2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Oyyy yaren bu çok güzel bir bebek. Maşallah. Şu ağzına ve burnuna bakar mısın!

Güzel sağlıklı günlerde kullanın. Hepsi çok şirin hele o çilek elbisenin hastası oldum.

merhaba arkadaşlar kramlar artık her gece olmaya başladı
çok şükür ağrıyı unutmadan oluyor :) hiç olmazsa böyle kandırıyorum kendimi
ben gün içinde çok fazla yürüyorum
bazende çok ayakta kalıyorum iş icabı
eve gelince yemek falan filan bulaşıkları makineye yerleştirecek takatim bile kalmıyor
sanırım bu kadar ayakta durmaktan oluyor kramplar başka bişey bulamıyorum çünkü düzenli kalsiyum ilacı alıyorum
ve yatarken süt yoğurt ne bulursam yiyorum
alışıcam galiba kramplara

degmez olur mu kız dünyalar degmez miii...Maşallah güzel olucak kızımız anlaşılan...

Oyyy yaren bu çok güzel bir bebek. Maşallah. Şu ağzına ve burnuna bakar mısın!

çok teşekkür ederim amargi Doktorum da aynı şeyi söyledi ben de dedim ki kesin siz bütün hamişlere aynısını söylüyorsunuzdur.. :)) Yo hayır maşallah bu gerçekten çok güzel bir bebek dedi.Gerçi herkesin yavrusu kendine güzel ,Allah hepimizinkini bağışlasın sağlıkla kavuşalım inşallah.

degmez olur mu kız dünyalar degmez miii...Maşallah güzel olucak kızımız anlaşılan...

Çok teşekkür ederim canım.Bu arada senin de cinsiyet sonunda belli oldu yazamamıştım sana,güzel kızını Allah bağışlasın...O çilekli kıyafetin tulumundan almıştım ben de çilek kızım diye seviyorum oyyy bir an önce kavuşsak hayırlısıyla....

yarencim Allah bağışlasın cok tatlı kızınnnn. Nasıl guzel bi poz yakalamışınız yaaa bende istiyorumm. Benim kızım sırtı donuk duruyo. Yuzunu göremiyoruz biz. Kara kalem çalışma gibi olmus resmen yaaa. Eee kime cekmiş. Anlaşılıyodur herlade.

kızlar yılbasıda yaklaşıyorrr. Bu yılbasında napacaksınız. Bebeğinizle ve eşinizle bi plan yapanınız var mı? hediye olarak babalarımıza ne alacaksınız?

Son düzenleme:

maşallah subhanallah...
Allah'ım nelere kadir,ne kadarda güzel...

canım demir eksikliği bende de çıktı,kan değerlerim çok düşmüş.
eşim hemen demir ilacına başlattı.önce günde doz aldım, hafta sonra ye indirdim.
bu hafta bitiyor.umarım kontrollerde normele döndüğümü görürüm: (
zira demir ilacının yan etkileride çok gıcık

Sağol tatlım.Biz de çok zor yakaladık bu pozu zaten...Valla herkes bana benzetti ben biraz eşime de benzettim.Gerçi biz eşimle de birbirimize benzeriz ilginç :) Ortaya karışık bişey oldu sanırım ama daha çok bana benziyo

çok sağol canım ya ...Bu arada demir eksikliği için günde 2 doz alıp sonra 1 e mi düşürdün mesajın rakam kısımları tam çıkmamış.Bana dktorum bişey demedi ama acaba günde iki alsam mı? ya da öyle olsa derdi kendi başıma iş yapmıyım şimdi ben...

canım bu daha da pahalı malesef: ((
en indirimli bulduğum sitede 169 tl: (
gereksiz pahalı ama istediğim fonksiyonlara sahip tek çantada bu.
içinde bol bol gözü var.anahtarlık,termos yeri,alt açma bezi,klipsler...vs.bi çok işlevsel özelliği var.
nike ve adidastaki çantalar anne bebekler için tasarlanmadığından bu detaylar düşünülmemiş.
haliyle elimizi attığımızda istediğimiz şeyi bulmamız gerçekten çok zor.
o yüzden bunu almaya karar verdim.

canım num lk kkapalı kalmış rakamlar çıkmamış.
ilk bir hafta günde 3 kez aldım.sabah öğlen akşam.
son 2 haftadırda günde 2 kez alıyorum sabah ve akşam.
eşim eczacı.
biz hastanede kan değerleri,idrar sonuçları için vs kalmıyoruz.eşim yorumlayabiliyor,
ilaçlarıda eşim böyle ayarladı,doktorumla görüşmedim bile.
sadece eşim bilgilendirmek için aramış doktorumu doktorumda aynı şeyi önerecekmiş zaten.
sen yinede doktorunun önerisine göre hareket et.
benim kan değerlerim eşimi panikletecek kadar düşük çıktı.
bebek tüm demiri almış,sende bişey kalmamış,şuandan sonrası sanada onada zararlı diyerek yüksek doz yaptı
kalçamdaki ağrılarıda buna yoruyorum ben açıkçası...
sen doktornun önerdiği dozda kullan,belki seninki benim kadar vahim boyutta değildir.
doktorun sana sadece demir eksik mi dedi?ilaç vermedi mi bunun için?

hepinize günaydın kızlarrrrr hepimiz için güzel bir hafta diliyorum akşam bu minik kız kaburgama dayanmış ağrıdan uyutmadı beni ama dediğiniz gibi herşeye değer bu minikler için benim miniğim 21+3 burada
Ben de özendim yaren senin kızı görünce

41 kere maşallah evet canım herşeye değer , umarım sıkıntılarını atlatırsın kısa zamanda

Çok şeker hepsi canım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah

Geçen ay benimde Demir düşük çıkmıştı doktorum 2 ye çıkar demedi bana da nedense. Çarşamba yine doktordayım bakalım sonuçlar nasıl olacak ??????

Merhaba canım. Eşinin eczacı olduğunu görünce hemen danışayım dedim :) bende demir ilacı kullanıyorm gyno ferro sanol gnde 1 kez. Cuma günü idrar tahlili yaptırdım idrarda koku farkedip eritrosit 0-1 arası olması gerekirken 2 çıkmış bunun ilaçla ilgisi varmıdır yoksa enfeksiyonmudur? Yarın gidicem dra aradım açmadı meraklandm sorarsan çok sevinirim

canımmm çok geçmiş olsun 12 tane fitile rağmen geçmemesi çok ilginç ben 7 tane kullandım 3.sünü kullandığımda geçmişti çoktan ta tam geçsin diye sonuna kadar kullandım dün akşam benim de öyle oldu dışarı çıktım eve döndüğümde çamaşırım sırılsıklamdı hatta bir ara kanamam mı var yoksa dedim kasıklarım da ağrıyordu çünkü eve geldim baktım akıntıdan başka hiçbişe yok allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin amin :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…