2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Daha yeni girebildim ve yazını yeni gördüm, Rabbim dayanma gücü versin. İnşallah en yakın ve hayırlı zamanda tekrar hamile kalırsın dualarımız seninle Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Çok geçmiş olsun canım,Allah korumuş çok üzüldüm. Yazını yeni gördüm inşallah bir sıkıntı yoktur. Rabbim beterinden korusun bir daha yaşatmasın

Allah yardımcımiz olsun benim belimde bir haftadir boyle kirap mi giriyor yelmi anlamadim bi geciyor bi tekrar bisey saplaniyor geceleri daha cok oluyor gecmedi bir turlu

Dualarım seninle flufem

balkaymak
çok güzel maşallah güle güle kullanın bebeğin sağlıkla büyüsün içinde. çok beğendim

Son düzenleme:
"şimdide acıdan uğunuyorum canım" bi kaç kere cümle içinde görürsen daha cabuk literaturune geçer. Peki Codulunun anlamını biliyo musun

Çok iyi niyetlisin çok hiç kimseyi artık o kadar kolay işten çıkaramıyolar. Benim bir arkadaşım var 1 sene boyunca kendini işten attırmak için uğraştı. Her hafta en az üç gün rapor alıyodu ama 1 sene boyunca işten çıkarılmadı. Sonrasında isten atıldı tazminatını aldı. Bir de şirkete işe alım davası açtı o davayı da kazandı 4 maaş da o davadan aldı. Yani 2 gün rapor aldın diye seni kimse işten çıkaramaz. Çıkartsa da sen sonuna kadar haklısın o yüzden hakkını sonuna kadar alırsın.

oğlum hasta ateşi var kocam hasta ikisi de grip ve bopaz enfeksiyonu geçiriyor
umarım bana bulaşmaz

Oğluna da eşine de geçmiş olsun inşallah sana bulaşmadan iyileşirler. Ben eşimin hasta olmasına çok sinir oluyorum benim bir yerim ağrısa benden önce yatak döşek o yatar ve ben hep ona bakarım :)) geçen gece çığlıklar atıp uyandı ayağına kramp girmiş gece kalkıp benim yerime hamilelik krampları yaşayan kocamın ayağını ovdum güler misin ağlar mısın

Senin gazına geldim ve egzersiz yaptım az önce. Kızım bir hareketlendi korktum bişey olacak diye bıraktım:))))

Evet yaaa resmen annesi altına kaçırsın diye uğraşıyormuş gibi geliyor bazen:)))

Merhaba kızlar benim dün okulda , Rahim ve bel kısmında Agri oldu. Akşam acile gittik. Ntsde ağrıya bağlayıp baktılar. Belirli aralıklarla ağrım çıktı ntsde. Serum taktı doktor. Sonra tekrar ağrıya baktı agrın görünmüyo çıkmadı dedi. Yorgunluktan da olabilirmiş doğum belirtisii de olabilir dedi Bir daha hafifte olursa gel acile dedi. Böyle ağrısı olan var mı çok asagida Rahim kısmında hafif sizlama şeklinde

Umurumda değil zaten artık aman ögeeteyim merakında da degilim çünkü hafifletmicek beni daha fazla yoracak bu durum. Bizum Bizim şirketin politikası yumurta kapı ilişkisi o yüzden son dk ya kadar hiç bir aksiyon almıcaklarını biliyorum takmıyorum da. Hem zaten ağrılarım artarsa evden çalışacağım 37. Haftaya kadar.
Bizde de ebeveyn banyosunda var bir wc ama orası genellikle islak o yüzden oraya girmesi için corapları çıkarmak gerek o da beyimin pek işine gelmiyo:)))

Yarın ki konumuz bence şu olsun. Eşleriniz doguma girecek mi? :)))

bu konuyu ben de merak ediyorum.. bazen girsin destek olsun diyorum ama bazen de girmese daha iyi onun için de zor olur diye düşünüyorumm.. siz ne düşünüyosunuzz ?? :44::44::44:

Benim eşim doğuma girse sanırım benden çok onunla ilgilenmek zorunda kalırlar :) kan gördümü bayılıyor zora hiç gelemez sevgili kocacım ben onun yanında çok fazla soğuk kanlıyım aman dışarda dursun daha iyi diye düşünüyorum

ben de o yuzden arada kaldım kan görürü bayılır kalır diye :44: ama bi yandan da bebegimizin dogumu bir kez olucak o anı bir daha yaşayamiycak en iyisi ona bırakmak galiba

kızlar beni o halde görsün hiiiççç istemem ben zaten nazımı cazımı yapcam... o kapıda beklerken dokuz doğursun bu kulağa daha cazip geliyooo.. sezeryandan bebek önce çıkıyo bakalım beni mi bekliycek yoksa direk kızının peşine mi gidecek...
arkadaşım doğum yaptığında yanındaydım kocası kapıdan ayrılmadı :) çok duygulanmıştım kocamın tepkisini çook merak ediyorum:)

saolun kıslar iyi dilekleriniz için, çok teşekkür ederiz mini 83 kızının yorumuna bayıldım, demek zevklerimiz uyuyor

Sorma canım benim kız 10 yaşında hemen hemen ama çok Olgun bir çocuktur bunu herkes söylüyor da çevremde, biz onunla arkadaş gibiyizdir her zamn onun fikrini alırım, ben ona hep çocuk gibi değil de büyük bir insan gibi davrandım belki ondandır.

Benim eşim de imkanı yok giremez doğuma kan tutuyo adamı bayılır kalır oracıkta o yüzden ben düşünmüyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…