2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

4000 mi
çok fazla değil mi ya :44:
özel hastane için gerçekten fazla.benim eşim anlaşmalı oldğundan bayağı uyguna gelecek.
onda sıkıntı yok da ben galiba değiştireceğim doktorumu.
bende 2 adet çanta götüreceğim.
orta boy 2 çantam yok malesef.kendi kol çantalarımdan var bayağı büyük ama onlarda yeterli olmaz sanırım.
olmadı anne bebek bakım çantası için alacağım çantaya kızımınkileri koyarım,
kendim içinte orta boy spor bi çanta alırım artık.

2kilo da bebeğin kendisi suyu eşi falandır cnm sen kiloyu bebişine almışsın biz hem bebeğe hem kendimize alıoruz

Aynen napalim canim sorun bizde degil kendileri yapiyorlar boyle olsun istiyorlar sanirsam

Senin onunla kurdugun kadar duygusal bagı o da senınle kurabilse değiştirmeyi düşünmezdin bile. Boşver bi daha nerde görcen onu Seninle ilgilenecek birini bul. Prenses gibi hissetmelisin bu dönemde sen:13::13:

canım ben haşur huşur poşetle vs uğraşmayı sevmediğimden ayrı ayrı 2 çanta götüreceğim,sen nasıl rahat edeceksen öyle yap.
bende küçük valizde yok zaten: ) 2 tane alacağım artık.benim yanımda annem kalacak ama 2. bi kişi kabul ederlerse eşimde kalacak yoksa arabada yatacak böcüğüm
hamilelikte eşe ne çok düşülüyor değil mi bende eşime doyamaz oldum bu aralar,adam bıktı benden

doktor konusunda da kararımı verdim galiba.değiştireceğim: )

Ben hala flufemin etkisindeyim ( okudugundan beri aklimdan cikmiyor allahim sabirlar versin insallah kisa zamanda tekrar olur.. masallah nasil da tevekkullu..

aratıyorum ama kafama yatan bişey bulmadım hala.
nike ın şu küçük tip spor çantalarından bi tane alayım diyorum.
bebiş içinde,anne bebek bakım çantası alacağım onu kullanırım belki.
aynı valizde olunca hepsi birbirine giriyormuş,hem aradığını bulmakta zorlanıyorsun hem de malum hijyen...
sonuç itibariyle kanamamız vs olacak.ne kadar kirli poşetlerinde muhafaza edilsede bebeğin kıyafetlerine temas edecek ortamda olmamalı.
aynı valizde ayrı poşet fikri olan arkadaşlarda var o da mantıklı ama benim yine içime sinmez hemde valizde poşetlerle uğraşıp durmak istemiyorum açıkçası.

bende değiştirmeye karar verdim sarfancım
benim doktorumuda geçmek istediğim doktoruda övenide yerenide duydum.
ama ben şansımı öbür doktordan yana kullanmak istiyorum,bu ay randevumu ondan alacağım

herkese iyi akşamlar, moralim çok bozuldu, bugün rutin bir muayneye gittim, nasıl heyecanla, tüm hevesim kursağımda kaldı, doktorum suyumun sınırda kaldığını şimdilik yeterli olduğunu ama ilerleyen haftalar için endişeli olduğunu söyledi, bebeğin hareketlerini sordu, günde 10 dan aşağı düşerse muhakkak gelmemi söyledi, muayene sıklığımı 15 güne indirdi, artık daha sıkı takibe almak zorundayız dedi, erken doğumdan bahsetti, hatta bu haftalarda doğsa bile yaşayabileceğinden bahsetti, çok ürperdim kan sulandırıcı aspirine başladık, çünkü sıvı azaldığında plesantadan bebeğe giden kan akışı yavaşlarmış ve elevite yeniden başladık, bebeğin karın bölgesi gelişimi 1 hafta gerideymiş, ve bebğim çok zayıfmış, 28+5 teyim bugün, bebişim 1230 gr çıktı. Allah ım n olur bebeğimi sağ salim sağlıcakla kucağıma alabileyim çok korkuyorum

canım sakın kendini üzme,paralama.biliyorsun yavrun seni hissediyor..
doktorun gerekli tedbirleri zaten almış sendende dikkatli olmanı istemiş.
sen elinden geleni yap ve bol bol dua et.
suyu çok tüket.
yemen nasıl?
vitaminin yanında bol meyve tüket,meyve hem sıvı yükü açısından hemde bebeğe kilo aldırması açısından çok faydalı.
inşallah bebeğin bir an önce toparlanır.
dediğim gibi sen sakin ol ki bebeğe çok etki etmesin.

