bu arada hanımlar doğum çantası hazırlarken bebek ve kendi çantamızın ayrı olması çok önemli.
küçük valiz götürenler oluyor.
bende 2 tane orta boy keten çanta alayım diyorum biri benim diğeri kızım için.
hani şu orta boy keten tatil çantaları oluyor ya?onun benzeri şekilde.
nereden bulabilirim acaba :44:
dün avm ye falan baktım ama çok aklıma yatan bişey bulamadım.
acaba şu spor çantaların orta boylarından falan mı alsam?
siz ne düşündünüz hastane çantası için?
terlikleri ayrı bir poşete koy unutmamak için valize bağla olmaz mı
kızlar portbebe almayı dusunuyor musunuz?puset te usurmu sizce?
balkaymakçım nerdesin ????????
canım battaniyeye kaç ilmekten başlıycammmmm:))))
Zayıfsan 11 kilo normal cnm ben 9 kilo aldım pekde zayıf değilim açıkçası
Ben de o minik valizden götürmeyi düşünüyorum.
Ben bebiş ve kociş için üçümüz sığmaz mıyız yahu?
Yoksa hijyenik olmaz mı?
Tamam hepsi kendi torbasında bile dursa,
Terlikler ile her ihtimale karşı dezenfekte ettiğimiz emzirme ürünleri aynı ortamda olmaz mı?
Bak şimdi huylandım.
Ay kuzum ya mesajını görmemişim arada kaynamış bana sorarsan 90 ideal olur canım benimki 116 yla baya büyük oldu belki 80 bile olur bence 90 başla birkaç sıra ör şişi 2 ye bölüp bak bir göz kararı, inşallah yardımcı olabilmişimdir
vay anasını sayın seyircilerr 84 günüm kalmış
hadi bugünü bitti sayalım kaldı mı 83
ya da böyle mi olmalıyım :18::18: muallaktayımm
merhaba tatlı hamişler nasılsınız. ben iki gün önce dersten çıkarken öğrencimin darbesine maruz kaldımçantasıyla birlikte karnıma çok kötü çarptı. bilerek değil tabi ama dikkat etmesi gerekirdi. karnıma darbeyi yer yemez bebişim oğluşum öyle bir tekme attı ki korktu herhalde yavruşum gün boyunca hiç uyumadı karnım çok sertleşti dr u aradım o da bebiş hareketlerini hissediyorsan hiç bir sorun olmaz dedi. ama kanama ve suyun gelirse muhakkak gel dedi. cumartesi kontrolüm var. dua edin bebişime bişey olmasın. dün ve bugün hareketleri azaldı oğluşumun kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum ama ne mümkün cumartesiye kadar rahat yok bana Allaha emanet olalım hepimiz
Kıslar az önce bu çantayı ve kanguruyu aldım internette araştırdım biras kullananlar memnun fiyatıda uygun geldi, bir de takım diye hoşuma gitti size de göstereym dedim
Eki Görüntüle 893560 Eki Görüntüle 893561
Olmazsa ablam da kalir artik napalim canim daha cok var hele bir gelsin o buyuk gun:))))bakamazklar canım kesinlikle. Emzirmeden anlamaları lazım. Geri kalan seyleride hemşireler yönlendirir zaten. Ama benim annemde kalacak. Yetişebilirse tabi. Yetişemezse mecburen kuzum kalacak ama annem gelse bile cantamı falan dusunemeyebilir o anda. Onları askım halleder en guzeli.
merhaba mart anneleri
bayağıdır bu başlığa uğramıyordum özledim sizleri.
en son kalça ağrılarımdan bahsetmiştim,onlar 2 gün evvel yine tekrarladı ve gerçekten dayanması çok zor oluyor: ((
sol kalçama bıçak saplıyorlar sanki...
magnezyumu düzenli olmasada alıyorum,alınca biraz iyi gibi oluyor.
acaba kalsiyum yetersizliğinden mi böyle oluyor :26:
süt ve peyniri her gün tüketmeye çalışıyorum halbuki...
bu arada sizlere bişey danışmak istiyorum.
sizce bu kadar yolu yarılamışken doktor değiştirmek çok mu abes/riskli olur?
