günaydın güzel anneler daha geçmişi henüz okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir.Benimse demir depolarım azalmış,şekerim üst sınırda çıkmış,gece hayatımda ilk defa panik atak geçirmişim nefessiz kalmışım(aslında korkunçtu hatırlamak bile istemiyorum ölüyorum sandım),üstüne üstlük hastayım ve 1 haftadır uykusuzum pehhh hepsinin çaresi var ama meleğimin şu fotoğrafı herşeye değmez mi..........Eki Görüntüle 897514
Eki Görüntüle 897521 Eki Görüntüle 897522 Eki Görüntüle 897520 Eki Görüntüle 897519 Eki Görüntüle 897532 Eki Görüntüle 897533 Eki Görüntüle 897534 Eki Görüntüle 897535
inşallah oluştur eklemelerim
çok bi şe almadık şimdilik çünkü geçen hafta ögrendik cinsiyetimizi.. aldıklarımı küçük sandığımıza koyuyoruz arada açıp kızımızın çeyizi deyip gülüyoruz
günaydın güzel anneler daha geçmişi henüz okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir.Benimse demir depolarım azalmış,şekerim üst sınırda çıkmış,gece hayatımda ilk defa panik atak geçirmişim nefessiz kalmışım(aslında korkunçtu hatırlamak bile istemiyorum ölüyorum sandım),üstüne üstlük hastayım ve 1 haftadır uykusuzum pehhh hepsinin çaresi var ama meleğimin şu fotoğrafı herşeye değmez mi..........Eki Görüntüle 897514
Güzel sağlıklı günlerde kullanın. Hepsi çok şirin hele o çilek elbisenin hastası oldum.
Oyyy yaren bu çok güzel bir bebek. Maşallah. Şu ağzına ve burnuna bakar mısın!
degmez olur mu kız dünyalar degmez miii...Maşallah güzel olucak kızımız anlaşılan...
yarencim Allah bağışlasın cok tatlı kızınnnn. Nasıl guzel bi poz yakalamışınız yaaa bende istiyorumm. Benim kızım sırtı donuk duruyo. Yuzunu göremiyoruz biz. Kara kalem çalışma gibi olmus resmen yaaa. Eee kime cekmiş. Anlaşılıyodur herlade.
maşallah subhanallah...
Allah'ım nelere kadir,ne kadarda güzel...
canım demir eksikliği bende de çıktı,kan değerlerim çok düşmüş.
eşim hemen demir ilacına başlattı.önce günde doz aldım, hafta sonra ye indirdim.
bu hafta bitiyor.umarım kontrollerde normele döndüğümü görürüm: (
zira demir ilacının yan etkileride çok gıcık
katılıyorum sana istemiyorum demek en baştan kesmek gerek yolları
beğendim canım nerde gördün fiyatı ben spor giyiyorum iş kıyafetim eşofman iki de çocuk için anca olur ben de öyle bişey bakıyordum valla adidas nike çok pahalı el kadar çanta 80 lira yaaaa
hastaneye kimseyi istemiyorum eve gelsinler o da en az 15 gün sonra etrafına da de misafir alma zaten canınla uğraşıyorsun bebeğşinle falan eve gelenlere ben de notluk gibi bişey düşünüyorum ya da fotoğraflı magnet
çok sağol canım ya ...Bu arada demir eksikliği için günde 2 doz alıp sonra 1 e mi düşürdün mesajın rakam kısımları tam çıkmamış.Bana dktorum bişey demedi ama acaba günde iki alsam mı? ya da öyle olsa derdi kendi başıma iş yapmıyım şimdi ben...
Eki Görüntüle 897521 Eki Görüntüle 897522 Eki Görüntüle 897520 Eki Görüntüle 897519 Eki Görüntüle 897532 Eki Görüntüle 897533 Eki Görüntüle 897534 Eki Görüntüle 897535
inşallah oluştur eklemelerim
çok bi şe almadık şimdilik çünkü geçen hafta ögrendik cinsiyetimizi.. aldıklarımı küçük sandığımıza koyuyoruz arada açıp kızımızın çeyizi deyip gülüyoruz
çok sağol canım ya ...Bu arada demir eksikliği için günde 2 doz alıp sonra 1 e mi düşürdün mesajın rakam kısımları tam çıkmamış.Bana dktorum bişey demedi ama acaba günde iki alsam mı? ya da öyle olsa derdi kendi başıma iş yapmıyım şimdi ben...
canım num lk kkapalı kalmış rakamlar çıkmamış.
ilk bir hafta günde 3 kez aldım.sabah öğlen akşam.
son 2 haftadırda günde 2 kez alıyorum sabah ve akşam.
eşim eczacı.
biz hastanede kan değerleri,idrar sonuçları için vs kalmıyoruz.eşim yorumlayabiliyor,
ilaçlarıda eşim böyle ayarladı,doktorumla görüşmedim bile.
sadece eşim bilgilendirmek için aramış doktorumu doktorumda aynı şeyi önerecekmiş zaten.
sen yinede doktorunun önerisine göre hareket et.
benim kan değerlerim eşimi panikletecek kadar düşük çıktı.
bebek tüm demiri almış,sende bişey kalmamış,şuandan sonrası sanada onada zararlı diyerek yüksek doz yaptı
kalçamdaki ağrılarıda buna yoruyorum ben açıkçası...
sen doktornun önerdiği dozda kullan,belki seninki benim kadar vahim boyutta değildir.
doktorun sana sadece demir eksik mi dedi?ilaç vermedi mi bunun için?
merhaba kızlar epeydir okuyorum ama sayfaya yazmıyordum.gece gece başıma gelenleri paylaşmak istiyorum sonu iyi heyecanlanmadan okuyun :)
ben mantar ve enfeksiyonum olduğu için fitil kullandım 12 tane ancak iltihabım geçmedi, doktor kontrolünü de salladım gitmedim. 4-5 gündür iç çamaşırım aşırı derecede ıslanıyordu su gibi ama iltihaptan diye dikkate almıyordum, devamlı çamaşır değiştiriyordum. bugün gün boyu dışarda olunca eve 10 gb geldiğimde çamaşırımın su içinde kaldığını gördüm ve panikledim. internetten araştırdım ki ne göreyim, su geliyor olabilirmiş erken doğumu tetiklermiş vs, panikledim evde de yanlızım, eşimi yenice ilçeye yollamışım, hastaneyi aradım nöbetçi ebe mutlaka gelmelisin dedi, kayınvalidemlere haber verdik herkes panik, ben ağlıyorum yaa bebeğimi suyu azaldıysa, ya hayatı tehlikedeyse diye bu arada bolca tepik yiyorum yaa daha çok üzülüyorum ya kızım can çekişiyorsa diye :)
sonuç: test yaptılar, ebe alttan muayene etti sıvı örneği aldı nts'ye bağladı derken çok şükür mantardan dolayı akıntım çok oluyormuş. gayet sağlıklıymışız :) ama akşam akşam epeyce korktuk
bu arada balkaymak senin baby shower olmadı mı yahuu 13 aralıkta değil miydi ? hanii fotoğrafların, merak içindeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?