2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
herkese kocaman günaydıııınn
kızlarr benim pazartesi günü şeker yüklemem var.doktorum son kontrolde bide idrar kültürü istedi.onu ne için istemiş olabilir ki acep:18:

Korkma ben her ay düzenli yaptırıyorum. Enfeksiyon erken doğumu tetikleyebileceğinden denetim altında olsun istiyorlar. Göreceksin bir süre sonra tekrar isteyecek.

Çok geçmiş olsun. Zaten doktorun söylemiştir ama ben de hatırlatmak istedim. Bol su iç. Sen ve bebeğin iyi olacaksınız. İkinizi de sıkı sıkı sardık, bırakmayız, göndermeyiz hiçbir yere...

hala gribim geçmedi boğazım ve burun tıkanıklığı mahvetti beni internetten araştırdım doktorlar sadece parol ve minoset kullanmya izin veriyormuş sağlık ocağın yakındı ordaki doktora gittim o da aynısını söyledi artık hasftasonu hep yatacağım yine iyieşmezsem dahiliyeye gideceğim

benimde altta ve çıkmasına çok yakın yerde hareketlerini hissediyorum. hatta çıkacak zannediyorum. doğum pozisyonuna ne zman dönüyor bebek acaba?

canım ben bir sürü hastane ve doktor değiştirdim.medical park sultangazi hastanesiyle başladık.4 tane doktor var hepsini denedik.başta ultrason makinaları eski,hiç net değil.sonra avcılar medicana 'ya gittik Onur Başeğmeze ,5 dk bile ilgilenmiyor kendisi. hatta kanamam olduğunda bile ilgilenmedi.ultrasonla bakar mısınız son durumumuzu merak ediyoruz dedi eşimde yerinden ancak kalktı.kapısı dolu ağzına kadar.artık o kadar bıkmıştım ki devlet hastanesine gitmeye başladım.vallahi oradaki doktor daha güzel baktı.2 ay kadar devam ettim.ama doğum için eşim hastane arayışlarını sürdürdü.
en son yenibosna nisa hastanesine gittim.ultrason makinaları gayet net doktor 15 dk ilgilendi bizimle bebeğin her uzvunu gösterdi,ölçümlerini yaptı.biz çok memnun kaldık.sana da tavsiye ederim.

benimde altta ve çıkmasına çok yakın yerde hareketlerini hissediyorum. hatta çıkacak zannediyorum. doğum pozisyonuna ne zman dönüyor bebek acaba?

ters denince korkuyor insan yani yoksa zamnla dönermiş...

bu arada kızlar ben hiçbit ilaç kullanmıyorum.

CAnım iki gün önce benim de öyle oldu. O kadar korktum ki. BEbek hareket ediyor ama sanki afedersin genital bölgemde bi kıpırdama hissediyordum aynı anda. DOğum yoluna mi girdi falan diye çok korktum çünkü aynı gün biraz fazla yol yürümüştüm ve belim de ağrıyordu. DOğum sancısı bel ağrısı ile birlikte gelir derler çok korktum. ERtesi gün normaldi ama hareketleri. SUan bazen göbek deliği hizasında bazen daha yukarıda bazende iyice yan tarafta kaburgalarımin orada hissediyorum
TEkneleri.
DEmek ki bebek tersdi ayakları çok aşağı geliyordu diyorum bende şimdi.

hayatım benm ilk doktorumda senin anlattığın gibiydi sessiz, hiç konuşmuyor, ben sormadıkça cevap vermiyor.boy kilo söylüyordu sadece.üstüne üstlük suratsızdı bide. kadına 3 kere gittim sonrada değiştirdim.şimdiki doktorumuda çok seviyorum acaip güleryüzlü tatlı bi kadın.yiyesim içime sokasım geliyor. değiştir bence içine sinmiyorsa.insan ilgi alaka Güleryüz bekliyor sonuçta özellikle ilk hamilelikte.son ayında dr değiştirenler bile var.sen eşine bakma.benmde eşim değiştirme demişti şimdi oda çok seviyor yeni dr u.

