2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
GÜnaydın Hanımlar,

Yi,ne bir iş günü başladı ama önce sizin son yazdıklarınızı okudum tabiiiki :)

Size önceden bahsettiğim kitabım kargodan geldi hemen konu başlıklarına baktım oldukça detaylı görünüyor. Anne sütü konusunda benimde fikrim sütü zenginleştiren şeyler tüketmekten yana, şerbetlermiş kaşık kaşık yemek yemeymiş bir işe yaradığını düşünmüyorum.

Bir arkadaşım göğüsleri sormuş benimkiler büyüktü daha da büyü ama benim henüz hiç bir yerim kızarmadı ya da kaşınıp çatlamadı. Bunun %90 genetik olduğunun ispatı ben olacağım galiba. Bebek yağı ve krem almıştım ama aklıma geldikçe sürüyorum. Umarım çatlaksız ya da az çatlaklı atlatırızzz :)

merhaba kızlar nasılsınız birkaç foto yükledim albüme bakmak isterseniz oluşuma netten aldığım bazı kıyafetler

Bende park yatağı en sona bırakıcm yatak odamız daralacak çünkü zaten şuan ben zor sığıyorum odalara

hıım yok cnm hamile kalmadan öncede küçüktü hamile kalınca biraz büyür belki diye umuyodum oda olmadı:))

Bende park yatağı en sona bırakıcm yatak odamız daralacak çünkü zaten şuan ben zor sığıyorum odalara

ben park yatak alıcam port bebemiz var bir de okulumda kreş için sallanan küçük düzenekler var ya ondan alıcam gezince çok hoşuma gidiyo yaa çok degişik fikirler ediniyorum hem de degerlendirme imkanım oluyooo

1 ay verdim kendime tamamlamak için...

0-3 çok eksigim kalmadı da 3-6 ay için zorunlu şeylere geçicem inşalllah sonra kızımla geze geze alırız beraber ilkbaharda ah o günleeerrr

cnm ben seni sordum hatta aybükenerelerde diye senin erken doğum tehlikeni biliyodum allah korunun bişey mi olduacaba dedim merak ettim seni inş.bişey olmaz cnm biliyosun benimde erken doğum riskim yüksek kalbim ağzımda inş.zamnında sağlıkla alırız kucağımıza miniklerimizi
bel ağrısı bir aydır bende var yorulsamda yorulmasamda kopuyo belim çok acıyo bende kendimi yaşlanmış hissediyorum
ben sola yatıyorum sabh kalktığımda sağ tarafımdan kalkıyorum

bende çok atkileniyorum bu olaylardan allah ayrdımcısı olsun o çocukların çok büyük travma
bu izin konusu gerçektende öylemi çok sevindim bizide kapsamicak diye 15 gün 15 gündür dimi

Günün konusu aldıklarımız değil de almadıklarımız olsun mu o zaman?
Çünkü aldıklarımızı zaten aldık bitti :)
Ama almadıklarımızın demek ki hala bir sebebi var, yani ya karar veremiyoruz ya daha zaman var diye düşünüyoruz ya da maddi olarak doğru zamanı bekliyoruz...

hiçbişey almadım ki daha bitek beşik alındı onuda sağolsun abim aldı:))çalıştığım için zamanım yok izine çıkınca almayı düşünüyorum...

Almadıklarımızın listesi;

Puşet (Yeni modelini görmeyi bekliyoruz)
Oto Koltuğu (Kararımızı verdik)
Ateş Ölçer (Kararımızı verdik)
Kanguru (Kararımızı verdik)
Kundak (Kararımızı verdik)
Bebek için Kozmetikler (Marka konusunda kararsızım, hiç bir zararlı madde içermesin istiyorum...)
Bakım Çantası (Kararsızım)
Lohusa Pijaması (Daha araştırma yapmadım)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar...

hiçbişey almadım ki daha bitek beşik alındı onuda sağolsun abim aldı:))çalıştığım için zamanım yok izine çıkınca almayı düşünüyorum...

Neler alacağına karar verdikten sonra ve maddi olarak sakınca olmadıkça hepsi 1 günde halledilecek şeyler :)

Ozaman mantikli tabi canim evet fiyat cok uygun

kızım cok guclwndi artıkKarnımda vurdugu yer belli oluyo artıkk.. Sweetimden bile hisssediyorumm..

codulu, daha da güçlenecek vurduğunda sarsacak seni aha noldu buna diyeceksin
benim prensesim sağda duruyor hep ve bazen öyle bir vuruyor ki bişeye mi kızdı ki şimdi diyorum
her hafta daha bi güçlendiğini hissediyorum
ayyy ilk başlarda pıt pıt minik minik dokunuyordu şimdi tekme sallıyor
doğuma kadar neler yaşicaz neler

bu izin konusu gerçektende öylemi çok sevindim bizide kapsamicak diye 15 gün 15 gündür dimi
gerçekten öyleymiş yılbaşından sonra onaylanır dedi muhasebe
inşallah demekten başka çare yok hiç güvenmesemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…