2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Selam Kızlar,

Uzun zamandır iş yoğunluğundan takip edemiyordum bi konusa bilginize ihtiyacım var, 30 haftalık gebeyim, son 1 haftadır
bebeğim oynadıkça altıma işeyecek gibi oluyorum resmen vajinama acı veriyor, acaba sizinde böyle mi bebek aşağı indiği için mi
döndüğü için mi normal mi lütfen yardımdı olun..

Bende aslında dediğin gibi şimdilik pompa almayı düşünmüyordum eğer gerekli olursa ozamn alırım gibi düşünüyordum ama biyandanda o zaman nasıl hemen güzel bişey bulabilinirmi oyüzden kararsız kaldım.. Ateş ölçer hakkında hiç bilgim yok benim henüz araştırıyorum..

kızlar 2 gün önce en yakın,beraber büyüdüğüm arkadaşım doğum yaptı.dün hastaneye ziyarete gittim.kız bebeği oldu çok tatlı miniminnacıktı. çok duygulandım.benm doğum yapacağım hastanede medipolde spinal sezaryen oldu. hastane odaları çok güzel büyük ferah. hem de en küçük onun odasıymış daha güzelleri varmış.doğum çok kolay geçti hiçbirşey anlamıyorsun dedi ama ağrılarım şuan çok fazla,ağrı kesicilerle duruyorum dedi.ilk ayağa kaldırdıklarında hüngür hüngür ağladım dedi. tırstım bende.çok şükür kurtuldu arkadaşım darısı bizlerin başına:)

merak etme canım hepinizde var o sıknıtı. Şimdi daha cok buyusdukleri için oluyo normalllllllllllllll...........

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm..bayağı sıkıntılı günler geçirmişsin ama yine de Rabbim korumuş seni de kuzunu da.. evde de bol bol dinlen, kendine dikkat et canım...tekrar geçmiş olsun..

hepsi pek tatlı, güle güle kullanın..

almadıklarım çok benim ya bebek arabası, puset, banyo gereçleri, kozmetik ürünler, loğusa pijaması, ateşölçer, emzik, biberon vss...inşallah tamamlarız eksikleri hayırlısyla

ben çalıştığım için ve bebeğim 4 aylıkken işe geri dönmek zorunda olduğumdan pompa aldım. çünkü nasıl olsa benim için bir ihtiyaçtı ve ilk günler sütüm gelmezse pompa sütün gelmesini hızlandırıyormuş sanırım. sağıp vermeyi düşünüyorum öyle bir durum olursa.

ateş ölçer için bende aynı şeyleri duydum. en doğru ve sağlıklı ölçüm koltuk altı ve makattan yapılanmış. ama bebeklerimiz çok hareketli olursa ve koltuk altından ölçüm yaptırmazsa diye de düşünüyorum bir yandan. çok kararsızım bu konuda bilmiyorum ne yapsam :44:

cok gecmis olsun canim benim uzuldum yaaa dinlen bolboll

çok geçmiş olsun kendine yinede çok dikkat et .....

Destina cok gecmis olsun canim

Çok çok geçmiş olsun canm.. Çok şükürki iyisiniz ikinizde..

hepinize çok teşekkürler arkadaşlar saolun kendinize çok dikkat edin ben kendi adıma bundan sonra nereye gidersem gideyim ağzıma maske takıcam o kadar kötüki hastalık resmen bana serum takın (parolun serumunu takıyolar bikaç saat iyi geliyo) diye inliyodum yaaa....

ay evet canım yaa aoda var. Benim ne olacagımda belli eğil gerçi işten cıkarılabilirim. O zaman sıkıntı yokda onlar cıkarmazsa mecburen geri donecegım.. O zaman sart olur dediğin gibi.

Belki son ay süt falan dolunca büyürler umarım inş yani:))vermeyince mabut neylesin kel mahmut:)))milletin kocaman oluyo göğüsleri ben bu küçücük göğüslerle emzirmeyede utanırım hahahah:)))

