Merhaba,
Benim kızım şu an 19 aylık. Doğum olduğunda 22 aylık olacak. Kendi nacizane fikrime dayanarak, hastaneye getirmelerini istemiyorum. Annesi yeni bebekle hastanede kalınca onun için iyi olmaz diye düşünüyorum. Eve döndüğümüzde hem kardeşi ile tanışacak hem de kardeşinin ona getirdiği hediyelerle :)
valla düşünmedim desem ama doğum yapacağım zaman yanımda olsun istiyorum ne bileyim yanımda olsun istiyorummmm
neresi diyormuş bunu devlet dairesi mi söylüyor
süper ya şimdide tayinimi çıkaracaklarmış
ya istifa edersin yada tayinini çıkarırız dediler
ben onsuz olamam yanımda olmalı kardeşini almaya giderken en son oğlumu görmeliyim öpmeliyim yanıma tişörtünü alacağım koklaya koklaya gideceğim geldiğimde görmeliyim ayılmış oluyorum kardeşini görsün ha hediyesini de hazırlıcam kardeşin bize dedi bi zladık dicem en güzel abiiiii hediyesievet aslında hast. bizi bırakıp eve gitmesi onun için çok kötü olur ama ben de loveli gibi yanımda olmasını istiyor onsuz eksik olacak gibi düşünse fotoğraflar olmaması, ona ihanet etmişim gibi ayyy:18::18: bilemedim... üstelik her gün uyandığında annecim kardeşim daha çıkmadı mı ne zaman çıkacak diye soruyor... en iyisi bir uzmana da danışıp öyle davranmak...
devlet dairesi değil
devletin taşeronunda işçiyim
boyun egme cnaım sakın gerekişrse git rapor al ayrıca taynini cıkarsınlar bırak. Hamile kadının tayini cıkaramazlar. İtiraz ettiğin ana dönersin işine.
itiraz ederim zaten ama çok yıprandım bıktım artık hergün arayıp aynı şeyleri söylemeleri bıktırdı beni
haklarını öğren canm o kadar kolay değil seni istedikleri gibi yollayamazlar
evet sabırsızlanıyo nezaman doğacak doğsun artık diyo hayırlısı bakalım ama yanımda olcakNe güzel ya. Sizinki abla olmaya bayağı hazırmış. Bizimkisi henüz anlamıyor ne olduğunu. Kardeşin nerde diye soruyoruz kendi karnını gösteriyor çoğu zamanBirde beni gördükten sonra bırakmıyor kesinlikle. Akşam eve gidince tuvalete bile gitsem kapının önüne gelip ağlıyor, kapıya vuruyor. O yüzden hastane bizim için iyi olmaz diye düşünüyorum.
evet aslında hast. bizi bırakıp eve gitmesi onun için çok kötü olur ama ben de loveli gibi yanımda olmasını istiyor onsuz eksik olacak gibi düşünse fotoğraflar olmaması, ona ihanet etmişim gibi ayyy:18::18: bilemedim... üstelik her gün uyandığında annecim kardeşim daha çıkmadı mı ne zaman çıkacak diye soruyor... en iyisi bir uzmana da danışıp öyle davranmak...
itiraz ederim zaten ama çok yıprandım bıktım artık hergün arayıp aynı şeyleri söylemeleri bıktırdı beni
bence biraz daha idare etmeye çalış şurda 32. haftana bişey kalmadı okadar dayandın rapor al birazda evde dinlen
ben onsuz olamam yanımda olmalı kardeşini almaya giderken en son oğlumu görmeliyim öpmeliyim yanıma tişörtünü alacağım koklaya koklaya gideceğim geldiğimde görmeliyim ayılmış oluyorum kardeşini görsün ha hediyesini de hazırlıcam kardeşin bize dedi bi zladık dicem en güzel abiiiii hediyesi
evet sabırsızlanıyo nezaman doğacak doğsun artık diyo hayırlısı bakalım ama yanımda olcak
bende yanımda istiyorum onsuz olmaz okadar heycanlıyken onsuz eksik kalırız
seni cok iyi anlıyorum canım. Bizdede aynı durum var ne yazıkki. Sırf su raporuma kadar bişey demesinler diye mesai diyolar kalıyorum. yeni ürün diyolar arge calışıyorum. Yeni ürünlerin reçetesi parasız veriyorum. Analiz dıyolar yapıyorum.Maliyet dıyolar dusuruyorum. Hayatlarında hiç istemedikleri kadar rapor istediler yaptım hepsini tek tek. Çok emek veriyorum ama olmuyo yaranamıyorum yinede. isterken guzel ben verincede benden iyisi yok. Ama 2 gun sonra yıne aynı seyler. Musluman geçindiklerinden kovamıyorlar ama rapor sonrası haklarımı yemeye calışacaklar kesin. Ama yedirmem. Kesinlikle yedirmem.
yedirme haklarını
ben böyle bıktım usandım hatta bebeğim bile huzursuzlanıyor sürekli daha öncede söylemiştim bi kaç sağlık sorunu yaşadım girdiğim stresten dolayı ama bende yedirmeyecem gittiği yere kadar götüreceğim davaysa dava
yatıp kalkıp beni mi konuşuyorlar doğrusu çok merak ediyorum
duyduğum kadarıyla taşerondan dolayı başı beladaymış kurumun taşerondakilerin hepsini kadroya almak zorunda kalabilirlermiş
zaten müdürde taşeronda bi değişiklik yapılacak içeriğini bilmiyorum deyip duruyodu sürekli
Pelukkk merhabalar... hangi doktora gidiyorsun... ben devlet hastanesini biraktimmm.. zeynep kamile gidiyordum.. ama canimi sıkan bisiler oldu...evim uskudarda... ozele gittigim doktor da capada..... anadolu yakasinda gerekli olur diye bir doktor daha bakiyorum..
