meraba kızlar umarım herkes iyidir .codulu canım çok geçmiş olsun sana ve bebeğine bişey olmamışya gerisi boş..
bugün dr kontrolumüz vardı daha yen, geldik eve ....kuzum kocaman olmuş teyzeleri
tam 29.0 haftalıkmışız ...bundan sonraki randevumuz 3 hafta sonra ve nst'ye bağlıycaklarmış.. boyumuz 38.5 cantim kilomuz 1.357 grammış çok özlemişim tosunumu çok tatlıydı yuvarlacık yüzü var .....
çok geçmiş olsun neyseki sana bişey olmamış. bu soğuk havalarda araba kullanmak da sıkıntılı hale geldi.gunaydin kizlarrr.. bugun benim icinde kotu basladi . once dunden baslayim.. dun nedense gergindim hep yemekten sonra kv lere gittik kv nin gozleri parliyo bana bakarken gobegimede bakiyo ama yorum yapmiyo cok mutlu oldum eve geldik tuvalete girdim. klozet cekmiyo ve berbat bi du var icinde gecenin bi vakti camasir suyuyla lavabo aciciyla ugrastim biton. sinir oldum iyice sonra gectim nutfaga bulasiklar bebi bekliyo onlari hallettim camasir suyuYla sildim tezgahlari. tam rahatladim biraz dinleneyim dedim kuzum hickirmaya basladi ama nasil hickiriyo karnim zipliyo onunla o kadar tatliydiki. gece 12 30 a kadar oturduk esimle onu izledik. sonra uyuyalim dedik kasinti basladi. kremlerimi suruyorum faydasiz. sirke kulllandim en son 4 kez ic camasiri degistim snca normale dondu. bu ara saati 2 30 yaptim.gittim yattim sabah zor uyandim.gec kaliyodum yola ciktim gidiyorum. camlar buzluydu bide koseyi dondugumde isik vurunca bembeyaz oldu hicbisey goremedim. derken arabaya vurdum. cok korktum yaa. vuzda kaymisim meger camlarda buz olunca isik yansimasindan goremedim ki hicbiseyi.esimi aradim hemen beni ise birakti millettede bi hava yok bayana araba vermeyeceksin falan aglamqk istiorum hala yaa. kuzumda korktu zaten. ama darbe almafim karnina cok sukur bendede yok bisey olan arabaya oldu sadece. vurdugum arabada da yok bisey
maşallah tosuncuğuna. benim de kontrolüm yarın çok heyecanlıyım çok özledim bebişimi :)meraba kızlar umarım herkes iyidir .codulu canım çok geçmiş olsun sana ve bebeğine bişey olmamışya gerisi boş..
bugün dr kontrolumüz vardı daha yen, geldik eve ....kuzum kocaman olmuş teyzeleri
tam 29.0 haftalıkmışız ...bundan sonraki randevumuz 3 hafta sonra ve nst'ye bağlıycaklarmış.. boyumuz 38.5 cantim kilomuz 1.357 grammış çok özlemişim tosunumu çok tatlıydı yuvarlacık yüzü var .....
bırakmam bırkamayalım arkadaslar. Offf ne zormus yaaa. Beni işten onlar cıkarsın işsizlik alayım yeter bana yaaa. yoksa baslarında paralansın işleri. Ama beni çıkarsınlar yeter.
yedirme haklarını
ben böyle bıktım usandım hatta bebeğim bile huzursuzlanıyor sürekli daha öncede söylemiştim bi kaç sağlık sorunu yaşadım girdiğim stresten dolayı ama bende yedirmeyecem gittiği yere kadar götüreceğim davaysa dava
yatıp kalkıp beni mi konuşuyorlar doğrusu çok merak ediyorum
duyduğum kadarıyla taşerondan dolayı başı beladaymış kurumun taşerondakilerin hepsini kadroya almak zorunda kalabilirlermiş
zaten müdürde taşeronda bi değişiklik yapılacak içeriğini bilmiyorum deyip duruyodu sürekli
Valla 16 agustostan beri uğraşıyorum sonunda zafer benim oldu ve gebe ve emziren kadın ile ilgili yürülükte geçen hamileler günde 7,5 saatten fazla çalışamaz maddesini uygulattım artık işe geç geliyorum[/QU
Ben bu konuyu araştırdım hatta , ssk çağrı merkezini aradım , haftada 45 saati tamamlamız gerekiyormuş , yani mesela ben haftada 5 gün 9 saat çalışyorum , böyle olması gerekirmiş , eğer 6 gün çalışırsam 6 X 7,5 : 45 Saat oluyormuş . Pek güvenmedim ama hatalık 45 saat gerekli dedi.
