herkese kocaman günaydıııınn
kızlarr benim pazartesi günü şeker yüklemem var.doktorum son kontrolde bide idrar kültürü istedi.onu ne için istemiş olabilir ki acep:18:
Korkma ben her ay düzenli yaptırıyorum. Enfeksiyon erken doğumu tetikleyebileceğinden denetim altında olsun istiyorlar. Göreceksin bir süre sonra tekrar isteyecek.
Yarın fuara gelenler bana haber edin. Orada bir oturup çay kahve içelim.
ben varım canım benimde hep alttan vuruyordu sık sık tuvalete çıkarıyordu beni, doktor banaa bu haftalarda normal döner daha zamanı var demişti son iiki gündür ben döndüğünü düşünüyorum çünkü artık yanlardan tekmeliyor bazen kaburgalarım batıyor ve aşağıdan vurmuyor, seninki de döner inşallah
benim de bir iki gündür sağ tarafım ağırıyor bebek mi vuruyor acaba? yani arada oluyor...
Kızlar merhaba hepinize, sizden bir konuda fikirlerinizi rica ediyorum. Ben gebeliğimin başından itibaren Yedikule Surp Pırgiç e gidiyorum fakat benim doktorumda gebe birincisi şubat ayında doğum yapacak, hemen döneceğini söyledi ama dönemezse ortada kalmak var ayrıca çok sancılandığım bir akşam acilen telefon açtık bizimle çok soğuk konuştu. kısacası değiştirmeyi düşünüyorum. Bana Avrupa yakasında önerebileceğiniz iyi bir hastane ve doktor var mı? Napıcamı şaşırdım
İyi gecelr kızlar sizlere bi sorum olcak. Ben 3 4 haftadır demir hapı kullanıyorum bi kaç haftadır da idrarım ağır kokuyor nedeni ilaç olabilirmi enfeksiyondan mı şüphelenmeliyim? Bi ay önce yaptrdığımda temiz çıkmıştı[/QUOTE
demir hapındandır canm.çünkü benm de öyle sanki.enfeksiyon olsa başka belirtiler de olur.ağrı yanma falan.bide kabız yapıyo demir hapı
benimde altta ve çıkmasına çok yakın yerde hareketlerini hissediyorum. hatta çıkacak zannediyorum. doğum pozisyonuna ne zman dönüyor bebek acaba?
ben varım canım benimde hep alttan vuruyordu sık sık tuvalete çıkarıyordu beni, doktor banaa bu haftalarda normal döner daha zamanı var demişti son iiki gündür ben döndüğünü düşünüyorum çünkü artık yanlardan tekmeliyor bazen kaburgalarım batıyor ve aşağıdan vurmuyor, seninki de döner inşallah
benim de bir iki gündür sağ tarafım ağırıyor bebek mi vuruyor acaba? yani arada oluyor...
merhaba mart anneleri
bayağıdır bu başlığa uğramıyordum özledim sizleri.
en son kalça ağrılarımdan bahsetmiştim,onlar 2 gün evvel yine tekrarladı ve gerçekten dayanması çok zor oluyor: ((
sol kalçama bıçak saplıyorlar sanki...
magnezyumu düzenli olmasada alıyorum,alınca biraz iyi gibi oluyor.
acaba kalsiyum yetersizliğinden mi böyle oluyor :26:
süt ve peyniri her gün tüketmeye çalışıyorum halbuki...
bu arada sizlere bişey danışmak istiyorum.
sizce bu kadar yolu yarılamışken doktor değiştirmek çok mu abes/riskli olur?
özel hastaneye gidiyorum.
doktorum fena değil ama o kadar sessiz ve içe dönük ki...
ben sormadan bişey söylemiyor.
randevum geldiğinde içerde kalış sürecim 5 dk yı geçmiyordur herhalde.
tabi dakikalarca durup sıradakilerin hakkını gasp etmek değil niyetim ama ne bileyim,
biraz içten bi muhabbet arıyorum kısada olsa ama yok.
ilaçlarımı kullanıp kullanmadığımı soruyor,ultrasona bakıyor boy kilo söylüyor bu kadar...
alt komşum art arda 2 kez doğum yapmış.bebeğinin biri 22 diğeri 8 aylık.
benim gittiğim hastaneye gitmiş o da ama başka bir doktora.
bana onu tavsiye etti.
ne kadar moral verdiğini,cana yakın olduğunu,doğumda çok destek olduğunu falan anlattı.
bu ay bi ondan randevu al dene diyor.
bende denemek istiyorum ama eşim bu kadar ilerlemişken doktor değiştirmemden tedirgin,
yinede çok istiyorsan bu ayki randevuyu ona alayım diyor.
sizce nasıl olur?
