Canim 8 de nasil kalktin sirrini banada veriri misin:))Ben geceleri artik uyuyamadigim icin anca bu saatte uyandimNeyseki karnimizi doyurduk bugun hamile pilatesine baslayayim diyorum evde kendi kendime yapicam cok kilo almak istemiyorum Suan 69 kiloyum 61 ile hamile kalmistim.Zaten ekmekten kissam bana yeter birazda sporla insallah almam fazla kilo bide calismiyorum evdeyim ister istemez hareketsiz kaliyorum.
Sagol canim bilgilerin icin insallah duzenli sekilde yaparim cunku bendede cok var kramp bel agrisi vs.Youtube da ebru salli hamile pilatesi yaz bi video var ordaki hareketlerden yapiyim diyorum hem zorlayan hareket de yokahhh bebeğim ben çalışan bir gebeyim mecburen sabah erken kalkmak zorundayım ne kadar uykum olsa bilegeceleri çok güzel uyuyorum valla maşallahım var 2-3 kez tuvalete kalkıyorum gözlerimi açmadan gidip geliyorum onda da uykum kaçmasın diye yalnız dün gece sağ kaburgam çok ağrıdı 1 e kadar falan oturdum sonra da uyumuşum sabah da normalde evdeyken de 9 dedin mi kalkıyorum eskisi kadar 12 13 lere kadar yatamıyorum gebelikten bu yana
pilatese gelince benim vaktim olsa kurslara giderdim ama vaktim yok evde kendim yapıyorum öncesinde de yaptığım için zorlanmıyorum ve pilates yaptığım zaman vücudumdaki farkı anlatiyim :
1-bel ağrılarım çok olmuyor
2-kaburgalarım ağrımıyor
3-nefes darlığı yaşamıyorum
4-kendimi daha dinç hissediyorum ve en önemlisine geliyorum
5-bacaklarıma kramp girmiyor
daha birçok şey sayabilirim kesinlikle öneriyorum kendini fazla yormadan hergün olmasa bile gün aşırı 50 dk yap 1 haftada farkı hissediceksin :))
Aldııııım!!!! Artık oğluşumun birşeyleri var. Kızlar kocayla çok büyük bir savaş verdim. Adam bebek arabası ve port bebeye toplam 3000 lr verecekti. Valla insanların ortasında kavga ettim. Port bebe belki de hiçkullanılmayacak. Fiyata oto koltuğu bile dahil değildi. Bugaboo cameleon'muş. Banane! Ülkenin % 70'i geçim sıkıntısı içinde. Öyle saçma şey mi olur. Oto koltuğu ile 3600 oluyor. Saçmalık ötesi. Rwsmen kontrolümü kaybettim. Neyse aldıklarım bugaboo bee. Yukarıdakinin küçüğü ve alt modeli. Bana kalsa bunu da almazdım ya neyse. Oto koltuğunu en iyisinden aldık. Bir de şu müzikli sallanan salıncaklar var ya ondan aldık. Onun önünde dururken arkamızdan geçen her on çiftin en az iki mutlaka alın çok işine yarayacak, dua edeceksiniz dediler. Biz de aldık. Anne karnındakinşn aynı sesi çıkarıyor, asimeteik sallanıyor vs. Fotoları yüklüyorum.
Favori sıralamam; Feyza, Ceyda, Azra...
günaydın güzel anneler daha geçmişi henüz okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir.Benimse demir depolarım azalmış,şekerim üst sınırda çıkmış,gece hayatımda ilk defa panik atak geçirmişim nefessiz kalmışım(aslında korkunçtu hatırlamak bile istemiyorum ölüyorum sandım),üstüne üstlük hastayım ve 1 haftadır uykusuzum pehhh hepsinin çaresi var ama meleğimin şu fotoğrafı herşeye değmez mi..........
kızlar yılbasıda yaklaşıyorrr. Bu yılbasında napacaksınız. Bebeğinizle ve eşinizle bi plan yapanınız var mı? hediye olarak babalarımıza ne alacaksınız?
