2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Benim belim sadece gece ağrıyo yatınca sabah kalktığımda geçiyor , ama o dediğin sızlama gibi ağrıyı ara ara hissediyorum, hatta bugün de oldu kızım hareket ettiğinde oluyo pozisyondan mı acaba??? Ben de yarın doktora gidicem sorucam bakalım ne diyecek:18:

Son düzenleme:
Benimde aklım karışık doğuma girmesi konusunda.. O ana bıraktım artık, eşim kıyamaz hiç bana sırf doğum sancısından korktuğu için sezeryan ol diye tutturuyodu da şimdi ikna oldu hatta ağrısız doğumu duymuş heralde hiç ağrı olmicak sanıyo eve gelmiş sen ağrısız yap diyo :) o an onun çok korktuğunu hissedersem gönderirim yanımdan o an ki psikolojimiz nasıl olur acaba

Cok gecmis olsun cnim bendede oluyor arada adey agrisi gibi bian bi girio sanci kasiklrima sanki bicak saplanio sonra karnmda sertlesme oluyor bunlar normlmis rahim kendini hazirlior.Fakat cok agrili ve sık araliklarla olursa dr gorunmek gerek erkn dgum riski olablyor.Rabbim zamaninda hayrlsyla bebekkrmze kavsmyi nasip etsin insallah

yanii ben de girmesini istemem o halde görmesin benii... insan çok aciz oluyo ama belki son dakika isterim belli olmaz...

ilk bebegimde kürtaja girerken aglayıp eşimde gelse olmaz mı demişim korkudan ne olacagını bilmedigimden dr da dayanamaz diye izin vermemişti...

şimdi biz korkuyoz ediyoz ama yine yaparak yaşayarak öğrenicez.. garibim erkekler ne oldugunu bilmeden sadece korkacaklar taki ingaaaaa sesini ve eşini görene dek..

coookkk guzel olmusss;-);-) gule gle eskitsin bebegin bayildimmm;-);-)artik az bi buyusun o beyaz dolaplar tam boyamalik gorunuyo;-);-) kizlar eger mumkun olursa ben kocamda dogums girsin iistrim hele sezeryande kesin isterim korkatim bennn ama sontlra bebegimin pesinden gitdin hadi ksrisirsa oradaa:-[

bu konuyu ben de merak ediyorum.. bazen girsin destek olsun diyorum ama bazen de girmese daha iyi onun için de zor olur diye düşünüyorumm.. siz ne düşünüyosunuzz ?? :44::44::44:

ben kesinlikle girmesini istiyorum. eşim de öyle o anı seninle paylaşmak istiyorum sana destek olmak istiyorum diyo. Ayrıca eşim fotoğraflarımızı çekecek kızımla benim. başkasını istemiyorum eşimden başka kimse bana o anda destek olamaz..

ben erkek olsaydım eğer girer miydim doğuma kesinlikle hayıırrrrr. Beni de kan tutuyor bir tuhaf oluyorum. ama benim eşim girecek doğuma..

:))))) çok güldüm yorumuna. emin ol seni bekleyecektir. Çünkü babalar doğduğunda bile tam anlamıyla baba olduklarını hissedemiyolar. bir süre vakit geçirmeleri,birşeyler paylaşmaları gerekiyor ki öyle babalığa alışsınlar. %100 seni kapıda bekleyecektir:)))

sen orda düşerken,oturup ağlarken çevrendeki seninle birlikte çalışan insan görünümlü mahlukatlar napıyor onu ayrıca çok merak ediyorum ben. Niye seni kimse hastaneye götürmüyor anlamıyorum

slm kızlar

CODULU çok geçmiş olsun baya riskli bir kaza atlatmışsın bence doktora git rapor al canım Allah korumuş.

codulu arkadaşım başına geleni şimdik okudum.. uff dedim bi anda yaa ben öyle bişey yaşasam bu halimle bile zıplarım..
çookk geçmiş olsun canım yaa

Eşim o konuda çok soğuk kanlıdır. ben ne yaparsam yapayım hiç bir şekilde soğukkanlılığını bozacağını sanmıyorum. Bir de eşim bana nerde olursa olsun varlığı ile güç veriyor. o yüzden kesinlikle girsin hiç birşey yapmadan sadece elimi tutup gözlerime baksın yeter diyorum..

eğer eşin panikse bence de kesinlikle girmesin :))) doğumhane de bir de onun sancısını çekme :))))
fotoğraflar çok güzel. Ben de buna benzer birşey planlıyodum da olmadı hırsız amca sağolsun makinemizi aldı götürdü ((
ama 2.de mutlaka yapcem

kürtaj çok çok farklı canım Allah kimseye yaşatmasın. ama doğum öyle değil yaa çekilen acının sonu mutluluğa açılıyor. o mutluluğu tek başıma yaşamak istemem o anda. ve acıyı da manevi de olsa eşimin desteği ile biraz hafiftletmek isterim.

Yarın ki konumuz bence şu olsun. Eşleriniz doguma girecek mi? :)))

Günaydınnnn
Çok güzel bir konu bulmuşsun Emel'cim...

Ben bu sene yaşadığım acil ameliyatlardan sonra kocamın kesinlikle benim yanımda olmasını istediğime karar verdim.
Çünkü sedyede tek başına ameliyatı beklemek bile başlı başına insanı çok üzen bir durum.
O "dayanamam bana da sedye gerekir" diyor ama...
İllaki bebeğin çıkışını görmek zorunda değil ki.
Yanımda dursun, elimi tutsun, yüzüme baksın...
Varlığı bana güç verecek en önemli şey...

Kaahvaltımızı yaptık ve güne sizlerle başlamak istedik. Artık bebeğin tekmeleriyle karnım oynıyor yani dışarıdan insanlar farkedebiliyor. Dün akşam oğlum sıklıkla dizini çıkarıp indirdi. Bizi çok güldürdü. Küçük bir mandalina kadar birşeyin karnınızda yükselip bombe yaptığını düşünün. İnsan hem gıdıklanıyor hem de çok mutlu oluyor. Bir ki haftaya sizler de yaşayacaksınız ve kendinizi harika hissedeceksiniz.

inş. bebeklerimizin hareketinden yada yorgunluktandır sadece. bir arkadaş karnımda sertleşme de oluyo yazmış. bendede aynen . Sanki bebeğim bir yeri ittiriyor yada bastırıyor gibi ara sıra. doktor bana 3 gün sonra kontrole gel demişti yarın gidicem bakalım .

Çoookk çoookk ama çookkk güzel olmuş canım. Bayıldım. Ellerine sağlık:)))

Saolun kıslar beğenmenize sevindim çok, codulucum yandım desene salonda ve oturma odasında da mobilyalar beyaz neyse ben bol bol resim defteri alırım kızıma

Ben çok istiyorum da o nasıl dayanayım seni acı çekerken görmeye diyo, bilmiyorum kaçıyo mu artıkııın.. öyle birşey ki ablam annem umrumda olmuyo sadece onu istiyosun.. bak yine özledim kocişimi canım benim yaa

Eki Görüntüle 899742

kızlar e bebek te bakınıyodum çantalara bu çantlar set halinde alt açma ve bebek bakım ürünleri var içinde şampuan sabun bakım sütü sünger pişik kremi 64.90 fiyatı çantalar da fene gibi gelmedi bana hem bilindik bi marka gibi de hem çanta hem bakım ürünlerini tamamlamış olurum ne dersiniz olur mu sizce yoksa vazgeçeyim mi

ürünleri hesapladım bi 55 tutuyo toplam da çanta hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…