hepsini mi yapacaksın ??
beimki buyudu yırtıldı içi doldu... Eskisi gibi guzel degiller artık..
yani bana da çok pahalı geldiii bakalım ilk etapta kaynatma vs.. sonra baktm zorlanıyorum bi çaresine bakarım..
ben de önmüzdeki hafta park yatak çanta zıp zıp araba, bakım ürünleri kısmına geçmeyi düşünüyorum bu hafta yorulduk ve eglendik kızımllaaa
cnm göğsün hamile kalmadan önce büyükmüydü eğer öyleyse kendimden pay biçeyim ben 90B giyiyordum hamile kalmadan önce hala aynı sütyenlerimi giyiyorum büyük olunca herhalde çok büyümüyorlar:)ilk 3 ay inanılmaz bir ağrı ve dolgunluk vardı şimdi kalmadı onlar .merak etme kafana takacağın en son şey göğüs:):):):)büyük göğüs çok süt anlamına gelmiyorki.birde hep duyduklarım şu yönde doğumun hemen akabininde birden süt doluyormuş memişler
Alla alla benim ztn küçüktü hala aynı bebişim aç kalcak bu gidişle büyümüyo ya
Bende park yatağı en sona bırakıcm yatak odamız daralacak çünkü zaten şuan ben zor sığıyorum odalara
cnm ben seni sordum hatta aybükenerelerde diye senin erken doğum tehlikeni biliyodum allah korunun bişey mi olduacaba dedim merak ettim seni inş.bişey olmaz cnm biliyosun benimde erken doğum riskim yüksek kalbim ağzımda inş.zamnında sağlıkla alırız kucağımıza miniklerimiziherkese merhaba uzun zamandır iş yoğunluğu vs. nedenlerden dolayı uğrayamadım, ben geçen hafta yazmıştım belki hatırlayanlarınız olacaktır, doktor suyun çok az erken doğum olabilir demişti, geçen haftadan beri inanılmaz su içmeye başladım, günde lt yi buluyor, inşallah bir faydasını görürüm, doktor senin yapacağın hiç bir şey yok demişti ama ben yine de bir umut şansımı zorluyorum, hakikaten göbeğim sanki biraz büyüdü gibi, ve elevit alıyorum, o da acayip şekilde iştahımı açtı, bir haftada tam 2 kilo almışım .37: inşallah aldığım bu kilolara değer de bebeğim kendine gelir, güçlenip kuvvetlenir.
bel ağrısı bir aydır bende var yorulsamda yorulmasamda kopuyo belim çok acıyo bende kendimi yaşlanmış hissediyorumtam 2 gündür şiddetli bel ağrılarım başladı, yatarken oluyor farkındayım, doktor kesinlikle sol tarafa yatman gerek dedi, 2-3 dakika sağa yatıp sonra mecburen sol tarafıma yatıyorum, göbeğim de sol tarafa ağırlık yapığı için sol böbreğimin olduğu kısımlarda acayip bir sızı var, ama böbrek ağrısı değil, kas ağrısı, ilk hamileliğimde hiç böyle ağrılar hissetmezdim, şimdi yaştan dolayı mıdır vücut anatomisinden midir nedir bilmiyorum yaşlı insanlar gibi hissediyorum kendimi
ben sola yatıyorum sabh kalktığımda sağ tarafımdan kalkıyorumsen yine de sola yatmaya özen göster, bana doktorum söylemese ben de çok umursamayacaktım ama durumumun üzerine sola yat deyince işi ciddiye aldım, sola yattığın zaman bebişe plesantadan kan akışı daha rahat sağlandığı için bebiş çok daha rahat ediyormuş, benim suyum az olduğu için ben de ekstra daha dikkat etmem gerek, çünkü su azken plesantadaki kan akışı yavalıyormuş ve bu da bebişin Allah korusun karın içinde tövbe tövbeee ağzıma bile almak istemiyorum, neyse anlamışsındır sen, karın içinde zarar görmesine neden oluyormuş, ben bu nedenle bebe aspirinine de başladım, kan akıı hızlansın diye, Allah ıma gece gündüz dua ediyorum, sağlıklı şekilde zamanında gelsin diye
ne kadar üzüldüm ne kadar üzüldüm
bizim yan tarafta bi aile yaşıyor
kadın çocukları çok dövüyor
bir kaç kere işten gelirken çocukların çığlık çığlığa ağladığını duydum henüz 8-9 yaşlarında kız çocukları
komşular dışarıya çıkmışlar öldürecek çocukları diyorlardı
dün ablama o kadın analık mı diye ablam nerden bildin dedi
meğer onlarında annesi kaçmış bu kadın üvey anneleriymiş
ablama cevaben eee unuttun mu ablam bizde aynı şeyleri yaşamadık mı
muhasebeyi aradım eğer şu yeni doğum izni yasası onaylanırsa doğum izninde de olsak 2 hafta daha eklenecekmiş iznimize
haberiniz ola
Günün konusu aldıklarımız değil de almadıklarımız olsun mu o zaman?
Çünkü aldıklarımızı zaten aldık bitti :)
Ama almadıklarımızın demek ki hala bir sebebi var, yani ya karar veremiyoruz ya daha zaman var diye düşünüyoruz ya da maddi olarak doğru zamanı bekliyoruz...
Eki Görüntüle 902189 Eki Görüntüle 902190 Eki Görüntüle 902191 Eki Görüntüle 902192 Eki Görüntüle 902193 Eki Görüntüle 902194 Eki Görüntüle 902195 Eki Görüntüle 902196 Eki Görüntüle 902197 Eki Görüntüle 902198 tamam burdanda yükleye bildimm oluşumun cicileri daha vardı da fotoların boyutları yüksek olduğu için yükleyemedim......
hiçbişey almadım ki daha bitek beşik alındı onuda sağolsun abim aldı:))çalıştığım için zamanım yok izine çıkınca almayı düşünüyorum...
Ozaman mantikli tabi canim evet fiyat cok uygunBende durum farkli ya ablam sleper diye bisey var onu verdi daha sonra mama sand.olan bi icat yarim saate bir kuruyosun muzikli sallaniyor ondan sallanan besige ihtiyacim yok ayrica yatak odama koycam kullandigu kadar kullansin sonra guzel bi oda yapicam besigi atsam icim yanmaz cok uygun fiyati
kızım cok guclwndi artıkKarnımda vurdugu yer belli oluyo artıkk.. Sweetimden bile hisssediyorumm..
gerçekten öyleymiş yılbaşından sonra onaylanır dedi muhasebebu izin konusu gerçektende öylemi çok sevindim bizide kapsamicak diye 15 gün 15 gündür dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?