ben pompayı şimdilik almayacagım bişeyi cok dusunursem olurmus gıbı hissederim bide kızlar en dogru ölçüm her zaman koltuk altından yapılan ölçümmüş. doktorlar oyle soyleuyo o yuzden bosun apara veripde diğerlerinden almayacagım..
Selam Kızlar,
Uzun zamandır iş yoğunluğundan takip edemiyordum bi konusa bilginize ihtiyacım var, 30 haftalık gebeyim, son 1 haftadır
bebeğim oynadıkça altıma işeyecek gibi oluyorum resmen vajinama acı veriyor, acaba sizinde böyle mi bebek aşağı indiği için mi
döndüğü için mi normal mi lütfen yardımdı olun..
günaydın kızlar .......
hatırlarsınız en son son hastalanıyorum galiba yazmıştım....ve evet çok fena hastalandım....
pazartesi çok çok kötüydüm yerimden kalkacak halim yoktu .akşam eşim gelince acile götürdü 2 tane serum taktılar özel hastaneye gittik hemşire saolsun sağ kolumdan damarı bulamadı ğineyi içerde oynattı durdu sonunda yanlış taktı serum kolumu şişirmeye başladı, sonra sola geçtiki orda zaten hiç bulunmaz en son sol elimin üstünde taktı serumu,.. gece yine fenalaştım devletin acile gittik ordada cins bi hemşireye denk geldim oda epey bi damar aradı en son sağ elimin üstüne iğneyi çok fena sapladı resmen canımı yakmak için yaptı sanki yaaa 1 serum daha derken sabahı zor ettim..
acilde kadın doğum doktorumuza gitmemizi yoksa 10 günden önce ayağa kalkamayacağımı söylediler...
salıda kendi doktoruma gittim bikaç gün hastanede yatmamı önerdi.....yatışımı yaptırdık önce kbb sonra göğüs hastalıkları dr'larına gönderdiler üst solunum yollarım felç olmuş.....faranjit, nezle, orta kulak iltihabı, sinüzit ....yok yok......
hemen serumlar , antibiyotkler falan ilk gün 3 kere nst'ye bağladılar ordada fenalaştım sırt üstü yatırıyolar tansiyonum falan bi tuhaf oluyo nefes alamıyorum bayılacak gibi oldum .....ama ateşim çıktığı için sürekli bakmaları lazımdı tabi. ertesi günde 2 defa bağladılar nst'ye her ne kadar hastalıktan gözümü açamasamda bebğimin kalp atışlarını duymak müthişti... allahtan kuzumuda hiç bi sorun yok ona bişey olacak diye aklım çıktı dr'umda ateşe çok dikkat etmemi söyledi eğer çıkarsa hemen gel dedi....... derken anca dün çıktık hastaneden halada tam toparlayabilmiş değilim .....
Eki Görüntüle 902189 Eki Görüntüle 902190 Eki Görüntüle 902191 Eki Görüntüle 902192 Eki Görüntüle 902193 Eki Görüntüle 902194 Eki Görüntüle 902195 Eki Görüntüle 902196 Eki Görüntüle 902197 Eki Görüntüle 902198 tamam burdanda yükleye bildimm oluşumun cicileri daha vardı da fotoların boyutları yüksek olduğu için yükleyemedim......
Günün konusu aldıklarımız değil de almadıklarımız olsun mu o zaman?
Çünkü aldıklarımızı zaten aldık bitti :)
Ama almadıklarımızın demek ki hala bir sebebi var, yani ya karar veremiyoruz ya daha zaman var diye düşünüyoruz ya da maddi olarak doğru zamanı bekliyoruz...
ben pompayı şimdilik almayacagım bişeyi cok dusunursem olurmus gıbı hissederim bide kızlar en dogru ölçüm her zaman koltuk altından yapılan ölçümmüş. doktorlar oyle soyleuyo o yuzden bosun apara veripde diğerlerinden almayacagım..
cok gecmis olsun canim benim uzuldum yaaa dinlen bolboll
Çok geçmiş olsunnnn...
Yine de hastanede kalman iyi olmuş.
Hem bebişi kontrol etmişler hem de seni toparlamışlar.
Evde geçirmeye çalışsaydın aklın hep bebişte olacaktı.
Benim de damarımı bulamıyorlar genelde...
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine biraz havalar soğuk zaten sıkı giyin ayaklarını falan sıcak tut ilaçta kullanamıyoruz çok zor oluyo atlatmak...neyseki biraz düzelmişsin rabbim bebişine ve sana sağlık versin inş...
