2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
meraba kızlar umarım herkes iyidir .codulu canım çok geçmiş olsun sana ve bebeğine bişey olmamışya gerisi boş..

bugün dr kontrolumüz vardı daha yen, geldik eve ....kuzum kocaman olmuş teyzeleri

tam 29.0 haftalıkmışız ...bundan sonraki randevumuz 3 hafta sonra ve nst'ye bağlıycaklarmış.. boyumuz 38.5 cantim kilomuz 1.357 grammış çok özlemişim tosunumu çok tatlıydı yuvarlacık yüzü var .....

nasıl yaaa ne nstsi ALlahım geliyo mu o gunler korktum bi an ben yaaa. Bebeğine de maaşallh canımm.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun neyseki sana bişey olmamış. bu soğuk havalarda araba kullanmak da sıkıntılı hale geldi.
maşallah tosuncuğuna. benim de kontrolüm yarın çok heyecanlıyım çok özledim bebişimi :)

kızlar merhaba hızlı hızlı okudum alıntılayamadım o yüzden hastaneye gidenler olmuş allahtan acil şifalar diliyorum hepsine hepimiz inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi belki ben bu stres altında erken doğurabilirim ama garanti veremiyorum içime öküz oturmuş vaziyette böğüre böğüre ağlayasım var aksi gibi de akşam arkadaşlara söz verdik onlarla buluşucaz eşimle bu halde de hiç gitmek istemiyorum ( kız çocuk krizimizden sonra şimdiki krizimiz de kayınvalidemlerin üst karşı dairesi satılıkmış orayı almaya karar verdi kocam çıldırıcam deliricem istemediğimi ima edecek ne numara varsa yaptım açık açık söylemedim de eşşek gibi biliyor neden istemediğimi maddi olarak zorlar bizi bak çocuk da geliyor falan dedim ama nafile adam kafaya koymuş uygun fiyat verirse alıcakmış yarın sabah gidip bakıcaz eve müteahhitle konuşmuş bile öyle hevesli ki anlatamam ben de istiyorum kendi evim olsun hem de ondan çok ama kayınvalidemle aynı binada değil !!! ben böyle hayal etmemiştim sabahtan beri 10 kere aradı evle ilgili planlar yapmaya başladı bile ben de her seferinde ''hayırlısı!'' dedim en sonunda istemiyosun galiba dedi ben de yani bizi zorlicak şu aşamada ev almak çok zor bak bebek de geliyor biraz daha ertelesek dedim ama yok borç bitmez ben alıcam anlaşırsak diyor offf kızlar çıldırıcam kayınvalideyle 2 sokak var arada öylede geliyorlar her istediklerinde böyle aynı çatı altında nasıl olucak huzurum olucak mı yoksa eskisi gibi huzursuz bir evlilik mi yürütücem bir de çocukla çok mutsuzum çok kötüyüm nolur teselli edin beni allahım bi çıkar yol göster

bırakmam bırkamayalım arkadaslar. Offf ne zormus yaaa. Beni işten onlar cıkarsın işsizlik alayım yeter bana yaaa. yoksa baslarında paralansın işleri. Ama beni çıkarsınlar yeter.

canm ben işkurdayım işsizlik maaşı alabilmen için son 3 yılda toplam 600 gün priminin olması son 4 ayının da kesintisiz yatması gerekir, ayrıca dediğin gibi çıkış maddesinin de
04 Belirsiz süreli iş sözleşmesinin işveren tarafından haklı sebep bildirilmeden feshi
05 Belirli süreli iş sözleşmesinin sona ermesi
15 Toplu işçi çıkarma
17 İşyerinin kapanması
18 İşin sona ermesi
23 İşçi tarafından zorunlu nedenle fesih
24 İşçi tarafından sağlık nedeniyle fesih
28 İşveren tarafından sağlık nedeni ile fesih
31 Borçlar Kanunu, Sendikalar Kanunu, Grev ve Lokavt Kanunu kapsamında kendi istek ve kusuru dışında fesih
32 4046 sayılı Kanunun 21. maddesine göre özelleştirme nedeni ile fesih
33 Gazeteci tarafından sözleşmenin feshi
34 İşyerinin devri, işin veya işyerinin niteliğinin değişmesi nedeniyle fesih"
maddelerinden biri olması gerekir.
ayrıca codulu bir resim koyamadın gittiii

Valla 16 agustostan beri uğraşıyorum sonunda zafer benim oldu ve gebe ve emziren kadın ile ilgili yürülükte geçen hamileler günde 7,5 saatten fazla çalışamaz maddesini uygulattım artık işe geç geliyorum

yok bugun uzerimizde bi ugursuzluk var anlamadım. Mart annelerine noluyo ya boyle. Neyse canım sakin olmaya calış. BEkle olmaz belki. Kotu olma şimdi baktın olacak gibi o zaman koy tavrını. şimdi kotu olma bosyere. Sonrasında da eşine özel hayatınızın olmayacagını anlatmaya calış. Ama şimdi üzme kendini ama sakın sıkmada. Ağlamak istersen ağla bu kez heba etme. Ama kzılar üzerimizde var bugun bişeyler.

