Kızlar en son 6 aralıkda gittim bebeğimi görmeye. Doktorum bi sonraki tarihi vermedi. Ne zaman gitsem sizce??
bunu sorayım ben haftaya iğne raporum için gidicem soracağımmerhaba canım o konuyu ben de merak ediyordum, doğum yapan arkadaşlara sordum. izni 31+0 ve 31+6 arasında alman gerekiyor. mantıklı olan 31+6 da almak sonrasındaki izni daha uzun tutabilmek için. 31+6 da doğum öncesindeki izni doğum sonrasına aktarmış oluyorsun..2 haftasının 15 tatile denk gelmesi önemli değil, bizim zararımıza değil yani karımıza..çünkü biz o 5 haftayı zaten aktarmış oluyoruz. yani aktardığımız 5 haftayı da kullanabiliyoruz,, 2 hafta yanmıyor. eğer doğumdan sonra olsaydı 2 haftalık tatil dediğin gibi yanacaktı ama doğumdan önce olduğu için problem olmuyormuş.. inşallah anlatabilmişimdir:)
canım ben yapmadım yapmak istediğim int buldum dur hemen bulayım
bol su içmek canımkızlar amniyo sıvısını arttırmak için ne yapılmalı bilen var mı?
dr git canım parol falan alabilirsin dr ara sorkızlarr parmaklarımı makinaya sıkıstırdım üretimde. Kanamıy ama cokk agrıyo. Harekett ettiriyorm. Ama tırnaklarım morardı sonrasında da basım dondu acıdan yere yıgıldım yaa. Doktora gitsem mi cok agrıyo yaaa. Agrı kescide alamam ki şimdi
Kızlar bugün sabah ilk şeker ölçümünü yaptım ve 127 çıktı :) daha diyete dün Akşamdan başladım dün 218 çıkmıştı bukadar fark olabilirmi bi günde hemen düşermiki.. Bide dün şekerden dolayı soramadım hiç idrar tahlilinde hafif mantar çıkmış doktor fitil ve krem verdi ben şimdiye kadar hiç kullanmadım ne fitil ne krem nasıl kullanılır hiç bilmiyorum.. fitil pakette iki tane tek var yerleştirdikten sonra hiç kalmicakmıyım nasıl ellerimi yıkicamki bide kremi nasıl sürücem çok afedersiniz ama içinemi sürücem.. Off ne cahilim bu konularda yaa
fitilden sonra yarım saat sonra kalkarsın canım kremi sadece dış taraflara süreceksin
herkese selam,
okadar yoğun bir hafta yaşıyorum ki anlatamam, dün bütün evi topladık ve bugün badana başladı. İş çıkısı eşimle koştur koştur unkapanına gittik saat geç olduğundan sadece 2 acık mağaza bulabildik ama neyseki istediğim duvar kağıdını buldum. Boya alamadık ama saat cok geç olmustu onuda bugün haledicez. Tavanlar ve duvar kağıdı yapılmıs hafta sonuna kadar bitecek pazar günüde kadın gelecek temizlikte bittimi ohhhh. Annemde gelecek yardıma zaten el birliğiyle bitiririz artık. Bu arada dün ofiste ayağım kaydı ve bacaklarım resmen ikiye ayrıldı. Karnım cok acıdı. Bişe oldu diye ödüm koptu bebişiminde inadı tuttu her zamankinden az tekmeledi dünama neyseki bugün ayakları dısarı cıkacak nerdeyse :) veeeeeeeee işten cıkartılma tarihimde belli olduuu. ocak sonunda ayrılıyorum işten. işte böyle yoğun bir hafta bizi bekliyor. Haftayada mobilya ve diğer ihtiyaclar alışverişi var :) çok çalışmam lazım çokkkk....