kızlar merhaba hızlı hızlı okudum alıntılayamadım o yüzden hastaneye gidenler olmuş allahtan acil şifalar diliyorum hepsine hepimiz inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi belki ben bu stres altında erken doğurabilirim ama garanti veremiyorum içime öküz oturmuş vaziyette böğüre böğüre ağlayasım var aksi gibi de akşam arkadaşlara söz verdik onlarla buluşucaz eşimle bu halde de hiç gitmek istemiyorum( kız çocuk krizimizden sonra şimdiki krizimiz de kayınvalidemlerin üst karşı dairesi satılıkmış orayı almaya karar verdi kocam çıldırıcam deliricem istemediğimi ima edecek ne numara varsa yaptım açık açık söylemedim de eşşek gibi biliyor neden istemediğimi maddi olarak zorlar bizi bak çocuk da geliyor falan dedim ama nafile adam kafaya koymuş uygun fiyat verirse alıcakmış yarın sabah gidip bakıcaz eve müteahhitle konuşmuş bile öyle hevesli ki anlatamam ben de istiyorum kendi evim olsun hem de ondan çok ama kayınvalidemle aynı binada değil !!! ben böyle hayal etmemiştim sabahtan beri 10 kere aradı evle ilgili planlar yapmaya başladı bile ben de her seferinde ''hayırlısı!'' dedim en sonunda istemiyosun galiba dedi ben de yani bizi zorlicak şu aşamada ev almak çok zor bak bebek de geliyor biraz daha ertelesek dedim ama yok borç bitmez ben alıcam anlaşırsak diyor offf kızlar çıldırıcam kayınvalideyle 2 sokak var arada öylede geliyorlar her istediklerinde böyle aynı çatı altında nasıl olucak huzurum olucak mı yoksa eskisi gibi huzursuz bir evlilik mi yürütücem bir de çocukla çok mutsuzum çok kötüyüm nolur teselli edin beni allahım bi çıkar yol göster
cnm kadro durumu varsa zaten bu çıkmaya çıkar çıksında adamımı katayım diye düşünüyodr yılbaşında taşeronlarla ilgili yeni
yasa çıkacak diyolar bende taşerondayım kamu kurumunun taşeronu şimdi seni işten çıkardıklarında dava açıyosun taşerona
oda gidiyo kamu kurumuna açıyo dönüyo dolaşıyo kamu kurumu ödüyo tazminatları oyüzden kamuda sıkıntı oluşuyo böyle
bir durum yaşanmasın diye senin istifanı istiyolar bide bu kadro olayı olurmu ya gerçektenn pek umudum yok ama
Valla 16 agustostan beri uğraşıyorum sonunda zafer benim oldu ve gebe ve emziren kadın ile ilgili yürülükte geçen hamileler günde 7,5 saatten fazla çalışamaz maddesini uygulattım artık işe geç geliyorum
allah seni davul etsin kızzz. Dogru soyluyosun ama yarın soz koycam resim. Hemde komple boydan resim koycam. Sözzz.. profil resmide koydum şimdi.canm ben işkurdayım işsizlik maaşı alabilmen için son 3 yılda toplam 600 gün priminin olması son 4 ayının da kesintisiz yatması gerekir, ayrıca dediğin gibi çıkış maddesinin de
04 Belirsiz süreli iş sözleşmesinin işveren tarafından haklı sebep bildirilmeden feshi
05 Belirli süreli iş sözleşmesinin sona ermesi
15 Toplu işçi çıkarma
17 İşyerinin kapanması
18 İşin sona ermesi
23 İşçi tarafından zorunlu nedenle fesih
24 İşçi tarafından sağlık nedeniyle fesih
28 İşveren tarafından sağlık nedeni ile fesih
31 Borçlar Kanunu, Sendikalar Kanunu, Grev ve Lokavt Kanunu kapsamında kendi istek ve kusuru dışında fesih
32 4046 sayılı Kanunun 21. maddesine göre özelleştirme nedeni ile fesih
33 Gazeteci tarafından sözleşmenin feshi
34 İşyerinin devri, işin veya işyerinin niteliğinin değişmesi nedeniyle fesih"
maddelerinden biri olması gerekir.
