günaydın güzel anneler daha geçmişi henüz okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir.Benimse demir depolarım azalmış,şekerim üst sınırda çıkmış,gece hayatımda ilk defa panik atak geçirmişim nefessiz kalmışım(aslında korkunçtu hatırlamak bile istemiyorum ölüyorum sandım),üstüne üstlük hastayım ve 1 haftadır uykusuzum pehhh hepsinin çaresi var ama meleğimin şu fotoğrafı herşeye değmez mi..........Eki Görüntüle 897514
Şehriye çorbası ve zeytinyağlı pırasa yaptım. Salata da var. ama gelgelelim Sofrada et göremeyince benin koca ergenliğine geri dönüveriyor. Ben dahil tüm oğlan analarına duyurulur. Yaa şunları şımartmayalım. Ne buluyorlarsa onu yesinler! Allah allah, bulan var bulamayan var. Ne bu şımarıklık anlamadım ki...
Kızlar unutmayın: ben de senin gibiydim sonra eşim uyardı. Yenidoğan bebek ilk ay en az üç dört defa dışarı çıkacak. Kalça çıkığı, kulak kontrolleri, ayrıca aşıları gibi nedenlerle. Kat kat battaniyeye saramazsın. Bene kadife veya polar bir şeyi mutlaka olsun.
haklısınız kızlar kırıkkalede yaşıyorum soğuk burası en iyisi kadife bişeyler daha almak.Karan benimde istediğim ama sonra bir harf ile çocukların isimlerinin karıştırılmasını istemiyorum aile büyükleri tarafından.
Etrafımda buna benzer örnekler olduğundan bunu da taktım kafaya. Ama ilk isim için bende Ali dedim eşim tepki vermeyince askıya aldım. Tabii ısrarlarım devam edecek ama biraz daha bekleyeyim diyorum.
nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama bir iki tane kadife bulundur istersen çünkü kış bebeği olacaklar.
Evet arkadaşlar yeni doktordan geldik veee 29+3 günlük çıktık. Boyumuz 33 cm Kilomuzda 1500 gr olmuşŞu anda bebeğim ayakları aşağıda kafa yukarda makat pozisyonundaymış dönmemiş . Böyle giderse sezeryan olabilirmişiz
geçmiş olsun cnm bnmm.. ya ama bebeğinn cok tatlıııı masalllahhhh kuzucuguna :)
Evet üstelik hamileyken dinlettiklerimizi doğduklarında dinlediklerinde tanıyorlarmış.
Çok mucizevi bir olay bebeklerimizin var oluş düzeni...
Şehriye çorbası ve zeytinyağlı pırasa yaptım. Salata da var. ama gelgelelim Sofrada et göremeyince benin koca ergenliğine geri dönüveriyor. Ben dahil tüm oğlan analarına duyurulur. Yaa şunları şımartmayalım. Ne buluyorlarsa onu yesinler! Allah allah, bulan var bulamayan var. Ne bu şımarıklık anlamadım ki...
yok canım bazen fazla bazen az çıkıyor takılmıyorum benKızlar hani bu hamilelik takvimimiz var ya mesajların altında,
bizim kızımız kilo ve boydan hep düşük çıkıyor.
Sizin doktor takibiniz ile hamilelik takviminiz uyumlu çıkıyor mu?
dışa sürülüyor canımAmiiin erken doğum olmasın bir daha, çok zor
Aaa haberim yoktu geçmiş olsun. Fitille birlikte krem vermişti bana da ama ben nasıl kullanılacağına karar veremediğim için kullanamadım. eczacı başka, sağlık ocağındaki ebe başka söyledi, doktora da danışmayı unuttum kaldı öylee. tramazol gibi bir ismi vardı, sen nasıl kullandın kremi, vajinanın içine mi yoksa dış kısma mı sürdün balkaymak?
Bebek için:kızlar ben bebek kıyafet alışverişinde eksiğim var mı diye soracaktım. aldığım bütün kıyafetler 0-3 ay
8 tane tulum
10 tane uzun kollu çıtçıtlı bady
8 tane patikli alt
3 tane 6 parça zıbın takımı
2 tane 10 parça hastane çıkışı
1 tane başlıklı havlu
15 tane ağız mendili
1 polar, 1 fermuarlı battaniye
12 tane çorap 4 tane külotlu çorap
3 tane şapka.
bir de hiç kadife bişey almadım. kış bebeği olacak ya alsam mı bilemedim.
