herkese iyi akşamlar, moralim çok bozuldu, bugün rutin bir muayneye gittim, nasıl heyecanla, tüm hevesim kursağımda kaldı, doktorum suyumun sınırda kaldığını şimdilik yeterli olduğunu ama ilerleyen haftalar için endişeli olduğunu söyledi, bebeğin hareketlerini sordu, günde 10 dan aşağı düşerse muhakkak gelmemi söyledi, muayene sıklığımı 15 güne indirdi, artık daha sıkı takibe almak zorundayız dedi, erken doğumdan bahsetti, hatta bu haftalarda doğsa bile yaşayabileceğinden bahsetti, çok ürperdimkan sulandırıcı aspirine başladık, çünkü sıvı azaldığında plesantadan bebeğe giden kan akışı yavaşlarmış ve elevite yeniden başladık, bebeğin karın bölgesi gelişimi 1 hafta gerideymiş, ve bebğim çok zayıfmış, 28+5 teyim bugün, bebişim 1230 gr çıktı. Allah ım n olur bebeğimi sağ salim sağlıcakla kucağıma alabileyim çok korkuyorum
herkese iyi akşamlar, moralim çok bozuldu, bugün rutin bir muayneye gittim, nasıl heyecanla, tüm hevesim kursağımda kaldı, doktorum suyumun sınırda kaldığını şimdilik yeterli olduğunu ama ilerleyen haftalar için endişeli olduğunu söyledi, bebeğin hareketlerini sordu, günde 10 dan aşağı düşerse muhakkak gelmemi söyledi, muayene sıklığımı 15 güne indirdi, artık daha sıkı takibe almak zorundayız dedi, erken doğumdan bahsetti, hatta bu haftalarda doğsa bile yaşayabileceğinden bahsetti, çok ürperdimkan sulandırıcı aspirine başladık, çünkü sıvı azaldığında plesantadan bebeğe giden kan akışı yavaşlarmış ve elevite yeniden başladık, bebeğin karın bölgesi gelişimi 1 hafta gerideymiş, ve bebğim çok zayıfmış, 28+5 teyim bugün, bebişim 1230 gr çıktı. Allah ım n olur bebeğimi sağ salim sağlıcakla kucağıma alabileyim çok korkuyorum
Kizlar hastaneden yeni geldik aglamaktan uzuntuden resmen yorgun dustum cok sukur hersey yolunda
1-2 saat once dus aldim geldim bornozla kanepeye uzandim tv karsisina sonra bisiler almak icin ayaga bi kalktim koltuklar beyaz oldugu icin direkt dikkatimi cekti sulu halde kan icinde kalmis ciglik attim aglamaya basladim dizlerimin bagi cozuldu allahim resmen o ana ait hafizam kayip esim giydirmis ustumu hemen acile hastaneye gittik doktorun karsisinda aptal gibi dogru duzgun cevap veremiyorum hemen ultrasonla bakti kalbi falan atiyordu sonra alttan muayene acilma da yok kanama da yok dedi hemoroid problemin var mi arka taraftan olmus olabilir dedi bu zamana kadar hic olmadi dedim ama demir ilacindan sonra zorlanma yasiyorum dedim muhtemelen ondandir dedi ay ömrümden ömür gitti tutamadim gene aglamaya basladim Allahim kimseyi evladiyla sinamasin evladini kaybedenlere de sonsuz sabir versin insallah( psikolojim alt ust oldu resmen
Yazının başını okurken ben de korktum vallahi, oh çok şükür ki bişey yokmuş sevindim canım
Tesekkurler canimAllah kimseye yasatmasin
cnm bildirim gelmediği için yeni farkettim geçmişi okuyup ancak geldim kusura bakma gec oldu posta kutumu temizledim hangisini sordun?bunlar çoook güzelfiyatları nedir yada ben özelden yaziim.ama posta kutun doooluuuu ((
