beni hatırlıyorsunuzdur sanırım.uzun zamandır yazmadım çünkü.
kızlar ben 26+5 te erken doğum yaptım ve bebeklerim 1 hafta yaşayabildi.sebebiiniin enfeksiyon olabileceğini söylediler ama nasip böyleymiş.
benim için dua eden tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun.
özel mesaj atan yol arkadaşlarım hepiniz saolun cevap yazamadığım için kusuruma bakmayın.rabbim sizlere bu acııları yaşatmasın.inşallah hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz.
benim tüp bebek tedavisiyle olmuştu bebeklerim.benim için dua edin lütfen.kendiliğinden gelsin yavrularım hayırlısıyla.kimin duasının kabul edileceği belli olmaz.
hakkınızı helal edin.bebekleriniz ve siz allaha emanet olun.
buz koydum... Ya bizim burada buyuk kıyma makinaları var: Kenarında et kalmıs eğitimli personelde bugun izinli. Bende diğer cocuk beberemez onu içinden almaayı dedim kendim gittim içinden eti alırken ayagım kaydı makinanın on tusuna bastı gogsum et beni içine çekti. Parmaklarımı son anda cektim. İlk darbeyi yedim Allahdan hemen cektım yoksa kesici darbeler geliyodu ilkim sadce haznenin içine alıyo eti. O kadar cok agrıdı ki gözümün önü döndü yere yıgldım. Petrsonle kaldırdı beni ama basım cok dondugu hareket edemedim. Şimdide odamda acıyı gormemeye calışıyorum. Ellerim saglam ama tırnkalarım cok agrıyo
Allah yardımcımiz olsun benim belimde bir haftadir boyle kirap mi giriyor yelmi anlamadim bi geciyor bi tekrar bisey saplaniyor geceleri daha cok oluyor gecmedi bir turlukızlar merhaba;
bugün arıza nedeniyle bütün gün elektriklerim kesikti,giremedim nete.siz de maaşallah döktürmüşsünüz,oku oku anca bitti :)
Allah sabır,güç versin.çok üzüldük duyduğumuzda.Dualarım seninle.
şahaneeeeeçok güzel olmuş odası bebişin.bir kendisi eksik.Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah :)
akşam berbattı kızlar benim de.belim ve çok şiddetli ağrıdı.duş aldım sıcak tuttum kar etmedi.oturamıyorum,kalkamıyorum,uzanamıyorum.en sonunda ağladım ağrıdanzor uyudum gece.ama allahtan sabah kalktığımda normale dönmüştüm.niye böyle oldum anlamadım.
beni hatırlıyorsunuzdur sanırım.uzun zamandır yazmadım çünkü.
kızlar ben 26+5 te erken doğum yaptım ve bebeklerim 1 hafta yaşayabildi.sebebiiniin enfeksiyon olabileceğini söylediler ama nasip böyleymiş.
benim için dua eden tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun.
özel mesaj atan yol arkadaşlarım hepiniz saolun cevap yazamadığım için kusuruma bakmayın.rabbim sizlere bu acııları yaşatmasın.inşallah hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz.
benim tüp bebek tedavisiyle olmuştu bebeklerim.benim için dua edin lütfen.kendiliğinden gelsin yavrularım hayırlısıyla.kimin duasının kabul edileceği belli olmaz.
hakkınızı helal edin.bebekleriniz ve siz allaha emanet olun.