Kizlar hastaneden yeni geldik aglamaktan uzuntuden resmen yorgun dustum cok sukur hersey yolunda
1-2 saat once dus aldim geldim bornozla kanepeye uzandim tv karsisina sonra bisiler almak icin ayaga bi kalktim koltuklar beyaz oldugu icin direkt dikkatimi cekti sulu halde kan icinde kalmis ciglik attim aglamaya basladim dizlerimin bagi cozuldu allahim resmen o ana ait hafizam kayip esim giydirmis ustumu hemen acile hastaneye gittik doktorun karsisinda aptal gibi dogru duzgun cevap veremiyorum hemen ultrasonla bakti kalbi falan atiyordu sonra alttan muayene acilma da yok kanama da yok dedi hemoroid problemin var mi arka taraftan olmus olabilir dedi bu zamana kadar hic olmadi dedim ama demir ilacindan sonra zorlanma yasiyorum dedim muhtemelen ondandir dedi ay ömrümden ömür gitti tutamadim gene aglamaya basladim Allahim kimseyi evladiyla sinamasin evladini kaybedenlere de sonsuz sabir versin insallah( psikolojim alt ust oldu resmen
Kizlar hastaneden yeni geldik aglamaktan uzuntuden resmen yorgun dustum cok sukur hersey yolunda
1-2 saat once dus aldim geldim bornozla kanepeye uzandim tv karsisina sonra bisiler almak icin ayaga bi kalktim koltuklar beyaz oldugu icin direkt dikkatimi cekti sulu halde kan icinde kalmis ciglik attim aglamaya basladim dizlerimin bagi cozuldu allahim resmen o ana ait hafizam kayip esim giydirmis ustumu hemen acile hastaneye gittik doktorun karsisinda aptal gibi dogru duzgun cevap veremiyorum hemen ultrasonla bakti kalbi falan atiyordu sonra alttan muayene acilma da yok kanama da yok dedi hemoroid problemin var mi arka taraftan olmus olabilir dedi bu zamana kadar hic olmadi dedim ama demir ilacindan sonra zorlanma yasiyorum dedim muhtemelen ondandir dedi ay ömrümden ömür gitti tutamadim gene aglamaya basladim Allahim kimseyi evladiyla sinamasin evladini kaybedenlere de sonsuz sabir versin insallah( psikolojim alt ust oldu resmen
kızlar kafam çok karışık ya bebeğimizin ismine bir türlü karar veremedik. alperen ve ömer kıvanç arasında kaldık.ikiside birbirinden alakasız biliyorum ama içimize sinenler bunlar.ablam rüyasında ömer görmüş.kıvanç da soyismimize yakışıyor ablamın önerisi ve beğendik. kıvanç aktaş havalı geliyor kulağa. alperen de çokmu milliyetçi isim sizce. eşiminde benmde ismimiz a harfi ile başlıyor. uyumlu olsun istiyoruz bizimkiyle.napsak acaba
kızlar mrbherkes için kötü birgün oluyoya sanırım bugün benim için öyle öyle doluyumki anlatamam çok yanlız hissediyorum kendimi
sabah iş işyerinde telefon masa ben akşama kadar hapisane akşam ev yemek uyku bıktım sıkıldım eşimde stresli ama ben hamileyim
onuda geçtim canımı çok sıkıyolar kuzenimin eşi dün doğum yaptı kuzenim çok heycanlıyım dedi bende eşime söyledim ne dese heycanlanacak ne var zaten ilk değil tecrübeli olması lazım ben oan öldüm eşimden asla böyle bir kelime beklemiyodum oan ben bu adamlamı evliyim dedim demek oluyoki benim eşimde heyecan yok ben bukadar zor günler geçirirken bebeğim için telaşlanan endişelenen birtek benim günde 6 defa parmaklarımı delmek zorundayım açlık tokluk şekerimi ölçmek için günde dört defa iğne yapıyorum şekerim yükselmesin diye ki çok yüksek çıkıyo ekstradan yaptığım oluyo6 yı buluyo kollarım mor canım yanıyo korkuyorum
bebeğe bişey olcak diye okadar sey yetmiyo stresli bir iş ilgi bekleyen bir kızım evim var ağır geliyo kaldıramıyorum ve ilgisiz düşüncesiz bir koca neyapayım bu ikinci bebek eşime çok akşamda kızım babam beni sevmiyo diyo öpmicem onu diyo tmm öpme
diyo naz yapıyo çocuğa bir baktım kızım olgun bir kız kocam küçük bir bebek kendi kendime şöyle bir durdum bu adam böyleydide benmi görmedim yoksa bir haftada ne oldu buna söyleyin kızlar ne yapayım ben çok doluyum çooook
Yarın fuara gelenler bana haber edin. Orada bir oturup çay kahve içelim.
Amargi Fuar aksam kaca kadar acik acaba biliyor musun? Sanirim ben cumartesi gidebilicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?