2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bu haftayı da saymazsak izne ayrılmama tam 9 hafta kalmış

sizler kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar? 32. haftada izne ayrılacak mısınız?

Benim de tam tamına 6 haftam kaldı allahın izniyle ben 32 de ayrılıcam canım yeteri kadar yoruldum bebek olmadan önce biraz dinleneyim istiyorum

Kuzummm geçmiş olsun çok dikkat et kendine bundan sonra çok daha dikkatli olmak lazım malum göbüşlerimiz önden önden gidiyor :))allahım hem onları hem de bizleri korusun bu aralar üstümüzde nazar var ziyaretçi olarak girip millet bizi okuyup okuyup nazar mı ediyor yoksa :))

Çooookkk güzel bayıldım allahım zamanında doğup yatağında odasında uyumayı nasip etsin canım :)

Kızlaaaarrr çok mutlu oldum akşam akşam ya ben izne ayrılınca yerime bakacak kişi bugün geldi izne çıkana kadar benle beraber allahım şükürler olsun bu hafta gerçi 3 le 6 arası gelicek ama önümüzdeki hafta sabahtan akşama kadar benle olucak artık iş yüküm azalacak eskisi kadar yorulmicam çok şükür en fazla sıkıntım yılbaşına kadar çok mutluyum çoookkkk :)))

hayırlı akşamlar kıslar uzun zamandır yazamıyorum flufem için çok üzüldüm çok etkilendim rabbim sabırlar versin ahh bende tedavilerden sonra hiç beklemediğim anda hamile oldğumu örendim kurban olduğum rabbim inşallah canım arkadaşıma hayırlı evlatllar nasip etsin.

balkaymakçım maşallah canım güzel günlerde güle güle kullansın bu arada kızlar perşembe şeker testim var biraz korkuyorum:18:iyi geçer inşallah

selam kızlar geçmişi çok okuyamıyorum sırt ağrılarım felaket gözlerimde de yanmalar oluyor geçmişi merak ediyorum ama şimdilik okumadan yazacağım.

kızlar göbek deliğimin çevresinde morarma başladı bunlar normal mi? bir fikri olan var mı?

izin konusuna gelince ben 1. dönem çalışıp doğum iznimi sonrasına aktaracaktım ancak işler çok karıştı. eşim ocakta 1 ay yok evde yalnız kalma durumum oldu. bende artık kendi başıma iş yapamıyorum. okula gidip gelirken çok zor oluyor karda soğukta yürüyemiyorum. (not: servis ulaşım aracı yok yürüyerek gitmek durumundayım) eşim sabahları bırakıyordu malum Muş'ta sabahın 7sinde felaket soğuk oluyor. bende aktarmaktan vazgeçtim. üstelik doğum izni öncesi 10+10 rapor alacağım. yani gelecek haftadan itibaren çalışmayı bırakıyorum. hem bana hem çocuğuma hem de sınıftaki öğrencilere yazık. dayanamıyorum artık. doğum sonrası iznim bitince de heyet raporu vs alarak dönemi kapatmayı düşünüyorum. raporumu alınca da doğru annemin yanına uçacağım nasipse. gerçi çok korkuyorum bu halde uçağa nasıl bineceğimi bilmiyorum. :18::18::18:

soğuklarda kendinizi iyi koruyun kızlar aman ha... özellikle ayaklarınızı üşütmemeye dikkat edin.

son birşey daha kızlar bu soğuk kış günlerinde üzerini sıkı sıkı giyinin emi hasta olmayın hasta olanlara çok geçmiş olsun kızlar seviliyorsunz:)

kızlarrr anne cocuk bakım cantası arayanlarr evim.net de indirim var baya cesıt de varr bakın istersenızz

kızlar merhaba;
bugün arıza nedeniyle bütün gün elektriklerim kesikti,giremedim nete.siz de maaşallah döktürmüşsünüz,oku oku anca bitti :)

Allah sabır,güç versin.çok üzüldük duyduğumuzda.Dualarım seninle.

şahaneeeee çok güzel olmuş odası bebişin.bir kendisi eksik.Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah :)

akşam berbattı kızlar benim de.belim ve çok şiddetli ağrıdı.duş aldım sıcak tuttum kar etmedi.oturamıyorum,kalkamıyorum,uzanamıyorum.en sonunda ağladım ağrıdan zor uyudum gece.ama allahtan sabah kalktığımda normale dönmüştüm.niye böyle oldum anlamadım.

Allah sana sabır versin inşallah
en kısa zamanda kendiliğinden hamile kalırsın inşallah
olmazsa da dondurulmuşların vardı galiba
Allah kucağını boş koymasın bu günleri unuttursun
doğumun nasıl oldu suyun mu geldi sancın mı oldu
sezeryana mı aldılar normal mi yaptılar merak ediyoruz ama sana yeniden hatırlatacaksa boş ver yazma

Çook geçmiş olsun, anladığım kadarıyla ucuz atlatmışsınız.

sağolun kızlarr yaa bi an panik yapmıştım neden böyle diye, farketmemişim 28 şubat olduğunu bende diyordum hadi geç döllenme olsun çok çok 10 gün falan fark olsun nasıl olur diye :44: :)

su seker diyetinde nelere dikkat ediliyo acaba.ben daha yaptirmadim ama simdiden dikkat edeyim diyorum.

Allahım sabrını ve gücünü versin. İşllh en kısa zamanda hiç bir tedaviye gerek kalmadan hamile kaldığını duyarız. dualarımız seninle..

harika bi oda olmuş :))) bebişin sağlıkla gelsin işllh ve güzel günler geçirin o şirin odada:))

Çoooook güzel canım güle güle yatsın odasında pembiş pembiş resimlere bakarken kızım da gördü çok beğendi çok düzenli olmuş zevkli seçimler diyo benimki böyle de yorumcudur
saolun kıslar iyi dilekleriniz için, çok teşekkür ederiz mini 83 kızının yorumuna bayıldım, demek zevklerimiz uyuyor

çok geçmiş olsun bi acaip oldum( ezilme felan yoktur umarım.. ağrı kesici olarak minoset ya da parol dışında bişey alamazsın.

oncelikle gecmis olsun arkadasim.su 2000 kcal lik diyetini yazabilirmisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…