mrb lar kızlar alışveriş konuşuluyo eksikler ben giyimi tamamladım ufak tekleri
bir tek beşiği anakucağı bebek arabası kaldı onlardada karar veremedim son ay
alacam birde bebe çantası beğenemedim bir türlü
benim asıl konum şu eşim ilgisiz diyordum ya bu bayadır devam ediyodu acaba
2. bebek olacakya stresemi girdi eşim 31 ben 27 yaşındayım ağırmı geldi dedim ama
yok ben hamileyim onun bana destek çıkması lazım msj atıyorum neyapıyorum yok
son 2 haftadır iki yabancı gibiyiz hiç konuşmamaya başladık dün dayanamdım okkalı
bir mail attım şöyle dedim ben hamileyim isteklerim var duygusal anlamda çöktüm neler
yaşıyorum bilmiyosun sormuyosun iki yabancı olduk artık sızlanmicam neden yardımcı olmuyosun
diye ama şunuda unutma ben doğum yapacam eski halime dönecem ozamanda benden birşey
bekleme onu tehdit ettim tamam kötü bir şey ama yeter dimi ama ben herzaman mı hamile
kalacam kendimi çirkin hissediyorum herşey olmuyo depresyondayım biraz destek ol yok neyse çok uzattım
akşam gelmeden aradı neyapıyosun uyuyorum dedim iyimisin bişey yok dimi dedi yok dedim kapattı
yarım saat sonra tekrar aradı benim tekire gitmem gerekiyo işyerindekilerle git nereye gidersen git dedim kapattım
10 dk sonra tekrar aradı yok gitmiyorum geliyorum bişey istiyomusun dedi yok dedim
ama şimdi illa tehdit mi etmeliyim dimi ama neyse içimi döktüm rahatladım

Gecmiş olsun cnm Allah şifa versin inşallah

Benimkiler 8. Haftada 1 beden büyüdü kaldı halen aynı ama bir damarlar var görsen hele banyodan sonra kabarıyorlar belirginleşiyolar

damar mamarda yok işte bende hep bekarlığımda ki gibi karnımda aksine kocaman nebileyim herheste farklı oluyo demekki son aylar büyür belkide

ay evet canım yaa aoda var. Benim ne olacagımda belli eğil gerçi işten cıkarılabilirim. O zaman sıkıntı yokda onlar cıkarmazsa mecburen geri donecegım.. O zaman sart olur dediğin gibi.

hamileyken seni işten çıkaramazlar ki ama yada doğum iznindeyken. tam olarak nerde çalıştığını bilmiyorum canım ama haklarını araştır bence. ve öyle bir durum olursa dava bile açabilirsin.

canım daha önceki sayfalarda Amaginin yazdıgı hamile bayanlar genel haklar bildirgesi vardı. Onu kendine göre biraz dfeğiştir. Cıktsını al kocanın cebine yada cuzdanına en cok göreegi yere koy. Ben yaptım hem esprili davranıslar bazen daha cok işe yarar. Sen suanda hamilesin daha duygusalsın tabiki ama belki kocanında sana anlatarak seni üzmekl istemediği bişeyler vardır. Benim kocamda oyle olmustu. ;İki gun soguk davrandı boyle bişey yaptım altından neler cıktı. Neler cekmiş bebeğim benim. Aslında en cok bebek onlar. Gercekten yaaa. Benim kocam 37 yasında ama goormen lazım

iyi yapmışsın kuzum ses çıkartmayıncada iyice kafayı yiyolar saldım çayıra mevlam kayıra.Ama gerçektewn zaten duygusalız hamilelikten insan ilgi bekliyo,şımartılmak istiyo...Bende depresyondayım ztn herşeye ağlıyorum:OO

İnşallah geçmiş bitmiş olsun canım Allah acil şifalar versin...

Çok geçmiş olsuncanım Allah şifalar versin tez zamanda iyileş inşallah. Canım bn de girdim kaç kere nst'ye hep sol yana yatırıyorlar aslında

hamileyken seni işten çıkaramazlar ki ama yada doğum iznindeyken. tam olarak nerde çalıştığını bilmiyorum canım ama haklarını araştır bence. ve öyle bir durum olursa dava bile açabilirsin.

Canım muhtemelen rapor bitiminde cıkarırlar. Çunku yerime birisini almak zorundalar. Tabiki ben haklarımı almadan gitmem ugrasırım onlarla ama oylesi benimde işime gelir çünkü işe git gel 350 tl yol parası veriyorum su anda. 600 700 tlde bakıcı parası bana kalan alacagım işsizlikle aynıya geliyo. O yuzden bebeğim buyuturum kendim diyorum. Ama kovmazlarsada aynen calışmaya devam etcem mecburen..

geçmiş olsun canım yaa çok dikkatli olmak lazım artık. bende hamileliğimin başından bu yana çok şeyler atlattım ve hala da bazı sıkıntıları yaşamaya devam ediyorum ama ne yapalım bebeklerimiz iyi olsun da onlar için katlanıyoruz biçok şeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…