benimde hiç umudum yok kadro konusunda
kurum taşerondaki işçi sayısını azaltıp öyle kadroya almak istiyormuş duyduğum kadarıyla
ama mutlaka bir kılıf uydururlar yine almazlar kadroya yada almak istemediklerine gözünün üstünde kaşın var derler yine almazlar
ha birde ben fişlendiğimi düşünüyorum
insan kaynakları müdürü değişmiş yine gelmişler benimle uğraşıyorlar
bu müdür ne biliyorki beni çıkarmaya çalışıyor geleli kaç gün oldu

Valla 16 agustostan beri uğraşıyorum sonunda zafer benim oldu ve gebe ve emziren kadın ile ilgili yürülükte geçen hamileler günde 7,5 saatten fazla çalışamaz maddesini uygulattım artık işe geç geliyorum

eline sağlık iyi etmişsin
ama keşke bizim sorunumuzda 7 buçuk saat falan olsaydı
malesef bizim mobbing

allah seni davul etsin kızzz. Dogru soyluyosun ama yarın soz koycam resim. Hemde komple boydan resim koycam. Sözzz.. profil resmide koydum şimdi. O şartlarıdaa sağlıyorum galiba şimdi ben yaa. Ohh sukur bariii..Bide benim belirli süreli sözleşmemde var nisanda doluyo süresi. Her türlü alırım o zaman tazminatımıda dimi.

Zor bir gün olmuş. Ama en güzel tarafı gün bitti ve artık ev zamanı. Orada kimse dokunamaz sana. Ayrıca o gerizekalı erkek söförlere ufak bir hatırlatma yapmak isterim: trafik istatistiklerine göre uçuruma uçan, bir aileyi telef eden, kaldırımda yürüyenleri bile öldürenler kadın söförler mi erkek söförler mi? Hrkes eminim hemfikirdir. Çünkü kadının yaptığı kaza en azla seninki gibi olur, park ederken kenarı sürtebilir falan. İnsanları öldürmedikleri için bunların da bir sakınası yok bence. Bu arada artık ben son iki haftadır araba kullanmıyorum. Göbek büyüdüğünden direksiyon ile arasındaki mesafe kısalıyor. Bu da en ufak darbede bile karnının direksiyona çarpabileceği anlamına geliyor. Sen de dikkat et.

iyi akşamlar güzel anneler,kısa bir vaktim var göz gezdireyim dedim.
sayfalar gene ilerlemiş bayağı
ahh şu alıntı iletileri kesilmeseydi iyiydi
eveeet;
kızlar anne bebek bakım çantası araştırmalarımın sonuna gelmiş bulunmaktayım
son aşama olan sizlerinde fikir ve önerilerini almak için beğendiğim çantayı paylaşmak istedim.

markası okiedog.
sizinde fikirlerinizi aldıktan sonra sipariş vereceğim netten.
araştırmalarıma göre sırt çantası anne için kullanım rahatlığı açısından daha iyiymiş.
zaten ben postacı çantası şeklinde olanları kullanamıyorum,omuzlarıma acı giriyor birden.
elde taşınanlarsa bebiş de olunca daha zor oluyormuş.
oyüzden sırt çantası konusunda karar aldım.
normalde çok spor giyinen biri olmadığım için her ne kadar adidas ve nike da da bir çok sırt çantası olmasına rağmen bana çok hitap etmediğinden eledim onları.zira hem çok büyükler hemde aşırı spor(bu nasıl bi tanımlamaysa ) geldi gözüme...
normalde çok kokoş olmasamda sporda giyinmem.o yüzden komik durur diye düşündüm.
aradığım şey sırt çantası olacak ama biraz klasik bi havasıda olacak,çok büyük olmayacak,bol gözü olacak...
derken okiedogun bu modelini gördüm ve çok beğendim.
ne kadar başka markalara baksamda bunun kadar içime sinen olmadı.
sizce nasıl?
ve eğer bildiği başka klasik sırt çantası modeli olan arkadaşlarda varsa,paylaşırsa çok sevinirim.
son fikirleride toplayıp bu çanta defterini artık kapamak istiyorum,gına geldi valla
şimdi çıkmam gerekiyor ama akşam gene geleceğim,şimdiden fikirleriniz için teşekkürler,kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

Hastane konusunda ben kızımı götürmeyi düşünüyorum, kardeşi doğduğunda kızım kısmetse 10 yaşında olacak , kaldı ki bu bebği sırf o çok kardeş istediği için ve daha sonra pişmanlık duymamak için doğurma kararı aldım tabi Allah'ın izniyle oldu o ayrı. Bu yüzden onun hakkı gelmek diye düşünüyorum hatta benden önce o kucağına alsın istiyorum, büyük ihtimal öyle olur zaten be çıkana kadar