Sali ayrintilida olcum yapan doktor beni cook uzdu gun boyu agladim... resmen hamile kaldigim icin... myom olmasi benim sucummus gibi muaamele gordummm... ve devlettte ijinci olcumun iki doktorda kopek gibi davraniyor.. ama kontrol randevusu aldigim doktor habibe hanim gercekte coook ii bi bayan... zeynep kamilde...
Benim miyom doktorun dedigine gore pervikse iice yapismiiis... cikis yasak bebise
Ben bebegin hareketlerini 16 haftalikkken hissetmistim... benim bebek 15 gun geriden geliior.. ama bi sikintisi yok dedi doktor. ..gec dollenmeymis sanirim.
Myom kardesligi kurucam :)
gunaydin kizlarrr.. bugun benim icinde kotu basladi . once dunden baslayim.. dun nedense gergindim hep yemekten sonra kv lere gittik kv nin gozleri parliyo bana bakarken gobegimede bakiyo ama yorum yapmiyo cok mutlu oldum eve geldik tuvalete girdim. klozet cekmiyo ve berbat bi du var icinde gecenin bi vakti camasir suyuyla lavabo aciciyla ugrastim biton. sinir oldum iyice sonra gectim nutfaga bulasiklar bebi bekliyo onlari hallettim camasir suyuYla sildim tezgahlari. tam rahatladim biraz dinleneyim dedim kuzum hickirmaya basladi ama nasil hickiriyo karnim zipliyo onunla o kadar tatliydiki. gece 12 30 a kadar oturduk esimle onu izledik. sonra uyuyalim dedik kasinti basladi. kremlerimi suruyorum faydasiz. sirke kulllandim en son 4 kez ic camasiri degistim snca normale dondu. bu ara saati 2 30 yaptim.gittim yattim sabah zor uyandim.gec kaliyodum yola ciktim gidiyorum. camlar buzluydu bide koseyi dondugumde isik vurunca bembeyaz oldu hicbisey goremedim. derken arabaya vurdum. cok korktum yaa. vuzda kaymisim meger camlarda buz olunca isik yansimasindan goremedim ki hicbiseyi.esimi aradim hemen beni ise birakti millettede bi hava yok bayana araba vermeyeceksin falan aglamqk istiorum hala yaa. kuzumda korktu zaten. ama darbe almafim karnina cok sukur bendede yok bisey olan arabaya oldu sadece. vurdugum arabada da yok bisey
bırakmam bırkamayalım arkadaslar. Offf ne zormus yaaa. Beni işten onlar cıkarsın işsizlik alayım yeter bana yaaa. yoksa baslarında paralansın işleri. Ama beni çıkarsınlar yeter.
ben onsuz olamam yanımda olmalı kardeşini almaya giderken en son oğlumu görmeliyim öpmeliyim yanıma tişörtünü alacağım koklaya koklaya gideceğim geldiğimde görmeliyim ayılmış oluyorum kardeşini görsün ha hediyesini de hazırlıcam kardeşin bize dedi bi zladık dicem en güzel abiiiii hediyesi
yedirme haklarını
ben böyle bıktım usandım hatta bebeğim bile huzursuzlanıyor sürekli daha öncede söylemiştim bi kaç sağlık sorunu yaşadım girdiğim stresten dolayı ama bende yedirmeyecem gittiği yere kadar götüreceğim davaysa dava
yatıp kalkıp beni mi konuşuyorlar doğrusu çok merak ediyorum
duyduğum kadarıyla taşerondan dolayı başı beladaymış kurumun taşerondakilerin hepsini kadroya almak zorunda kalabilirlermiş
zaten müdürde taşeronda bi değişiklik yapılacak içeriğini bilmiyorum deyip duruyodu sürekli
gunaydin kizlarrr.. bugun benim icinde kotu basladi . once dunden baslayim.. dun nedense gergindim hep yemekten sonra kv lere gittik kv nin gozleri parliyo bana bakarken gobegimede bakiyo ama yorum yapmiyo cok mutlu oldum eve geldik tuvalete girdim. klozet cekmiyo ve berbat bi du var icinde gecenin bi vakti camasir suyuyla lavabo aciciyla ugrastim biton. sinir oldum iyice sonra gectim nutfaga bulasiklar bebi bekliyo onlari hallettim camasir suyuYla sildim tezgahlari. tam rahatladim biraz dinleneyim dedim kuzum hickirmaya basladi ama nasil hickiriyo karnim zipliyo onunla o kadar tatliydiki. gece 12 30 a kadar oturduk esimle onu izledik. sonra uyuyalim dedik kasinti basladi. kremlerimi suruyorum faydasiz. sirke kulllandim en son 4 kez ic camasiri degistim snca normale dondu. bu ara saati 2 30 yaptim.gittim yattim sabah zor uyandim.gec kaliyodum yola ciktim gidiyorum. camlar buzluydu bide koseyi dondugumde isik vurunca bembeyaz oldu hicbisey goremedim. derken arabaya vurdum. cok korktum yaa. vuzda kaymisim meger camlarda buz olunca isik yansimasindan goremedim ki hicbiseyi.esimi aradim hemen beni ise birakti millettede bi hava yok bayana araba vermeyeceksin falan aglamqk istiorum hala yaa. kuzumda korktu zaten. ama darbe almafim karnina cok sukur bendede yok bisey olan arabaya oldu sadece. vurdugum arabada da yok bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?