2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar galiba bu sallanmıyo sabit sallanır bişey almanız daha mantıklı oldu yaa uyumayan bi bebek mecbur sallıcanız gece ayaktada kimse sallamak istemez zor yani

ben hiç bir şekilde sallamaya alıştırmayacağım. Müzikle veya farklı bir yolla birşekilde yolunu buluruz diye düşünüyorum. çünkü ilerde çalışıcam bebek sallanarak uyumaya alışırsa ben yandım demektir.

Canım benim o bebişler insanı öyle bi hale sokuyo ki uyusun diye değil sallamak aklına Gelmeyecek şeyler yapıyorsun yeter ki uyusun. Ben kızım 6-7 aylıktı bi kere battaniyede sallma gafletinde bulunduk sen misin sallayan alıştı mı çocuk inanırmısın tavana iple beşik kurduk ah ah neler yapmadık

hepsini mi yapacaksın ??

codulu merhabalar cnm dün akşam işyerindeyken resim yüklicektim int. gitti gecede giremedim zaten.sana birlaç örnek göstereyim belki fikir olur beğenirsin diye düşündüm.keçe çiçek yapacaksan standart bir çiçek yapma istersen daha gösterişli olanlardan yap.zaten nasıl yapıldıkları hep gösterilmiş

Benim daha önce de bahsettiğim bir blog var ya; Bebek Yapım Bakım Onarım orada çok önemli 4 tane uyku eğitimi yazısı var. Daha şimdiden okuyup özümsememiz şart olan yazılar, hatta yorumları bile iyice öğrenmeliyiz. Ben o uyku eğitimini verip de "mucize bu" diyen insanları gördükçe içim rahatladı açıkçası.

En azından karşılaştırırız ne dersiniz son halimiz ne bakalım mı?

Ben henüz iki haftalık cinsiyet ögrenmiş biri olarak;

0-3 ay arası aldım:
-2 tane ayagı patikli ikili takım
-2 tane 5 li hastane çıkışı takımı
-5 tane uzun kollu çıtçıtlı zıbın
-5 tane tek üst
-3 tane kolu kısa çıtçıtlı
-2 tane boydan tulum içi pamuk dışı kadife
-2 paket mendil
-1 çorap
-2 penye battaniye bir polar bir örgü

Ben pişdik kremi, sterilazatör, göğüs pompası, banyo ihtiyaçları ve park yatağı hariç herşeyi aldım, çok uzun sürer yazmak die almadıklarımı yazıyım dedim bu arada sizce sterilazatör şart mı yoksa eski usul kaynatmak iş görür mü??? Çok pahalı çünkü

SAol canım sitede yapılışlarıda anlatılıyosa bi bakayım. Güzel duruyorlar ama ben yapabilr miyimkiiii????

Bence bu süt yapıcı besinler konusunda genel bir doğru yok. Bünyeye göre değişiyor diye düşünüyorum ben. Sütü yetmemiş, süt arttırmak için deli gibi uğraşmış, her türlü şeyi denemiş biri olarak, bende tahin helvası dışında hiç bir şey sütümün artmasına neden olmadı. Kıvırcık, yeşillik yedim sütüm arttı diyende var tabi.
Ben doğumda aldığım neredeyse tüm kiloyu 15 gün sonra atmıştım üzerimden. Ama süt çabaları nedeniyle neredeyse doğum kilosuna ulaştım. Sütten kestikten sonra 6 ay içerisinde doğum öncesi kilomdan 5 kilo daha düşüktüm. Kilo vermeye devam ediyordum ki ikinci bebiş geldi

Günaysdın kızlarrrr......
YA bi bes adkika ayrılmaya gelmiyo ne cok sey kon usuyosunuz..... Kocişim dun gece 11:30 da geldi. Nasıl özlemişimmm.. Bu arada merak etmeyin temizlik yapmadım dun eşimin mesai yaptıgını öğrenince moralim bozulduu.. Nasıl özlemişim kocamııı... Gece 1:30a kadar hasret giderdik. Guzel bide yemek yaptım ama soylemeyim lşimdi. Bu arada sallama uyutma meselesi konusulmuş. Ben soyle dusunuyorum ona cocuk kendiş karar veriyor inanın. Ben mesela kitaplarla bilimsel yöntemlerle buyutulmeye calışılşan bilimsel bi cocugum babamın tabriyle hiç bi şekilde uyumamışım En son mecbur sallamışlar ve sallamadan uyumamışım. Ama kardeşide bu kez ustune dusmeyelim demişler kardesim ordunun içinde bile bi köseye cekilir uyurdu. Yani arkadaslar buna bebekk karar verecek. Ama ben bu konuda hamakdan yardım alacagım. Hem tasınabilir oldugundan annemler,in yanına yada tatile gittigimde yararı olur hemde bazı faydaları var. Bebeğinizin omurgasını desteklediği için omur iliğin gelişmesinde faydalıdır.
*En önemli özelligi ise bebeğiniz cenin pozisyonunda yattiği için gaz probleminin önüne geçmektedir, kolik sancılarını engeller. Ama uyutmadan önce mutlaka emzirip kucagımda dalmasına işzin verip sonrasında yataga yatıracagım. Tabi bebeğimde isteerse.

yani bana da çok pahalı geldiii bakalım ilk etapta kaynatma vs.. sonra baktm zorlanıyorum bi çaresine bakarım..

ben de önmüzdeki hafta park yatak çanta zıp zıp araba, bakım ürünleri kısmına geçmeyi düşünüyorum bu hafta yorulduk ve eglendik kızımllaaa

aynen bende eski usul kaynatma yaparım. Sonrada cok sonrada belki lazım olursa cok sartsa alırım belki. Tatilde falan lazım olabilir belki

tahinin sütü arttırıcı etki,si duymustum ama rezene anason gibi bitkilerin asıl faydası varmıs. Vee arkadaslar ben hep duz mantık kuran bir insan olmusumdur. SÜtün % 95 i sudur. Şeker oranı ise % 0.5 den bile az olabilir. DOlayısıyla sekerli suruplu seylerin işe yaramasını beklemek mantıksız. Hatta anne sutunde klor omega 3 kalsiyum oranları inek sutunden daha fazla bu yuzden bunları içeren gıdaları tuketmek gerek bence. Ve yoğurt kesinlikleee... Ama suyuyla birlikte. Prebiyotik etkisi için. .. Bol bol sebze...

Kızlar göğüsleriniz ne durumda benim hiç büyümedi sizinkiler nasıl son aydamı büyüyo endişelendim

cnm göğsün hamile kalmadan önce büyükmüydü eğer öyleyse kendimden pay biçeyim ben 90B giyiyordum hamile kalmadan önce hala aynı sütyenlerimi giyiyorum büyük olunca herhalde çok büyümüyorlar:)ilk 3 ay inanılmaz bir ağrı ve dolgunluk vardı şimdi kalmadı onlar .merak etme kafana takacağın en son şey göğüs:):):):)büyük göğüs çok süt anlamına gelmiyorki.birde hep duyduklarım şu yönde doğumun hemen akabininde birden süt doluyormuş memişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…