özel hastaneye gidiyorum.
doktorum fena değil ama o kadar sessiz ve içe dönük ki...
ben sormadan bişey söylemiyor.
randevum geldiğinde içerde kalış sürecim 5 dk yı geçmiyordur herhalde.
tabi dakikalarca durup sıradakilerin hakkını gasp etmek değil niyetim ama ne bileyim,
biraz içten bi muhabbet arıyorum kısada olsa ama yok.
ilaçlarımı kullanıp kullanmadığımı soruyor,ultrasona bakıyor boy kilo söylüyor bu kadar...
alt komşum art arda 2 kez doğum yapmış.bebeğinin biri 22 diğeri 8 aylık.
benim gittiğim hastaneye gitmiş o da ama başka bir doktora.
bana onu tavsiye etti.
ne kadar moral verdiğini,cana yakın olduğunu,doğumda çok destek olduğunu falan anlattı.
bu ay bi ondan randevu al dene diyor.
bende denemek istiyorum ama eşim bu kadar ilerlemişken doktor değiştirmemden tedirgin,
yinede çok istiyorsan bu ayki randevuyu ona alayım diyor.
sizce nasıl olur?
sagol canim 80 le basladim yuncu 50-60 la basla dedi de kafam karisti ondan sana sorayim dedim ins tam denk gelirAy kuzum ya mesajını görmemişim arada kaynamış bana sorarsan 90 ideal olur canım benimki 116 yla baya büyük oldu belki 80 bile olur bence 90 başla birkaç sıra ör şişi 2 ye bölüp bak bir göz kararı, inşallah yardımcı olabilmişimdir
Sorma canım ya o konu beni de korkutuyorbakalım son 3ayda kaç kilo daha alıcaz
İyi yapmışsın cnm bende senin alıntında gördümhihihi ben yerine yazdım hihihihihihi
Evet cnm ordan verdim daha önce kadınlar kulübünde açılmış bu konu bende oradakilerin yorumlarına güvendim, gelince mutlaka yazarım canım:)) ne güzel canım işte, gitgide yaklaşıyoruz inşallah büyük güne:)Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah, sağlıkla hayırla kucağımıza alalım yavrularımızı..baksana flufem ikizlerini kaybetti( çok etkilendim, moralim bozuldu yaa
canım geçmiş olsun, çok kızdım o dikkatsiz öğrenciyebundan sonra sen daha dikkatli ol canım, inşallah kuzuna bişeycik olmamıştır..kalbini ferah tut..
canım çok güzel güle güle kullanın. bu takımı butikbebede bende görmüştüm, ordan mı sipariş verdin? geldiği zaman beğenip beğenmediğini de yazar mısın? ben de alıcaktım ama karar verememiştim. senin haberini bekliyor olacağım:))
İnşallah denk gelir canım çok minik de iyi olmaz orta karar birşey olsunsagol canim 80 le basladim yuncu 50-60 la basla dedi de kafam karisti ondan sana sorayim dedim ins tam denk gelir
slm güzel anneler bn çalıştığımdan dolayı fazla giremiorum nete ama sizleri takipteyim bugün vali izin vermedi ama bn kendime izin verdim
26.haftayım kızlar normalde zayıfım ama şu ana kadar 11 kilo aldım sizler ne alemdesiniz 11 kilo fazlamı sizce?
