2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Hastanedeyim kizlar 100 gr lik suyu içine kadar ne hallere girdim çok kötü 1er saat arayla 3 kez kan vercem şuan mide bulantisindan sarsiliyorum inş sonuçlar iyi çıkar.Bel ağrılarım cok fazlaydı dr.normal oldugunu ağrı hafiflesin die krem surebilcemi söyledim voltaren dikloran gibi kremlrden..

Herkese mutlu hafta sonları.Hafta sonu çalışan olaraktan benim gibi hafta sonu çalışanlara slm olsun.))Evde olan bayanlar bizim yerimizede yatın az kaldı bizlerin de doğum izinlerine sabır kızlar güzel günler bizi bekliyo:)))))YuppY....

herkese günaydın sevgili göbekdaşlarımm
hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün olsun hepimiz için...

herkese günaydııınnnn çalışan arkadaşlara çok çok kolay gelsin.açık öğretim sınavı olan varsa başarılar ve bütün göbüşlere bol tekmeleeeerrr

:)Gunaydin canim rabbim kolylik versin insallah o kramplar arada banada oluyor mesela ck ayakta durdgumda yada yurudugmde .Bol bol su ic oda azaltr krampi .Insallah bebislerimiz saglikli boylu poslu(yarmagul kdar degil:)) hayrli bir evlt olurlar insallah:)

Onu en son bende yaptirdim canm igrenc tadi var bide seker yuklemesi diyolar seker dedgn guzel olur :))Insallah hocbir sorun cikmadan atlatrsin rabbim hepimizi korusun hastaliklardan insallah.

günaydın herkese yine bir sürü sayfa birikmiş okuyup geliyorum umarım yine kötü haberler yoktur Allahım flufeme ve özge55e sabır ver

Hııı yarmagül olacak:)) Canım içtiğin süt kadar içme kalitende önemli. Kalsiyum emilimini azaltacak seylerle birlikte tuketirsen faydasını görmezsin. Bİde nasıl süt içiyorsun oda önemli. Isıl işlem kalsiyumun ölmesine neden olur. O nedenle UHT yada Pastorize süt tüketmen daha iyi. Ve peynirde daha cok kalsiyum var unutma. Belki peyniri artırabilirsinç.

Onu en son bende yaptirdim canm igrenc tadi var bide seker yuklemesi diyolar seker dedgn guzel olur :))Insallah hocbir sorun cikmadan atlatrsin rabbim hepimizi korusun hastaliklardan insallah.

Yaa bana zor gelmedi aslında ama tahlili yaparken bana o kadar igrenç olacak tadı kusabilirsin sakın kusma bastan baslamamız gerek falan doldurduklarından zorlandım. Ama hos bişey değil tabi 100 luk daha kotudur

babasına çekerse yarmagül olabilir 190 cm babası var kızımın
sabah kahvaltıda ceviz ekmek süt zeytin falan bunlarla tüketiyorum
bide köyden kayınvalidem gönderiyo sütü mis gibi çok kaynatmıyorum yararlı şeyler kaybolmasın diye
peyniri çok severim ben peyniri artırayım tavsiyen için saol

kızlaarr merhaba hepinizeee

dün bi bakayım diye girdim hiç okuyamadan geri çıktım işim çıktı
şimdi biraz bakındım geçmişi okudum ama alıntı yapamadım acil çıkıcam yinee peeff
akşamaa misafirirm var hemde yemeklii
vallaaa bıktım artık bende birilerine yemeğe gitmek istiyorummm hep bize geliyo millet
şu halimle hem hamile hem bi çocuk şimdi gidicem alışveriş yapıcam
sonrada gelip hazırlıklara başlıcam erken başlayım erken bitsinde
millet gelene kadar dinlenirim birazzz
ayyy şiştim resmen sabahtan beri kendimi doldura dolduraaa
daha da bu son olsunnn doğum yapana kadar httaa bebek 1 yaşına gelene kdr
yok misaifr fln kabul etmek

Günaydın kolay geldin işte
Dr her defasında krsmplar basladı mı diyodu yok diyordum ama don haftadır bende de oluyor
Kalsiyum yanında magnezyum ve fosfatı da dengelemek lazım
Sütün yanında ben muz yiyorum bir de sma destek almadan yeterli olmayacak herhalde

KIzlar bi kaç gündür gece ellerim uyuşmuş olarak uyanıyorum ve sağ kolumda ağrı oluyo hep.Pztesi doktora gidince sorucam ama böyle bi şeyle karşılaşan var mı acaba

benim yatarken ağrıyor birtek ama belim değilde kalçamla belim arası diyebilirim.yattığımda tutuluyor. hareket edemiycek hale geliyorum.

Ben de biraz yorulup ayakta fazla durursam oluyordu ama şimdi sabah yataktan kalkarken bile belimde hafif bi ağrı oluyor.Magnezyum içiyorum ben o biraz iyi geliyor sanki

çok zor değil mi
bana da soruyordu hep en son kontrolden önce bir iki defa olmuştu
bende bir iki defa oldu dedim anlaşılan başlamış dedi
kalsiyum yazdı
koca bir çiğneme tableti çiğniyorum yine zor geçiyo boğazımdan
vitamin ilaçlarının yediğimiz şeylerin emilimini sağladığını biliyorum
o yüzden hem bu şeyleri düzenli yemeli hemde ilaçları kullanmalıyız galiba

KIzlar bi kaç gündür gece ellerim uyuşmuş olarak uyanıyorum ve sağ kolumda ağrı oluyo hep.Pztesi doktora gidince sorucam ama böyle bi şeyle karşılaşan var mı acaba

sağına mı uyuyorsun
ben hep soluma yatarım uykum gelince sağıma dönerim öylece uyurum
sağ tarafımızda büyük atardamarlarımız varmış sağa yatınca bebek o damarlara baskı yaptığından kan dolaşımı yavaşlarmış
sanırım bu yüzden uyuşuyoruz
benim parmaklarımda şişiyor
alyansımı gece yatmadan çıkarmayı unutursam sabah parmağım boğulmuş uyanıyorum

Evde oturup senin gibi densiz,manyagin biri olacagıma,çalışıp evimin ekonomisine katkida bulunur ve vicdanımı rahatlatirım

Güzel anneler merhaba,
Bugün eğer eşim erken gelebilirse fuara gideceğiz. Tam kestiremiyorum kaç gibi orada olacağımı. Ama yarın olağanüstü bir durum olmazsa 1:30-2:00 gibi orada olacağım. Hr saat başı oradaki kafede oturacağım. Yoksa eşim hayatı zehir eder. Bir de eğer bulabilirsem üzerinde amargi yazan bir yaka kartım olacak. Oralarda hafif histerik ve bir miktar da nevrotik bir gebe görürseniz hah işte o benim.

Yazıyı bulamadım korkumdan da soramıyorum,flufem bir rrahatsızlık mı yaşadı?
Ne olur bilen varsa yazsın beni merakta koymayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…