evet prof bi de hastanenin dr değil ya dışardan geliyor o yüzden metro hastanesinde bir dr övdüler ona da bakacağım hem kendi dr gideceğim hem de yeni dr doktorumu bırakamam riskli gebelik uzmanı ben de riskli gruptayım öyle yapacağım bakalımmm
aman bir yenge kalmıştı başımıza biz beğendik de nesi kötüymüş benim yeğenimin adı defne maşallah zeki akıllı bir çocuk arkadaşım var defne o da öyle defneler iyidirrr
benim ilk oğlumda sn gibi oldu ama şimdi büyüdü sıkıntı yok
konuşmana gerek yok keşke ağlasaydın orda hem eşin incindiğini görür hem de kayınvaliden anlardı başka lafa gerek olmazdı
ben değiştireceğim mecburen dr çok iyi ama doğuma 4000 istedi veremem o kadar başka bir dr da görüneceğim doğumumu yapsın diye aynı anda 2 dr gideceğim bişey olmaz sen nasıl kendini iyi hissedersen onu yap yenisine git
ben oğlumda 2 çanta aldım şu yol seyahat çantaları oluyor ya fermuarlı ondan aldım yine aynı olacak
ben değiştireceğim mecburen dr çok iyi ama doğuma 4000 istedi veremem o kadar başka bir dr da görüneceğim doğumumu yapsın diye aynı anda 2 dr gideceğim bişey olmaz sen nasıl kendini iyi hissedersen onu yap yenisine git
2kilo da bebeğin kendisi suyu eşi falandır cnm sen kiloyu bebişine almışsın biz hem bebeğe hem kendimize alıoruzSanirim sayfanin hic kusmasi olmadan en az kilo alan hamişi benim 2 kilo aldim şimdiye kadar doktorum alman lazim ama dedi ama elimde degil yemegimi kismiyorum zaten 104 le.kalmistim bence ondan almiyorum annemde almazmis ama korkuyorum tabi son ay patlama olursa şaşirmam :)
Aynen napalim canim sorun bizde degil kendileri yapiyorlar boyle olsun istiyorlar sanirsamvalla öyle olucak herhalde canım benim olursa sevinirim :)) napalım onlar da bizi kızdırmasınlar
ben en başta çok çabaladım anne kız olmaya onda ufacık bişe görmedim istemiyor belli ki napim ben isterdim ki anne kız olmasak bile aramızda hinlik fesatlık olmasın ama benim kv öyle yakın olalım mesafeli olmasın bizim aramızda hep bir duvar var o yüzden sıkıntım oldu mu gidip onla paylaşmam o da bunu bilir eşimin yanında yakın gibi durur o yokken öyle durmaz amaaannn başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin valla bugün çok dertlendim neyse kiiii akşam anneciğime gidiyorum bugün kv yi görmicem anacığıma sarılıcam mis kokusunu koklicam o beni tarafsız yalansız dolansız sever annem ben im kurban olurummmm :)))
ben tek çanta ama iki farklı poşet düşünmüştüm. Tekerlekli valizlerin en küçüğünden var bende. Onun içine kendiminkileri koyacagım. Bebeğiminkileride ambalajlı biçimde üstüne kocisim içiğn küçük notlar yazarak valizin en üstüne yerleştireceğim. Kocama da eşofman ve terlik koycam içine. Onun poşetide ayrı olur. Yerim ben onları yaaa.Hastende ikisinide ayrımycam yanımdan. Gİtmesinler hiç bi yere ben korkarım kaybetmekten. Şimdide gozlerim doldu ayhhh. Neyse canta dıyoduk olurmu boyle sence. Yoksa iki canta illa yapayım mı. AMan oda masraf şimdi yaa. Zaten benim maas ayrıntılı şeker meker derken gitti.