çok geçmiş olsun kendine yinede çok dikkat et .....
Destina cok gecmis olsun canim
Çok çok geçmiş olsun canm.. Çok şükürki iyisiniz ikinizde..
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar saolun kendinize çok dikkat edin ben kendi adıma bundan sonra nereye gidersem gideyim ağzıma maske takıcam o kadar kötüki hastalık resmen bana serum takın (parolun serumunu takıyolar bikaç saat iyi geliyo) diye inliyodum yaaa....canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm..bayağı sıkıntılı günler geçirmişsin ama yine de Rabbim korumuş seni de kuzunu da.. evde de bol bol dinlen, kendine dikkat et canım...tekrar geçmiş olsun..
ben çalıştığım için ve bebeğim 4 aylıkken işe geri dönmek zorunda olduğumdan pompa aldım. çünkü nasıl olsa benim için bir ihtiyaçtı ve ilk günler sütüm gelmezse pompa sütün gelmesini hızlandırıyormuş sanırım. sağıp vermeyi düşünüyorum öyle bir durum olursa.
ateş ölçer için bende aynı şeyleri duydum. en doğru ve sağlıklı ölçüm koltuk altı ve makattan yapılanmış. ama bebeklerimiz çok hareketli olursa ve koltuk altından ölçüm yaptırmazsa diye de düşünüyorum bir yandan. çok kararsızım bu konuda bilmiyorum ne yapsam :44:
İnşallah öyledir canım.. Evet çok ilginç niye büyümedi ben çok kilo aldım koca göbekli oldum ve hep çatladı karnım.. Ama göğüsler hep aynı hiç değişmedi çatlakta olmadı büyümede öyle damar filanda yok hiç ondan endişe ettim.. Benimde güğüslerim zaten hep küçüktüler..
Kızlar göğüsleriniz ne durumda benim hiç büyümedi sizinkiler nasıl son aydamı büyüyo endişelendim
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar saolun kendinize çok dikkat edin ben kendi adıma bundan sonra nereye gidersem gideyim ağzıma maske takıcam o kadar kötüki hastalık resmen bana serum takın (parolun serumunu takıyolar bikaç saat iyi geliyo) diye inliyodum yaaa....
Benimkiler 8. Haftada 1 beden büyüdü kaldı halen aynı ama bir damarlar var görsen hele banyodan sonra kabarıyorlar belirginleşiyolar
ay evet canım yaa aoda var. Benim ne olacagımda belli eğil gerçi işten cıkarılabilirim. O zaman sıkıntı yokda onlar cıkarmazsa mecburen geri donecegım.. O zaman sart olur dediğin gibi.
mrb lar kızlar alışveriş konuşuluyo eksikler ben giyimi tamamladım ufak tekleri
bir tek beşiği anakucağı bebek arabası kaldı onlardada karar veremedim son ay
alacam birde bebe çantası beğenemedim bir türlü
benim asıl konum şu eşim ilgisiz diyordum ya bu bayadır devam ediyodu acaba
2. bebek olacakya stresemi girdi eşim 31 ben 27 yaşındayım ağırmı geldi dedim ama
yok ben hamileyim onun bana destek çıkması lazım msj atıyorum neyapıyorum yok
son 2 haftadır iki yabancı gibiyiz hiç konuşmamaya başladık dün dayanamdım okkalı
bir mail attım şöyle dedim ben hamileyim isteklerim var duygusal anlamda çöktüm neler
yaşıyorum bilmiyosun sormuyosun iki yabancı olduk artık sızlanmicam neden yardımcı olmuyosun
diye ama şunuda unutma ben doğum yapacam eski halime dönecem ozamanda benden birşey
bekleme onu tehdit ettimtamam kötü bir şey ama yeter dimi ama ben herzaman mı hamile
kalacam kendimi çirkin hissediyorum herşey olmuyo depresyondayım biraz destek ol yok neyse çok uzattım
akşam gelmeden aradı neyapıyosun uyuyorum dedim iyimisin bişey yok dimi dedi yok dedim kapattı
yarım saat sonra tekrar aradı benim tekire gitmem gerekiyo işyerindekilerle git nereye gidersen git dedim kapattım
10 dk sonra tekrar aradı yok gitmiyorum geliyorum bişey istiyomusun dedi yok dedim
ama şimdi illa tehdit mi etmeliyim dimi amaneyse içimi döktüm rahatladım
mrb lar kızlar alışveriş konuşuluyo eksikler ben giyimi tamamladım ufak tekleri
