2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bu ne ya bir konu okuyayım dedim sonuçta bebek ve anne konusu ama içim şişti iş konularınızı okumaktan.Yok o dava yok bu dava işten atılma íşten kovulma şudur budur.Ne kadar meraklısınız çalışmaya.7 aylık olmuşsunuz hala çalışıyosunuz.Doğurduktan sonra da anneanne babaanne dadı eline verirsniz el kadar bebekleri.Hayran kaldım çalışma azminize brraavooooo?.

Ben de cüretinize hayran kaldım

iyi akşamlar kızlar

dün bütün gece sancıdan uyuyamadım kasıklarımda sürekli bir ağrı vardı. bebeğin hareketlerini de hissetmiyordum. çok korktum. bugün doktora gittim hiç bir problem olmadığını söyledi. idrar kan tahlilleri istedi yaptırdım sonuçlar iyi çıktı çok şükür. ama anlamadım neden bütün gece sancım oldu bilmiyorum. doktor olabilir dedi ama çok canım yandı anlamadım bir şey.

bu arada an itibari ile 11 kilo almış bulunmaktayım 4-5 kilo için üzülenlere moral olsun

El kadar bebekler güzel büyüsünler şartları iyi olsun diye çalışıyor bu anneler, emin ol kimse keyfinden bu karda kıyamette saçma salak patronların ağız kokusunu çekmeye bayılmıyodur.. 7 aylık olan anneler bilgilerini paylaşıyo burda her konuda, iş olsun sağlık olsun çünkü şuan hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz.. Hem birsürü forum var size sıkıntı verdiyse okumasaydınız azimle

Bebeğin sağlıklıymış işte :)) benm doktorum bana psikolojik dedi en son ciddiye bile almadı diyebilirim :) gitmiyorum bide arıyorum dün gece şöle oldu ypk buramda bu oldu diye akşamın kritiğini yapıyorum :)) kadıncağızda en son psikolojik seninki dedi bebiş bi gelse en çok o rahatlicak

Bende sanırım oldum 11 kilo :/ ayda 3-3 gidiyorum resmen

???hayırdır??? bu ne şiddet bu celal???
keşke düşüncelerinizi biraz daha empati yaparak yazsaydınız, bu tavır hiç hoş olmamış....

canım yaaa tüh bilseydik rahatsız olacağını çalışma kararı almadan sana bir danışırdık. hele o yazdğımız saçma sapan(!) yorumlar için de üzgünüz. bak sana ne dicem bir daha sayfamızı okuma sen en iyisi. hem için şişmez yazık sana kıyamam

hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kollarımıza alsaydık güzel mis kokulu yavrularımızı. psikolojik olabilir evet ama içimizin de rahatlaması lazım değil mi ama :)

bende 4. aya kadar 4kilo almıştım nasıl bu kadar hızla kilo aldım anlamadım ama görüntü itibariyle sadece göbeğim çıktı hafiften de kalçam büyüdü nereme aldım kiloyu anlamadım

Az kaldı ama, zaman geçmiyo diyodum ama şimdi bakınca bişi kalmadı.. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kuvağımıza :)
Bende aynıyım seninle ama 1.55 boyum olduğu için aynı bildiğin jimnastik topuna benzedim :))

emin ol herkes sırf azminden çalışıyo burda!emin ol herkes o el kadar bebeği canından can katıp içinde büyüttüğü bebeği sırf keyfinden atıp başkasının eline koşa koşa çalışmaya gidecek.ruhsuz!sıkıldıysan okuma yahu!dertleşmek de suç oldu'

valla ben kiloyu hiç sorun etmiyorum bir bebeği sağlıkla dünyaya getirmek mucizevi bir durum bence doğumdan sonra vereceğimize eminim ben hepsi gidecek inanıyorum

Kızlar çok sağolun moral verdiniz Allah razı olsun yoluma ışık tuttunuz bu aralar hele bu iki haftadır birşey var üzerimde daha doğrusu codulunun söylediği gibi hepimizin üstünde bişey var hayırdır inşallah bakalım yarın sabah gidip eve bakıcaz yarın konuşucam eşimle bi gidip eve bakalım hele ondan sonra işin rengi belli olacak