Senin onunla kurdugun kadar duygusal bagı o da senınle kurabilse değiştirmeyi düşünmezdin bile. Boşver bi daha nerde görcen onuSeninle ilgilenecek birini bul. Prenses gibi hissetmelisin bu dönemde sen:13::13:
Mango bir ara o keten alışveriş çantalarını bir şey alınca bedava veriyordu.
Alışveriş çantası diye bir ara istersen.
Ben küçük valiz düşünmüştüm.
Ama hijyen için belki bebişin eşyalarını ayırırım.
canım hastahane değiştirmiyorsun, doktor değiştiraceksin nasılsa, ki rahat ettiğin doktor olduktan sonra hastane bile değiştirebilirsin bence.
biz küçük bir ilçede yaşıyoruz burada 2 tane özel hastahane, 1 devlet var, doğum doktoru toplam 6 tane. arkadaş grubum da hep yeni evli, yeni bebek sahibi olduğundan doktor yorumları çok dönüyor sohbetlerde. konuşanlardan anladığım, biri bir doktoru çok beğenirken, diğeri onun işe yaramaz olduğunu düşünebiliyor. yani herkesin rahat ettiği doktor farklı, önem olan senin doktorla iletişimin ve seni rahat ettirmesi. eğer iletişiminiz böyle kısıtlıysa, vakit varken diğer doktorla bir görüş derim.
Kıslar az önce bu çantayı ve kanguruyu aldım internette araştırdım biras kullananlar memnun fiyatıda uygun geldi, bir de takım diye hoşuma gitti size de göstereym dedim
Eki Görüntüle 893560 Eki Görüntüle 893561
herkese iyi akşamlar, moralim çok bozuldu, bugün rutin bir muayneye gittim, nasıl heyecanla, tüm hevesim kursağımda kaldı, doktorum suyumun sınırda kaldığını şimdilik yeterli olduğunu ama ilerleyen haftalar için endişeli olduğunu söyledi, bebeğin hareketlerini sordu, günde 10 dan aşağı düşerse muhakkak gelmemi söyledi, muayene sıklığımı 15 güne indirdi, artık daha sıkı takibe almak zorundayız dedi, erken doğumdan bahsetti, hatta bu haftalarda doğsa bile yaşayabileceğinden bahsetti, çok ürperdimkan sulandırıcı aspirine başladık, çünkü sıvı azaldığında plesantadan bebeğe giden kan akışı yavaşlarmış ve elevite yeniden başladık, bebeğin karın bölgesi gelişimi 1 hafta gerideymiş, ve bebğim çok zayıfmış, 28+5 teyim bugün, bebişim 1230 gr çıktı. Allah ım n olur bebeğimi sağ salim sağlıcakla kucağıma alabileyim çok korkuyorum
merhaba tatlı hamişler nasılsınız. ben iki gün önce dersten çıkarken öğrencimin darbesine maruz kaldımçantasıyla birlikte karnıma çok kötü çarptı. bilerek değil tabi ama dikkat etmesi gerekirdi. karnıma darbeyi yer yemez bebişim oğluşum öyle bir tekme attı ki korktu herhalde yavruşum gün boyunca hiç uyumadı karnım çok sertleşti dr u aradım o da bebiş hareketlerini hissediyorsan hiç bir sorun olmaz dedi. ama kanama ve suyun gelirse muhakkak gel dedi. cumartesi kontrolüm var. dua edin bebişime bişey olmasın. dün ve bugün hareketleri azaldı oğluşumun kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum ama ne mümkün cumartesiye kadar rahat yok bana Allaha emanet olalım hepimiz
aynen öyle ben çarşaf yastık kılıfı bi sürü şey aldım annem serdi ama hiç gerek yoktu mis gibiydi hastaneninkiler zaten 1-2 gece için yeter ben de az alıcam