ayrıca codulu bir resim koyamadın gittiii
gunaydin kizlarrr.. bugun benim icinde kotu basladi . once dunden baslayim.. dun nedense gergindim hep yemekten sonra kv lere gittik kv nin gozleri parliyo bana bakarken gobegimede bakiyo ama yorum yapmiyo cok mutlu oldum eve geldik tuvalete girdim. klozet cekmiyo ve berbat bi du var icinde gecenin bi vakti camasir suyuyla lavabo aciciyla ugrastim biton. sinir oldum iyice sonra gectim nutfaga bulasiklar bebi bekliyo onlari hallettim camasir suyuYla sildim tezgahlari. tam rahatladim biraz dinleneyim dedim kuzum hickirmaya basladi ama nasil hickiriyo karnim zipliyo onunla o kadar tatliydiki. gece 12 30 a kadar oturduk esimle onu izledik. sonra uyuyalim dedik kasinti basladi. kremlerimi suruyorum faydasiz. sirke kulllandim en son 4 kez ic camasiri degistim snca normale dondu. bu ara saati 2 30 yaptim.gittim yattim sabah zor uyandim.gec kaliyodum yola ciktim gidiyorum. camlar buzluydu bide koseyi dondugumde isik vurunca bembeyaz oldu hicbisey goremedim. derken arabaya vurdum. cok korktum yaa. vuzda kaymisim meger camlarda buz olunca isik yansimasindan goremedim ki hicbiseyi.esimi aradim hemen beni ise birakti millettede bi hava yok bayana araba vermeyeceksin falan aglamqk istiorum hala yaa. kuzumda korktu zaten. ama darbe almafim karnina cok sukur bendede yok bisey olan arabaya oldu sadece. vurdugum arabada da yok bisey
meraba kızlar umarım herkes iyidir .codulu canım çok geçmiş olsun sana ve bebeğine bişey olmamışya gerisi boş..
gunaydin kizlarrr.. bugun benim icinde kotu basladi . once dunden baslayim.. dun nedense gergindim hep yemekten sonra kv lere gittik kv nin gozleri parliyo bana bakarken gobegimede bakiyo ama yorum yapmiyo cok mutlu oldum eve geldik tuvalete girdim. klozet cekmiyo ve berbat bi du var icinde gecenin bi vakti camasir suyuyla lavabo aciciyla ugrastim biton. sinir oldum iyice sonra gectim nutfaga bulasiklar bebi bekliyo onlari hallettim camasir suyuYla sildim tezgahlari. tam rahatladim biraz dinleneyim dedim kuzum hickirmaya basladi ama nasil hickiriyo karnim zipliyo onunla o kadar tatliydiki. gece 12 30 a kadar oturduk esimle onu izledik. sonra uyuyalim dedik kasinti basladi. kremlerimi suruyorum faydasiz. sirke kulllandim en son 4 kez ic camasiri degistim snca normale dondu. bu ara saati 2 30 yaptim.gittim yattim sabah zor uyandim.gec kaliyodum yola ciktim gidiyorum. camlar buzluydu bide koseyi dondugumde isik vurunca bembeyaz oldu hicbisey goremedim. derken arabaya vurdum. cok korktum yaa. vuzda kaymisim meger camlarda buz olunca isik yansimasindan goremedim ki hicbiseyi.esimi aradim hemen beni ise birakti millettede bi hava yok bayana araba vermeyeceksin falan aglamqk istiorum hala yaa. kuzumda korktu zaten. ama darbe almafim karnina cok sukur bendede yok bisey olan arabaya oldu sadece. vurdugum arabada da yok bisey
