- 3 Nisan 2013
- 396
- 264
- 103
Bu ne ya bir konu okuyayım dedim sonuçta bebek ve anne konusu ama içim şişti iş konularınızı okumaktan.Yok o dava yok bu dava işten atılma íşten kovulma şudur budur.Ne kadar meraklısınız çalışmaya.7 aylık olmuşsunuz hala çalışıyosunuz.Doğurduktan sonra da anneanne babaanne dadı eline verirsniz el kadar bebekleri.Hayran kaldım çalışma azminize brraavooooo?.
El kadar bebekler güzel büyüsünler şartları iyi olsun diye çalışıyor bu anneler, emin ol kimse keyfinden bu karda kıyamette saçma salak patronların ağız kokusunu çekmeye bayılmıyodur.. 7 aylık olan anneler bilgilerini paylaşıyo burda her konuda, iş olsun sağlık olsun çünkü şuan hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz.. Hem birsürü forum var size sıkıntı verdiyse okumasaydınız azimleBu ne ya bir konu okuyayım dedim sonuçta bebek ve anne konusu ama içim şişti iş konularınızı okumaktan.Yok o dava yok bu dava işten atılma íşten kovulma şudur budur.Ne kadar meraklısınız çalışmaya.7 aylık olmuşsunuz hala çalışıyosunuz.Doğurduktan sonra da anneanne babaanne dadı eline verirsniz el kadar bebekleri.Hayran kaldım çalışma azminize brraavooooo?.
iyi akşamlar kızlar
dün bütün gece sancıdan uyuyamadım kasıklarımda sürekli bir ağrı vardı. bebeğin hareketlerini de hissetmiyordum. çok korktum. bugün doktora gittim hiç bir problem olmadığını söyledi. idrar kan tahlilleri istedi yaptırdım sonuçlar iyi çıktı çok şükür. ama anlamadım neden bütün gece sancım oldu bilmiyorum. doktor olabilir dedi ama çok canım yandı anlamadım bir şey.
bu arada an itibari ile 11 kilo almış bulunmaktayım 4-5 kilo için üzülenlere moral olsun
Bu ne ya bir konu okuyayım dedim sonuçta bebek ve anne konusu ama içim şişti iş konularınızı okumaktan.Yok o dava yok bu dava işten atılma íşten kovulma şudur budur.Ne kadar meraklısınız çalışmaya.7 aylık olmuşsunuz hala çalışıyosunuz.Doğurduktan sonra da anneanne babaanne dadı eline verirsniz el kadar bebekleri.Hayran kaldım çalışma azminize brraavooooo?.
Bebeğin sağlıklıymış işte :)) benm doktorum bana psikolojik dedi en son ciddiye bile almadı diyebilirim :) gitmiyorum bide arıyorum dün gece şöle oldu ypk buramda bu oldu diye akşamın kritiğini yapıyorum :)) kadıncağızda en son psikolojik seninki dedibebiş bi gelse en çok o rahatlicak
Bende sanırım oldum 11 kilo :/ ayda 3-3 gidiyorum resmen
hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kollarımıza alsaydık güzel mis kokulu yavrularımızı. psikolojik olabilir evet ama içimizin de rahatlaması lazım değil mi ama :)
bende 4. aya kadar 4kilo almıştım nasıl bu kadar hızla kilo aldım anlamadım ama görüntü itibariyle sadece göbeğim çıktı hafiften de kalçam büyüdü nereme aldım kiloyu anlamadım
Az kaldı ama, zaman geçmiyo diyodum ama şimdi bakınca bişi kalmadı.. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kuvağımıza :)
Bende aynıyım seninle ama 1.55 boyum olduğu için aynı bildiğin jimnastik topuna benzedim :))
yok bugun uzerimizde bi ugursuzluk var anlamadım. Mart annelerine noluyo ya boyle. Neyse canım sakin olmaya calış. BEkle olmaz belki. Kotu olma şimdi baktın olacak gibi o zaman koy tavrını. şimdi kotu olma bosyere. Sonrasında da eşine özel hayatınızın olmayacagını anlatmaya calış. Ama şimdi üzme kendini ama sakın sıkmada. Ağlamak istersen ağla bu kez heba etme. Ama kzılar üzerimizde var bugun bişeyler.
canım çok geçmiş olsun..Allahtan sana da bebişine de bişey olmamış, buna şükür. bayana araba vermeyeceksin diyenlere kısaca "it ürür kervan yürür" demek istiyorum:) sen de öyle de, gitsin..hiiç canını sıkma. ama bu aralar havalar soğuk gidiyo buzlanma da var dikkat et canm..
maşallah kuzucuğa:) aman da aman büyümüş mü kocaman mı olmuş:) destinacımm nst vakti geldi mi yaa, bi hoş oldum şimdi:))
canım bence istemediğini direk açıkça konuş eşinle çünkü eğer kayınvalidenle aran iyi değilse bu senin için büyük sıkıntı olacak ve büyük ihtimal geri dönüşü olmayan bir yola çıkmış olacaksınız...başka yakın biyerden alırsınız illa kayınvalideyle aynı binada mı olması gerek yani? açıkça tavrını koy, ben razı değilim kesinlikle istemiyorum de. sonradan sıkıntı yaşayacağınıza şimdi problemi çözün canm..Allah kolaylık versin.. moralini bozma, bebişini üzme inşallah eşin anlayışla karşılayacaktır..
