2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canim ya gecmis olsun tabii ki moralin bozulmustur ama az bir zaman kaldi kendine cok dikkat et, bol bol su icmeye devam et canim. Keciboynuzu pekmezinin bebise kilo aldirdigini duymustum. Istersen dene. Insallah saglikli sihhatli hayirlisiyla evlatlarimizi aliriz kucagimiza..

kızlar kraft dondy 5 beşik hakkında bilgisi olan war mı . ben bunu günlük oturma odasında salonda kendi odamda falan kullanmak için almak istiyorum daha sonradan mama sandelyesi olarakta kullanılıyor ama satıcı kısa süre kullanılan ve fiyatı fazla olan bir ürün olduğu için tercih edilmeyen bir ürün olduğunu söyledi sizin fikirleriniz nelerdir öğrenmek istiyorum:18:

Slm kızlar bende geçen sene çok ağır bi gebelik yaşadım azcuk anlatım mesela 9 ay boyunca kustum tansiyonum hep 15 ve 17 arasında gitti geldi yumurta ve tavuk yemediğim için b12 vitaminim yok benim vücudumda kanım yok demirim yok ( tiksindiğim için bu arada) sonra karaciğerim çalışmadığı için kanım temizlenmedi ve bütün vücudumda kanlı yara oldu ama heryerim ve bebeğimde tek arter çıktı ( tek arter bebeğin 2 damar değilde bir damardan beslenmesi) bunlara eşimle sorunumu kaynanama olan nefretim tartışmalarımı koymuyorum bile ve doğum yaptım tabimi sezeryan ameliyata alınırken kan kaybetme olayım vardı ameliyattan çıktım nebi doğrulayan ne bi elimden tutan nebi çocuğu kucağıma veren olmadı sonra. Çocuğum sarılık oldu 15 gun uyudu zorla emzirdim sonuçmu şuan maşallah 9 aylık çok tatlı bi oğlum var ölüyorum ona emin olun hepsi gelip geçicek kafaya takmayın ne istiyorsanız yiyin kimseyi kafaya takmayın niye yazdım bunları biliyorum zor durumdasınız hep düşünüyorsunuz ama hepsi geçicek Allah yardımcınız olsun oğlum bacaklarıma sarılıyo öptüm hepinizi Allah'a emanet hayırlı doğumlar

Kizlar hastaneden yeni geldik aglamaktan uzuntuden resmen yorgun dustum cok sukur hersey yolunda
1-2 saat once dus aldim geldim bornozla kanepeye uzandim tv karsisina sonra bisiler almak icin ayaga bi kalktim koltuklar beyaz oldugu icin direkt dikkatimi cekti sulu halde kan icinde kalmis ciglik attim aglamaya basladim dizlerimin bagi cozuldu allahim resmen o ana ait hafizam kayip esim giydirmis ustumu hemen acile hastaneye gittik doktorun karsisinda aptal gibi dogru duzgun cevap veremiyorum hemen ultrasonla bakti kalbi falan atiyordu sonra alttan muayene acilma da yok kanama da yok dedi hemoroid problemin var mi arka taraftan olmus olabilir dedi bu zamana kadar hic olmadi dedim ama demir ilacindan sonra zorlanma yasiyorum dedim muhtemelen ondandir dedi ay ömrümden ömür gitti tutamadim gene aglamaya basladim Allahim kimseyi evladiyla sinamasin evladini kaybedenlere de sonsuz sabir versin insallah ( psikolojim alt ust oldu resmen

Canım lütfen kendini üzme bebeğinin kilosu gayet iyi ona takılma, aspirini,vitaminini,suyunu aksatma yüce Rabb'imin izniyle herşey yoluna girecek,ben de bir hafta sonra kontrole gidicem bugün karnımda sık sık sertleşmeler oldu ben de endişelenmiyor değilim aslında ama napalım Allah'a emanetiz:18:

Yazının başını okurken ben de korktum vallahi, oh çok şükür ki bişey yokmuş sevindim canım

