama olursa şaşirmam :)

selam kızlar..bugün kaaç saatlik yolu gittim sırf ayrıntılı sonuçlarımı göstermek için.dr.baktı iyi dedi.ve hiçbir test yapmadı sadece kalp atışını dinledi.bebeğim hep alta doğru vuruyor dediğimde de sık ilişki olmasın ve ağır iş yapma dedi .bebeğin ters pozisyonda odluuğ için öyle hissetiğimi de söyledi bu kadar.

bebeğim başından beri hep ters ya böyle olan var mı????

kiyamam sana canim benim sende bebisine kardes yaparsin ins nasipse:) biz de anneannemi daha cok severdik ama babaannemi de severiz o da bizi cok sever sagolsun yasli ama gormus gecirmis anlayisli birisidir.evet ama dedigimiz dogru cikiyor hep anne tarafi daha cok sevilir:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…