"şimdide acıdan uğunuyorum canım" bi kaç kere cümle içinde görürsen daha cabuk literaturune geçer.Peki Codulunun anlamını biliyo musun
oğlum hasta ateşi var kocam hasta ikisi de grip ve bopaz enfeksiyonu geçiriyor
umarım bana bulaşmaz
ohh negüzel canım güle güle kullansın inşallah.evet çok heyecanlı oluyor ama ben kendimde şunu farkettim hastane çantası için birkaç kıyafet aldık çok güzel heyecanlı fakat daha çok sabırsızlandım bebeğim için kıyafetlerini görünce bir an önce zamanın geçip bebişin gelmesini istiyorsun eşimde de aynı şey oldu oyüzden ara verdim alışverişe inşallah ocak ayında devam edicem nasipse
ayyy ne güzellll. Mis gibi olacak. Kesinlikle kurulumdan sonra fotoğraf bekliyoruz :))
bizim de yarın veya perşembe gelecek inşallah. Bizimkini mobilyacı yaptı inşallah umduğumuz gibi olmuştur(
:)Hayirli olsun canim neler hissettigini anlayabiliyorum bizim bebisimizinde besigi geldiginde heyecandan yerimde duramiyordum besigi gorunce iyice sabirsizlaniyor insan bian once dogsun istiyorsun:)
Kıslar bir hışm herşeyini yerleştirdim, kendimden geçtim resmen, resimlerini perde halı ve rafımız gelince koyucaktım aslında ama böyle de Koyayım şimdilik madem, herşeyi tamamlanınca son halini de kyarım, resim çekip geliyorumhemen resim gönderiyosun o zaman bide canım ayıptır sorması kaca patladı..
bu haftayı da saymazsak izne ayrılmama tam 9 hafta kalmış
sizler kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar? 32. haftada izne ayrılacak mısınız?
aman dikkat bir kazadır gidiyor kk da aman kızlar dikkat edin geçmiş olsun canım
ya bu hamilelik çok başka bişey ya bende de oluyoilk gebeliğimde bir defa accık değil baya baya
altıma yapmıştım iyiki burda tanıyanım yok
telaştan adama 100 grlığı ne zaman yapılcak diye soramadım bile. aricam şimdi.
senin dediklerinede dikkat ediyordum fakat şimdi fazlasıyla dikkat edicem.arada tatlı tüketimim olmuyoda değildi ama onuda kestim bitmiştir:)
benim kızında ateşi vardı bide idrar yolu enfeksiyonu geçiriyo ileri derecede dr ilaç vermişti iyi olcak demişti
çocukta hiç ilerleme yok altına kaçırmaları devam ediyo başkent hast.çocuk nefroloji ser prof.var ona randevu
aldım yarın götürcem inş.düzelir yavrum canı çok yanıyo
harikaaa cnmm... tek eksik bebişin oda zamanında gelsin inşş... güle güle kullansın kuzucugun inş...
herkese selam,
okadar yoğun bir hafta yaşıyorum ki anlatamam, dün bütün evi topladık ve bugün badana başladı. İş çıkısı eşimle koştur koştur unkapanına gittik saat geç olduğundan sadece 2 acık mağaza bulabildik ama neyseki istediğim duvar kağıdını buldum. Boya alamadık ama saat cok geç olmustu onuda bugün haledicez. Tavanlar ve duvar kağıdı yapılmıs hafta sonuna kadar bitecek pazar günüde kadın gelecek temizlikte bittimi ohhhh. Annemde gelecek yardıma zaten el birliğiyle bitiririz artık. Bu arada dün ofiste ayağım kaydı ve bacaklarım resmen ikiye ayrıldı. Karnım cok acıdı. Bişe oldu diye ödüm koptu bebişiminde inadı tuttu her zamankinden az tekmeledi dünama neyseki bugün ayakları dısarı cıkacak nerdeyse :) veeeeeeeee işten cıkartılma tarihimde belli olduuu. ocak sonunda ayrılıyorum işten. işte böyle yoğun bir hafta bizi bekliyor. Haftayada mobilya ve diğer ihtiyaclar alışverişi var :) çok çalışmam lazım çokkkk....
umarım bana bulaşmaz
Kızlar en son 6 aralıkda gittim bebeğimi görmeye. Doktorum bi sonraki tarihi vermedi. Ne zaman gitsem sizce??
bu haftayı da saymazsak izne ayrılmama tam 9 hafta kalmış
sizler kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar? 32. haftada izne ayrılacak mısınız?
umarım bana bulaşmaz
cnm sana geçmiş olsun demeyi unuttum bu arada aybüke bayadır görünmüyo nerelerde acaba inş.
kötü birşey yoktur
Çok geçmiş olsun canım, inşallah ateşi çabuk düşer oğlunun , bi de eşin üstüne zor olacak seninkini bilmem ama benim eşim grip olduğunda insanı hayattan bezdiriyor öyle naz yapıyo ki görmen lazım sanki 3 günlük ömrü kalmış gibi hareketler , hastalanmasın diye dua ederim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?