Amiiin erken doğum olmasın bir daha, çok zorayyy canım bende kendimi yordugum için bebeğim yıne tum hafta sonunu 2 tekmeyle geçiştirdi. Ama bu sabah hareketliydik cok zor yaaa. İnsan cok korkuyo herseyden. Buyuk gecmiş olsun canım. Cok korkmusundur tahm,in ediyorum. Allah kimseye bu tarz seyler yasatmasın. erken dogum olmasın burda bidaha.. amiiinnnnnnn.
Çok geçmiş olsun cnm mutlaka ilaçlarını kullan bugün olmamış ama dikkat etmesen yarın olabilir, ben krem kullanınca mantara iyi geliyordu, bu arada bayadır girmemiştin sanırım, ben geçen hafta grip oldum çok fena daha yeni geçiyor, baby showerı bu cumaya aldım resimleri paylaşırım mutlaka
allah güldürsün seni codulu ne diyim bambilibuuu çorbası ha güzelmiydi barikuzum ya kıyamam sana ne zor şartlar altında çalışıyosun allah yardımcın olsun neyse ki çooookkk az kaldı şubatta biz de yan gelip yatanların kervanına katılıcaz allahın izniyle :)) biraz daha dişini sık kuzum (
ben de ordan yapıyorum zaten canım ilk 10 dk nefes egzersizleri yaptırıyor sonra normal egzersize geçiyor 40 dk falan egzersiz yapıyorsun sonra strech egzersizleri var topla ve lastikle ama ben onları yapamıyorum eşim müsaade etmiyor düşermişim bi yerim incinirmiş topla falan diye topumu şişirmedi bileben de sadece 50 dk egzersizleri yapıyorum o yetiyor bile gerisini yapsam hiç kilo almam aksine veririm herhalde :))
maşallah çok güzeller Allah sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin :)Eki Görüntüle 897521 Eki Görüntüle 897522 Eki Görüntüle 897520 Eki Görüntüle 897519 Eki Görüntüle 897532 Eki Görüntüle 897533 Eki Görüntüle 897534 Eki Görüntüle 897535
inşallah oluştur eklemelerim
çok bi şe almadık şimdilik çünkü geçen hafta ögrendik cinsiyetimizi.. aldıklarımı küçük sandığımıza koyuyoruz arada açıp kızımızın çeyizi deyip gülüyoruz
aynen yaa bende istiyorum o sırrı. Ben mecburen işe gitmek için kalkıyorum ama uyanamıyorum hiç bi şekilde kocam kıyafetlerimi getiriyo. Üstümü giydiriyo. Yuzumu yıkatıyo. Elime bi meyve tutusturuyo.. Ayakkabılarımı giydiriyo oyle yola cıkıyoruz ben yolda kendime geliyorum anca. Ben, kalşdırana kadarda bi görseniz sarkılar turkuler falan.Canım benim sabahları perişan halde...Hergun gitme tamam rapor alalım dıyo ama ben korkudan olmazzz dıyorum hemen. cok zorlanıyorum ben artık yaa. Bizim iş yerinde yasa gereği 12 cnin altında calışıyoruz. Yani ısıtma yok dısarısı nasılsa içeride oyle. Ayrıca soguk hava depoları var üeritime acılan onlarda ıkıde bir acılıyo. Üzerimizdede üretimde giymelik beyaz terlikler daha soguk tutsun diyo. Normal kıyafetler. Kaban falan yok. Bugun dedim artık keske amele olsaydım en azından kabanımla calışırdım bi kosede tugla yakardım diye.EE oyle olunca gun boyunca usu eve gidince karın agrısından oluyorum sonra. Boğazlarım şiş ve geçmiyo. Grce boyu oksurmekten uyuyamıyorum. en az 2 kere kıyafet değiştiriyorum. Terden sırılsıklam oluyorum yaaaa. Bide ruyalar Allahım onlar ne kadar gerçek oyle. Dun gece zombiler kovalıyo beni. Yaslı bi teyze bana corba yapıyo zombi olayım diye. Oda zombi zaten. corbanın adıda gulmeyın soyluyorum Bambilibuuu corbası
Evet arkadaşlar yeni doktordan geldik veee 29+3 günlük çıktık. Boyumuz 33 cm Kilomuzda 1500 gr olmuşŞu anda bebeğim ayakları aşağıda kafa yukarda makat pozisyonundaymış dönmemiş . Böyle giderse sezeryan olabilirmişiz
Geçen ay benimde Demir düşük çıkmıştı doktorum 2 ye çıkar demedi bana da nedense. Çarşamba yine doktordayım bakalım sonuçlar nasıl olacak ??????
Amiiin erken doğum olmasın bir daha, çok zor
Aaa haberim yoktu geçmiş olsun. Fitille birlikte krem vermişti bana da ama ben nasıl kullanılacağına karar veremediğim için kullanamadım. eczacı başka, sağlık ocağındaki ebe başka söyledi, doktora da danışmayı unuttum kaldı öylee. tramazol gibi bir ismi vardı, sen nasıl kullandın kremi, vajinanın içine mi yoksa dış kısma mı sürdün balkaymak?