bir tek beşiği anakucağı bebek arabası kaldı onlardada karar veremedim son ay
alacam birde bebe çantası beğenemedim bir türlü
benim asıl konum şu eşim ilgisiz diyordum ya bu bayadır devam ediyodu acaba
2. bebek olacakya stresemi girdi eşim 31 ben 27 yaşındayım ağırmı geldi dedim ama
yok ben hamileyim onun bana destek çıkması lazım msj atıyorum neyapıyorum yok
son 2 haftadır iki yabancı gibiyiz hiç konuşmamaya başladık dün dayanamdım okkalı
bir mail attım şöyle dedim ben hamileyim isteklerim var duygusal anlamda çöktüm neler
yaşıyorum bilmiyosun sormuyosun iki yabancı olduk artık sızlanmicam neden yardımcı olmuyosun
diye ama şunuda unutma ben doğum yapacam eski halime dönecem ozamanda benden birşey
bekleme onu tehdit ettimtamam kötü bir şey ama yeter dimi ama ben herzaman mı hamile
kalacam kendimi çirkin hissediyorum herşey olmuyo depresyondayım biraz destek ol yok neyse çok uzattım
akşam gelmeden aradı neyapıyosun uyuyorum dedim iyimisin bişey yok dimi dedi yok dedim kapattı
yarım saat sonra tekrar aradı benim tekire gitmem gerekiyo işyerindekilerle git nereye gidersen git dedim kapattım
10 dk sonra tekrar aradı yok gitmiyorum geliyorum bişey istiyomusun dedi yok dedim
ama şimdi illa tehdit mi etmeliyim dimi amaneyse içimi döktüm rahatladım
günaydın kızlar .......
hatırlarsınız en son son hastalanıyorum galiba yazmıştım....ve evet çok fena hastalandım....
pazartesi çok çok kötüydüm yerimden kalkacak halim yoktu .akşam eşim gelince acile götürdü 2 tane serum taktılar özel hastaneye gittik hemşire saolsun sağ kolumdan damarı bulamadı ğineyi içerde oynattı durdu sonunda yanlış taktı serum kolumu şişirmeye başladı, sonra sola geçtiki orda zaten hiç bulunmaz en son sol elimin üstünde taktı serumu,.. gece yine fenalaştım devletin acile gittik ordada cins bi hemşireye denk geldim oda epey bi damar aradı en son sağ elimin üstüne iğneyi çok fena sapladı resmen canımı yakmak için yaptı sanki yaaa 1 serum daha derken sabahı zor ettim..
acilde kadın doğum doktorumuza gitmemizi yoksa 10 günden önce ayağa kalkamayacağımı söylediler...
salıda kendi doktoruma gittim bikaç gün hastanede yatmamı önerdi.....yatışımı yaptırdık önce kbb sonra göğüs hastalıkları dr'larına gönderdiler üst solunum yollarım felç olmuş.....faranjit, nezle, orta kulak iltihabı, sinüzit ....yok yok......
hemen serumlar , antibiyotkler falan ilk gün 3 kere nst'ye bağladılar ordada fenalaştım sırt üstü yatırıyolar tansiyonum falan bi tuhaf oluyo nefes alamıyorum bayılacak gibi oldum .....ama ateşim çıktığı için sürekli bakmaları lazımdı tabi. ertesi günde 2 defa bağladılar nst'ye her ne kadar hastalıktan gözümü açamasamda bebğimin kalp atışlarını duymak müthişti... allahtan kuzumuda hiç bi sorun yok ona bişey olacak diye aklım çıktı dr'umda ateşe çok dikkat etmemi söyledi eğer çıkarsa hemen gel dedi....... derken anca dün çıktık hastaneden halada tam toparlayabilmiş değilim .....
Çok geçmiş olsuncanım Allah şifalar versin tez zamanda iyileş inşallah. Canım bn de girdim kaç kere nst'ye hep sol yana yatırıyorlar aslındagünaydın kızlar .......
hamileyken seni işten çıkaramazlar ki ama yada doğum iznindeyken. tam olarak nerde çalıştığını bilmiyorum canım ama haklarını araştır bence. ve öyle bir durum olursa dava bile açabilirsin.
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar saolun kendinize çok dikkat edin ben kendi adıma bundan sonra nereye gidersem gideyim ağzıma maske takıcam o kadar kötüki hastalık resmen bana serum takın (parolun serumunu takıyolar bikaç saat iyi geliyo) diye inliyodum yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?