Günaydınnnn
Çok güzel bir konu bulmuşsun Emel'cim...
Ben bu sene yaşadığım acil ameliyatlardan sonra kocamın kesinlikle benim yanımda olmasını istediğime karar verdim.
Çünkü sedyede tek başına ameliyatı beklemek bile başlı başına insanı çok üzen bir durum.
O "dayanamam bana da sedye gerekir" diyor ama...
İllaki bebeğin çıkışını görmek zorunda değil ki.
Yanımda dursun, elimi tutsun, yüzüme baksın...
Varlığı bana güç verecek en önemli şey...
ben de kesinlikle istiyorum az önce de yazdığım gibi eşimin varlığı bana güç vermeye yetiyor. Senin de dediğin gibi elimi tutsun yüzüme baksın,terimi silsin beni sevdiğini söylesin o yeter. Bak bakalım nasıl güzel bir doğum süreci geçiyor .ayyyy çok heyecanlandım ben yine ve yine bebeğimi özledim ben(((
Eki Görüntüle 899742 Eki Görüntüle 899743
kızlar e bebek te bakınıyodum çantalara bu çantlar set halinde alt açma ve bebek bakım ürünleri var içinde şampuan sabun bakım sütü sünger pişik kremi 64.90 fiyatı çantalar da fene gibi gelmedi bana hem bilindik bi marka gibi de hem çanta hem bakım ürünlerini tamamlamış olurum ne dersiniz olur mu sizce yoksa vazgeçeyim mi
ürünleri hesapladım bi 55 tutuyo toplam da çanta hariç
Günaydın hepinize
Benim eşimin işi biraz düzensiz ve çalışma programı aylık belli oluyor, yani doğumda çalışıyor olabilir ya da il dışında olabilir eğer BDTden farklı bir tarih olursa hastaneye gelmesini bile ayarlayamayabiliriz
Günaydın hepinize
Benim eşimin işi biraz düzensiz ve çalışma programı aylık belli oluyor, yani doğumda çalışıyor olabilir ya da il dışında olabilir eğer BDTden farklı bir tarih olursa hastaneye gelmesini bile ayarlayamayabiliriz
Kaahvaltımızı yaptık ve güne sizlerle başlamak istedik. Artık bebeğin tekmeleriyle karnım oynıyor yani dışarıdan insanlar farkedebiliyor. Dün akşam oğlum sıklıkla dizini çıkarıp indirdi. Bizi çok güldürdü. Küçük bir mandalina kadar birşeyin karnınızda yükselip bombe yaptığını düşünün. İnsan hem gıdıklanıyor hem de çok mutlu oluyor. Bir ki haftaya sizler de yaşayacaksınız ve kendinizi harika hissedeceksiniz.
Şehir dışında olmasını saymazsak, doğum başladığında işi bırakıp gelemez mi?
Umarım hepimizin doğumu eşimiz/yakınlarımız yanımızdayken başlar.
o tekmelerin tadı çok çok başka yaa. Beni birisi dışardan izlese o tekmelere verdiğim tepki yüzünden gülme krizlerine girer. Resmen gıdıklanıyorum :)))
Hele dün barbi'nin gazı ile biraz egzersiz yapayım dedim. Egzersizden sonra bir coştu sırt üstü yattım karnımın bir o yanına bir bu yanına kayıp durdu. Müthiş keyifliydi :))
Teşekkür ederiz teyzesi, Aynen tek eksiğimiz o inşallah sağlıkla gelir sağlıkla kullanmak nasip eder Allah...
inşallah canım yaaa
Biz de ilçede görev yapıyoruz ailem 40 dakika uzaklıkta merkezde ben doguma bi iki hafta kala annemlere geçicem ama aklım eşimde yapışık ikiz gibiyiz ayrı kalsak hastalanıyoruz...doguma yetişemez korkum da var iş saatine denk gelirse felan acaba dogum kaç saatlik bi şey merkeze gelmesi 2 saati bulur çünkü öyle bi durumda...
Kızlaaaarrr çok mutlu oldum akşam akşam ya ben izne ayrılınca yerime bakacak kişi bugün geldi izne çıkana kadar benle beraber allahım şükürler olsun bu hafta gerçi 3 le 6 arası gelicek ama önümüzdeki hafta sabahtan akşama kadar benle olucak artık iş yüküm azalacak eskisi kadar yorulmicam çok şükür en fazla sıkıntım yılbaşına kadar çok mutluyum çoookkkk :)))
Oğluna da eşine de geçmiş olsun inşallah sana bulaşmadan iyileşirler. Ben eşimin hasta olmasına çok sinir oluyorumbenim bir yerim ağrısa benden önce yatak döşek o yatar ve ben hep ona bakarım :)) geçen gece çığlıklar atıp uyandı ayağına kramp girmiş gece kalkıp benim yerime hamilelik krampları yaşayan kocamın ayağını ovdum güler misin ağlar mısın
Ben çok istiyorum da o nasıl dayanayım seni acı çekerken görmeye diyo, bilmiyorum kaçıyo mu artıkııın.. öyle birşey ki ablam annem umrumda olmuyo sadece onu istiyosun.. bak yine özledim kocişimi canım benim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?