Iyi aksamlar kizlar belliki bugun herkez icin kotu bir gun benim icimde oyle bende eşimden şikayetciyim tartişmamiz yok ama buaralar sanki banada bebegimede ilgisizmis gibi geliyor ve çok gerikiyorum az önce biton lafnettim yine yarin doktorumuza gidicez gelme istemiyorum seni dedim hamilelikten dolayi hassas oldugumu soylüyor bilmiyorum ne olucak bakalim bebişko kaç gr olmuş az önce resmen şov yapti karnimi sarsti hareketleriyle bende videoya çektim :)

Bi arada birileri yok sezeryanla dogum yapınca anne olunmuyo o sancıyı cekileceksin tarzında yorumlar yapmıştı. O yorumları okurken ne kadar irite olduysam bu yorumu okurkende o kadar irite oldum. Burası bir paylaşım platformu ve herkes istediğini paylaşabilir. Ayrıca bu selikde konusmadan önce herkesin durumunun olup olmadıgınıda bi dusunun. Herkese hayat altın tepsilerde sunulmuyo. sizden ve yorumunuzdan hiç hoşlanmadım.

katılıyorum sana istemiyorum demek en baştan kesmek gerek yolları
beğendim canım nerde gördün fiyatı ben spor giyiyorum iş kıyafetim eşofman iki de çocuk için anca olur ben de öyle bişey bakıyordum valla adidas nike çok pahalı el kadar çanta 80 lira yaaaa
Kızlarr naber öyle otururken aklıma geldi hastanede bebeği ziyarete gelenlere ne ikram edicez.Lokummu,çikolatamı pek tecrübemde yok tecrübeli anne adayları belki bi fikir verirler:))
hastaneye kimseyi istemiyorum eve gelsinler o da en az 15 gün sonra etrafına da de misafir alma zaten canınla uğraşıyorsun bebeğşinle falan eve gelenlere ben de notluk gibi bişey düşünüyorum ya da fotoğraflı magnet

bu ne yaaaaa nerdeyse çalışan kadın kötü kadın oldu haaaa kaçtır denk geliyorum buna benzer yorumlara yok kadın evde otursun ne işi var işte çalışmasın heeeee gördük çalışmasına izin verilmeyen koca eline bakıp ondan sonra ordan burdan yardım arayan kadınlarımızı siz ve sizin gibi zihniyettekileri şiddetle kınıyorum bir kadın hem çalışır hem de yavrusuna bakar
ben çalışan bir kadınım yarın başıma ne geleceğini bilmiyorum kocam şimdi iyi ya yarın kötü olursa ya başımıza bir iş gelirse nerden destek bulacağız çalışan kadın iyi kadıdır ev hanımı kadın iyi kadındır kadını ötekileştiren zihniyetten nefret ediyorum
iranda gazeteci kadınlar yerde oturuyordu erkekler sandalyede böyle bir yaşam isteyen buyurusun oraya gitsin ben burda anne öğretmen ve ev hanımı bir kadın kimliğimle varım tüm çalışan anneler çocukları için uğraşıyor herşey onlar için bunu anlamıyorsanız sizin sorununuz

ha burası annelerin paylaşım yeri sadece bebeklerden değil herşeyden konuşulmalı ki destek alalım birbirimizden iş ev bebek hayat
okumayın rica ederim allah nasip ederse karnım burnumda çalışacağım sonra bebeğim 6 aylık olduğunda babaannesine vereceğim sonra iş kadını olacağım işten geleceğim evimin kadını çocuklarımın anası olacağım bunu anladığınızda ki anlamayacaksınız buraya bekleriz

Senin gibi birine açıklama yapma zahmetine bile girmeyeceğim tatlım. İçindeki şişkinlikle seni baş başa bırakıyorum.

günaydın arkadaşlar
benim gibi haftasonu da çalışanlara Allah kolaylıklar versin
evde olanlar hey size söylüyorum :79: bizim yerimize de keyif yapın

arkadaşlar her gece bacaklarıma kramp giriyor
dün gece sağ bacağıma girmişti daha onun ağrısı geçmeden bu gece sol bacağıma
sanki kaval kemiğimin ortasından bir eklem yeri açarcasına kramp giriyor
üstelik her gün iki bardak süt içiyorum
kalsiyum ilacı kullanıyorum
acaba benim kızım boylu poslu kemikli bi kız mı olacak :26:
(yavrum sen yarmagül mü olacan )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…