Merhaba kızlar benim dün okulda , Rahim ve bel kısmında Agri oldu. Akşam acile gittik. Ntsde ağrıya bağlayıp baktılar. Belirli aralıklarla ağrım çıktı ntsde. Serum taktı doktor. Sonra tekrar ağrıya baktı agrın görünmüyo çıkmadı dedi. Yorgunluktan da olabilirmiş doğum belirtisii de olabilir dedi Bir daha hafifte olursa gel acile dedi. Böyle ağrısı olan var mı çok asagida Rahim kısmında hafif sizlama şeklinde
Merhaba kızlar benim dün okulda , Rahim ve bel kısmında Agri oldu. Akşam acile gittik. Ntsde ağrıya bağlayıp baktılar. Belirli aralıklarla ağrım çıktı ntsde. Serum taktı doktor. Sonra tekrar ağrıya baktı agrın görünmüyo çıkmadı dedi. Yorgunluktan da olabilirmiş doğum belirtisii de olabilir dedi Bir daha hafifte olursa gel acile dedi. Böyle ağrısı olan var mı çok asagida Rahim kısmında hafif sizlama şeklinde
bu konuyu ben de merak ediyorum.. bazen girsin destek olsun diyorum ama bazen de girmese daha iyi onun için de zor olur diye düşünüyorumm.. siz ne düşünüyosunuzz ?? :44::44::44:
Benim eşim doğuma girse sanırım benden çok onunla ilgilenmek zorunda kalırlar :) kan gördümü bayılıyor zora hiç gelemez sevgili kocacım ben onun yanında çok fazla soğuk kanlıyım aman dışarda dursun daha iyi diye düşünüyorum
kızlar beni o halde görsün hiiiççç istemem ben zaten nazımı cazımı yapcam... o kapıda beklerken dokuz doğursun bu kulağa daha cazip geliyooo.. sezeryandan bebek önce çıkıyo bakalım beni mi bekliycek yoksa direk kızının peşine mi gidecek...
arkadaşım doğum yaptığında yanındaydım kocası kapıdan ayrılmadı :) çok duygulanmıştım kocamın tepkisini çook merak ediyorum:)
sen orda düşerken,oturup ağlarken çevrendeki seninle birlikte çalışan insan görünümlü mahlukatlar napıyor onu ayrıca çok merak ediyorum ben. Niye seni kimse hastaneye götürmüyor anlamıyorum
sana yapılanlar karşısında hala yerime kim bakacak diyosun arkadaşım sen melek falan mısın
bak biz burda 3 kişiydik birini eğitime çağırdılar 3 buçuk ay yokmuş
diğeri işlerden anlamıyo zaten yetkisi de yok
herşey bana kaldı bende 49 gün sonra ilk önce yıllık izne devamında da doğum iznine çıkacam çok mutluyum
kimse kalmayacak çok zorda kalacaklar o zaman içimin bütün yağları eriyip gidecek ooohhh mis
valla benim manikürcü eve geliyor sağolsun 2 haftada bir evde yaptırıyorum çıkıyor aradan vakit ayırmaya gerek kalmıyor ağda olayı da 2 ay önce gittim tüylerim epilasyondan azaldığı için az ve yavaş çıkıyor zaten şimdilerde bir daha gidip bir de doğuma 1 hafta kala falan giderim herhalde o günler bi gelsin de :)
canım benim allah bozmasın maşallah ne güzel bişey sana yardımcı olması benim eşim canı istedi mi benden güzel yemek yapar ama mutfağın canına okur sonra topla saatlerce o yüzden hiç istemiyorum mutfağa girmesini normal şeylerde de elinden hiçbir iş gelmez beceremez yüzüne gözüne bulaştırır ama ben hastayken falan yardım etmeye çalışır geçen hafta evi süpürmeye çalıştı falan :)) hamilelik güzel şey ya
valla bazen ya da çoğu zaman diyim ceset gibi oluyorum ama allahtan bütün egzersizleri yerde yapıyorsun hiç kalkmadan o yüzden yorulmuyorsun zaten vücudu aşırı yorucu hareketler yok vücut ısısı çok artmamalı egzersiz yaparken bebeği de etkilermiş bence başla bırakamicaksın şiddetle tavsiye ediyorum bak 3 gün yapmiyim yamuluyorum hemen belim başım ağrıyor hem de doğru nefes alarak bebeğe fazla oksijen gitmesini sağlıyorsun bebeklerimiz için de iyi :))
canımmm çok geçmiş olsun bence vakit kaybetmeden doktora git göster bakalım ne dicek akşam eve gitmeyi bekleme ağrını dindirecek bişeyler verir doktor
allahım sabrını versin sağlığına kavuştuğun gibi tekrar hamile kalırsın inşallah sağlıklı bebekler dünyaya getirirsin dualarımız seninle
bak codulu senin üstünde bir beladır dolaşıyor birilerine sadaka ver verebildiğin kadar allah korumuş büyük bişey atlatmışsın ayrıca bir tek sen mi varsın orda bi allahın kulu dur ben yapiyim demedi mi yani insaf vicdan sahibi biri yok mu ordabundan sonra da böyle şeyler olduğunda bırak başka biri yapsın sen niye zeynalık yapıyosun pardon dikkat et bak üzüldüm
içerde oynaşıyolar sonra habire wc ye gidiyosun hiçbişey de yok boşuna gitmiş oluyosun geçen gün avm de yürüyorum lavaboya gidicem bizim oğlan pedala basar gibi acil çıkış butonuna basıp duruyor ben yürüyorum oğlum vuruyor bir iki üç derken en sonunda çektim sağa kendimi bekledim geçmesini biraz daha yürüsem altıma edicem nerdeyse
slm kızlar
CODULU çok geçmiş olsun baya riskli bir kaza atlatmışsın bence doktora git rapor al canım Allah korumuş.
