bu haftayı da saymazsak izne ayrılmama tam 9 hafta kalmış
sizler kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar? 32. haftada izne ayrılacak mısınız?
herkese selam,
okadar yoğun bir hafta yaşıyorum ki anlatamam, dün bütün evi topladık ve bugün badana başladı. İş çıkısı eşimle koştur koştur unkapanına gittik saat geç olduğundan sadece 2 acık mağaza bulabildik ama neyseki istediğim duvar kağıdını buldum. Boya alamadık ama saat cok geç olmustu onuda bugün haledicez. Tavanlar ve duvar kağıdı yapılmıs hafta sonuna kadar bitecek pazar günüde kadın gelecek temizlikte bittimi ohhhh. Annemde gelecek yardıma zaten el birliğiyle bitiririz artık. Bu arada dün ofiste ayağım kaydı ve bacaklarım resmen ikiye ayrıldı. Karnım cok acıdı. Bişe oldu diye ödüm koptu bebişiminde inadı tuttu her zamankinden az tekmeledi dünama neyseki bugün ayakları dısarı cıkacak nerdeyse :) veeeeeeeee işten cıkartılma tarihimde belli olduuu. ocak sonunda ayrılıyorum işten. işte böyle yoğun bir hafta bizi bekliyor. Haftayada mobilya ve diğer ihtiyaclar alışverişi var :) çok çalışmam lazım çokkkk....
son birşey daha kızlar bu soğuk kış günlerinde üzerini sıkı sıkı giyinin emi hasta olmayın hasta olanlara çok geçmiş olsun kızlar seviliyorsunz:)
yok garibim gıkı çıkmaz kendi kendine hastalanır iyi olır
beni hatırlıyorsunuzdur sanırım.uzun zamandır yazmadım çünkü.
kızlar ben 26+5 te erken doğum yaptım ve bebeklerim 1 hafta yaşayabildi.sebebiiniin enfeksiyon olabileceğini söylediler ama nasip böyleymiş.
benim için dua eden tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun.
özel mesaj atan yol arkadaşlarım hepiniz saolun cevap yazamadığım için kusuruma bakmayın.rabbim sizlere bu acııları yaşatmasın.inşallah hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz.
benim tüp bebek tedavisiyle olmuştu bebeklerim.benim için dua edin lütfen.kendiliğinden gelsin yavrularım hayırlısıyla.kimin duasının kabul edileceği belli olmaz.
hakkınızı helal edin.bebekleriniz ve siz allaha emanet olun.
şahaneeeee
kızlar ben 26+5 te erken doğum yaptım ve bebeklerim 1 hafta yaşayabildi.sebebiiniin enfeksiyon olabileceğini söylediler ama nasip böyleymiş.
özel mesaj atan yol arkadaşlarım hepiniz saolun cevap yazamadığım için kusuruma bakmayın.rabbim sizlere bu acııları yaşatmasın.inşallah hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz.
benim tüp bebek tedavisiyle olmuştu bebeklerim.benim için dua edin lütfen.kendiliğinden gelsin yavrularım hayırlısıyla.kimin duasının kabul edileceği belli olmaz.
buz koydum... Ya bizim burada buyuk kıyma makinaları var: Kenarında et kalmıs eğitimli personelde bugun izinli. Bende diğer cocuk beberemez onu içinden almaayı dedim kendim gittim içinden eti alırken ayagım kaydı makinanın on tusuna bastı gogsum et beni içine çekti. Parmaklarımı son anda cektim. İlk darbeyi yedim Allahdan hemen cektım yoksa kesici darbeler geliyodu ilkim sadce haznenin içine alıyo eti. O kadar cok agrıdı ki gözümün önü döndü yere yıgldım. Petrsonle kaldırdı beni ama basım cok dondugu hareket edemedim. Şimdide odamda acıyı gormemeye calışıyorum. Ellerim saglam ama tırnkalarım cok agrıyo
Canim bu konuyu doktorunla ayrintili konusman lazim benim tahmini dogum 22 mart ben 26+3 um ya geç dollenme olmus eger boyleyse sana en bastan baska taeih vermesi lazimdi mesela benim adet tarihim 6 haziran ama geç dollenme olmus hesapladi 15 hazirana gore hesapla dedi yada bebeğin geriden geliyor ki oyle olsaydi doktorun sana derdi bence doktorunla goruş
canım ikimizin bdt si aynıymış benimki de 15 mart. sen yazınca şimdi dikkatimi çekti bahsettiğin arkadaşın bdt sine baktım 28 mart değil 28 şubatmış. yani o arkadaşın bebeğinin 29+3 çıkması son derece normal tam haftasıyla uyumlu gidiyor. o nedenle bir sorun yok yani stres yapma olur mu?benim bebeğimde genelde 2 hafta önden gidiyor ama bu biraz genlerle ve erken döllenmeyle de alakalı olabilir, yani eşim ve ben oldukça uzun boyluyuz.
Kızlar en son 6 aralıkda gittim bebeğimi görmeye. Doktorum bi sonraki tarihi vermedi. Ne zaman gitsem sizce??
oğlum hasta ateşi var kocam hasta ikisi de grip ve bopaz enfeksiyonu geçiriyor
umarım bana bulaşmaz
Merhaba canım ben de bgn 50lik yükleme yaptırdım açlık 96 tokluk 154 çıktı. Dr 100lük istedi hemen. Yarın sabah yaptıracağım. Arkadaşım yeni doğum yaptı onda da çıktı 3 haftalık bir diyetle düZeldi. Geçen hafta da nurtopu gibi bir kızı oldu 3450gr:) endişe etmeyelim güzel düşünelim güzel olsun. Ayrıca arkadaşm şeker diyeti sayesinde 11 kilo ile doğuma girdi ve şimdiden eski kilosuna döndü. Her şerde bir hayır vardır diyelim..
kızlar merhaba;
bugün arıza nedeniyle bütün gün elektriklerim kesikti,giremedim nete.siz de maaşallah döktürmüşsünüz,oku oku anca bitti :)
Allah sabır,güç versin.çok üzüldük duyduğumuzda.Dualarım seninle.
