2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

aynen yaa bende istiyorum o sırrı. Ben mecburen işe gitmek için kalkıyorum ama uyanamıyorum hiç bi şekilde kocam kıyafetlerimi getiriyo. Üstümü giydiriyo. Yuzumu yıkatıyo. Elime bi meyve tutusturuyo.. Ayakkabılarımı giydiriyo oyle yola cıkıyoruz ben yolda kendime geliyorum anca. Ben, kalşdırana kadarda bi görseniz sarkılar turkuler falan.Canım benim sabahları perişan halde...Hergun gitme tamam rapor alalım dıyo ama ben korkudan olmazzz dıyorum hemen. cok zorlanıyorum ben artık yaa. Bizim iş yerinde yasa gereği 12 cnin altında calışıyoruz. Yani ısıtma yok dısarısı nasılsa içeride oyle. Ayrıca soguk hava depoları var üeritime acılan onlarda ıkıde bir acılıyo. Üzerimizdede üretimde giymelik beyaz terlikler daha soguk tutsun diyo. Normal kıyafetler. Kaban falan yok. Bugun dedim artık keske amele olsaydım en azından kabanımla calışırdım bi kosede tugla yakardım diye.EE oyle olunca gun boyunca usu eve gidince karın agrısından oluyorum sonra. Boğazlarım şiş ve geçmiyo. Grce boyu oksurmekten uyuyamıyorum. en az 2 kere kıyafet değiştiriyorum. Terden sırılsıklam oluyorum yaaaa. Bide ruyalar Allahım onlar ne kadar gerçek oyle. Dun gece zombiler kovalıyo beni. Yaslı bi teyze bana corba yapıyo zombi olayım diye. Oda zombi zaten. corbanın adıda gulmeyın soyluyorum Bambilibuuu corbası

Sagol canim bilgilerin icin insallah duzenli sekilde yaparim cunku bendede cok var kramp bel agrisi vs.Youtube da ebru salli hamile pilatesi yaz bi video var ordaki hareketlerden yapiyim diyorum hem zorlayan hareket de yok

Güle güle iyi günlerde kullanınnnnn...

Oyyy dudaklar çok güzel maşallah yaa

kızlar yılbasıda yaklaşıyorrr. Bu yılbasında napacaksınız. Bebeğinizle ve eşinizle bi plan yapanınız var mı? hediye olarak babalarımıza ne alacaksınız?

Hiç bir şeyyy :)
Biz hediye olayını kapattık sanki evlendikten sonra...
Benim en büyük yılbaşı eğlencem evde oturup güzel şeyler yemek :))))))

Merhaba guzel annisler kahvaltisini bu saate birakan var mi ben gibi :))Kahvaltimizda 1 adet haslanmis yumurta(herzamnki gbi:).)4 dilim domates 2 bucuk dilim salam kibrit kutusu kadar beyaz peynir 3 tane siyah zeytin 1 bardak süt 3 dilim ekmek :))

Salam, sosis tarzı şeyleri bence hamile olmasak bile hayatımızdan çıkartmak gerekiyor.
Sucuk ve pastırma da sadece iyi pişmiş bir şekilde tüketmeliyiz.

Merhaba. Bu konuda naçizane bilgim, klasik müzik dinletmenin çocuğun zekasına herhangi bir katkı kesinlikle yapmadığı yönünde. Müzik dinletmek bebeklerin duygusal ve ruhsal gelişimine ciddi katkı yapıyor ama zeka gelişimiyle bir alakası yok diye bir görüş var ve ben bu görüşe katılanlardanım.
Bende bebeğime müzik dinletiyorum. Zeka gelişimi için değil ama. Bebekler dünyaya gelip tüm düzenimizi alt üt ettiklerinde onları sakinleştirmek için elimde bir şeyler olsun diye

canim ne dycgmi sasirdm is durumuna uzuldm Rabbim yardm etsin ruyalarina gelince soktayim babilibu corbasinin tarifini istyrum mumkunse:))Aman cnm bosver ruyalri uyuyablysun ya keyfni cikar bu zamnlrnin:)

allah güldürsün seni codulu ne diyim bambilibuuu çorbası ha güzelmiydi bari kuzum ya kıyamam sana ne zor şartlar altında çalışıyosun allah yardımcın olsun neyse ki çooookkk az kaldı şubatta biz de yan gelip yatanların kervanına katılıcaz allahın izniyle :)) biraz daha dişini sık kuzum (

Sagol canim bilgilerin icin insallah duzenli sekilde yaparim cunku bendede cok var kramp bel agrisi vs.Youtube da ebru salli hamile pilatesi yaz bi video var ordaki hareketlerden yapiyim diyorum hem zorlayan hareket de yok

ben de ordan yapıyorum zaten canım ilk 10 dk nefes egzersizleri yaptırıyor sonra normal egzersize geçiyor 40 dk falan egzersiz yapıyorsun sonra strech egzersizleri var topla ve lastikle ama ben onları yapamıyorum eşim müsaade etmiyor düşermişim bi yerim incinirmiş topla falan diye topumu şişirmedi bile ben de sadece 50 dk egzersizleri yapıyorum o yetiyor bile gerisini yapsam hiç kilo almam aksine veririm herhalde :))

Evet üstelik hamileyken dinlettiklerimizi doğduklarında dinlediklerinde tanıyorlarmış.
Çok mucizevi bir olay bebeklerimizin var oluş düzeni...

Kızlar hani bu hamilelik takvimimiz var ya mesajların altında,
bizim kızımız kilo ve boydan hep düşük çıkıyor.
Sizin doktor takibiniz ile hamilelik takviminiz uyumlu çıkıyor mu?

İsim seçeneklerin belli miydi?
Genic senin ikinci değil mi bu?
Kardeşin ismi ne belki uyumlu bir şeyler buluruz.

aslında çok güzel olur biliyor musun. hadi bakalım bir el atın bizim ismimize de
ilkinin adı halim kaan ikincisi için tekliflere açığım

benimki de aynı değil. bende çok takılmıyorum sen de takılma. sonuçta buradakiler ortalama değerler.
doktorun ölçümlerinde bile yanılma payı olduğunu düşünürsek sağlıklı, sıhhatli ve herşey yolunda
olduğu için kıyaslama yapmamaya çalışıyorum. sen de dene ve lütfen takılma rakamlara

çok sağol canım eşine de selamlar bende kaç zamandır ilaçtandır diye düşünüyordum tahlilde ortaya çıktı. ilaç bende de kabızlık yaptı zaten oldum olası bu sıkıntım vardı. tekrar teşekkür ederimm

Evet üstelik hamileyken dinlettiklerimizi doğduklarında dinlediklerinde tanıyorlarmış.
Çok mucizevi bir olay bebeklerimizin var oluş düzeni...

Aynen canım, tamamen mucize.
Ben ilk bebeğimde müzik dinletmedim. Acayip derece kolik, sürekli ağlayan bir bebek evimize geldiği zaman ne yapacağımızı şaşırdık. Şimdi en azından müziği hatırlarda rahatlar diye umut ediyorum

Şimdiki de erkek değil mi?
Var mı senin aklında yaklaşık bir şeyler?
Mesela ilk isim Halim'e denk Ali olabilir...
Kaan'a denk de Karan, Karam, Baran...

canim hamilelik takvimi 1 hafta onden gidiyo bana gore yani hafta sonunda olqcagin degerleri gosteriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…