2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bunu sorayım ben haftaya iğne raporum için gidicem soracağım

aman dikkat bir kazadır gidiyor kk da aman kızlar dikkat edin geçmiş olsun canım

oğlum hasta ateşi var kocam hasta ikisi de grip ve bopaz enfeksiyonu geçiriyor
umarım bana bulaşmaz

umarım bana bulaşmaz

benim kızında ateşi vardı bide idrar yolu enfeksiyonu geçiriyo ileri derecede dr ilaç vermişti iyi olcak demişti
çocukta hiç ilerleme yok altına kaçırmaları devam ediyo başkent hast.çocuk nefroloji ser prof.var ona randevu
aldım yarın götürcem inş.düzelir yavrum canı çok yanıyo

ayyy ne güzellll. Mis gibi olacak. Kesinlikle kurulumdan sonra fotoğraf bekliyoruz :))
bizim de yarın veya perşembe gelecek inşallah. Bizimkini mobilyacı yaptı inşallah umduğumuz gibi olmuştur(

:)Hayirli olsun canim neler hissettigini anlayabiliyorum bizim bebisimizinde besigi geldiginde heyecandan yerimde duramiyordum besigi gorunce iyice sabirsizlaniyor insan bian once dogsun istiyorsun:)

hemen resim gönderiyosun o zaman bide canım ayıptır sorması kaca patladı..
Kıslar bir hışm herşeyini yerleştirdim, kendimden geçtim resmen, resimlerini perde halı ve rafımız gelince koyucaktım aslında ama böyle de Koyayım şimdilik madem, herşeyi tamamlanınca son halini de kyarım, resim çekip geliyorum

bu haftayı da saymazsak izne ayrılmama tam 9 hafta kalmış

sizler kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar? 32. haftada izne ayrılacak mısınız?

canım ben 32 de ayrılcam izne, riskli gebeyim zaten.. İlk cocugumda da 32 de cıkmıstım izne..sonrası yatarak gecmişti.

ya bu hamilelik çok başka bişey ya bende de oluyo ilk gebeliğimde bir defa accık değil baya baya
altıma yapmıştım iyiki burda tanıyanım yok

Merhaba canım ben de bgn 50lik yükleme yaptırdım açlık 96 tokluk 154 çıktı. Dr 100lük istedi hemen. Yarın sabah yaptıracağım. Arkadaşım yeni doğum yaptı onda da çıktı 3 haftalık bir diyetle düZeldi. Geçen hafta da nurtopu gibi bir kızı oldu 3450gr:) endişe etmeyelim güzel düşünelim güzel olsun. Ayrıca arkadaşm şeker diyeti sayesinde 11 kilo ile doğuma girdi ve şimdiden eski kilosuna döndü. Her şerde bir hayır vardır diyelim..

valla altına kaçırma gece oluyor bu aralar üşütüyorlar üstlerini açıyorlar valla bakalım bugünü bir atlatalım hayırlsıyla
geçmiş olsun sizede onlar hastaysa biz onlardan daha hasta oluyoruz
haber ver gelişmelerden canım bol su içir kuzuyaaa

maşallah maşallah...çok çok çok güzelll bayıldım miniğin odasına:) güle güle güzel günlerde sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim, hayırlı olsun canm:)

geçmiş olsun alevcim bu sıra kaza atlatan çok fazla, Allah korusun hepimizi. yoğun işlerin için kolay gelsin

umarım bana bulaşmaz

geçmiş olsun canm hemen c vitamini takviye et kendine inşallah sana geçmez...

Kızlar en son 6 aralıkda gittim bebeğimi görmeye. Doktorum bi sonraki tarihi vermedi. Ne zaman gitsem sizce??

canm ben de 10 aralıkta gitmiştim dr. 3 hafta sonra gel dedi bana. sen de 3 hafta sonra gidebilirsin..

bu haftayı da saymazsak izne ayrılmama tam 9 hafta kalmış

sizler kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar? 32. haftada izne ayrılacak mısınız?

ben doğum öncesi izni sonraya aktarmak istediğim için inşallah 37. haftaya kadar çalışmayı planlıyorum. 32. haftada çalışabilir raporu alacağım..

balkaymakçım odanız çok şirin sağlıkla huzurla büyüsün odasında prensess

ben de 37. haftaya kadar çalışacağım sonrasını aktarmak için

umarım bana bulaşmaz

Çok geçmiş olsun canım, inşallah ateşi çabuk düşer oğlunun , bi de eşin üstüne zor olacak seninkini bilmem ama benim eşim grip olduğunda insanı hayattan bezdiriyor öyle naz yapıyo ki görmen lazım sanki 3 günlük ömrü kalmış gibi hareketler , hastalanmasın diye dua ederim hep

yok garibim gıkı çıkmaz kendi kendine hastalanır iyi olır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…