çok geçmiş olsun akıllı yavrum benimKızlar başımıza gelen!!!!!! Akşamüzeri annemlerden döndüm kızım banyoya girdi , banyo yapmış bornozunu alırken duvardan askı düşmüş seramik bişey , çarpıp düşmüş ve ayağını kesmiş , anne diye seslendi bişey düştüğünü anladım ama hiç aklıma gelmedi ayağı 5 cm kadar kesilmiş ve küvetin içi kan içinde :18: hemen sardım atletle hemen acile gittik dikiş falan, Allah'tan çocuğumun canı tatlı değil gık demedi yavrum Allah korudu yavrumu ya başka bi yerine gelseydi
kızın çok güzelmiş bahtıda güzel olsun inşallahEki Görüntüle 890693 kızlar benim prenses sandığınız kadar küçük değil
cnm ben kızımı tuzlamadım 2 yasında banyosu kısın aksıyor ama hiç teri kokmaz oglumuda tuzlamam dogunca:))))))
valla kızımı kokmasın diye tuzlucaklar yaw :))) ama öyle tuzla marine etmicekler tuzu suya koyup onla yıkıcaklar:)))
sonrası zaten normal duş hali. bekletilmez zaten canı yanar kuzumun
ben inanıyorum oğlun zamanında doğacak amargi yatmaya devam et Allahın izniyle bişey olmazDün oğlumla kontrolümüz vardı. Doktor şu ana kadar ne yapıp da bu gebeliği bu haftaya kadar getirdiysen bundan sonra da devam et dedi. Yani yatmaya sdevam edeceğim. Her ne kadar yatmaktan sıkılmış da olsan doktor beni çok gaza getirdi. Hatırlıyor musunuz bilemiyorum, başında çok sayıda kanamam olmuş ve çok sayıda hastanede yatmıştım. Sonra rahim ağzı 1 cm açılmış ve acilen dikiş atılmıştı vs. Doktor bana "açıkçası ben buraya kadar geleceğini beklemiyordum. Şimdi ise senin en az 34 haftayı bitirebileceğini düşünüyorum" dedi. Hatta 38 haftayı bile tamamlayabilirsin dedi. Bebeğin boy ve kilosu iki hafta önden gidiyor. Bu hem iyi hem kötü dedi. Yani bebeğin zamanından büyük olması rahim ağzına basınç yapıp erken doğum tetikleyebilir dedi. Öte yandan zaten erken doğum yapma riski olan annnelerde bebeğin iri olması hayatta kalmasında çok çok önemliymiş. Kısacası kontrolümüz iyi geçti.
Doktor ultrason aletini karnımda nereye gezdirse oğlum tam oraya vurdu. Doktor çok güldü. Oğlum rahatsız oldu anlayacağınız. Anlayacağınız oğlum çok tatlıydı, çok güldürdü bizi.
geçmiş olsun bizdede kan uyuşmazlığı var devlete gidicem yatış gösterip iğne yapıyorlarCanım ben sürekli okuyorum ama sürekli yattığım için fazla yazamıyorum.Yatarken yazmak zor oluyor.Burada da paylaşmıştım.Şiddetli kasık ağrılarım olunca doktor sürekli yatacaksın dedi.Şu son 12 haftayı da bir atlatsak canım.Sürekli bu şekilde yatmak çok zor.Birde bulunduğum şehirde hiç bir yakınım yok.Fazla çevremde yok.Evde hep yalnızım.Psikolojim bozuldu.Bakalım bu cuma kan uyuşmazlığı iğnesi için doktora gideceğim.Umarım bu yatak istirahatını kaldırır.En azından haftada bir eşimle dışarı çıkıp hava alıyordum biraz.Bende haberler böyle canım.Sen nasılsın.Umarım sen ve bebişin iyidir.
weewell almıştık soğuk buhar makinesi bozuldu çok memnundumkızlar buhar makinesi aldınızmı??? şimdi baktım biraz soğuk buhar verni sıcak buhar vereni hangisini tercih etmek lazım ?????
