2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
arkadaşlar merhaba ,

Ben nisan anneleri topiğindeyim , size bişey sorucam myom sorunu yaşayan oldumu ?Benim myom vardı ama geçenhafta kendi içinde kanama sorunu yaşadım ve yaklaşık 30 saat hiç uyumadan sancılandım ve çok şiddetli sancıydı, hamile olduğun için mudahele edemeyiz dediler kuvetli ağrı kesici verebildiler ancak.
Bazı riskler var , en önemlisi erken doğum olabilir miş ? Doğum sırasında çok fazla kanama olabilirmiş . Birde bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız ve nasıl hissetiniz?

Omer kivanc ismi cok guzel canim bence ama yinede sen bilirsin bizde yeni karar verdik oglumuzun ismi burak olucak ikimizinde ismine uygun degil ama babasi onu istedi bende kirmadim (burkim benim...

Herkese selaaaaam
Yarın doktor kontrolümüz var oğlumu çok özledim bakalım bu sefer ne yaparken yakalayacaz 😊 Ankara'dan mobilyalarımız da gelmek üzere bugün yarın yola çıksa Pazartesi salı sağ salim gelir inşallah o kadar heyecanlıyım ki anlatamam artık tempo artıyor😄
Buara istanbulda fuara gidecekler çok şanslı bizim gibi başka şehirlerde olanların yerinde de bol bol gezip tadını çıkarsınlar ☺️

günaydın kızlar....

2. çocuğu olacak arkadaşlar çocuklarınızı kardeşleriyle ilk ne zaman karşılaştırmayı düşünüyorsunuz.. ben doğumdan hemen sonra kızımı getirmelerini isteyecem kardeşiyle tanışması için ama sonra göndermek zor olur aklı kalır, üzülür diye düşünüyorum...ne yapmalı nasıl davranmalı... :44::44::44:

ilk çocuğu olacak arkadaşlar da fikirlerini paylaşırsa sevinirim

Bu topikte ben ve bir arkadasinda myommu var. Benim iki tane ve boyutlari takip edildi. 3. Ayimda biri 3 biri 6 cm di....b. en son sali olculdu ayrintilida biri buyumus ve buyuyenin yeri dogum kanalinin basinda ve orayi tamamen kapatmis (
Doktorda bana normal dogum yapamazsin, sezeryanda zor olur dedi..... kesilecek yerde oldugu icin miyom kanamanda cok olur.. dikislerinde tutmaz dedi... dikey sezeryan olursub dedi... ole bisi varmis... ondada dikisler zor tutuyomus.....( hem devlette hemde ozelde gidiyordum.. devletteki bana sen artik riskli gebeliksin dedi... ozeldeki doktorda o kadar kaygili degil..... pazartesi tekrar gidicem...
Benim aratirmalarima gore genelikle sezeryan yapiliyormus. Sezeryanlada miyomlar cok buyukse aliniyormus... gebelikte ilk 6 ay buyuyormus miyomlar... ama gebelikte miyomlarda buyume cok az goruluyor. Belli bi vakite geldiginde myomda ice cokme oluyormus....vs...
Buda kanama ve erken dogum deniliyorrrr.... benim bildiklerim bunlar... tek benim tesellim cocugum simdilik saglikli ....
10 gundur. Benimde agrim var.....miyomun oldugu yerde ....muhtemelen buyudugu icin.... genital bolgemin ici sanciyorr... yapilabilecek bisi yokmus... mudahale gebeligi riske ediyormusss. Pazartesi doktora gidicem... (
Bir velimin yakininda varmis miyomu... dogum zamani .... bebekten daha buyukmus...a
Lmislar
:26: amaliyat coook kanamali oluyormus... ben dun esimlede konustum sezeryana kan verebilecek birilerininde ayarlicaz.... coook endiseliyiim... esimde ole.... bana bosuna kafana takiyosun diyorr... ama kendisi daha endiseli....:))
ben bide calisiyorummmm.... izin baslayana kadar ben
Calisabiliriim umariimm.... bu ayrilarla zoor gozukuyor ama.... .. allah herkese sifaversin... umarin kucagimiza saglikli almak nasip olur...
Dusunmekten uyuyamiyoruuum...