bunlar çoook güzel fiyatları nedir yada ben özelden yaziim.ama posta kutun doooluuuu ((
cnm bildirim gelmediği için yeni farkettim geçmişi okuyup ancak geldim kusura bakma gec oldu posta kutumu temizledim hangisini sordun?
çok geçmiş olsun akıllı yavrum benim
Eki Görüntüle 890693 kızlar benim prenses sandığınız kadar küçük değil
kızın çok güzelmiş bahtıda güzel olsun inşallah
:))))))
valla kızımı kokmasın diye tuzlucaklar yaw :))) ama öyle tuzla marine etmicekler tuzu suya koyup onla yıkıcaklar:)))
sonrası zaten normal duş hali. bekletilmez zaten canı yanar kuzumun
cnm ben kızımı tuzlamadım 2 yasında banyosu kısın aksıyor ama hiç teri kokmaz oglumuda tuzlamam dogunca
ben inanıyorum oğlun zamanında doğacak amargi yatmaya devam et Allahın izniyle bişey olmaz
geçmiş olsun bizdede kan uyuşmazlığı var devlete gidicem yatış gösterip iğne yapıyorlar
kızlar buhar makinesi aldınızmı??? şimdi baktım biraz soğuk buhar verni sıcak buhar vereni hangisini tercih etmek lazım ?????
kafam karıştı yahu :44::44:
weewell almıştık soğuk buhar makinesi bozuldu çok memnundum
inşallah bişeycik olmaz çok dikkatsiz çocuklar
flufeme çok üzüldüm İnşallah bidaha kötü haberler almayız çok etkilendim
barbieciğim benimde kv erkek düşkünüdür kızım olacağı zaman olsun sağlıklı olsun demişti teselli etti.şimdi oğlum olacağını öğrendim ama söylemek içimden gelmedi

Eklentiler

• $7.UGUR BÖCEĞİ.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $8.KAPRİ.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 67
  • $5.KOT GÖRÜNÜMLÜ SERİ.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $16.leopar katmanlı.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $20.MOTHERCARE.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $19.MİNNİE PİJAMA.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 56
  • $21.PEMBE BAŞLILI.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 67
  • $34.MOR.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $37.yazlık ugur böceği.webp
    9 KB · Görüntüleme: 51
  • $taytlar c seri.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 65
  • $şort.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 67

Ah cnm ben onu surekli yasiom gebelikten.oncede hemoroidim oldugu icin biliom esimle eylulde 4 aylik hamileyken fethyeye gittik wc ye girdim bi baktim kan aman bi koektum ne zmndr kanamazdi basladim agalamaya sonra peceteyle kontrl ettim nerden gelio diye bi baktimki hemoroid den snra sinirden gulmeye basladim hatta her bseyi ole zannediyom diye sobra bi kac kere daha oldu simdi ii yiz sukur hemoroid kanama yapmio ..gecmis olsun

bebeğin kilosu iyi ama bence de.benim de geçen haftalarda sıvı azlığı demişti dr um.günde 2,5-3 litre sıvı alman lazım canım.benim normale döndü mesela.hiç üzme kendini,dr un söylediklerini yap,kafana da çok takma.inşallah zamanında ve sağlıkla kucağında olacak bebişin :)

çok geçmiş olsun esmergüzel..korkutmuş seni bebişin ama herşey yolundaymış maaşallah.kendine dikkat et :)

aa estağfirullah canımcım.mesaj attım yine.hepsi çok güzel ki

herkese merhaba kızlar nasıl gidiyor bakalım? benim bugün hiç kahve lekem gelmedi, dün keseciğimizi gördük, ancak fasulyemizi göremedik, inaşşalh 2 hafta sonra onu da görebilirz

Bak geçmişimii okuyayım derken ne gördüm ve ne de çok duygulandım... şimdi sona az kalmışken umudunu kaybetmee Allah nasıl yoktan var edip bugünlere ulaştırdıysa bundan sonra da muhafaza eder meleklerimizi...dr un maline gözüyle görür ama sen annesin bebişin senin hislerinle mutluluğunla şekillenir.. HERŞEY GÜZEL OLACAAAAAK İNŞALLAH

içini ferah tut dr tedbir amaçlı demiştir eminim bişey olmicak işini şansa bırakmak istememiştir canını sıkarsan daha kötü olur
bişey olmicak geçmiş olsun

ben varım canım benimde hep alttan vuruyordu sık sık tuvalete çıkarıyordu beni, doktor banaa bu haftalarda normal döner daha zamanı var demişti son iiki gündür ben döndüğünü düşünüyorum çünkü artık yanlardan tekmeliyor bazen kaburgalarım batıyor ve aşağıdan vurmuyor, seninki de döner inşallah

benim de bir iki gündür sağ tarafım ağırıyor bebek mi vuruyor acaba? yani arada oluyor...

herkese kocaman günaydıııınn
kızlarr benim pazartesi günü şeker yüklemem var.doktorum son kontrolde bide idrar kültürü istedi.onu ne için istemiş olabilir ki acep:18:

dik oturduğumda falan bazen bende alttan vurduğunu hissediyorum ama yanlardada hissediyorum.sırf altta değil yani. kafasına estiğiyere vuruyo herhalde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…