kafam karıştı yahu :44::44:
inşallah bişeycik olmaz çok dikkatsiz çocuklarmerhaba tatlı hamişler nasılsınız. ben iki gün önce dersten çıkarken öğrencimin darbesine maruz kaldımçantasıyla birlikte karnıma çok kötü çarptı. bilerek değil tabi ama dikkat etmesi gerekirdi. karnıma darbeyi yer yemez bebişim oğluşum öyle bir tekme attı ki korktu herhalde yavruşum gün boyunca hiç uyumadı karnım çok sertleşti dr u aradım o da bebiş hareketlerini hissediyorsan hiç bir sorun olmaz dedi. ama kanama ve suyun gelirse muhakkak gel dedi. cumartesi kontrolüm var. dua edin bebişime bişey olmasın. dün ve bugün hareketleri azaldı oğluşumun kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum ama ne mümkün cumartesiye kadar rahat yok bana Allaha emanet olalım hepimiz
Kizlar hastaneden yeni geldik aglamaktan uzuntuden resmen yorgun dustum cok sukur hersey yolunda
1-2 saat once dus aldim geldim bornozla kanepeye uzandim tv karsisina sonra bisiler almak icin ayaga bi kalktim koltuklar beyaz oldugu icin direkt dikkatimi cekti sulu halde kan icinde kalmis ciglik attim aglamaya basladim dizlerimin bagi cozuldu allahim resmen o ana ait hafizam kayip esim giydirmis ustumu hemen acile hastaneye gittik doktorun karsisinda aptal gibi dogru duzgun cevap veremiyorum hemen ultrasonla bakti kalbi falan atiyordu sonra alttan muayene acilma da yok kanama da yok dedi hemoroid problemin var mi arka taraftan olmus olabilir dedi bu zamana kadar hic olmadi dedim ama demir ilacindan sonra zorlanma yasiyorum dedim muhtemelen ondandir dedi ay ömrümden ömür gitti tutamadim gene aglamaya basladim Allahim kimseyi evladiyla sinamasin evladini kaybedenlere de sonsuz sabir versin insallah( psikolojim alt ust oldu resmen
cnm bildirim gelmediği için yeni farkettim geçmişi okuyup ancak geldim kusura bakma gec oldu posta kutumu temizledim hangisini sordun?
çok geçmiş olsun akıllı yavrum benim
kızın çok güzelmiş bahtıda güzel olsun inşallah
cnm ben kızımı tuzlamadım 2 yasında banyosu kısın aksıyor ama hiç teri kokmaz oglumuda tuzlamam dogunca
ben inanıyorum oğlun zamanında doğacak amargi yatmaya devam et Allahın izniyle bişey olmaz
geçmiş olsun bizdede kan uyuşmazlığı var devlete gidicem yatış gösterip iğne yapıyorlar
weewell almıştık soğuk buhar makinesi bozuldu çok memnundum
inşallah bişeycik olmaz çok dikkatsiz çocuklar
flufeme çok üzüldüm İnşallah bidaha kötü haberler almayız çok etkilendim
barbieciğim benimde kv erkek düşkünüdür kızım olacağı zaman olsun sağlıklı olsun demişti teselli etti.şimdi oğlum olacağını öğrendim ama söylemek içimden gelmedi Eki Görüntüle 894093 Eki Görüntüle 894092 Eki Görüntüle 894091 Eki Görüntüle 894089 Eki Görüntüle 894090
Tesekkurler canimAllah kimseye yasatmasin
herkese merhaba kızlar nasıl gidiyor bakalım? benim bugün hiç kahve lekem gelmedi, dün keseciğimizi gördük, ancak fasulyemizi göremedik, inaşşalh 2 hafta sonra onu da görebilirz
ben varım canım benimde hep alttan vuruyordu sık sık tuvalete çıkarıyordu beni, doktor banaa bu haftalarda normal döner daha zamanı var demişti son iiki gündür ben döndüğünü düşünüyorum çünkü artık yanlardan tekmeliyor bazen kaburgalarım batıyor ve aşağıdan vurmuyor, seninki de döner inşallah
benim de bir iki gündür sağ tarafım ağırıyor bebek mi vuruyor acaba? yani arada oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?