ay ben de elimi yüzümü yıkar ebeveyn banyosundan başlarım yatak odası oğlanın odası banyo oturma odası tuvalet en son salon mutfak salonu kullanıyoruz biz sabah çıkmadan toplarım hepsini geceden toplarım gelince işim az olsun diye benim de rutinim böyle hehehehe ama şimdi ev dandini yine oyuncaklar yerde elleme ben de oğlan yatmaya yakın toplatırım sonra uyur
boşver hamilesin ilk aylar bebek olunca da böyle olur sonra toparlarsın ben de öyleydim ilk oğlumda şimdi yapamıyorum oğlum 3 yaşında temel ihtiyaçları var onları halledemez sağolsun en büyük yardımcım eşim ama evde çocuk varsa yan gelip yatamıyorsun
şimdi yattt bol bol dinlen bırak ev dediğin bir kaç saate temiz olur
bence ablan kalsın eşin bile olsa bilmediği durumlar bebeği tutması emzirmek için sana getirmesi altını değişmesi yanınızda olsun ama ablan kalması mantıklı biz de annem kaldı yanımda eşim arabada uyudu içeri sadece bir kişi alıyorlardı
90 ilmek demişti o büyük oldu diye 90 ilmekli başlıcam demişti
benim 4 ayımda büyük oğlumda karnıma top geldi voleybol topu çok korktum dr da bana kanama var mı suyun geldi mi dedi yok dedim kontol etti bişey yok dedi keşke hemen gitseydin dr için rahat ederdi
allaha emanet ol haber ver bize
Geçmiş olsun canım.İyi ki düşmemişsin.Hala hareket ediyorsa için ferah olsun canım.Kanama vs. de yokmuş.Tekrar çok geçmiş olsun.
kızlar hepinize çok teşekür ederim dr um ankarada ben il dışından gidiyorum kontrollere. dr ondan gerek görmedi herlade. ama çok şükür hareketlerini hissediyorum:)) ne güzel canım işte, gitgide yaklaşıyoruz inşallah büyük güne:)Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah, sağlıkla hayırla kucağımıza alalım yavrularımızı..baksana flufem ikizlerini kaybetti( çok etkilendim, moralim bozuldu yaa
canım geçmiş olsun, çok kızdım o dikkatsiz öğrenciyebundan sonra sen daha dikkatli ol canım, inşallah kuzuna bişeycik olmamıştır..kalbini ferah tut..
canım çok güzel güle güle kullanın. bu takımı butikbebede bende görmüştüm, ordan mı sipariş verdin? geldiği zaman beğenip beğenmediğini de yazar mısın? ben de alıcaktım ama karar verememiştim. senin haberini bekliyor olacağım:))
canım üzme kendini. dr alınması gereken tedbirleri almış ve seni biraz fazla korkutmuş belki de kendine daha dikkat et diye. bence bebişin kilosu gayet normal. gönlünü ferah tut. bol bol dua et, dua edelim birbirimzieherkese iyi akşamlar, moralim çok bozuldu, bugün rutin bir muayneye gittim, nasıl heyecanla, tüm hevesim kursağımda kaldı, doktorum suyumun sınırda kaldığını şimdilik yeterli olduğunu ama ilerleyen haftalar için endişeli olduğunu söyledi, bebeğin hareketlerini sordu, günde 10 dan aşağı düşerse muhakkak gelmemi söyledi, muayene sıklığımı 15 güne indirdi, artık daha sıkı takibe almak zorundayız dedi, erken doğumdan bahsetti, hatta bu haftalarda doğsa bile yaşayabileceğinden bahsetti, çok ürperdimkan sulandırıcı aspirine başladık, çünkü sıvı azaldığında plesantadan bebeğe giden kan akışı yavaşlarmış ve elevite yeniden başladık, bebeğin karın bölgesi gelişimi 1 hafta gerideymiş, ve bebğim çok zayıfmış, 28+5 teyim bugün, bebişim 1230 gr çıktı. Allah ım n olur bebeğimi sağ salim sağlıcakla kucağıma alabileyim çok korkuyorum
canım sakın kendini üzme,paralama.biliyorsun yavrun seni hissediyor..