"şimdide acıdan uğunuyorum canım" bi kaç kere cümle içinde görürsen daha cabuk literaturune geçer.Peki Codulunun anlamını biliyo musun
Yok canım ben heran alabilirm rapor ama onların dusuncesini soyluyorum o yuzdn beni hastaneye goturmediler.. Ama bende rapor hakkım baslamadan işten cıkarılmamak için sabrediyorum. Az kaldı 1.5 ay sonra suratlarını bidaha hiç görmeyeceğim şekilde kaçacagım
oğlum hasta ateşi var kocam hasta ikisi de grip ve bopaz enfeksiyonu geçiriyor
umarım bana bulaşmaz
valla benim manikürcü eve geliyor sağolsun 2 haftada bir evde yaptırıyorum çıkıyor aradan vakit ayırmaya gerek kalmıyor ağda olayı da 2 ay önce gittim tüylerim epilasyondan azaldığı için az ve yavaş çıkıyor zaten şimdilerde bir daha gidip bir de doğuma 1 hafta kala falan giderim herhalde o günler bi gelsin de :)
canım benim allah bozmasın maşallah ne güzel bişey sana yardımcı olması benim eşim canı istedi mi benden güzel yemek yapar ama mutfağın canına okur sonra topla saatlerce o yüzden hiç istemiyorum mutfağa girmesini normal şeylerde de elinden hiçbir iş gelmez beceremez yüzüne gözüne bulaştırır ama ben hastayken falan yardım etmeye çalışır geçen hafta evi süpürmeye çalıştı falan :)) hamilelik güzel şey ya
valla bazen ya da çoğu zaman diyim ceset gibi oluyorum ama allahtan bütün egzersizleri yerde yapıyorsun hiç kalkmadan o yüzden yorulmuyorsun zaten vücudu aşırı yorucu hareketler yok vücut ısısı çok artmamalı egzersiz yaparken bebeği de etkilermiş bence başla bırakamicaksın şiddetle tavsiye ediyorum bak 3 gün yapmiyim yamuluyorum hemen belim başım ağrıyor hem de doğru nefes alarak bebeğe fazla oksijen gitmesini sağlıyorsun bebeklerimiz için de iyi :))
canımmm çok geçmiş olsun bence vakit kaybetmeden doktora git göster bakalım ne dicek akşam eve gitmeyi bekleme ağrını dindirecek bişeyler verir doktor
allahım sabrını versin sağlığına kavuştuğun gibi tekrar hamile kalırsın inşallah sağlıklı bebekler dünyaya getirirsin dualarımız seninle
bak codulu senin üstünde bir beladır dolaşıyor birilerine sadaka ver verebildiğin kadar allah korumuş büyük bişey atlatmışsın ayrıca bir tek sen mi varsın orda bi allahın kulu dur ben yapiyim demedi mi yani insaf vicdan sahibi biri yok mu ordabundan sonra da böyle şeyler olduğunda bırak başka biri yapsın sen niye zeynalık yapıyosun pardon dikkat et bak üzüldüm
içerde oynaşıyolar sonra habire wc ye gidiyosun hiçbişey de yok boşuna gitmiş oluyosun geçen gün avm de yürüyorum lavaboya gidicem bizim oğlan pedala basar gibi acil çıkış butonuna basıp duruyor ben yürüyorum oğlum vuruyor bir iki üç derken en sonunda çektim sağa kendimi bekledim geçmesini biraz daha yürüsem altıma edicem nerdeyse
zamanı gelince gittiğimde bende bir aydır görmemiş olacağım o yüzden heyecanlıyım...
bende anlamıyorum zaten ne düşündüklerini boşverrrrrrrrrrrrr inşallah herşey yolunda gider bizde
planladığımız zamana kadar çalışırız o zamanda elimizden geldiğince anlatırız ister anlarlar ister anlamazlar
napalım
aynı işte benden bir tane daha eve girer girmem doğru wc ye giderim. olurda kazara benden başka kullanacak olan varsa diğer wclerden birini kullanır (evde 2 banyo 1 tuvalet olunca) herkese yetecek kadar var en azından şimdilik
ay gül gül öldüm bütün hamilelerde aynı sorun eşim dışarı çıkarken diyoki tuvalete gittin mi kendimi çocuk gibi hissediyorum
Ee bitti mi konular bugünlük?
oğlum hasta ateşi var kocam hasta ikisi de grip ve bopaz enfeksiyonu geçiriyor
umarım bana bulaşmaz
Yarın ki konumuz bence şu olsun. Eşleriniz doguma girecek mi? :)))
Benim eşim doğuma girse sanırım benden çok onunla ilgilenmek zorunda kalırlar :) kan gördümü bayılıyor zora hiç gelemez sevgili kocacım ben onun yanında çok fazla soğuk kanlıyım aman dışarda dursun daha iyi diye düşünüyorum
saolun kıslar iyi dilekleriniz için, çok teşekkür ederizmini 83 kızının yorumuna bayıldım, demek zevklerimiz uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?