Maşallah bebişine canım boyu kilosu gayet iyi görünüyor bakalım benimki ne alemde merak ediyorum haftaya benim de kontrolüm var ama devlette bakalım onların ağzından da laf almak

Kızlarr naber öyle otururken aklıma geldi hastanede bebeği ziyarete gelenlere ne ikram edicez.Lokummu,çikolatamı pek tecrübemde yok tecrübeli anne adayları belki bi fikir verirler:))

canım çok geçmiş olsun..Allahtan sana da bebişine de bişey olmamış, buna şükür. bayana araba vermeyeceksin diyenlere kısaca "it ürür kervan yürür" demek istiyorum:) sen de öyle de, gitsin..hiiç canını sıkma. ama bu aralar havalar soğuk gidiyo buzlanma da var dikkat et canm..

maşallah kuzucuğa:) aman da aman büyümüş mü kocaman mı olmuş:) destinacımm nst vakti geldi mi yaa, bi hoş oldum şimdi:))

canım bence istemediğini direk açıkça konuş eşinle çünkü eğer kayınvalidenle aran iyi değilse bu senin için büyük sıkıntı olacak ve büyük ihtimal geri dönüşü olmayan bir yola çıkmış olacaksınız...başka yakın biyerden alırsınız illa kayınvalideyle aynı binada mı olması gerek yani? açıkça tavrını koy, ben razı değilim kesinlikle istemiyorum de. sonradan sıkıntı yaşayacağınıza şimdi problemi çözün canm..Allah kolaylık versin.. moralini bozma, bebişini üzme inşallah eşin anlayışla karşılayacaktır..

canım ben hiç araştırmadım ama çanta çok hoş görünüyor. yazdığın kadarıyla epey de kullanışlı..fiyatı da makulse neden olmasın, şimdiden güle güle kullan:)

Kızlarr naber öyle otururken aklıma geldi hastanede bebeği ziyarete gelenlere ne ikram edicez.Lokummu,çikolatamı pek tecrübemde yok tecrübeli anne adayları belki bi fikir verirler:))

tecrübeli değilim ama ben çikolata tercih edeceğim:)

Kusura bakma canım daha yeni gördüm mesajını. Daha önceden duymadım mağazayı ama merkezde olan arkadaşlar belki cevap verebilirler. Sanırım genic miranda34 ve aybüke07 antalyada merkezdeler yanlış hatırlamıyorsam :)

oyyyyyy esmerim yüreğimi ağzıma getirdin haaa nası korktum anlatamam canım ya ....allahtan mühim bişey değilmiş .....

canım üstünde durmanın sana kazandıracağı bişey olsa dur diycemde erkekler işte deyip geçmekten başka yapılacak yok kanımca ....

tekrar geçmiş olsun maalesef bilgim yok ...

nasıl yaaa ne nstsi ALlahım geliyo mu o gunler korktum bi an ben yaaa. Bebeğine de maaşallh canımm.
saol canım eveeeeeet geldi çattı hayırlısı .....

aynı durum benim ablamlardada var onun kaçışıda yok bina yaptırıyolar kendi eltisi kv'desi aynı binada oturacaklar yerinde olsam açık açık konuşurum çok geç olmadan ne hissettiğini hangi sorunlarla karşılacağınızı mahreminizin kalmayacağını anlat ....

canım bana pek hitap etmiyo sırt çantası ama beğendiysen senin için kullanışlı olacaksa al tabiii.....

Maşallah bebişine canım boyu kilosu gayet iyi görünüyor bakalım benimki ne alemde merak ediyorum haftaya benim de kontrolüm var ama devlette bakalım onların ağzından da laf almak
teşekkürler ...boyu kilosu haftasıyla uyumluymuş ....
canım niye öyle diyon bende devlete gidiyorum özelde görmedim böyle ilgi alaka......

maşallah kuzucuğa:) aman da aman büyümüş mü kocaman mı olmuş:) destinacımm nst vakti geldi mi yaa, bi hoş oldum şimdi:))
saol canımcım evet teyzesi büyümüş kuzucuğum .....

hıhıhıhııh geldi tabi canım yaa level atladık bakalım ......şu 3 ayı bi atlatsaydık derken mutlu sona (başlangıçmı deseydim) az kaldı...

Ben magnetlerden yaptırmayı düşünmüyorum, daha farklı şeyler olabilir . Hastanede kese içinde çikolata düşünüyorum ama keseler biraz süslü olsun istiyorum ve ağaç dalı gibi bişeylere takılıyo bakalım

Bu tarz yani tabi dallara çikolata kesesi asmayı düşündüm

Son düzenleme:

barbicim bence eşinle uygun bir dilde konuş. şimdi derdini anlatmazsan çok geç olabilir. burada önemli olan senin ne istediğin. eğer eşinin inat edip direteceğini düşünüyorsan evi beğenmediğini içine sinmediğini söylersin kv den dolayı bişey demek zorunda değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…