:)Evet o top hareketlerini bende yapmiyorum digerleri yeterli galiba..Birde duzenli olarak hergun yapsak kesinlikle ise yarar.Bende nette buldugum su listeye uymaya calisyrum
Kahvaltı:
* 1 su bardağı süt (az şekerli, kalsiyumdan zenginleştirilmiş)
* 1 yumurta veya 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
* 2 dilim ekmek 150 gram) * 1 yemek kaşığı kadar pekmez, bal veya reçel
* 1adet meyve veya meyve suyu (yaz ayları için domates, maydanoz, yeşilbiber)
* Ihlamur veya bitki çayı
Ara öğün:
* 1 porsiyon meyve
Öğle:
* 60- 90 gram etli yemek (bu 3 köfte şeklinde ya da sebzeli olarak pişirilebilir) veya kurubaklagil yemeği (1 tabak)
* 1 porsiyon pilav veya makarna (4 yemek kaşığı)
* 1 küçük kâse yoğurt (125 ml)
* 1 dilim ekmek I 25 gram)
* 1 porsiyon meyve
Ara öğün:
* 1 bardak süt veya sütlü kek veya muhallebi
* 1 porsiyon meyve
Akşam:
* 1 kâse çorba (tarhana, mercimek, sebze veya yoğurtlu çorbalar)
* 60.gram et vya etli sebze yemeği, mevsim salata
* 1 dilim ekmek
* 1 porsiyon meyve
Yatarken:
* 1 bardak süt veya 1 küçük kâse yoğurt
kızlar yılbasıda yaklaşıyorrr. Bu yılbasında napacaksınız. Bebeğinizle ve eşinizle bi plan yapanınız var mı? hediye olarak babalarımıza ne alacaksınız?
kızlar ben bebek kıyafet alışverişinde eksiğim var mı diye soracaktım. aldığım bütün kıyafetler 0-3 ay
8 tane tulum
10 tane uzun kollu çıtçıtlı bady
8 tane patikli alt
3 tane 6 parça zıbın takımı
2 tane 10 parça hastane çıkışı
1 tane başlıklı havlu
15 tane ağız mendili
1 polar, 1 fermuarlı battaniye
12 tane çorap 4 tane külotlu çorap
3 tane şapka.
bir de hiç kadife bişey almadım. kış bebeği olacak ya alsam mı bilemedim.
kızlar ben bebek kıyafet alışverişinde eksiğim var mı diye soracaktım. aldığım bütün kıyafetler 0-3 ay
8 tane tulum
8 tane patikli alt
1 tane başlıklı havlu
15 tane ağız mendili
3 tane şapka.
aldıkların yeterli gibi görünüyor.Tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir.ben de 0-3 ay aldım sonrası için gerektikçe alırım diye düşündüm kadife tulum almamıştım senin gibi kararsız kalmıştım ama yine de mart ayında da soğuk olabilir sonuçta yenidoğan diye 1 tane tulum aldım geçen kadife.
yelek ve hırka da olabilir penye
bana neo penotran fitil vermişti doktor bir de travacort krem fitili gece yatmadan önce kullanıyordum hiç kalkmıyordum kremi de sadece vajinanın dışına zaten fitil eridiğinde krem gibi oluyo içine sürülmez ki yani ben hiç duymadım doktor da dışına sür diyip uyarmıştı beni :)
ya işte bu menü bana fazla geliyor yapmaya çalıştım biraz ama midem çok dolu oluyor sonra sodaya sarılıyorum eritmek için şimdi bi de mide ezilip büzüldüğü için miniklerimizden daha zor sindiriyor ayrıca da geçen gün okudum yazıda neden hamilelerin sindirim sorunu yaşadığının cevabını buldum:
yediğimiz herşeyi önce mide alıyor sonra bebeğimiz için faydalı olan kısmını bebeğe yolluyor geriye kalan faydalı kısmı da kalırsa anneye kalıyor o yüzden çok yavaş sindiriyormuşuz :)))
Kızlar hani bu hamilelik takvimimiz var ya mesajların altında,
bizim kızımız kilo ve boydan hep düşük çıkıyor.
Sizin doktor takibiniz ile hamilelik takviminiz uyumlu çıkıyor mu?
Yaaa codulu kanım çekildi resmen. Gebe olmaya o denli kafayı takmışım ki babamıza hediye almak hiç aklımdan bile geçmedi. İyi ki sordun, düşünmek lazım.
8 tane tulum
8 tane patikli alt
1 tane başlıklı havlu
15 tane ağız mendili
3 tane şapka.
Şimdiki de erkek değil mi?
Var mı senin aklında yaklaşık bir şeyler?
Mesela ilk isim Halim'e denk Ali olabilir...
Kaan'a denk de Karan, Karam, Baran...
8 tane tulum
8 tane patikli alt
1 tane başlıklı havlu
15 tane ağız mendili
3 tane şapka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?