şahaneeeeeçok güzel olmuş odası bebişin.bir kendisi eksik.Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah :)
akşam berbattı kızlar benim de.belim ve çok şiddetli ağrıdı.duş aldım sıcak tuttum kar etmedi.oturamıyorum,kalkamıyorum,uzanamıyorum.en sonunda ağladım ağrıdanzor uyudum gece.ama allahtan sabah kalktığımda normale dönmüştüm.niye böyle oldum anlamadım.
harika bi oda olmuş :))) bebişin sağlıkla gelsin işllh ve güzel günler geçirin o şirin odada:))
Benim de tam tamına 6 haftam kaldı allahın izniyle ben 32 de ayrılıcam canım yeteri kadar yoruldum bebek olmadan önce biraz dinleneyim istiyorum
Kuzummm geçmiş olsun çok dikkat et kendine bundan sonra çok daha dikkatli olmak lazım malum göbüşlerimiz önden önden gidiyor :))allahım hem onları hem de bizleri korusun bu aralar üstümüzde nazar var ziyaretçi olarak girip millet bizi okuyup okuyup nazar mı ediyor yoksa :))
Çooookkk güzel bayıldım allahım zamanında doğup yatağında odasında uyumayı nasip etsin canım :)
maşallah maşallah...çok çok çok güzelll bayıldım miniğin odasına:) güle güle güzel günlerde sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim, hayırlı olsun canm:)
geçmiş olsun alevcim bu sıra kaza atlatan çok fazla, Allah korusun hepimizi. yoğun işlerin için kolay gelsin
geçmiş olsun canm hemen c vitamini takviye et kendine inşallah sana geçmez...
canm ben de 10 aralıkta gitmiştim dr. 3 hafta sonra gel dedi bana. sen de 3 hafta sonra gidebilirsin..
ben doğum öncesi izni sonraya aktarmak istediğim için inşallah 37. haftaya kadar çalışmayı planlıyorum. 32. haftada çalışabilir raporu alacağım..
saolun kıslar iyi dilekleriniz için, çok teşekkür ederizÇoooook güzel canım güle güle yatsın odasında pembiş pembişresimlere bakarken kızım da gördü çok beğendi çok düzenli olmuş zevkli seçimler diyo benimki böyle de yorumcudur
kızlarr parmaklarımı makinaya sıkıstırdım üretimde. Kanamıy ama cokk agrıyo. Harekett ettiriyorm. Ama tırnaklarım morardı sonrasında da basım dondu acıdan yere yıgıldım yaa. Doktora gitsem mi cok agrıyo yaaa. Agrı kescide alamam ki şimdi
merhaba,
öncelikle hepinize sağlıklı ve mutlu doğumlar dilerim:)
26. haftada gebelik diyabeti teşhisi konulan birisi olarak aranızda bu durumu yaşayanlara bilgi vermek isterim.
öncelikle bana da 50 gr. glikoz yüklemesi yapıldı ve sonuç 155 çıkmıştı. testin tekrarlanması gerekiyordu. moralim çok bozuldu.
1 hafta sonra 100 gr. lık yükleme yapıldı ve 1. saat değeri ile 2. saat değeri sınır değerlerin üzerinde (1. saat max.185, benimki 210, 2. saat max.155,benimki 158 ) çıkınca teşhis konuldu.O gün apar topar randevusuz başka bir hastanenin endokrinoloji uzmanına gittik. HEMOGLOBİN A1C, fruktozamin gibi değerler için tekrar kan alındı. bana her gün, her öğün öncesi ve sonrası parmağımdan kan alıp ölçmem için eğitim verildi, FREESTYLE test cihazı ve test çubuğu satın aldık.ardından diyetisyene yönlendirildim. bana ilk hafta 1800 kcal lik hakikaten ağır bir diyet verildi. o hafta 1 kilo verdim ve her gün kan değerlerimi ölçüp bana verilen deftere yazdım. ama o haftaki psikolojim berbattı. devamlı ağlıyordum. kadınlar kulübünde benden ileride olan hamilelerle konuşup dertleşerek psikolojimi düzelttim diyebilirim.
2.hafta kontrol için doktora gittiğimizde değerlerimin diyetle kontrol altına alındığı söylediler, ama diyete doğuma kadar devam edecektim. diyetim biraz daha değiştirilerek 2000 kcal lik bir diyet verildi bu sefer. şu anda halen bu diyeti uyguluyorum. artık her gün değil haftada 3 gün, günde 2 kez açlık ve tokluk değerlerimi ölçüp not ediyorum.doktora da ayda 1 kez gidiyorum.
ben kilo vermeme rağmen bebeğim normal haftasında gelişmeye devam ediyor. ben sağlıklıysam o da sağlıklı. tek keşke dediğim konu, o sırada psikolojik destek alabilseydim daha iyi olacaktı. ya da bana daha güzel bir şekilde anlatılsa o kadar korkmayacak üzülmeyecek ağlamayacaktım.
moral çok önemli, üzüldüğünüz zaman kan şekeri değeriniz daha yüksek çıkıyor çünkü.kendinizi olabildiğince rahat bırakın, özellikle benim gibi stresli işte çalışanlar kendilerine daha çok dikkat etsinler.
herkese iyi akşamlar,
sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?