codulu arkadaşım başına geleni şimdik okudum.. uff dedim bi anda yaa ben öyle bişey yaşasam bu halimle bile zıplarım..
çookk geçmiş olsun canım yaa
bunu sorayım ben haftaya iğne raporum için gidicem soracağım
canım ben yapmadım yapmak istediğim int buldum dur hemen bulayım
bol su içmek canım
dr git canım parol falan alabilirsin dr ara sor
fitilden sonra yarım saat sonra kalkarsın canım kremi sadece dış taraflara süreceksin
cnm sana geçmiş olsun demeyi unuttum bu arada aybüke bayadır görünmüyo nerelerde acaba inş.
kötü birşey yokturÇook geçmiş olsun, anladığım kadarıyla ucuz atlatmışsınız.
çok geçmiş olsun bi acaip oldum( ezilme felan yoktur umarım.. ağrı kesici olarak minoset ya da parol dışında bişey alamazsın. Çok geçmiş olsun canım,Allah korumuş çok üzüldüm. Yazını yeni gördüm inşallah bir sıkıntı yoktur. Rabbim beterinden korusun bir daha yaşatmasın
Kızlar hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim. PArmaklarım morardı sadce. Gun boyu buz kompres yapınca şişliği indi. Tırnaklarım sızlıyo sadece şimdilik ama nedir bu basıma gelenler yaa. Benim ustumde bişeyler dolasşıyo ama anlamadım(
Benimde aklım karışık doğuma girmesi konusunda.. O ana bıraktım artık, eşim kıyamaz hiç bana sırf doğum sancısından korktuğu için sezeryan ol diye tutturuyodu da şimdi ikna oldu hatta ağrısız doğumu duymuş heralde hiç ağrı olmicak sanıyo eve gelmiş sen ağrısız yap diyo :) o an onun çok korktuğunu hissedersem gönderirim yanımdan o an ki psikolojimiz nasıl olur acaba
yook benimli zaten panik,bi de doğuma girerse o doğumhaneyi başımıza yıkar alimallah :44:çok isterdim ama mümkünatı yok!
bu arada güzel bir fotoğraf çalışması,bi bakın derim :)
Hamileliğin 9 ayını böyle görüntüledi | nediyor.com
yanii ben de girmesini istemem o halde görmesin benii... insan çok aciz oluyo ama belki son dakika isterim belli olmaz...
ilk bebegimde kürtaja girerken aglayıp eşimde gelse olmaz mı demişim korkudan ne olacagını bilmedigimden dr da dayanamaz diye izin vermemişti...
şimdi biz korkuyoz ediyoz ama yine yaparak yaşayarak öğrenicez.. garibim erkekler ne oldugunu bilmeden sadece korkacaklar taki ingaaaaa sesini ve eşini görene dek..
Yarın ki konumuz bence şu olsun. Eşleriniz doguma girecek mi? :)))
Benim belim sadece gece ağrıyo yatınca sabah kalktığımda geçiyor , ama o dediğin sızlama gibi ağrıyı ara ara hissediyorum, hatta bugün de oldu kızım hareket ettiğinde oluyo pozisyondan mı acaba??? Ben de yarın doktora gidicem sorucam bakalım ne diyecek:18:
coookkk guzel olmusss;-);-) gule gle eskitsin bebegin bayildimmm;-);-)artik az bi buyusun o beyaz dolaplar tam boyamalik gorunuyo;-);-) kizlar eger mumkun olursa ben kocamda dogums girsin iistrim hele sezeryande kesin isterim korkatim bennn ama sontlra bebegimin pesinden gitdin hadi ksrisirsa oradaa:-[
Çoookk çoookk ama çookkk güzel olmuş canım. Bayıldım. Ellerine sağlık:)))
kürtaj çok çok farklı canım Allah kimseye yaşatmasın. ama doğum öyle değil yaa çekilen acının sonu mutluluğa açılıyor. o mutluluğu tek başıma yaşamak istemem o anda. ve acıyı da manevi de olsa eşimin desteği ile biraz hafiftletmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?