kızlar merhaba hızlı hızlı okudum alıntılayamadım o yüzden hastaneye gidenler olmuş allahtan acil şifalar diliyorum hepsine hepimiz inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi belki ben bu stres altında erken doğurabilirim ama garanti veremiyorum içime öküz oturmuş vaziyette böğüre böğüre ağlayasım var aksi gibi de akşam arkadaşlara söz verdik onlarla buluşucaz eşimle bu halde de hiç gitmek istemiyorum( kız çocuk krizimizden sonra şimdiki krizimiz de kayınvalidemlerin üst karşı dairesi satılıkmış orayı almaya karar verdi kocam çıldırıcam deliricem istemediğimi ima edecek ne numara varsa yaptım açık açık söylemedim de eşşek gibi biliyor neden istemediğimi maddi olarak zorlar bizi bak çocuk da geliyor falan dedim ama nafile adam kafaya koymuş uygun fiyat verirse alıcakmış yarın sabah gidip bakıcaz eve müteahhitle konuşmuş bile öyle hevesli ki anlatamam ben de istiyorum kendi evim olsun hem de ondan çok ama kayınvalidemle aynı binada değil !!! ben böyle hayal etmemiştim sabahtan beri 10 kere aradı evle ilgili planlar yapmaya başladı bile ben de her seferinde ''hayırlısı!'' dedim en sonunda istemiyosun galiba dedi ben de yani bizi zorlicak şu aşamada ev almak çok zor bak bebek de geliyor biraz daha ertelesek dedim ama yok borç bitmez ben alıcam anlaşırsak diyor offf kızlar çıldırıcam kayınvalideyle 2 sokak var arada öylede geliyorlar her istediklerinde böyle aynı çatı altında nasıl olucak huzurum olucak mı yoksa eskisi gibi huzursuz bir evlilik mi yürütücem bir de çocukla çok mutsuzum çok kötüyüm nolur teselli edin beni allahım bi çıkar yol göster
iyi akşamlar güzel anneler,kısa bir vaktim var göz gezdireyim dedim.
sayfalar gene ilerlemiş bayağı
ahh şu alıntı iletileri kesilmeseydi iyiydi
eveeet;
kızlar anne bebek bakım çantası araştırmalarımın sonuna gelmiş bulunmaktayım
son aşama olan sizlerinde fikir ve önerilerini almak için beğendiğim çantayı paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 895062 Eki Görüntüle 895063 Eki Görüntüle 895064
markası okiedog.
sizinde fikirlerinizi aldıktan sonra sipariş vereceğim netten.
araştırmalarıma göre sırt çantası anne için kullanım rahatlığı açısından daha iyiymiş.
zaten ben postacı çantası şeklinde olanları kullanamıyorum,omuzlarıma acı giriyor birden.
elde taşınanlarsa bebiş de olunca daha zor oluyormuş.
oyüzden sırt çantası konusunda karar aldım.
normalde çok spor giyinen biri olmadığım için her ne kadar adidas ve nike da da bir çok sırt çantası olmasına rağmen bana çok hitap etmediğinden eledim onları.zira hem çok büyükler hemde aşırı spor(bu nasıl bi tanımlamaysa) geldi gözüme...
normalde çok kokoş olmasamda sporda giyinmem.o yüzden komik durur diye düşündüm.
aradığım şey sırt çantası olacak ama biraz klasik bi havasıda olacak,çok büyük olmayacak,bol gözü olacak...
derken okiedogun bu modelini gördüm ve çok beğendim.
ne kadar başka markalara baksamda bunun kadar içime sinen olmadı.
sizce nasıl?
ve eğer bildiği başka klasik sırt çantası modeli olan arkadaşlarda varsa,paylaşırsa çok sevinirim.
