2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Merhaba guzel annisler kahvaltisini bu saate birakan var mi ben gibi :))Kahvaltimizda 1 adet haslanmis yumurta(herzamnki gbi:).)4 dilim domates 2 bucuk dilim salam kibrit kutusu kadar beyaz peynir 3 tane siyah zeytin 1 bardak süt 3 dilim ekmek :))

kızlar günaydın dün oğluşumun alışverişine başladık babası ilk kıyafeti feneriumdan alıcam diyordu fuara gittik dün fuarda da standları vardı ordan oğluşuma 1 tulum 1 çıtçıtlı body aldık bi de önlük hediye ettiler bize kuzumun ilk kıyafetleri feneriumdan :))

ben artık mobbing i geçtim valla az mı aglamadım ya

Merhaba guzel annisler kahvaltisini bu saate birakan var mi ben gibi :))Kahvaltimizda 1 adet haslanmis yumurta(herzamnki gbi:).)4 dilim domates 2 bucuk dilim salam kibrit kutusu kadar beyaz peynir 3 tane siyah zeytin 1 bardak süt 3 dilim ekmek :))

afiyet olsun, ben az önce öğle yemeğimi yedim:)
salam yememenizi tavsiye ederim ama

kıızzzz bu saatte ne kahvaltısı ben sabah 8 de kahvaltımı yaptım 11 de ara öğün yaptım birazdan öğlen yemeği yicem cumartesi yaptım o dediğini kocişkom bizi kahvaltıya götürdü deli gibi yedik öyle yedim ki öğlen saat 12 de yaptık kahvaltıyı akşam 8 de karnım biraz acıktı çorba içtim sadece :))

Hayirli olsun canim cok guzel Rabbim hayirlisyla giydirmeyi nasip etsin insallah..Bizde dogustan fenerbahceliyiz:)Gecen fenerin macinda fener gol attikca tekme yedim:))Esim diyor ki babasi gibi dogustan fenerli benim oglum

kızlar yılbasıda yaklaşıyorrr. Bu yılbasında napacaksınız. Bebeğinizle ve eşinizle bi plan yapanınız var mı? hediye olarak babalarımıza ne alacaksınız?

Biz evde olacağız canım. Son 3 senedir olduğu gibi.
Kızım, eşim, annem ve karnımdaki İpek kızımla birlikte:)
Hediye olarak babamıza güzel bir sweatshirt aldık.
Kızıma da yılbaşı eteği aldım, kırmızı tütülü

canım benim de şu ana kadar hiç baş dönmem olmuyordu(ilk aylar hariç)bugün derste ayağa kalkınca bayılıcam zannettim...gözlerim karardı ter bastı,soluğum kesildi resmen ve hala tam geçmedi baş dönmem...tansiyonum da normal çıktı 10-6...sanırım dinlenmek gerekiyo artık sık sık...bacaklarını dikip bi uzan istersen başın döndüğünde...ben öyle yapıyorum...

iyi yapmışsın canım benimkinini ilk defa böyle bi pozunu yakaladık da ben de heveslendim koydum.Senin meleğine de maşallah çok tatlı

yok canım yeni ilaç vermedi ilacımın kullanımı ile ilgili bi düzenleme de yapmadı.Sadece demir değerlerin azalmış biraz dikkat et dedi . kuru üzüm ye falan dedi işte sanırım seninki kadar eksilmemiş..

Canim 8 de nasil kalktin sirrini banada veriri misin:))Ben geceleri artik uyuyamadigim icin anca bu saatte uyandimNeyseki karnimizi doyurduk bugun hamile pilatesine baslayayim diyorum evde kendi kendime yapicam cok kilo almak istemiyorumSuan 69 kiloyum 61 ile hamile kalmistim.Zaten ekmekten kissam bana yeter birazda sporla insallah almam fazla kilo bide calismiyorum evdeyim ister istemez hareketsiz kaliyorum.

