benimde hiç umudum yok kadro konusunda
kurum taşerondaki işçi sayısını azaltıp öyle kadroya almak istiyormuş duyduğum kadarıyla
ama mutlaka bir kılıf uydururlar yine almazlar kadroya yada almak istemediklerine gözünün üstünde kaşın var derler yine almazlar
ha birde ben fişlendiğimi düşünüyorum
insan kaynakları müdürü değişmiş yine gelmişler benimle uğraşıyorlar
bu müdür ne biliyorki beni çıkarmaya çalışıyor geleli kaç gün oldu
eline sağlık iyi etmişsin
ama keşke bizim sorunumuzda 7 buçuk saat falan olsaydı
malesef bizim mobbing
Merhaba guzel annisler kahvaltisini bu saate birakan var mi ben gibi :))Kahvaltimizda 1 adet haslanmis yumurta(herzamnki gbi:).)4 dilim domates 2 bucuk dilim salam kibrit kutusu kadar beyaz peynir 3 tane siyah zeytin 1 bardak süt 3 dilim ekmek :))
Merhaba guzel annisler kahvaltisini bu saate birakan var mi ben gibi :))Kahvaltimizda 1 adet haslanmis yumurta(herzamnki gbi:).)4 dilim domates 2 bucuk dilim salam kibrit kutusu kadar beyaz peynir 3 tane siyah zeytin 1 bardak süt 3 dilim ekmek :))
kızlar günaydın dün oğluşumun alışverişine başladık babası ilk kıyafeti feneriumdan alıcam diyordu fuara gittik dün fuarda da standları vardı ordan oğluşuma 1 tulum 1 çıtçıtlı body aldık bi de önlük hediye ettiler bize kuzumun ilk kıyafetleri feneriumdan :))Eki Görüntüle 897702
kızlar yılbasıda yaklaşıyorrr. Bu yılbasında napacaksınız. Bebeğinizle ve eşinizle bi plan yapanınız var mı? hediye olarak babalarımıza ne alacaksınız?
Günaydın hanımlar
Benim danışmak istediğim birşey var, iki gün önce hafif başdönmesi başladı. Tansiyonumu ölçüyorum biraz yüksek çıkıyor. (Normalde 10-6dır, 12-6, 11-6 falan çıkıyor.) Geçen hafta hergün seminer vardı, yoruldum biraz acaba o yüzden mi? aranızda benzer bir durum yaşayan var mı?:18:
hepinize günaydın kızlarrrrr hepimiz için güzel bir hafta diliyorumakşam bu minik kız kaburgama dayanmış ağrıdan uyutmadı beni ama dediğiniz gibi herşeye değer bu minikler için benim miniğim 21+3 burada
Ben de özendim yarensenin kızı görünce
canım num lk kkapalı kalmış rakamlar çıkmamış.
ilk bir hafta günde 3 kez aldım.sabah öğlen akşam.
son 2 haftadırda günde 2 kez alıyorum sabah ve akşam.
eşim eczacı.
biz hastanede kan değerleri,idrar sonuçları için vs kalmıyoruz.eşim yorumlayabiliyor,
ilaçlarıda eşim böyle ayarladı,doktorumla görüşmedim bile.
sadece eşim bilgilendirmek için aramış doktorumu doktorumda aynı şeyi önerecekmiş zaten.
sen yinede doktorunun önerisine göre hareket et.
benim kan değerlerim eşimi panikletecek kadar düşük çıktı.
bebek tüm demiri almış,sende bişey kalmamış,şuandan sonrası sanada onada zararlı diyerek yüksek doz yaptı
kalçamdaki ağrılarıda buna yoruyorum ben açıkçası...
sen doktornun önerdiği dozda kullan,belki seninki benim kadar vahim boyutta değildir.
doktorun sana sadece demir eksik mi dedi?ilaç vermedi mi bunun için?
kıızzzz bu saatte ne kahvaltısı ben sabah 8 de kahvaltımı yaptım 11 de ara öğün yaptım birazdan öğlen yemeği yicem cumartesi yaptım o dediğini kocişkom bizi kahvaltıya götürdü deli gibi yedik öyle yedim ki öğlen saat 12 de yaptık kahvaltıyı akşam 8 de karnım biraz acıktı çorba içtim sadece :))
Hayirli olsun canim cok guzel Rabbim hayirlisyla giydirmeyi nasip etsin insallah..Bizde dogustan fenerbahceliyiz:)Gecen fenerin macinda fener gol attikca tekme yedim:))Esim diyor ki babasi gibi dogustan fenerli benim oglum
Biz evde olacağız canım. Son 3 senedir olduğu gibi.