son fikirleride toplayıp bu çanta defterini artık kapamak istiyorum,gına geldi valla
şimdi çıkmam gerekiyor ama akşam gene geleceğim,şimdiden fikirleriniz için teşekkürler,kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Kızlarr naber öyle otururken aklıma geldi hastanede bebeği ziyarete gelenlere ne ikram edicez.Lokummu,çikolatamı pek tecrübemde yok tecrübeli anne adayları belki bi fikir verirler:))
Canim ben internetten bebek odasi icin arastirma yaparken bi magazanin odalari cok hosuma gitti..magaza mobilya uretiminide kendi yapiyormus..ama benim magaza ve urunlernin kalitesi hakkinda bilgim yok..antalyaya yolumda dusmeyeceksonuc olarak magazanin adi mobidic acaba senin bir fikrin varmi gordun yada duydunmu kimseden?
oyyyyyy esmerim yüreğimi ağzıma getirdin haaa nası korktum anlatamam canım ya ....allahtan mühim bişey değilmiş .....Kizlar hastaneden yeni geldik aglamaktan uzuntuden resmen yorgun dustum cok sukur hersey yolunda
1-2 saat once dus aldim geldim bornozla kanepeye uzandim tv karsisina sonra bisiler almak icin ayaga bi kalktim koltuklar beyaz oldugu icin direkt dikkatimi cekti sulu halde kan icinde kalmis ciglik attim aglamaya basladim dizlerimin bagi cozuldu allahim resmen o ana ait hafizam kayip esim giydirmis ustumu hemen acile hastaneye gittik doktorun karsisinda aptal gibi dogru duzgun cevap veremiyorum hemen ultrasonla bakti kalbi falan atiyordu sonra alttan muayene acilma da yok kanama da yok dedi hemoroid problemin var mi arka taraftan olmus olabilir dedi bu zamana kadar hic olmadi dedim ama demir ilacindan sonra zorlanma yasiyorum dedim muhtemelen ondandir dedi ay ömrümden ömür gitti tutamadim gene aglamaya basladim Allahim kimseyi evladiyla sinamasin evladini kaybedenlere de sonsuz sabir versin insallah( psikolojim alt ust oldu resmen
canım üstünde durmanın sana kazandıracağı bişey olsa dur diycemde erkekler işte deyip geçmekten başka yapılacak yok kanımca ....kızlar mrbherkes için kötü birgün oluyoya sanırım bugün benim için öyle öyle doluyumki anlatamam çok yanlız hissediyorum kendimi
sabah iş işyerinde telefon masa ben akşama kadar hapisane akşam ev yemek uyku bıktım sıkıldım eşimde stresli ama ben hamileyim
onuda geçtim canımı çok sıkıyolar kuzenimin eşi dün doğum yaptı kuzenim çok heycanlıyım dedi bende eşime söyledim ne dese heycanlanacak ne var zaten ilk değil tecrübeli olması lazım ben oan öldüm eşimden asla böyle bir kelime beklemiyodum oan ben bu adamlamı evliyim dedim demek oluyoki benim eşimde heyecan yok ben bukadar zor günler geçirirken bebeğim için telaşlanan endişelenen birtek benim günde 6 defa parmaklarımı delmek zorundayım açlık tokluk şekerimi ölçmek için günde dört defa iğne yapıyorum şekerim yükselmesin diye ki çok yüksek çıkıyo ekstradan yaptığım oluyo6 yı buluyo kollarım mor canım yanıyo korkuyorum
bebeğe bişey olcak diye okadar sey yetmiyo stresli bir iş ilgi bekleyen bir kızım evim var ağır geliyo kaldıramıyorum ve ilgisiz düşüncesiz bir koca neyapayım bu ikinci bebek eşime çok akşamda kızım babam beni sevmiyo diyo öpmicem onu diyo tmm öpme
diyo naz yapıyo çocuğa bir baktım kızım olgun bir kız kocam küçük bir bebek kendi kendime şöyle bir durdum bu adam böyleydide benmi görmedim yoksa bir haftada ne oldu buna söyleyin kızlar ne yapayım ben çok doluyum çooook
tekrar geçmiş olsun maalesef bilgim yok ...sağolun kızlar bildirimler gelmediğinden hepsini okuyamadım ama ağrılarınızı hafife almayın bence...bende bebeğin hareketlerini kasıklarımın da yani alt tarafta hissediyordum ayaklarıymış şimdi bu durumu yaşayanları okuyorum yani eşi aşağıda olanları bilginiz var mı bu konuda...
