2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

valla düşünmedim desem ama doğum yapacağım zaman yanımda olsun istiyorum ne bileyim yanımda olsun istiyorummmm

evet aslında hast. bizi bırakıp eve gitmesi onun için çok kötü olur ama ben de loveli gibi yanımda olmasını istiyor onsuz eksik olacak gibi düşünse fotoğraflar olmaması, ona ihanet etmişim gibi ayyy:18::18: bilemedim... üstelik her gün uyandığında annecim kardeşim daha çıkmadı mı ne zaman çıkacak diye soruyor... en iyisi bir uzmana da danışıp öyle davranmak...

ben onsuz olamam yanımda olmalı kardeşini almaya giderken en son oğlumu görmeliyim öpmeliyim yanıma tişörtünü alacağım koklaya koklaya gideceğim geldiğimde görmeliyim ayılmış oluyorum kardeşini görsün ha hediyesini de hazırlıcam kardeşin bize dedi bi zladık dicem en güzel abiiiii hediyesi
devlet dairesi değil
devletin taşeronunda işçiyim

haklarını öğren canm o kadar kolay değil seni istedikleri gibi yollayamazlar

boyun egme cnaım sakın gerekişrse git rapor al ayrıca taynini cıkarsınlar bırak. Hamile kadının tayini cıkaramazlar. İtiraz ettiğin ana dönersin işine.

itiraz ederim zaten ama çok yıprandım bıktım artık hergün arayıp aynı şeyleri söylemeleri bıktırdı beni

haklarını öğren canm o kadar kolay değil seni istedikleri gibi yollayamazlar[/QUOTE]

haklarımı az çok biliyorum
bu olaylar başladığından beri iş kanununu yaladım yuttum
örnek davalara falan baktım
ama artık çok sıkıldım çalışmak gelmiyo içimden

itiraz ederim zaten ama çok yıprandım bıktım artık hergün arayıp aynı şeyleri söylemeleri bıktırdı beni

ama artık çok sıkıldım çalışmak gelmiyo içimden[/QUOTE]

hımmmm hep böylelerr demek allah yardımcın olsun canım

evet sabırsızlanıyo nezaman doğacak doğsun artık diyo hayırlısı bakalım ama yanımda olcak

bende yanımda istiyorum onsuz olmaz okadar heycanlıyken onsuz eksik kalırız

bence biraz daha idare etmeye çalış şurda 32. haftana bişey kalmadı okadar dayandın rapor al birazda evde dinlen

evet sabırsızlanıyo nezaman doğacak doğsun artık diyo hayırlısı bakalım ama yanımda olcak

bende yanımda istiyorum onsuz olmaz okadar heycanlıyken onsuz eksik kalırız

şuan konuyla ilgili netten araştırma yapıyorum..

bir kaç şey paylaşmak isterim..

**anne doğumdan sonra toparlanınca yani en azından oturur vaziyette gelebildiğinde büyük çocuk gelmeliymiş yoksa anneyi hasta görünce kardeşinin suçlayabilirmiş..

**odaya girdiğinde kesinlikle bebek annen kucağında olmamalıymış ya beşiğinde ya da başka birinin kucağında olmalıymış..

**odaya girdiğin tüm ilgi bebeğin değil onun üzerinde olmalıymış... annen onu mutlaka kucaklayıp sohbet etmeliymiş..

**bunlardan sonra istiyorsa kardeşi kucağına verilmeliymiş...

**kardeşin ona hediye getirmiş olması hoşuna gidebilirmiş..

seni cok iyi anlıyorum canım. Bizdede aynı durum var ne yazıkki. Sırf su raporuma kadar bişey demesinler diye mesai diyolar kalıyorum. yeni ürün diyolar arge calışıyorum. Yeni ürünlerin reçetesi parasız veriyorum. Analiz dıyolar yapıyorum.Maliyet dıyolar dusuruyorum. Hayatlarında hiç istemedikleri kadar rapor istediler yaptım hepsini tek tek. Çok emek veriyorum ama olmuyo yaranamıyorum yinede. isterken guzel ben verincede benden iyisi yok. Ama 2 gun sonra yıne aynı seyler. Musluman geçindiklerinden kovamıyorlar ama rapor sonrası haklarımı yemeye calışacaklar kesin. Ama yedirmem. Kesinlikle yedirmem.

yedirme haklarını
ben böyle bıktım usandım hatta bebeğim bile huzursuzlanıyor sürekli daha öncede söylemiştim bi kaç sağlık sorunu yaşadım girdiğim stresten dolayı ama bende yedirmeyecem gittiği yere kadar götüreceğim davaysa dava
yatıp kalkıp beni mi konuşuyorlar doğrusu çok merak ediyorum
duyduğum kadarıyla taşerondan dolayı başı beladaymış kurumun taşerondakilerin hepsini kadroya almak zorunda kalabilirlermiş
zaten müdürde taşeronda bi değişiklik yapılacak içeriğini bilmiyorum deyip duruyodu sürekli

bırakmam bırkamayalım arkadaslar. Offf ne zormus yaaa. Beni işten onlar cıkarsın işsizlik alayım yeter bana yaaa. yoksa baslarında paralansın işleri. Ama beni çıkarsınlar yeter.

Merhaba :) canım ben ankaradayım. Bende bi özele bi devlete gittim kafam çok karışıktı ama en son özele karar verdim inşallah pişman olmam herşey iyi olur. Karar vermeden önce çok bunalıyordum her dr farklı bişey söylüyordu inş sende artık tek iyi bi dr bulursun da içinde kafan da rahat eder

geçmiş olsun canım ya Allah beterinden korusun

bırakmam bırkamayalım arkadaslar. Offf ne zormus yaaa. Beni işten onlar cıkarsın işsizlik alayım yeter bana yaaa. yoksa baslarında paralansın işleri. Ama beni çıkarsınlar yeter.

bir çıksam şu işten bi daha tövbe kapılarına yaklaşırsam ne olayım büyük de konuşmak istemiyorum ama o kadar bıktım ki
tarlada çalışsam bu kadar zoruma gitmez ha

yaa benim oğlumda 2,5 yaşında olacak kardeşi doğduğunda ve hastaneye gelmesin hem perişan olur ağlar dışlanmış hisseder kendini hemde ayrılırken çok ağlar gitmek istemez diye korkuyorum o ağlarken giderse bana zaman geçmek bilmez hastanede.

cnm kadro durumu varsa zaten bu çıkmaya çıkar çıksında adamımı katayım diye düşünüyodr yılbaşında taşeronlarla ilgili yeni
yasa çıkacak diyolar bende taşerondayım kamu kurumunun taşeronu şimdi seni işten çıkardıklarında dava açıyosun taşerona
oda gidiyo kamu kurumuna açıyo dönüyo dolaşıyo kamu kurumu ödüyo tazminatları oyüzden kamuda sıkıntı oluşuyo böyle
bir durum yaşanmasın diye senin istifanı istiyolar bide bu kadro olayı olurmu ya gerçektenn pek umudum yok ama

Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş, bu aralar nedir böyle herkese bişeyler oluyo Allah emanetiz vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…