Zayıfsan 11 kilo normal cnm ben 9 kilo aldım pekde zayıf değilim açıkçası
bakalım son 3ayda kaç kilo daha alıcaz
Kıslar az önce bu çantayı ve kanguruyu aldım internette araştırdım biras kullananlar memnun fiyatıda uygun geldi, bir de takım diye hoşuma gitti size de göstereym dedim
Eki Görüntüle 893560 Eki Görüntüle 893561
aynen öyle ben çarşaf yastık kılıfı bi sürü şey aldım annem serdi ama hiç gerek yoktu mis gibiydi hastaneninkiler zaten 1-2 gece opiçin yeter ben de az alıcam
ay ben de elimi yüzümü yıkar ebeveyn banyosundan başlarım yatak odası oğlanın odası banyo oturma odası tuvalet en son salon mutfak salonu kullanıyoruz biz sabah çıkmadan toplarım hepsini geceden toplarım gelince işim az olsun diye benim de rutinim böyle hehehehe ama şimdi ev dandini yine oyuncaklar yerde elleme ben de oğlan yatmaya yakın toplatırım sonra uyur
boşver hamilesin ilk aylar bebek olunca da böyle olur sonra toparlarsın ben de öyleydim ilk oğlumda şimdi yapamıyorum oğlum 3 yaşında temel ihtiyaçları var onları halledemez sağolsun en büyük yardımcım eşim ama evde çocuk varsa yan gelip yatamıyorsun
şimdi yattt bol bol dinlen bırak ev dediğin bir kaç saate temiz olur
bence ablan kalsın eşin bile olsa bilmediği durumlar bebeği tutması emzirmek için sana getirmesi altını değişmesi yanınızda olsun ama ablan kalması mantıklı biz de annem kaldı yanımda eşim arabada uyudu içeri sadece bir kişi alıyorlardı
90 ilmek demişti o büyük oldu diye 90 ilmekli başlıcam demişti
benim 4 ayımda büyük oğlumda karnıma top geldi voleybol topu çok korktum dr da bana kanama var mı suyun geldi mi dedi yok dedim kontol etti bişey yok dedi keşke hemen gitseydin dr için rahat ederdi
allaha emanet ol haber ver bize
Aynen canim ablam da gelse daha iyi olur artik 3 kisi gideriz nasipse evet ben acemi esim acemi dogru soyluyosunuz
Battaniyeyi 80 den basladim sagol canim
kiyamam sana canim benim sende bebisine kardes yaparsin ins nasipse:) biz de anneannemi daha cok severdik ama babaannemi de severiz o da bizi cok sever sagolsun yasli ama gormus gecirmis anlayisli birisidir.evet ama dedigimiz dogru cikiyor hep anne tarafi daha cok sevilir:)))))hadi yaa. Demekki o yuzden herkse anneannesini babaannesinden daha cok seviyo. Yada teyzeler halalrdan daha cok seviliyo. ama ben yalnızım cok sukur annem babam var ama ksutuler bana hala basıma kakarlar bazı seyleri, eşime hakaret ederler neyse kızım yalnız kalsın istemiyorum ben.
bugünüm flufemin üzüntüsüyle geçti canım ya inan bende çok etkilendim şöyle bi yerine kendimi koyuyorum ....allah sabır versin ....meraba kızlar ....
bende hamilelikten öncede reflü vardı ve bu aralar yine azdı ....dün akşamda çok kötüydüm adam akıllı yemek yiyemedim .. gecede 3-5 nöbetimiz vardı karın ağrısıyla uyandım epey bi geçmedi gaviscon, duphalac sıcak suya bal ne varsa içtim .......sabaha karşı uyuyabildim...dün gece tekme atan kuzumda bugün sabah kahvaltı sonrasına kadar hiç kıpırdamadı nerdeyse dr' gitcektim neyse 1 saat önce hareket ettide içim rahatladı....
tatlım maşallah çok tatlı bi bebekmiş allahım bizlerede o günleri göstersin....
Geçmiş olsun destinacığım.Benimde bir haftadır midemde yanma değil de ağrı var.Her yemekten sonra gaviskon kullanıyorum.Biraz rahatlatıyor.
Canım flufemin başına gelen beni çok etkiledi.Okuduğumdan beri bir tuhaf oldum.Çok zor bir durum.Çok ayrıntı yazmamış.Sadece enfeksiyondan olduğunu belirtmiş.Doktorumu şimdi yine takdir ettim.Benim ağrım olduğunda kadın 1 haftada 3 defa idrar testi ve kültürüne baktırdı.Ağrılı zamanlar dışında da aylık kontrollerde hep idrar testi ve kültürüne baktırıyor.Destinacığım çok dikkat edelim.Şurda 10-12 haftamız kaldı.İnan bebeklerimiz iyi olsun da varsın midemiz, karnımız, belimiz, kasıklarımız ağrısın.Benimde her tekmesinde içim ferahlıyor.
doktorun çok iyiymiş valla... benim doktorda her kontrolde idrar tahlili istiyo ...oğlum sağlıklı olsunda razıyım canımın yanmasına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?