Merhaba,
Benim kızım şu an 19 aylık. Doğum olduğunda 22 aylık olacak. Kendi nacizane fikrime dayanarak, hastaneye getirmelerini istemiyorum. Annesi yeni bebekle hastanede kalınca onun için iyi olmaz diye düşünüyorum. Eve döndüğümüzde hem kardeşi ile tanışacak hem de kardeşinin ona getirdiği hediyelerle :)

bilgi için çok teşekkürler , umarin kucagimiza saglikli almak nasip olur , bende çok korkar oldum , sakin olamıyorum hiç.

bilgi için çok teşekkürler , umarin kucagimiza saglikli almak nasip olur , bende çok korkar oldum , sakin olamıyorum hiç.

Amin inş canım. Diğer myomlu gebe benim. Benim de aynı arkadaşın bahsettiği gibi rahim ağzında myomum şimdilik ağrı yapmadı çok şükür. Normal doğum olmayacakmış sezaryen olacağım. Bende birçok dr gezdim en son iyi bi dr a denk geldim çok şükür rahatlattı beni. Eğer ameliyat anında bebeği aldıktan sonra kanma çok olmazsa miyomu da alacağını söyledi. Erken doğum riskini çok düsünmemeye çalış stresten uzak ol canım. Ben bebeğin harektlerini 20. Haftamda hissettim.

gunaydin kizlarrr.. bugun benim icinde kotu basladi . once dunden baslayim.. dun nedense gergindim hep yemekten sonra kv lere gittik kv nin gozleri parliyo bana bakarken gobegimede bakiyo ama yorum yapmiyo cok mutlu oldum eve geldik tuvalete girdim. klozet cekmiyo ve berbat bi du var icinde gecenin bi vakti camasir suyuyla lavabo aciciyla ugrastim biton. sinir oldum iyice sonra gectim nutfaga bulasiklar bebi bekliyo onlari hallettim camasir suyuYla sildim tezgahlari. tam rahatladim biraz dinleneyim dedim kuzum hickirmaya basladi ama nasil hickiriyo karnim zipliyo onunla o kadar tatliydiki. gece 12 30 a kadar oturduk esimle onu izledik. sonra uyuyalim dedik kasinti basladi. kremlerimi suruyorum faydasiz. sirke kulllandim en son 4 kez ic camasiri degistim snca normale dondu. bu ara saati 2 30 yaptim.gittim yattim sabah zor uyandim.gec kaliyodum yola ciktim gidiyorum. camlar buzluydu bide koseyi dondugumde isik vurunca bembeyaz oldu hicbisey goremedim. derken arabaya vurdum. cok korktum yaa. vuzda kaymisim meger camlarda buz olunca isik yansimasindan goremedim ki hicbiseyi.esimi aradim hemen beni ise birakti millettede bi hava yok bayana araba vermeyeceksin falan aglamqk istiorum hala yaa. kuzumda korktu zaten. ama darbe almafim karnina cok sukur bendede yok bisey olan arabaya oldu sadece. vurdugum arabada da yok bisey

Pelukkk merhabalar... hangi doktora gidiyorsun... ben devlet hastanesini biraktimmm.. zeynep kamile gidiyordum.. ama canimi sıkan bisiler oldu...evim uskudarda... ozele gittigim doktor da capada..... anadolu yakasinda gerekli olur diye bir doktor daha bakiyorum..
Sali ayrintilida olcum yapan doktor beni cook uzdu gun boyu agladim... resmen hamile kaldigim icin... myom olmasi benim sucummus gibi muaamele gordummm... ve devlettte ijinci olcumun iki doktorda kopek gibi davraniyor.. ama kontrol randevusu aldigim doktor habibe hanim gercekte coook ii bi bayan... zeynep kamilde...
Benim miyom doktorun dedigine gore pervikse iice yapismiiis... cikis yasak bebise

Ben bebegin hareketlerini 16 haftalikkken hissetmistim... benim bebek 15 gun geriden geliior.. ama bi sikintisi yok dedi doktor. ..gec dollenmeymis sanirim.
Myom kardesligi kurucam :)