Hayirli olsun canim cok guzel Rabbim hayirlisyla giydirmeyi nasip etsin insallah..Bizde dogustan fenerbahceliyiz:)Gecen fenerin macinda fener gol attikca tekme yedim:))Esim diyor ki babasi gibi dogustan fenerli benim oglum

sağol canım bizimkinin de başka takım tutma şansı yok zaten şimdiden sarı kanaryam benim diye seviyor :))

bekarken babamın evinde hiç kutlamazdık annem öyle şeyleri sevmez gavur adeti der gereksiz bulurdum ben de zaten kutlamayınca ama eşim ve eşimin akrabaları bayram havasında kutlar her yılbaşını şimdi mecburen onlara uymak zorunda kalıyorum evde kocamla birlikte karşılamayı ne çok isterdim ama pek mümkün olmadı bundan sonra da olmaz sanmıyorum biz yine hep birlikte eşimin annesi babası teyzeleri dayıları yeğenleri falan bir arada oluruz muhtemelen kocamın gönlü olsun napalım :)

Çok güzel canım güle güle giysin benim kızımda bile var bady ve önlük eşim illaki almak istedi

ahhh bebeğim ben çalışan bir gebeyim mecburen sabah erken kalkmak zorundayım ne kadar uykum olsa bile geceleri çok güzel uyuyorum valla maşallahım var 2-3 kez tuvalete kalkıyorum gözlerimi açmadan gidip geliyorum onda da uykum kaçmasın diye yalnız dün gece sağ kaburgam çok ağrıdı 1 e kadar falan oturdum sonra da uyumuşum sabah da normalde evdeyken de 9 dedin mi kalkıyorum eskisi kadar 12 13 lere kadar yatamıyorum gebelikten bu yana
pilatese gelince benim vaktim olsa kurslara giderdim ama vaktim yok evde kendim yapıyorum öncesinde de yaptığım için zorlanmıyorum ve pilates yaptığım zaman vücudumdaki farkı anlatiyim :
1-bel ağrılarım çok olmuyor
2-kaburgalarım ağrımıyor
3-nefes darlığı yaşamıyorum
4-kendimi daha dinç hissediyorum ve en önemlisine geliyorum
5-bacaklarıma kramp girmiyor
daha birçok şey sayabilirim kesinlikle öneriyorum kendini fazla yormadan hergün olmasa bile gün aşırı 50 dk yap 1 haftada farkı hissediceksin :))

Aa bak Acıbadem'in seminerine keşke katılsaymışım, bayılıyorum ben deneme ürünlerine keşke bana da denk gelseymiş :)
Ya seni öyle bir anda gördüm ki dediğim gibi, hem yoruldum, hem bebek iyice aşağı indi filan acayip mızmızdım, susadım diye tutturdum filan öyle çıkışa yürüyorduk.
Can Bebe standında birileriyle konuşuyordun. Ama tabi zaten emin de olamadım, sırf hem hamile hem saç rengi fotoğrafa benziyor diye tahmin yürüttüm :)))

Benim de işte fuar için aklımda bebek arabası çeşitleri görmek vardı en azından.
Bir de bakım çantası.
Belki kanguru filan...

Neyse canım hayırlısı olsun.
Kısmet olursa yeşilköydekine de bir göz atarız.

canım öncelikle geçmiş olsun.
sordum eşime.enfeksiyon olabilir,ilaçla ilgili değildir diyor.
ben başka bir demir ilacı kullanıyorum ve kullanmadan önce eşim beni uyardı,
ilaç kabızlık yapacak,eğer(çok afedersin) dışkın simsiyah ve pas kokulu gelirse veya idrarında kırmızılaşa olursa korkma ilaçtan dolayıdır diye.
bende idrarda koyulaşma olmadı ama diğeri oldu ayrıca kabızlık.
idare ediyorum mecburen.
ama senin idrarının kokması ilaçla ilgili olmazmış,enfeksiyon kapmış olabilir dedi.
doktorunada anlatırsın durumu tabi ama ilacı bırakmana gerek yok.

Tuzu kesmemek iyot eksikliğini gidermek için gerekiyor.
Hatta dünya sağlık örgütü "formula mama alanların yanı sıra, emziren annelerden bile bebeğe yeterince iyot geçmiyor bunun için takviye alınması gerekebilir" diye bir açıklama yaptı.

Bendeki enfeksiyon demek gece çiş tutmaktan kaynaklandı :)))
Artık üşenmeden kalkmaya çalışıyorum.
Ama yatakta çoooook zor hareket ediyorum.

o zaman seninki çok vahim bi durum değilmiş canım ne güzel.
hamilelikte mümkün olduğunca az ilaç almak lazım.
ben hamileliğim boyunca bu demir ilaçları hariç hiç bir ilaç almadım.
eşim eczacı ve bana ilaç kullandırmadı ama sürekli besin değeri yüksek şeyler yememi istedi.
sadece bunda demir çok eksik olduğu için ve hiç bir besin depoyu ilaçta olduğu gibi eski haline,hızla getiremeyeceğinden ilaca başlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…