Merhaba guzel annisler kahvaltisini bu saate birakan var mi ben gibi :))Kahvaltimizda 1 adet haslanmis yumurta(herzamnki gbi:).)4 dilim domates 2 bucuk dilim salam kibrit kutusu kadar beyaz peynir 3 tane siyah zeytin 1 bardak süt 3 dilim ekmek :))
ben basağı beğendim bana cok suru saf bi isim gibi geldi.
Türkçe karakter olmamasına dikkat ediyorum ben
Basak olucak mesela internette Başak olamıcak...
Her müzik türünde olduğu gibi güzel parçalar ve kötü parçalar olabilir.
Klasik müzik dinlicem diye kendini sıkıcı şarkılara vermene gerek yok.
Ben bir kaç tane favorilerimi paylaşayım belki senin de hoşuna gider;
Luciano Pavarotti - Ave Maria
Luciano Pavarotti - Caruso
Luciano Pavarotti - O Sole Mio
Giacomo Puccini - Turandot - Nessun Dorma
Luciano Pavarotti - Santa Lucia
Giuseppe Verdi - La Traviata - Libiamo
Mozart - Der Hölle Rache Kocht In Meinem Herzen
Bizet - Carmen - Habanera
Bizet - Carmen - March of Toreadors
Johann Strauss - Radetzky March
Giuseppe Verdi - Rigoletto - La donna è mobile
Andrea Bocelli- Con te Partiro
Gioachino Rossini - The Barber of Seville - Largo al Factotum (Figaro)
Giacomo Puccini - La Boheme - Donde lieta usci
Giacomo Puccini - Gianni Schicchi - O Mio Babbino Caro
aynen yaa bende istiyorum o sırrı. Ben mecburen işe gitmek için kalkıyorum ama uyanamıyorum hiç bi şekilde kocam kıyafetlerimi getiriyo. Üstümü giydiriyo. Yuzumu yıkatıyo. Elime bi meyve tutusturuyo.. Ayakkabılarımı giydiriyo oyle yola cıkıyoruz ben yolda kendime geliyorum anca. Ben, kalşdırana kadarda bi görseniz sarkılar turkuler falan.Canım benim sabahları perişan halde...Hergun gitme tamam rapor alalım dıyo ama ben korkudan olmazzz dıyorum hemen. cok zorlanıyorum ben artık yaa. Bizim iş yerinde yasa gereği 12 cnin altında calışıyoruz. Yani ısıtma yok dısarısı nasılsa içeride oyle. Ayrıca soguk hava depoları var üeritime acılan onlarda ıkıde bir acılıyo. Üzerimizdede üretimde giymelik beyaz terlikler daha soguk tutsun diyo. Normal kıyafetler. Kaban falan yok. Bugun dedim artık keske amele olsaydım en azından kabanımla calışırdım bi kosede tugla yakardım diye.EE oyle olunca gun boyunca usu eve gidince karın agrısından oluyorum sonra. Boğazlarım şiş ve geçmiyo. Grce boyu oksurmekten uyuyamıyorum. en az 2 kere kıyafet değiştiriyorum. Terden sırılsıklam oluyorum yaaaa. Bide ruyalar Allahım onlar ne kadar gerçek oyle. Dun gece zombiler kovalıyo beni. Yaslı bi teyze bana corba yapıyo zombi olayım diye. Oda zombi zaten. corbanın adıda gulmeyın soyluyorum Bambilibuuu corbası
aynen yaa bende istiyorum o sırrı. Ben mecburen işe gitmek için kalkıyorum ama uyanamıyorum hiç bi şekilde kocam kıyafetlerimi getiriyo. Üstümü giydiriyo. Yuzumu yıkatıyo. Elime bi meyve tutusturuyo.. Ayakkabılarımı giydiriyo oyle yola cıkıyoruz ben yolda kendime geliyorum anca. Ben, kalşdırana kadarda bi görseniz sarkılar turkuler falan.Canım benim sabahları perişan halde...Hergun gitme tamam rapor alalım dıyo ama ben korkudan olmazzz dıyorum hemen. cok zorlanıyorum ben artık yaa. Bizim iş yerinde yasa gereği 12 cnin altında calışıyoruz. Yani ısıtma yok dısarısı nasılsa içeride oyle. Ayrıca