doktorun gerekli tedbirleri zaten almış sendende dikkatli olmanı istemiş.
sen elinden geleni yap ve bol bol dua et.
suyu çok tüket.
yemen nasıl?
vitaminin yanında bol meyve tüket,meyve hem sıvı yükü açısından hemde bebeğe kilo aldırması açısından çok faydalı.
inşallah bebeğin bir an önce toparlanır.
dediğim gibi sen sakin ol ki bebeğe çok etki etmesin.
merhaba kızlar beni pek tanıyan yok ama yazmak istedim bu gidişle biz mart değil şubat anneliği yolu gözüktü 2 gün önce gece sabah namazında kalktığımda kanamam olmuş sabaha olur olmaz hastanenin yolunu tuttuk ve bebeğin kafasının aşağı olması gereken yerde değil de çok yukarıda olduğunu ayaklarını rahme dayadığını öğrendik hastanede nst,serum ve kontrol altında gecen bir geceden sonra eve döndük artık hiç bir iş yapmadan sadece yatacam dualarınızı esirğemeyin lütfen bebişim 38. haftayı görsün Allaha emanet olun güzel anneler ve sakın kendinizi yormayın bırakın millet kız istesin yada erkek en önemlisi sağlıklı ve zamanında gelmesi öpüldünüz
bütün gün ağladım ama dediğin gibi toparlanmam gerek ve durumu elimden geldiğince düzeltmem gerek, yarın daha iyi olacağım inşallah, neyse ki çok şükür tekmelerini sevdiğim bebişim bana tekmeleri ile güven veriyorben eleviti uzun zmandır almıyordum, doktor yeniden başlatınca bugün aldım, deli gibi iştaha geldim, akşam yemeğinde ilk kez doymadım sanki, sabahtan beri de içtiğim su 4 lt yi bulmuştur. inşallah düzelir yarabbim
Canim ne demek. Sabah cikmistim yazamadim. Ben normal doğum için bekledim canim. Herşey yolundaydi. Ama olmadi. 39u tam doldurmuştu. Suyum geldi. Hastaneye gittik.sancim basladi ama 9 saat kadar sanci çekmeme rağmen yeterli acilma olmadi. Sezeryan oldum. Planli olmadi
O bir hafta kesin bi tarih değil. Bazi doktorlar uzatabiliyo.
herkese iyi akşamlar, moralim çok bozuldu, bugün rutin bir muayneye gittim, nasıl heyecanla, tüm hevesim kursağımda kaldı, doktorum suyumun sınırda kaldığını şimdilik yeterli olduğunu ama ilerleyen haftalar için endişeli olduğunu söyledi, bebeğin hareketlerini sordu, günde 10 dan aşağı düşerse muhakkak gelmemi söyledi, muayene sıklığımı 15 güne indirdi, artık daha sıkı takibe almak zorundayız dedi, erken doğumdan bahsetti, hatta bu haftalarda doğsa bile yaşayabileceğinden bahsetti, çok ürperdimkan sulandırıcı aspirine başladık, çünkü sıvı azaldığında plesantadan bebeğe giden kan akışı yavaşlarmış ve elevite yeniden başladık, bebeğin karın bölgesi gelişimi 1 hafta gerideymiş, ve bebğim çok zayıfmış, 28+5 teyim bugün, bebişim 1230 gr çıktı. Allah ım n olur bebeğimi sağ salim sağlıcakla kucağıma alabileyim çok korkuyorum
selam kızlar..bugün kaaç saatlik yolu gittim sırf ayrıntılı sonuçlarımı göstermek için.dr.baktı iyi dedi.ve hiçbir test yapmadı sadece kalp atışını dinledi.bebeğim hep alta doğru vuruyor dediğimde de sık ilişki olmasın ve ağır iş yapma dedi .bebeğin ters pozisyonda odluuğ için öyle hissetiğimi de söyledi bu kadar.
bebeğim başından beri hep ters ya böyle olan var mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?