aman aman dikkat et, ben de çok korkuyorum öğrencilerden, ne koridordan ne de merdienlerden yavaş yürümeyi bilmiyorlar, hurraa saldırıyorlar, ben de çok kaza atlattım ya şimdiki aylarımız daha tehlikeli

bütün gün ağladım ama dediğin gibi toparlanmam gerek ve durumu elimden geldiğince düzeltmem gerek, yarın daha iyi olacağım inşallah, neyse ki çok şükür tekmelerini sevdiğim bebişim bana tekmeleri ile güven veriyor ben eleviti uzun zmandır almıyordum, doktor yeniden başlatınca bugün aldım, deli gibi iştaha geldim, akşam yemeğinde ilk kez doymadım sanki, sabahtan beri de içtiğim su 4 lt yi bulmuştur. inşallah düzelir yarabbim

sana da çok geçmş olsun arkadaşım, Allah bebişlerimizi koruusn bizlere bağışlasın inşallah

Allah'ın izniyle düzelir canım hiç merak etme.
benide doktorum vitamin ilaçları kullanmıyorum,tetonoz aşısı olmuyorum vs diye korkuttu biraz.
hatta geçen ayki kan değerlerim çok düşüktü ve demir çok azalmış vücudumda.
demir ilacına başladım.
hepimizde oluyor böyle şeyler.
doktorlar sanırım biraz daha temkinli olalım diye abartarak uyarıyorlar.
sen gene ciddiye alarak dediklerini uygula tabi ama kendini yıpratma.

Kızlar merhaba hepinize, sizden bir konuda fikirlerinizi rica ediyorum. Ben gebeliğimin başından itibaren Yedikule Surp Pırgiç e gidiyorum fakat benim doktorumda gebe birincisi şubat ayında doğum yapacak, hemen döneceğini söyledi ama dönemezse ortada kalmak var ayrıca çok sancılandığım bir akşam acilen telefon açtık bizimle çok soğuk konuştu. kısacası değiştirmeyi düşünüyorum. Bana Avrupa yakasında önerebileceğiniz iyi bir hastane ve doktor var mı? Napıcamı şaşırdım

İyi gecelr kızlar sizlere bi sorum olcak. Ben 3 4 haftadır demir hapı kullanıyorum bi kaç haftadır da idrarım ağır kokuyor nedeni ilaç olabilirmi enfeksiyondan mı şüphelenmeliyim? Bi ay önce yaptrdığımda temiz çıkmıştı

Canim öncelikle geçmiş olsun. Sonuçta bunları doktorun söylemiş ama kilo konusunda biraz abartmiş. Ben bebeğim in kilosunu e-gebelik.net ten takip ediyorum we her doktora gittiğimde de hemen hemen aynı sonucu aliyorum. Sen 28+5 we 1230 a az deyince hemen baktim 29. hafta da 1150 gram diyo buna göre senin bebeğinin fazlası bile war. Sen içini ferah tut beslenmene dikkat et aspirini vitaminini ve suyunu da aksatma Allah in izniyle hiçbişiciik olmaz bebişine :)) bu arada ben gebeliğimin başindan beri aspirini kullaniyorum doktorum kan akışının çok iyi olduğunu söylüyor o yüzden aksatma derim

flufemm için nasıl üzüldüm anlatamam Rabbim sabır versin

ben varım canım benimde hep alttan vuruyordu sık sık tuvalete çıkarıyordu beni, doktor banaa bu haftalarda normal döner daha zamanı var demişti son iiki gündür ben döndüğünü düşünüyorum çünkü artık yanlardan tekmeliyor bazen kaburgalarım batıyor ve aşağıdan vurmuyor, seninki de döner inşallah

korkacak bir şey yok canım Allahın izniyle, kafana takıpta kendini de bebişini de üzme sen elinden geleni yap yeter ki gerisi Rabbime kalmış dualarım seninle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…