soguk hava depoları var üeritime acılan onlarda ıkıde bir acılıyo. Üzerimizdede üretimde giymelik beyaz terlikler daha soguk tutsun diyo. Normal kıyafetler. Kaban falan yok. Bugun dedim artık keske amele olsaydım en azından kabanımla calışırdım bi kosede tugla yakardım diye.EE oyle olunca gun boyunca usu eve gidince karın agrısından oluyorum sonra. Boğazlarım şiş ve geçmiyo. Grce boyu oksurmekten uyuyamıyorum. en az 2 kere kıyafet değiştiriyorum. Terden sırılsıklam oluyorum yaaaa. Bide ruyalar Allahım onlar ne kadar gerçek oyle. Dun gece zombiler kovalıyo beni. Yaslı bi teyze bana corba yapıyo zombi olayım diye. Oda zombi zaten. corbanın adıda gulmeyın soyluyorum Bambilibuuu corbası
Sagol canim bilgilerin icin insallah duzenli sekilde yaparim cunku bendede cok var kramp bel agrisi vs.Youtube da ebru salli hamile pilatesi yaz bi video var ordaki hareketlerden yapiyim diyorum hem zorlayan hareket de yok
Merhaba. Bu konuda naçizane bilgim, klasik müzik dinletmenin çocuğun zekasına herhangi bir katkı kesinlikle yapmadığı yönünde. Müzik dinletmek bebeklerin duygusal ve ruhsal gelişimine ciddi katkı yapıyor ama zeka gelişimiyle bir alakası yok diye bir görüş var ve ben bu görüşe katılanlardanım.
Bende bebeğime müzik dinletiyorum. Zeka gelişimi için değil ama. Bebekler dünyaya gelip tüm düzenimizi alt üt ettiklerinde onları sakinleştirmek için elimde bir şeyler olsun diye
evet bende buna dikkat ediyorum ve hala isim konusu net değil malesef
İsim seçeneklerin belli miydi?
Genic senin ikinci değil mi bu?
Kardeşin ismi ne belki uyumlu bir şeyler buluruz.
Kızlar hani bu hamilelik takvimimiz var ya mesajların altında,
bizim kızımız kilo ve boydan hep düşük çıkıyor.
Sizin doktor takibiniz ile hamilelik takviminiz uyumlu çıkıyor mu?
canım öncelikle geçmiş olsun.
sordum eşime.enfeksiyon olabilir,ilaçla ilgili değildir diyor.
ben başka bir demir ilacı kullanıyorum ve kullanmadan önce eşim beni uyardı,
ilaç kabızlık yapacak,eğer(çok afedersin) dışkın simsiyah ve pas kokulu gelirse veya idrarında kırmızılaşa olursa korkma ilaçtan dolayıdır diye.
bende idrarda koyulaşma olmadı ama diğeri oldu ayrıca kabızlık.
idare ediyorum mecburen.
ama senin idrarının kokması ilaçla ilgili olmazmış,enfeksiyon kapmış olabilir dedi.
doktorunada anlatırsın durumu tabi ama ilacı bırakmana gerek yok.
Evet üstelik hamileyken dinlettiklerimizi doğduklarında dinlediklerinde tanıyorlarmış.
Çok mucizevi bir olay bebeklerimizin var oluş düzeni...
aslında çok güzel olur biliyor musun. hadi bakalım bir el atın bizim ismimize de
ilkinin adı halim kaan ikincisi için tekliflere açığım
benimki de aynı değil. bende çok takılmıyorum sen de takılma. sonuçta buradakiler ortalama değerler.
doktorun ölçümlerinde bile yanılma payı olduğunu düşünürsek sağlıklı, sıhhatli ve herşey yolunda
olduğu için kıyaslama yapmamaya çalışıyorum. sen de dene ve lütfen takılma rakamlara
Kızlar hani bu hamilelik takvimimiz var ya mesajların altında,
bizim kızımız kilo ve boydan hep düşük çıkıyor.
Sizin doktor takibiniz ile hamilelik takviminiz uyumlu çıkıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?