saol canım eveeeeeet geldi çattı hayırlısı .....nasıl yaaa ne nstsi ALlahım geliyo mu o gunler korktum bi an ben yaaa. Bebeğine de maaşallh canımm.
aynı durum benim ablamlardada var onun kaçışıda yok bina yaptırıyolar kendi eltisi kv'desi aynı binada oturacaklar yerinde olsam açık açık konuşurum çok geç olmadan ne hissettiğini hangi sorunlarla karşılacağınızı mahreminizin kalmayacağını anlat ....kızlar merhaba hızlı hızlı okudum alıntılayamadım o yüzden hastaneye gidenler olmuş allahtan acil şifalar diliyorum hepsine hepimiz inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi belki ben bu stres altında erken doğurabilirim ama garanti veremiyorum içime öküz oturmuş vaziyette böğüre böğüre ağlayasım var aksi gibi de akşam arkadaşlara söz verdik onlarla buluşucaz eşimle bu halde de hiç gitmek istemiyorum( kız çocuk krizimizden sonra şimdiki krizimiz de kayınvalidemlerin üst karşı dairesi satılıkmış orayı almaya karar verdi kocam çıldırıcam deliricem istemediğimi ima edecek ne numara varsa yaptım açık açık söylemedim de eşşek gibi biliyor neden istemediğimi maddi olarak zorlar bizi bak çocuk da geliyor falan dedim ama nafile adam kafaya koymuş uygun fiyat verirse alıcakmış yarın sabah gidip bakıcaz eve müteahhitle konuşmuş bile öyle hevesli ki anlatamam ben de istiyorum kendi evim olsun hem de ondan çok ama kayınvalidemle aynı binada değil !!! ben böyle hayal etmemiştim sabahtan beri 10 kere aradı evle ilgili planlar yapmaya başladı bile ben de her seferinde ''hayırlısı!'' dedim en sonunda istemiyosun galiba dedi ben de yani bizi zorlicak şu aşamada ev almak çok zor bak bebek de geliyor biraz daha ertelesek dedim ama yok borç bitmez ben alıcam anlaşırsak diyor offf kızlar çıldırıcam kayınvalideyle 2 sokak var arada öylede geliyorlar her istediklerinde böyle aynı çatı altında nasıl olucak huzurum olucak mı yoksa eskisi gibi huzursuz bir evlilik mi yürütücem bir de çocukla çok mutsuzum çok kötüyüm nolur teselli edin beni allahım bi çıkar yol göster
canım bana pek hitap etmiyo sırt çantası ama beğendiysen senin için kullanışlı olacaksa al tabiii.....iyi akşamlar güzel anneler,kısa bir vaktim var göz gezdireyim dedim.
sayfalar gene ilerlemiş bayağı
ahh şu alıntı iletileri kesilmeseydi iyiydi
eveeet;
kızlar anne bebek bakım çantası araştırmalarımın sonuna gelmiş bulunmaktayım
son aşama olan sizlerinde fikir ve önerilerini almak için beğendiğim çantayı paylaşmak istedim.
sizce nasıl?
ve eğer bildiği başka klasik sırt çantası modeli olan arkadaşlarda varsa,paylaşırsa çok sevinirim.
son fikirleride toplayıp bu çanta defterini artık kapamak istiyorum,gına geldi valla
şimdi çıkmam gerekiyor ama akşam gene geleceğim,şimdiden fikirleriniz için teşekkürler,kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
teşekkürler ...boyu kilosu haftasıyla uyumluymuş ....Maşallah bebişine canımboyu kilosu gayet iyi görünüyor bakalım benimki ne alemde merak ediyorum haftaya benim de kontrolüm var ama devlette bakalım onların ağzından da laf almak
saol canımcım evet teyzesi büyümüş kuzucuğum .....maşallah kuzucuğa:) aman da aman büyümüş mü kocaman mı olmuş:) destinacımm nst vakti geldi mi yaa, bi hoş oldum şimdi:))
Kızlarr naber öyle otururken aklıma geldi hastanede bebeği ziyarete gelenlere ne ikram edicez.Lokummu,çikolatamı pek tecrübemde yok tecrübeli anne adayları belki bi fikir verirler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?