2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar görüşürüz ben şimdilik kaçıyorum , eczaneye gitmeliyim batikon almaya kızıma pansuman yapıyorum ayağı için , nasıl zor geliyo anlatamm altı üstü eczane 500 m uzaklıkta ama hep uyumak istiyorum eskiden yürümeyi öyle severim ki

paylaşım için çok teşekkür ederim canımbenim diyetimde hemen hemen aynı sayılır..ben tatlı filan yemezdim ama sınırsız meyve yerdim bi zararı olmaz diye düşünürdüm hep..bundan sonra bu listeye harfiyen uyucam inşallah düşer çok sağol canım

inşallah canım hepimizin şekeri düşerde sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız evlatlarımızı

ya kızlar şeker yüklemesinde su içebliyor muyuz yoksa o da mı yok

ahhh bacım benim de yarama tuz bastın resmen 3 yaşındaki çocuktan farkı yok bizimki de öyle sanki hergün anasının evinde kuzu çevriliyordu et olmadı mı karnı doymuyormuş evde et pişmediyse o gün peynir ekmek yumurtayla beni protesto eder hep.valla ben büyük konuşmiyim de sınırlar dahilinde aşırıya kaçmadan herşeyden yediricem yesin bilsin sevsin herşeyin tadını sonra yarın birgün evlenince karıları da bizim konuştuğumuz gibi arkamızdan konuşur valla !! :)

canım benim geçmiş olsun geçen hafta bana da oldu ben tek bişeyle rahatladım eşim sırtıma bolca vicks sürdü havluyu ütüyle ısıtıp sırtıma koydu öylece yattım sabaha geçmişti

ay ben cok sanslıyım o konudaaa.. Kocamda bende ot oburuzz. Kayınvalidede pek guzel yemek yapamaz ve repertuarı dardır. Şimdi ben ne yapsam asıme mukemmel geliyo. Cok farklı bişey yapıyorum sanıyo:)

maşallah ne güzel şanslısın benim koca hem etobur hem anası dahil kimsenin yaptığı yemeği beğenmez bırak benim yaptığımı ben de mütevazi olamicam ama güzel yemek yaparım bütün akrabaları benim yemeklerimden bahseder benimki beğenmez burun kıvırır eskiden çok üzülürdüm o yemedi mi ben de yemezdim şimdi hiç üzülmüyorum valla napim

geçen gün kv de söyledi aynı şeyi eşim yemek yemediğinde o da yemiyomuş ben de nasıl bi psikoloji bu kendi kendime demek ki bi tek yapan o değilmiş :) ben de çok yemek yemezdim ama annem çok uğraşmazdı benle bilirdi çünkü zorlarsa çıkarırım bir de bir fark var annem 4 çocuk büyüttükten sonra ustalık eseri ben olmuşum kayınvalide de çıraklık eserinde kalmış e tecrübe tabi

maşallah canım benim eşim de dün misafir gelicek bana yardım ediyor aklı sıra klozetlere çamaşır suyu dök kapaklarını kapat gelip temizlicem dedim sen tut hem klozete hem kapağına hem kenarlarına yarım şişe domestosu boşalt gel de temizle sonra evladım klor manyağı oldu babasının yüzünden bir de biliyor çamaşır suyu tıkıyor beni hem de hamileyken tehlikeli bebeğe ve anneye geldi tepemde durdu maske taktı yüzüme ama nafile çektim bol bol kokuyu içime bayılıcaktım nerdeyse sonra da üzüldü ya mübarek bi sor dimi neresine dökiyim diye

Merhaba.Öğretmen arkadaşlarım doğum iznini 32+0 haftalıkken mi almak gerekiyor? Yani 31+4 ,31+6 iken alınabilir mi? İnşallah 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım.Tam 32+0 da mı rapor almak gerekir? Bir de 5 haftayı doğum sonrasına aktaracağım.ama bunun 2 haftası şubat ara tatiline denk geliyor.bu 2 hafta yanmış mı oluyor? Sadece 3 haftayı mı aktarabiliyoruz?

oo maasallah tombik bebeğineee

Tşk ederim canım

valla benim bu cmt 28+6 dıydı boy 39 cm kilo 1300 aynen ters duruyordu ama sezeryan olursun normal dogurursun falan demedi endişelenme bence

İnş dediğin gibidir canım... İlk bebeğim ve normal doğumu çok istiyorum böyle bir şey diyince doktor o kadar çok panik oldum ki anlatamam. İnş ilerleyen haftalarda dönerde oğluşum endişeye gerek kalmaz.

Şu anda kocam asker ben de annemlerin yanındayım ve yediğim önümde yemediğim arkamda... Ama burda olsaydı da yemek ayırt etmezdi.

inşallah canım hepimizin şekeri düşerde sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız evlatlarımızı

ya kızlar şeker yüklemesinde su içebliyor muyuz yoksa o da mı yok

amin inşallah..
bana bugün yapıldığı zaman su dahi bişey içmiyiceksin hatta laboratuar önünde bankta oturdum iki saat.. yürümek yorulmakta yok dendi..

Yarenciimm maşallah kuzucuğuna. Ben dudaklarına bayıldım çok güzel bir bebek canım maşallah

onun cicilerini sevsinler:)) çok güzeller. Mutlu günlerde giydirmek nasip olsun inşallah. Benim de çilekli tulumum var yaaaa

Slm kıslar bizde şeker yüklemesi yaptık sonuçları da bugün çıktı
75lik 1. Saat 180
2. Saat 129 çıkmış
Dr sorun yok dedi
Birde idrar kültürümüzde bu sefer temiz çıktı çok sevindim valla korkuyordum yine ilaç verir diye, benim merak ettiğim şekerim normal çıktı ama ben tatlı çok yiyorum bu ara hatta boğazım kaşınıyor çok öksrmemek için olips yiyorum bir zararı olur muki????

Gülmekten karnıma ağrılar girdi. Kendi mesajımı ve üstüne senin cevabını eşime okudum. Hala gülüyoruz. En çok da sanki anasının evinde hergün kuzu çevriliyordu yorumuna güldük...

Meyvenin fazlası sekeri yükseltiyor. Verilen öğünlerde sadece 1 porsiyon meyve tuketebilirsin.meyveyle beraber tuketilen sut, ,yogurt, peynir meyvenin sekerini dengeliyor.kendine tam tahıllı bugday ekmeği al, beyaz ekmek de sekeri yükseltiyormuş.

Kizlar gecen hafta ben de seker yuklemesi yaptirmistim bugun doktora ulasamadim aclik sekerim 93 cikmis yuklemeden sonra referans araliginda <145 yaziyor benim 149 cikmis cok mudur?

Amargi sırf senin yüzünden şehriye çorbası yaptım.
Tavuk suyu olmadığı için de hiç bir besin değeri yokmuş gibi geliyor.
Halbuki uzun zamandır sadece faydası olan çorbalar yapıyordum : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…