canım ben hiç araştırmadım ama çanta çok hoş görünüyor. yazdığın kadarıyla epey de kullanışlı..fiyatı da makulse neden olmasın, şimdiden güle güle kullan:)
tecrübeli değilim ama ben çikolata tercih edeceğim:)
oyyyyyy esmerim yüreğimi ağzıma getirdin haaa nası korktum anlatamam canım ya ....allahtan mühim bişey değilmiş .....
canım üstünde durmanın sana kazandıracağı bişey olsa dur diycemde erkekler işte deyip geçmekten başka yapılacak yok kanımca ....
tekrar geçmiş olsun maalesef bilgim yok ...
saol canım eveeeeeet geldi çattı hayırlısı .....
aynı durum benim ablamlardada var onun kaçışıda yok bina yaptırıyolar kendi eltisi kv'desi aynı binada oturacaklar yerinde olsam açık açık konuşurum çok geç olmadan ne hissettiğini hangi sorunlarla karşılacağınızı mahreminizin kalmayacağını anlat ....
canım bana pek hitap etmiyo sırt çantası ama beğendiysen senin için kullanışlı olacaksa al tabiii.....
teşekkürler ...boyu kilosu haftasıyla uyumluymuş ....
canım niye öyle diyon bende devlete gidiyorum özelde görmedim böyle ilgi alaka......
saol canımcım evet teyzesi büyümüş kuzucuğum .....
hıhıhıhııhgeldi tabi canım yaa level atladık bakalım ......şu 3 ayı bi atlatsaydık derken mutlu sona (başlangıçmı deseydim) az kaldı...
barbicim bence eşinle uygun bir dilde konuş. şimdi derdini anlatmazsan çok geç olabilir. burada önemli olan senin ne istediğin. eğer eşinin inat edip direteceğini düşünüyorsan evi beğenmediğini içine sinmediğini söylersin kv den dolayı bişey demek zorunda değilsin.
herkese günaydın mutlu sağlıklı hafta sonları
katılıyorum sana istemiyorum demek en baştan kesmek gerek yollarıyok bugun uzerimizde bi ugursuzluk var anlamadım. Mart annelerine noluyo ya boyle. Neyse canım sakin olmaya calış. BEkle olmaz belki. Kotu olma şimdi baktın olacak gibi o zaman koy tavrını. şimdi kotu olma bosyere. Sonrasında da eşine özel hayatınızın olmayacagını anlatmaya calış. Ama şimdi üzme kendini ama sakın sıkmada. Ağlamak istersen ağla bu kez heba etme. Ama kzılar üzerimizde var bugun bişeyler.
beğendim canım nerde gördün fiyatı ben spor giyiyorum iş kıyafetim eşofman iki de çocuk için anca olur ben de öyle bişey bakıyordum valla adidas nike çok pahalı el kadar çanta 80 lira yaaaaiyi akşamlar güzel anneler,kısa bir vaktim var göz gezdireyim dedim.
sayfalar gene ilerlemiş bayağı
ahh şu alıntı iletileri kesilmeseydi iyiydi
eveeet;
kızlar anne bebek bakım çantası araştırmalarımın sonuna gelmiş bulunmaktayım
son aşama olan sizlerinde fikir ve önerilerini almak için beğendiğim çantayı paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 895062 Eki Görüntüle 895063 Eki Görüntüle 895064
markası okiedog.
sizinde fikirlerinizi aldıktan sonra sipariş vereceğim netten.
araştırmalarıma göre sırt çantası anne için kullanım rahatlığı açısından daha iyiymiş.
zaten ben postacı çantası şeklinde olanları kullanamıyorum,omuzlarıma acı giriyor birden.
elde taşınanlarsa bebiş de olunca daha zor oluyormuş.
oyüzden sırt çantası konusunda karar aldım.
normalde çok spor giyinen biri olmadığım için her ne kadar adidas ve nike da da bir çok sırt çantası olmasına rağmen bana çok hitap etmediğinden eledim onları.zira hem çok büyükler hemde aşırı spor(bu nasıl bi tanımlamaysa) geldi gözüme...
normalde çok kokoş olmasamda sporda giyinmem.o yüzden komik durur diye düşündüm.
aradığım şey sırt çantası olacak ama biraz klasik bi havasıda olacak,çok büyük olmayacak,bol gözü olacak...
derken okiedogun bu modelini gördüm ve çok beğendim.
ne kadar başka markalara baksamda bunun kadar içime sinen olmadı.
sizce nasıl?
ve eğer bildiği başka klasik sırt çantası modeli olan arkadaşlarda varsa,paylaşırsa çok sevinirim.
son fikirleride toplayıp bu çanta defterini artık kapamak istiyorum,gına geldi valla
şimdi çıkmam gerekiyor ama akşam gene geleceğim,şimdiden fikirleriniz için teşekkürler,kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
hastaneye kimseyi istemiyorum eve gelsinler o da en az 15 gün sonra etrafına da de misafir alma zaten canınla uğraşıyorsun bebeğşinle falan eve gelenlere ben de notluk gibi bişey düşünüyorum ya da fotoğraflı magnetKızlarr naber öyle otururken aklıma geldi hastanede bebeği ziyarete gelenlere ne ikram edicez.Lokummu,çikolatamı pek tecrübemde yok tecrübeli anne adayları belki bi fikir verirler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?