Amiiin erken doğum olmasın bir daha, çok zor
Aaa haberim yoktu geçmiş olsun. Fitille birlikte krem vermişti bana da ama ben nasıl kullanılacağına karar veremediğim için kullanamadım. eczacı başka, sağlık ocağındaki ebe başka söyledi, doktora da danışmayı unuttum kaldı öylee. tramazol gibi bir ismi vardı, sen nasıl kullandın kremi, vajinanın içine mi yoksa dış kısma mı sürdün balkaymak?
amargicim inan bana benim oğlum 3,5 yaşına kadar her türlü sebze yemeği ıspanak, kereviz,pırasa,brokoli,karnıbahar hepsini yiyordu. 2013 ocak ayında geçirdiği ameliyattan (apandisti patlamış ve üzerinden 4 gün geçmiş drlar bilemedi iyiki zehirlenmedi yavrum hala aklıma geldiğinde o doktorlara lanet ediyorum düşün.)sonra özellikle eylül ayından beride devam eden bir yemek sorunumuz var.yani bazen dış etkenler inan bana çok daha etkili oluyor.
iyi akşamlar kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı 75 lik yükleme
açlık 103
1.saat 218
2.saat 144
bu sonuçlara göre bayağı yüksek şekerim
dahileye gittim diyet verdi vede şeker ölçüm cihazı aldım sabah akşam ölçüm yapıcam 1 hafta boyunca eğer düşmezse iğneye başlicakmışım..
çok korkuyoru kızlar bebeğime bi zararı olurmu netten ani bebek ölümlerine yol açar filan yazıyo
şekeri çıkan ve bu konuda bilgisi olan kızlar ne yapabilirim başka..
Canım cok geçmiş olsun. Hemen endişe etme. Benim de sekerim çıktı. Hatta ben de burada arkadaşlara sordum. Diyetine harfiyen uyarsan bir sorun olmuyor.benimki 204 çıkmıştı. Gunde 4 kere ölçtüm, simdi sekerim düştü.doguma kadar diyete devam edecegiz.ben 2 ayrı doktora gidiyorum ikiside hicbir sorun olmayacağını tek riskin bebeğin iri doğması oldugunu, o zaman da sezeryan olacağını soylediler.nette yazılanları okuma, doktorun soylediklerini yapmak tedbir için yeter.emin ol diyetle şeker düşüyor.iyi akşamlar kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı 75 lik yükleme
açlık 103
1.saat 218
2.saat 144
bu sonuçlara göre bayağı yüksek şekerim
dahileye gittim diyet verdi vede şeker ölçüm cihazı aldım sabah akşam ölçüm yapıcam 1 hafta boyunca eğer düşmezse iğneye başlicakmışım..
çok korkuyoru kızlar bebeğime bi zararı olurmu netten ani bebek ölümlerine yol açar filan yazıyo
şekeri çıkan ve bu konuda bilgisi olan kızlar ne yapabilirim başka..
Haklısın canım, bazı çocuklar da doğuştan bşr damak tadıyla doğuyor. Msela kuzenimin kızı bebekliğinden beri peynir yediğinde kusuyor, ama süt içebiliyor. Ama hiç bir şey de yemiyorsa o anne ve babaları tüketen bir durum.
canım benim 50lik yüklemede 184 çıktı 100lük yapılacak oğluma hamileykende çıktı diyet verdiler çarşamba 100lük yapılacak sen rahat ol biliyorsun stres de yükseltir diyetle dengelenir emin ol
sağol canım inşallah seninde yüksek çıkmaz..bana çok fazla kilo almamdan ve bebeğinde kilolu gitmesinden dolayı direk 75lik yapıldı..doktor sadece 1.saat olan yüksek dedi şimdilik 100lük yükleme istemedi..inşallah diyetle düşerde iğneye gerek kalmaz..
haklısınız kızlar kırıkkalede yaşıyorum soğuk burası en iyisi kadife bişeyler daha almak.
Canım cok geçmiş olsun. Hemen endişe etme. Benim de sekerim çıktı. Hatta ben de burada arkadaşlara sordum. Diyetine harfiyen uyarsan bir sorun olmuyor.benimki 204 çıkmıştı. Gunde 4 kere ölçtüm, simdi sekerim düştü.doguma kadar diyete devam edecegiz.ben 2 ayrı doktora gidiyorum ikiside hicbir sorun olmayacağını tek riskin bebeğin iri doğması oldugunu, o zaman da sezeryan olacağını soylediler.nette yazılanları okuma, doktorun soylediklerini yapmak tedbir için yeter.emin ol diyetle şeker düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?