Kızım, eşim, annem ve karnımdaki İpek kızımla birlikte:)
Hediye olarak babamıza güzel bir sweatshirt aldık.
Kızıma da yılbaşı eteği aldım, kırmızı tütülü
afiyet olsun, ben az önce öğle yemeğimi yedim:)
salam yememenizi tavsiye ederim ama
kızlar günaydın dün oğluşumun alışverişine başladık babası ilk kıyafeti feneriumdan alıcam diyordu fuara gittik dün fuarda da standları vardı ordan oğluşuma 1 tulum 1 çıtçıtlı body aldık bi de önlük hediye ettiler bize kuzumun ilk kıyafetleri feneriumdan :))Eki Görüntüle 897702
Canim 8 de nasil kalktin sirrini banada veriri misin:))Ben geceleri artik uyuyamadigim icin anca bu saatte uyandimNeyseki karnimizi doyurduk bugun hamile pilatesine baslayayim diyorum evde kendi kendime yapicam cok kilo almak istemiyorum Suan 69 kiloyum 61 ile hamile kalmistim.Zaten ekmekten kissam bana yeter birazda sporla insallah almam fazla kilo bide calismiyorum evdeyim ister istemez hareketsiz kaliyorum.
yaaa scgaha gerçekten görmüşsün beni :))) evet gri bir elbise vardı üstümde. Tanışsaydık keşke ne güzel olurduuu:)))
ben zaten birşey almak için gitmemiştim sanırım o yüzden beklentim çok yüksek değildi. o yüzden beğendim. Ben biraz eğlence olsun diye gittim aslında heee bir de eşantiyon ürünler almak denemek için
Acıbademin seminerine katılmak için gitmiştim ve acıbadem bir yeni doğan paketi verdi çok beğendim çok ayrıntılı bir paket johnsons baby den tut,mustelaya,lansinoh ürünlerinden tut dove setine,emzirme yastığı,hastane çıkışı,sağlık ürünleri vs.. çok beğendim. En azından neyin iyi geldiğini öğrenebilmek için denemelik ürünler oldu elimde çok da güzel oldu.
Sanırım beğenmeyenlerin de sebebi seninkisiyle aynıydı. Ben fuarlara fikir almak için gidiyorum şimdiye kadar hiç alışveriş için gitmedim o yüzden pek beklentiyle gitmiyorum.
Merhaba canım. Eşinin eczacı olduğunu görünce hemen danışayım dedim :) bende demir ilacı kullanıyorm gyno ferro sanol gnde 1 kez. Cuma günü idrar tahlili yaptırdım idrarda koku farkedip eritrosit 0-1 arası olması gerekirken 2 çıkmış bunun ilaçla ilgisi varmıdır yoksa enfeksiyonmudur? Yarın gidicem dra aradım açmadı meraklandm sorarsan çok sevinirim
Arkadaşlar Acıbadem Maslak hastanesinden bir kadın doğumcunun seminerine katıldım. ve burda çok fazla sorgulanan sola yatma sağa yatma konusundaki söylediklerini sizinle paylaşayım istedim.
Doktor sola yatmanın mecburi birşey olmadığını,bu şartlanmayla yatan anne adaylarının tedirgin uyuduklarını ve sağlıklı bir uyku geçiremediklerini söyledi.
Bebek eğer hareket etmiyor ise çikolata yemeyi,sol yanına yatmayı öneriyoruz kan akışı hızlansın ve bebeğe enerji gitsin diye. eğer ona rağmen hareketi yok ise doktora gitmesini öneriyoruz dedi.
Ödem konusunda da şunu söyledi. Su ödem yapıyor gibi bir yanlışa düşerek su içmenizi azaltmayın. Bu doğru bilinen bir yanlıştr.
Ayrıca tuz alımını da komple kesmeyin ama çok fazla tuzluı da tüketmeyin.
gece çok tuvalete kalkma durumu için ise idrarınızı tutmayın çünkü bu durum enfeksiyonları arttırıyor dedi.
şimdilik aklıma gelenler bunlar:)))
yok canım yeni ilaç vermedi ilacımın kullanımı ile ilgili bi düzenleme de yapmadı.Sadece demir değerlerin azalmış biraz dikkat et dedi . kuru üzüm ye falan dedi işte sanırım seninki kadar eksilmemiş..
elif, azra, melike, başak, feyza ,ceyda bunlardan hangisi kafam karmakarışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?