Eki Görüntüle 899742 Eki Görüntüle 899743
kızlar e bebek te bakınıyodum çantalara bu çantlar set halinde alt açma ve bebek bakım ürünleri var içinde şampuan sabun bakım sütü sünger pişik kremi 64.90 fiyatı çantalar da fene gibi gelmedi bana hem bilindik bi marka gibi de hem çanta hem bakım ürünlerini tamamlamış olurum ne dersiniz olur mu sizce yoksa vazgeçeyim mi
ürünleri hesapladım bi 55 tutuyo toplam da çanta hariç
Yarın ki konumuz bence şu olsun. Eşleriniz doguma girecek mi? :)))
Ya öyle özledim özledim diyip çocuğu çağırmasana :)
Ben "özlemedim kal bebişim içeride daha" diyorum :)))
özledim diyorum ama eğer erken gelirsen saçını başını yolarım senin diyorum ardından da :))
Hamilelik bir dengesizlik işi bence
Görsel olarak soldakini daha çok beğendim.
Ama sırf bu bakım çantaları ortalama 150TL iken, bunların içinde ürünleri olmasına rağmen 65TL olmasını şüpheli buluyorum.
Günaydın hepinize
Benim eşimin işi biraz düzensiz ve çalışma programı aylık belli oluyor, yani doğumda çalışıyor olabilir ya da il dışında olabilir eğer BDTden farklı bir tarih olursa hastaneye gelmesini bile ayarlayamayabiliriz
Günaydın Hamişler...
Bu sabah ellerim kollarım şiş uyandım resmen davul gibi idi. Sabahları benzer şişkinlik ve uyuşma hissi ile uyananlar var mı benim gibi? benim de iki üç gündür oluyor.
Balkaymak odana bayildiimm. Ben dr hep böyle bir oda hayal ediyordum mobilyalarin süper nereden almistiniz ? Biz 2 yasinda bir oda yapmaya karar verdik çünkü ailemden uzaktayim ve dogum icin gelenlere de yatacak yer lazim başta, sonra oturma odamizi bozup kizima oda yapacağız.
Kizlar dün gece kocişe sordum doguma girmek ister misin diye bilmem ki dedi hiç düşünmemiş, ben de dedim eğer beni oyle görünce kan, pislik içinde soğuma gelirse hiç girme. Benim adam biraz hassastir böyle kişisel temizlik konularinda. Alt tarafini görmem ki senin yaninda olurum elini tutarim fotograf çekerim dedi mutlu oldum beklemedigim bir tepkiydi :) canim benim yaa son aylarda o kadar cok artti ki sevgim anlatamam çok tatli bir baba olacak belli. Sizde de böyle duygular depresiyor mu :)
canım bu kan pislik mevzusunda soğuma konusu bana biraz garip geldi. Çünkü Allah göstermesin de senin suyun evde de gelebilir bir anda. Hatta o ihtimale karşı hamileliğin son aylarında yatak batmasın diye yatak koruyucu ped öneriyolar. Bence böyle birşeyi dert etme. Çünkü eş dediğin her şekilde ,her durumda senin yanında olmalı. Bu şekildeyken senden soğuma ihtimali var ise ona ayrıca şaşarım.
ama zaten kanla falan pek işleri olmayacak ki sonuçta doğum anında belden aşağısı bildiğim kadarıyla yeşil bir örtüyle örtülüyor. Ne anne ne yanındaki görmüyor hiç birşey. Ben desteği kocamdan almayı çok istiyorum :)))
Benim hamilelikten hatta evlendiğimizden bu yana duygularım depreşik kocama karşıyerim ben onun yumuk gözlerini
emeeeeelll çift sayılara düşmemize ramak varrr...bugün 103 benimkiii
Sevgili göbişler; daha yolun başındayken yazdığım kitap listesini yenilemekte fayda görüyorum.
HypnoBirthing - Marie F. Mongan (Okudum, normal doğumu destekleyici, genel olarak doğum korkusu ile baş etmeyi teşvik eden bir kitap. Ama benim erken doğum riskim olduğu için bana çok uygun olmadığını düşünüyorum.)
Emzirme Sanatı - La Leche League (Emzirme ile ilgili ayrıca internetten mutlaka okunması hatta ezberlenmesi gereken Tomris'in Emzirme Notları var. 18 bölümden oluşuyor. Araştırın, kaydedin, okuyun. )
Bu 4'lüyü de bebeklerimiz doğmadan okumalıyız ki; uykusu, emmesi, düzeni hakkında hazırlıklı olalım, yoksa bebeklerimiz dünyaya geldiğinde bu kitapları okuyup özümsemek için yeterli vaktimizin olmayacağını düşünüyorum.
Mahallenin En Mutlu Bebeği - Harvey Karp
Bilinçli Bebek - Aletha Solter
Yeni Annelere Mucize Çözümler - Melinda Blau & Tracy Hogg
Bebek Bakımı Sorunlarına Mucize Çözümler - Melinda Blau & Tracy Hogg
Bebişler biraz daha büyüdüğünde, yine de 6 aylık olmalarından önce de şu kitapları okumamızı tavsiye ediyorum;
Mahallenin En Mutlu Yumurcağı - Harvey Karp
Ek gıdaya geçiş öncesi hazırlık için;
Çocuğum Yemek Yemiyor - Carlos Gonzales
O Tabak Bitecek (mi)? - Gill Rapley & Tracey Murkett
Bebeklerimiz ile kaliteli zaman geçirebilmek ve gelişimlerine yardımcı olabilmek için;
Çocuğunuz ve Sizin İçin Montessori Etkinlikleri - Maja Pitamic
Harika Çocuk Nasıl Yetiştirilir? - Tim Seldin
Waldorf Yöntemiyle Harika Bebek Nasıl Yetiştirilir? - Christopher Clouder
Waldorf Yöntemiyle Harika Çocuk Nasıl Yetiştirilir? - Christopher Clouder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?