2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ben resimdeki çanta setinin ilkini almıştım. Bübchen düşünüyorum zaten bakım malzemelerini. kullananlar da memnun bitkiselmiş zaten.

Yarın ki konumuz bence şu olsun. Eşleriniz doguma girecek mi? :)))

sevdim bu konuyu :) benim eşim çok istiyor ama ben girmesini istemiyorum cnm. nedeni de şu ki ben orda bağırdıkça canım yandıkça eşim durmaz doktora falan saldırır. en hassas noktası bnm canım yanarsa can yakar ondan kapıda beklesin daha iyi :) herkes için en sağlıklısı bu ama tabi bide eşimi ikna etmem lazım daha....

Görsel olarak soldakini daha çok beğendim.
Ama sırf bu bakım çantaları ortalama 150TL iken, bunların içinde ürünleri olmasına rağmen 65TL olmasını şüpheli buluyorum.

çanta zaten bakım çantası gibi kullanılacak gibi kaliteli değil bence. o yüzden ben pek o yönlü kullanmayı düşünmüyorum. içerisindeki ürünleri beğendim ama

oyyyy ben kendimden korkuyodum eşim gece vardiyasındayken doğum başlarsa naparım diye. Sırf bu sebepten sezeryan bile planlamıştım. Ama senin durum daha düşündürücüymüş. Ben ne olursa olsun işi bırakır gelir diye düşünüyorum eşin. Sonuçta şehir dışında bile olsa uçakla en fazla 1 saatte burda.. eeee doğum da öyle pırt diye olmuyor illa ki en az 6 7 saatlik bir evresi var en az. O yüzden için rahat olsun kesinlikle yanında olacaktır eşinn.

Günaydın Hamişler...

Bu sabah ellerim kollarım şiş uyandım resmen davul gibi idi. Sabahları benzer şişkinlik ve uyuşma hissi ile uyananlar var mı benim gibi? benim de iki üç gündür oluyor.

benim şişlik gün sonunda oluyor. Sabahları olmuyor ama avuçlarını kapamada zorlanıyorsan bu aylarda normalmiş dün bir kitapta okumuştum.

normal doğumda eşimin girmesini kesinlikle istemem.sezaryende isterim ama:) ilk aile fotomuzun ameliyathanede çekilmesini isterim.normal doğumda insanlık dışı halimi görmesini istemem şahsen. benden soğur diye düşünürüm.erkeklerin herşeyi de görüp bilmesine gerek yok sanki.bi arkadaşm eşini sokmuş doğumhaneye.dr kızmış seni bu şekilde görmesine izin verme diye.cinsel hayatı etkileyebilir demiş.

canım bu kan pislik mevzusunda soğuma konusu bana biraz garip geldi. Çünkü Allah göstermesin de senin suyun evde de gelebilir bir anda. Hatta o ihtimale karşı hamileliğin son aylarında yatak batmasın diye yatak koruyucu ped öneriyolar. Bence böyle birşeyi dert etme. Çünkü eş dediğin her şekilde ,her durumda senin yanında olmalı. Bu şekildeyken senden soğuma ihtimali var ise ona ayrıca şaşarım.
ama zaten kanla falan pek işleri olmayacak ki sonuçta doğum anında belden aşağısı bildiğim kadarıyla yeşil bir örtüyle örtülüyor. Ne anne ne yanındaki görmüyor hiç birşey. Ben desteği kocamdan almayı çok istiyorum :)))
Benim hamilelikten hatta evlendiğimizden bu yana duygularım depreşik kocama karşı yerim ben onun yumuk gözlerini

Aynennnn
Doğum sırasında karnımızın oradan bir örtü geriyorlar benim de bildiğim kadarıyla.
Yani kocişler yüzümüzün yanında dursun, öpsün filan bizi :)

Merhaba göbekdaşlar.bugün okulda uyuz bir arkadaş,ay sen çok irileştin,çok kilo aldın dedi.kendisi çok kilolu.ben de normal aldım.8 kilo aldım. Ne yaparsam yapayım sana yetişemem dedim.kendi davul gibi ya.gıcık ne olacak.hadi benim bahanem var,sen niye kilolusun dedim? Oh içim rahatladı.

Kitap listesi için çok teşekkürler schaga'cım,
Ben özellikle montessori yöntemiyle yakından ilgileneceğim ve bebeğimde de mümkün olduğunda montessori yöntemini uygulamaya çalışacağım. Bebeğimin daha küçük yaştan itibaren kendine güvenli,her işini kendi yapmaya hevesli bir çocuk olmasını destekleyeceğim. Kaydettim kitapları en kısa zamanda alacağım hepsini .

Selam mutlu göbüşler
Eşimin doğuma girmesi konusunda nötrüm sanırım. Ama eşim çok zayıf o konularda. Sanırım kıymıcam kendisine:)
Dün 50lik şekerim yüksek çıktığı için şuan 100lük yaptırıyorum. Son saatim.. Kollarım acıdı kan aldırmaktan:/ umarım hayırlı haberlerle dönerim. Öptüm hepinizi.
Ay ne dicem beklerken çok tatlı bir kız da 50lik yükleme için bekliyordu. Muhabbet ettik biraz. Bdt miz aynımış 30 mart:) medipolde doğum yapacakmış kızı olacakmış. Çekindim soramadım kk de yazıormusun diye yaren senden şüphelenirdim ama sen yaptrımştn 50liğini:) belki burdaysa anlar o da beni

benim ilk dogumum epidural sezeryandi, arkadasların dedigi gibi belden asagısı ortu ile kapanior ve esin hicbirsey gormuyor, esim girmişti.. ama tabi ameliyathane fobisi olan esler varsa onlar girmesin, o ortam bile tedirgin edebiliyor bazı kişilere, hatta dr um anlatmişti adamın biri esinin yanında iken bayılmıs ameliyathanede bi de onunla ugrasmişlar.. simdiki de mecbur sezeryan olcak gene ve aksilik olmazsa epidural.. az sonra da dr kontrolum var cok heyecanlıyım bakalım içerde neler olup bitiyor

Ben kocişimi girdirmek istiyorum o da girmek istiyor doğuma... Hamilelik boyunca yanımda olamadı askerlik yüzünden bebeğini canlı canlı bir kez bile ultrasyonda göremedi hareketlerini hissedemedi. Hamileliğimi tek başıma yaşadım sayılabilir. O yüzden oğluşumun ilk dakikalarından itibaren yanında olsun istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…