Geçmiş olsun, sana bir şey olmasında araba yapılır. Bende hala araç kullanıyorum. Doğuma kadar da kullanacağım. Tıklım tıkış otobüsleri daha sakıncalı görüyorum. O kadına araba vermeyeceksin diyenlerin hepsi, trafikten hiç bir şey anlamayıp abuk subuk araç kullandığı halde kendini çok iyi şoför zanneden mercimek beyinliler. Hayatlarındaki tüm başarısızlıkların ezikliğini trafikte onu bunu sıkıştırarak, saçma sapan işler yaparak üzerlerinden atmaya çalışıyorlar. Takmaya değecek bir tarafları yok. O yüzden boşşver. Sen iyisin bebişin iyi, gerisi boş.

haklısın cnm sabah çok stresliydim geçti bebişim iyi hissettiriyo beni tek morel veren onuda strese sokmaya hakkım yok
iyiyim şimdi bebişimde uyudu galiba tekmeler durdu bu arada eşimede ard arda 5 msj attım içimi döktüm rahatladım
şimdide o düşünsün stres yapsın ben niye sıkıyorum canımı

şimdi siz yazınca aklıma geldi benim kız çok duygusal 5 yaşında dayanamaz ben hastanedeyken zannetmiyorum zabdedebileceklerini
helede kardeşinin doğduğunu duyarsa hemen gelir görür diye düşünüyorum şimdiden özlem duyuyo kıyafetlerini getiriyo seviyo
canım benim

Ne güzel ya. Sizinki abla olmaya bayağı hazırmış. Bizimkisi henüz anlamıyor ne olduğunu. Kardeşin nerde diye soruyoruz kendi karnını gösteriyor çoğu zaman Birde beni gördükten sonra bırakmıyor kesinlikle. Akşam eve gidince tuvalete bile gitsem kapının önüne gelip ağlıyor, kapıya vuruyor. O yüzden hastane bizim için iyi olmaz diye düşünüyorum.

ay canım geçmiş olsun ya aaa çok şükür iyiisinnnn korktum vallaa
aman aman dikkat et, ben de çok korkuyorum öğrencilerden, ne koridordan ne de merdienlerden yavaş yürümeyi bilmiyorlar, hurraa saldırıyorlar, ben de çok kaza atlattım ya şimdiki aylarımız daha tehlikeli
ahhhh sadece yavaş yürümek ya da koşmak olsa saygısızlar da bugün hamile olduğumu unuttum nasıl bağırdım çocuklara saygıısızlığa gelemiyorum ani hareketler yaptım bi de sonra arkadaşlar tuttu beni ne yapıyorsun sen hamilesin dediler kendime geldim kendimi kaybetmişim o derece gerildim
yorulunca bebek aşağı iner aşağı vurur sonra normale döner canım
mart annneleri kötü başladı güneee ben de öğrencilere kızdım sinirlendirdiler beniiiiii
16.haftada hissetmeye başladım ben
valla düşünmedim desem ama doğum yapacağım zaman yanımda olsun istiyorum ne bileyim yanımda olsun istiyorummmm

geçmiş olsun canım valla kötü başladık güne inşallah bu son olur hep iyi günler geçiririz

aynen yaa ezikliklerini bastıracakları yer olarak görüyorlar yolları ki bayan olunca trafik daha zor oluyo cunku erkekler senin kazan yapman için ugrasıyorlar. Ankarada hele cok fenalar yaa. Adamlarda serit mantıgı yok sarıda gecmezsen korna yersin kavsak gereksiz emniyet seritleri surekli kullanmak içindir, sinyale gerek duymazlar sehir içinde herkes uzunları yakar.... Anakranın buklum buklum delik deşik bubi tuzağı dolu yollarından bahsetmiyorum bile. rogar kapakları yolun ya 10 cm uzerinde yada 10 cm altında. Şimdi kırıyorlar her yeri yapacagız diye nedense biten acılan yollarda hala aynı sıkıntılar var. Amaaan neyse buda geçti ama bua raba gercekten ugursuz geldi bize. Eşimde cok kaza yaptı bu arabayla benimde bu 2. kazam. Ama yınede sonuna kadar devam edeceğim surmeye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…