kızlar kafam çok karışık ya bebeğimizin ismine bir türlü karar veremedik. alperen ve ömer kıvanç arasında kaldık.ikiside birbirinden alakasız biliyorum ama içimize sinenler bunlar.ablam rüyasında ömer görmüş.kıvanç da soyismimize yakışıyor ablamın önerisi ve beğendik. kıvanç aktaş havalı geliyor kulağa. alperen de çokmu milliyetçi isim sizce. eşiminde benmde ismimiz a harfi ile başlıyor. uyumlu olsun istiyoruz bizimkiyle.napsak acaba

kızlar mrbherkes için kötü birgün oluyoya sanırım bugün benim için öyle öyle doluyumki anlatamam çok yanlız hissediyorum kendimi
sabah iş işyerinde telefon masa ben akşama kadar hapisane akşam ev yemek uyku bıktım sıkıldım eşimde stresli ama ben hamileyim
onuda geçtim canımı çok sıkıyolar kuzenimin eşi dün doğum yaptı kuzenim çok heycanlıyım dedi bende eşime söyledim ne dese heycanlanacak ne var zaten ilk değil tecrübeli olması lazım ben oan öldüm eşimden asla böyle bir kelime beklemiyodum oan ben bu adamlamı evliyim dedim demek oluyoki benim eşimde heyecan yok ben bukadar zor günler geçirirken bebeğim için telaşlanan endişelenen birtek benim günde 6 defa parmaklarımı delmek zorundayım açlık tokluk şekerimi ölçmek için günde dört defa iğne yapıyorum şekerim yükselmesin diye ki çok yüksek çıkıyo ekstradan yaptığım oluyo6 yı buluyo kollarım mor canım yanıyo korkuyorum
bebeğe bişey olcak diye okadar sey yetmiyo stresli bir iş ilgi bekleyen bir kızım evim var ağır geliyo kaldıramıyorum ve ilgisiz düşüncesiz bir koca neyapayım bu ikinci bebek eşime çok akşamda kızım babam beni sevmiyo diyo öpmicem onu diyo tmm öpme
diyo naz yapıyo çocuğa bir baktım kızım olgun bir kız kocam küçük bir bebek kendi kendime şöyle bir durdum bu adam böyleydide benmi görmedim yoksa bir haftada ne oldu buna söyleyin kızlar ne yapayım ben çok doluyum çooook

sağolun kızlar bildirimler gelmediğinden hepsini okuyamadım ama ağrılarınızı hafife almayın bence...bende bebeğin hareketlerini kasıklarımın da yani alt tarafta hissediyordum ayaklarıymış şimdi bu durumu yaşayanları okuyorum yani eşi aşağıda olanları bilginiz var mı bu konuda...

ayy kalbim nasıl çarpıyo anlatamam gözlerim doldu Allah korusun çok şükür bebekle alakalı değil ..Allah hepimizin yavrularını hayırla kucağımıza almayı nasib etsin..geçmiş olsun

offf, esmergüzel gözlerimi belerttim nefes alamadan okudum inan ki yaa, korkuttun beni...neyse ki bi sıkıntı yokmuş bebişte, bunla geçmiş olsun...

benim oğlum olsaydı adını ömer faruk koyacaktım, ömer ismini hep sevmişimdir. ama tabii ki kararı verecek olan sensin canm:)

Canımsın ilk yapman gereken stres ve üzüntüye son vermek... duygusal dönemlerdeyiz haklı olarak ilgi ve herzamankinden daha çok iyi hissettirilmek istiyoruz bu dogru ama bazen babişler bunu yogunluktan es geçebiliyo çünkü onları tetikleyen hormonları yok mantıklarıyla algılayabildikleri kadarıyla... o yüzden önce bilmesi gerekiyo üzüntünü sonra emin ol hatasını farkedecektir... benim de ilk aylarda eşimde tersi olmuştu benden uzaklaştı içine kapandı uzaktan bakar oldu.. ben de tabii kriz geçiriom bu adama ne oldu die..
sonra beni begenmiyo musun sevmiyo musun eskisi gibi deyince gözleri doldu çünkü o da ikinci planda oldugunu düşünmüş zarar vermemek için de uzak durmuş..

Şafak 107...

Kızımı çoook özlediiim ama beeenn..
şimdilik tekmeleri avutuyo..

cicilerini küçük oyma sandıgım vardı ona koydum eşime kızımın çeyizi diyorumm

bir sürüüü su içiyorum bazen fıçı gibi hissetsem de kendimi bebişimi büyütüyo..

yormuyorum kendimi üzmüyorum çünkü o da etkileniyo küsüyo atmıyo tekmişlerini...

her sabah tarık insan meryem yusuf surelerini dinletiyorum ona sakin huzurlu olsun diyeee

meyveleri unutmuyorum güzelliğine güzellik katsın prensesimin

günlüğümüze mink notları da iliştiriyorum oh ne güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…